Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μην αγχώνεσαι για ΠΑΟΚ...αυτό το...συνοθύλευμα δεν είναι ομάδα φυσικά...ήττα απο ΠΑΟ στην Αθήνα...στην καλύτερη Χ με εμάς στην Τούμπα...και ήττα απο εσάς στο Βικελίδης...το καλό είναι ότι θέλουν και τίτλο.... :jerking: :jerking:
Παιξ'τα μεγαλε...θα 'κονομησεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μ'αρεσει παντως το φετινο ζορι με τη θεση του Π.Α.Ο.Κ.!Αλλος αφερει βαθμους απο τον Π.Α.Ο.Κ. και ξερει που θα χασει...αλλος προσθετει στην ομαδα του βαθμους λες και μεχρι τωρα εχει σαρωσει τα παντα....και ολα αυτα για το ποιος θα ισοβαθμησει η ποιος θα περασει τον Π.Α.Ο.Κ.!Αλλα ειπαμε ρε,φουσκα ειναι ο Π.Α.Ο.Κ. ρε,μη μασατε,θα ξεφουσκωσει!Ασχετα αν μπηκε...Φλεβαρης και το ιδιο τροπαριο το ψελνουμε απο Σεπτεμβριο!!!Γερα ρε,ξεφουσκωνει...εκανε και 2η ηττα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ..
Έλα Γιώργο.

-Έλα ρε Λάμπρο..

-Τι γίνεται;

-Καλά, εσύ;

-Σκατά..

-Γιατί ρέ;

-Έχουμε προβλήματα..

-Με την Λέσχη;

-Μωρέ ποιος την @#αμάει την Λέσχη.. Άσε με με τους @`λάκες..

-Τότε;

-Για την Τετάρτη..

-Τι σκέφτεσαι;

-Θα έχουμε μπελάδες..

-Γιατί ρε;

-Φάγαμε την παπάρα από τους Σλοβένους και τα μπαλώσαμε. Φάγαμε δεύτερη παπάρα στο μάτς με τους Τούρκους, πάλι τα μπαλώσαμε. Μένουμε εκτός πλει-οφ και αρχίζουν να μας κράζουν. Άμα χάσουμε και στο κύπελλο, που θα κρυφτούμε;

-Μη σε νοιάζει ρε Λάμπρο, αφού όλα τα ζώα τα έχω στην χούφτα μου, κανείς δεν τολμάει να κουνηθεί αν δεν του το πω εγώ..

-Ναι, αλλά μέχρι πότε ;

-Τι μέχρι πότε, όσο πληρώνονται στην ώρα τους δεν έχουμε πρόβλημα. Βγαίνουν σε όλα τα ραδιόφωνα και μας καλύπτουν..

-Ναι ,αλλά μας στοιχίζουν πολλά..

-Ααα, εγώ στα είχα πεί. Άμα θές διοίκηση, θα πλερώσεις..

-Καλά,καλά, τώρα τι κάνουμε;

-Για την Τετάρτη;

-Ναι ρε, θα μας ξεφτυλίσουν αυτοί...

-Ένας τρόπος μόνο υπάρχει. Να τους τιμωρήσουν.

-Ναι, αλλά πώς;

-Θα βγάλεις μια ανακοίνωση για τα επεισόδια ,όσο πιο προκλητική μπορείς. Μη μασάς, εμείς είμαστε εδώ. Και θα ειδοποιήσεις αστυνομίες, ασφάλειες, όλους, και θα δώσεις δυο-τρία από τα ονόματα που σου έχω δώσει.

-Και μετά;

-Μετά άσε τα πράγματα, θα τρέξουν μόνα τους.

-Λέγε ρε, τι σκέφτεσαι;

-Ρε συ Λάμπρο,φαντάζεσαι τι θα γίνει στο κοτέτσι μετά απ αυτά; Εσύ το μόνο που θα κάνεις, είναι να ενημερώσεις τα Ισπανάκια. Με το πρώτο φυστίκι που θα ρίξουν τα ζώα μέσα-φυστίκι όχι μπουκάλι- ξάπλα και σπαρτάρισμα αυτοί! Πέστε και κανα δυο κουβέντες στον ψηλό από την Ουρουγουάη, όπως του την έχουν στημένη οι άλλοι, εύκολα θα τον καθαρίσουν.

-Λες ρε να κάνουμε τίποτα έτσι;

-Δεν μας μένει και τίποτα άλλο..

-Καλά, θα τα πούμε μετά.

-Να σου πώ;

-Λέγε..

