Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ..
Έλα Γιώργο.
-Έλα ρε Λάμπρο..
-Τι γίνεται;
-Καλά, εσύ;
-Σκατά..
-Γιατί ρέ;
-Έχουμε προβλήματα..
-Με την Λέσχη;
-Μωρέ ποιος την @#αμάει την Λέσχη.. Άσε με με τους @`λάκες..
-Τότε;
-Για την Τετάρτη..
-Τι σκέφτεσαι;
-Θα έχουμε μπελάδες..
-Γιατί ρε;
-Φάγαμε την παπάρα από τους Σλοβένους και τα μπαλώσαμε. Φάγαμε δεύτερη παπάρα στο μάτς με τους Τούρκους, πάλι τα μπαλώσαμε. Μένουμε εκτός πλει-οφ και αρχίζουν να μας κράζουν. Άμα χάσουμε και στο κύπελλο, που θα κρυφτούμε;
-Μη σε νοιάζει ρε Λάμπρο, αφού όλα τα ζώα τα έχω στην χούφτα μου, κανείς δεν τολμάει να κουνηθεί αν δεν του το πω εγώ..
-Ναι, αλλά μέχρι πότε ;
-Τι μέχρι πότε, όσο πληρώνονται στην ώρα τους δεν έχουμε πρόβλημα. Βγαίνουν σε όλα τα ραδιόφωνα και μας καλύπτουν..
-Ναι ,αλλά μας στοιχίζουν πολλά..
-Ααα, εγώ στα είχα πεί. Άμα θές διοίκηση, θα πλερώσεις..
-Καλά,καλά, τώρα τι κάνουμε;
-Για την Τετάρτη;
-Ναι ρε, θα μας ξεφτυλίσουν αυτοί...
-Ένας τρόπος μόνο υπάρχει. Να τους τιμωρήσουν.
-Ναι, αλλά πώς;
-Θα βγάλεις μια ανακοίνωση για τα επεισόδια ,όσο πιο προκλητική μπορείς. Μη μασάς, εμείς είμαστε εδώ. Και θα ειδοποιήσεις αστυνομίες, ασφάλειες, όλους, και θα δώσεις δυο-τρία από τα ονόματα που σου έχω δώσει.
-Και μετά;
-Μετά άσε τα πράγματα, θα τρέξουν μόνα τους.
-Λέγε ρε, τι σκέφτεσαι;
-Ρε συ Λάμπρο,φαντάζεσαι τι θα γίνει στο κοτέτσι μετά απ αυτά; Εσύ το μόνο που θα κάνεις, είναι να ενημερώσεις τα Ισπανάκια. Με το πρώτο φυστίκι που θα ρίξουν τα ζώα μέσα-φυστίκι όχι μπουκάλι- ξάπλα και σπαρτάρισμα αυτοί! Πέστε και κανα δυο κουβέντες στον ψηλό από την Ουρουγουάη, όπως του την έχουν στημένη οι άλλοι, εύκολα θα τον καθαρίσουν.
-Λες ρε να κάνουμε τίποτα έτσι;
-Δεν μας μένει και τίποτα άλλο..
-Καλά, θα τα πούμε μετά.
-Να σου πώ;
-Λέγε..
-Την μαρμίτα για τον Αβραάμ, πότε θα μας την καταθέσει ο άλλος;
-Είπε αυτές τις μέρες..
-Άντε να δούμε, γιατί και τα σκυλιά τα δικά μου, ζητάνε αυτά που τους υποσχέθηκες..
-Τα λέμε μετά.
-Άντε γειά.
ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.