-Την μαρμίτα για τον Αβραάμ, πότε θα μας την καταθέσει ο άλλος;

-Είπε αυτές τις μέρες..

-Άντε να δούμε, γιατί και τα σκυλιά τα δικά μου, ζητάνε αυτά που τους υποσχέθηκες..

-Τα λέμε μετά.

-Άντε γειά.

ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• kwlobaro_mas_phran_eidhsh.jpg
    kwlobaro_mas_phran_eidhsh.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 25

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λιγες μερες μεινανε ματια μου γλυκα...

Συνημμένα

• paok_roulis_thumb.jpg
    paok_roulis_thumb.jpg
    67,5 KB · Εμφανίσεις: 13

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Conceicao εισαι εντελως για τον πουτσο!! :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
ΑΡΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΛΕΜΕ και ποτε δε κλαιμε...παοκ=πανθεσαλονικειος αθλητικος ομιλος κοτοπουλων

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!

Συνημμένα

• photo_594_400.jpg
    photo_594_400.jpg
    47,1 KB · Εμφανίσεις: 14

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εχει παντως ενα επιπεδο το παιδι, μην του τη λετε, εχει τις πηγες του και τις καταλληλες εγκυρες ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ (στα ελληνικα η λεξη!) για να ενημερωνεται για τις εξελιξεις!!!!!!!

Και μετα μιλατε για "γραμμη".......στρακια, εσεις δεν ξερετε ποια "γραμμη" να πρωτοακολουθησετε..... του τοντορα? του ευρουλακη? του βασικοτοπουλου? του βεμ? του θ4? του μακη του μαναβη-χασαπη-φουρναρη?

Και επειδη σας αγαπαμε :jerking:, γινεστε νοστιμες με πατατες στο φουρνο, συμβουλη:

Ακουστε το νικολα: που ειναι (τωρα) οι μετοχες ΚΩΘΘΘΤΑΚΗ ΜΟΥ??????  ΟΕΟ????

Επισκέπτης
ε τωρα ρε μαξιμε555 ,συγκρινεις τους περηφανους οπαδους μας με τους αντιστοιχους της αλλης ομαδας?μερικοι γινανε κρυφοαρειανοι...οι περισσοτεροι ομως βλεπουμε την ομαδα μας μονο και δε μας νοιαζει να βλαψουμε τον παοκ...η τον παο κ.α...ΑΥΤΟ που εκαναν με καλαμαρια τα παοκια και ο ηρακλης που εκατσε να χασει με μια ομαδα που επισης παλευε να σωθει και σωθηκε...ειναι η ντροπη του ποδοσφαιρου και των οπαδων...ειναι αυτο που ειπα σε αλλο θρεντ ...καθε ομαδα που αυτο περιλαμβανει και τους οπαδους της ...πρεπει να σεβεται την ιστορια της και ιστορια δεν ειναι μονο οι τιτλοι,αλλα και καθε γεγονος σχετιζεται με την ομαδα ...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ε τωρα ρε μαξιμε555 ,συγκρινεις τους περηφανους οπαδους μας με τους αντιστοιχους της αλλης ομαδας?μερικοι γινανε κρυφοαρειανοι...οι περισσοτεροι ομως βλεπουμε την ομαδα μας μονο και δε μας νοιαζει να βλαψουμε τον παοκ...η τον παο κ.α...ΑΥΤΟ που εκαναν με καλαμαρια τα παοκια και ο ηρακλης που εκατσε να χασει με μια ομαδα που επισης παλευε να σωθει και σωθηκε...ειναι η ντροπη του ποδοσφαιρου και των οπαδων...ειναι αυτο που ειπα σε αλλο θρεντ ...καθε ομαδα που αυτο περιλαμβανει και τους οπαδους της ...πρεπει να σεβεται την ιστορια της και ιστορια δεν ειναι μονο οι τιτλοι,αλλα και καθε γεγονος σχετιζεται με την ομαδα ...
Ναι αλλά για να είμαστε ακόμα πιο περήφανοι, να δούμε και καμιά νίκη. Μην ασχολείστε με του τούρκους, η ομάδα περνάει δυσκολίες. Δεν ξέρω ποιός σκατά φταίει αλλά το σύνθημα πρέπει να είναι ένα.

Δεν ξενερώνω και τραγουδάω [size=20pt]ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΑΩ[/size]

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ξάδελφε Πορτογάλε, εγώ που δεν αντέχω να διαβάσω τα χιλιόμετρα παπαρολογιών που ποστάρεις, χάνω κάτι;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να σε ρωτήσω κάτι; Σε τι αναφέρεται το πανό:;;;
Δεν ξέρω αν κάνεις κάποιου είδους πλάκας αλλά θα κάνω τον μαλάκα και θα απαντήσω. Αναφέρεται στον αγώνα καλαμαρια-παοκ που σηκώσατε πανό ζητώντας από τους παίκτες σας να στήσουν κώλο για να υποβιβαστούμε. Και ότι αν και εμείς μπορούσαμε να κάνουμε το ίδιο στο μπάσκετ δεν το κάναμε και σας σώσαμε

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πότε μας σώσατε ρε;;;;;; Που τελευταία αγωνιστική όλοι περιμένατε τον κολοσσό νομίζω να χάσει για να πέσουμε. Το τομάρι σας θέλατε να φτιάξετε και να βγείτε τρίτοι. Εμείς δεν είχαμε κανένα στόχο τότε. Και εννοείται ότι μεσα στην όλη καζούρα της πόλης μετράει ΠΟΛΥ η δεύτερη πτώση σας. Δλδ εσύ δεν ήθελες να πέσουμε στο μπάσκετ; Άκου μας σώσατε, λες και σας ζητήσαμε ποτέ βοήθεια εμείς. Προτιμώ Α2!!!!!

Επισκέπτης
σημασια δεν εχει οτι θελαμε να πεσετε...που θελαμε.....αλλα σημασια εχει οτι σε ενα ματς που ξεραμε οτι αν χαναμε και σας παιρναμε θα τραγουδουσαμε παοκ αντιο εκει στην Α2 .κατσαμε να χασουμε ομως ?κερδισαμε βαζοντας την αξιοπρεπεια της ομαδας μας πανω απο το μισος για τον παοκ...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πότε μας σώσατε ρε;;;;;; Που τελευταία αγωνιστική όλοι περιμένατε τον κολοσσό νομίζω να χάσει για να πέσουμε. Το τομάρι σας θέλατε να φτιάξετε και να βγείτε τρίτοι. Εμείς δεν είχαμε κανένα στόχο τότε. Και εννοείται ότι μεσα στην όλη καζούρα της πόλης μετράει ΠΟΛΥ η δεύτερη πτώση σας. Δλδ εσύ δεν ήθελες να πέσουμε στο μπάσκετ; Άκου μας σώσατε, λες και σας ζητήσαμε ποτέ βοήθεια εμείς. Προτιμώ Α2!!!!!
Προτιμάς Α2 επειδή είσαι κομπλεξικός παοκσής. Δεν έχει σημασία πάντως τι πιστεύεις. Χάρη σε μας σωθήκατε γιατί αν πέφτατε δεν θα ξανασηκωνόσασταν ποτέ. Και όπως είπε και ο φίλος nacho η μαγκιά είναι να πέφτεις δεκα φορές και να σηκώνεσαι έντεκα

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προτιμάς Α2 επειδή είσαι κομπλεξικός παοκσής. Δεν έχει σημασία πάντως τι πιστεύεις. Χάρη σε μας σωθήκατε γιατί αν πέφτατε δεν θα ξανασηκωνόσασταν ποτέ. Και όπως είπε και ο φίλος nacho η μαγκιά είναι να πέφτεις δεκα φορές και να σηκώνεσαι έντεκα

Εννοείται πως δεν σωθήκαμε εξαιτίας σας και ΟΥΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ. Αν σου αρέσει αυτό τότε συνέχιζε να το πιστεύεις. Θα είναι το βασικό σου επιχείρημα για τις επιτυχίες του αρεως για τα επόμενα 15 χρόνια. Σας έμειναν άλλες οκτώ πτώσεις λοιπόν για να γίνετε και εσείς μάγκες. Αναμένουμε...

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Και κάτι άλλο, προτιμώ Α2 επειδή έχω αξιοπρέπεια. Δεν υπάρχει κανένα θέμα κόμπλεξ.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εννοείται πως δεν σωθήκαμε εξαιτίας σας και ΟΥΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ. Αν σου αρέσει αυτό τότε συνέχιζε να το πιστεύεις. Θα είναι το βασικό σου επιχείρημα για τις επιτυχίες του αρεως για τα επόμενα 15 χρόνια. Σας έμειναν άλλες οκτώ πτώσεις λοιπόν για να γίνετε και εσείς μάγκες. Αναμένουμε...
Είστε κομπλεξικοί επίσης επειδή δεν παραδέχεστε το αυτονόητο. ότι χάρη σε μας σωθήκατε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom