Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
διαφωνείς ρε ρουλάκι?...λόγω Ευρο,ο Ζαγοράκης είναι και θα είναι για πάντα-γιατί δεν πρόκειται να το ξαναπάρουμε-στην κορυφή...
όπως λέει και ο Ραπ,ΟΠΕΛ ΑΣΚΟΝΑ κυκλοφορούσε την τελευταία φορά που πήρες τίτλο!!!
ο ραπτοπουλος σας ειχε αποκαλεσει και ρουφιανους του Βορρα αγαπητε μου!Μην το ξεχνας  ;)

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Λάμπρο(Σκορδα) εξήγησε μου κάτι γιατί και εσύ μου φαίνεται έχει 3πλη προσωπικότητα σαν εμένα!
Όταν γίνεται κάτι απο τα παοκια καταδικάζεις και λες δεν πρέπει να γίνονται και τώρα μου ποστάρεις βίντεο απο ντού οπαδών?
Αποφάσισε επιτέλους! :2funny:
Ντου?Εμεις θελαμε κατι να τους πουμε και αυτοι αρχισαν να τρεχουν...... :grin: :grin: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Τελικά ο πούστης έχω αυτό το κάτι που τρελαίνει τον κόσμο! :dancing:
Χωρίς να βρίζω κανέναν βγάζω τον χουλιγκάνο από μέσα τους! :rockon:
Αυτό δεν χρειαζόταν να το γράψεις...βλέπουμε την σημαία που έχεις στο αβαταρ σου! :grin:

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Όχι ρε, αυτό τους έλεγα τις προηγούμενες μέρες αλλά με λέγαν εμπαθή! :grin:
Δεν άντεξα να δω πάνω απο 2 λεπτά, μου χαλάει την ψυχική ηρεμία αυτό το άθλημα! :uglystupid:
Βαλε μπαλα να δεις τα μαγικα του ελληνικου ποδοσφαιρου  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μολις επεστρεψα απο το γηπεδο...τι να πω...πικρα...και για το αποτελεσμα και για το θεαμα...καλος ο εργοτελης....αλλα οταν παιζει 80 λεπτα νε 10...δεν εχεις δικαιολογιες...δε τραβαει η ομαδα...δε τραβαει

Επισκέπτης
μολις επεστρεψα απο το γηπεδο...τι να πω...πικρα...και για το αποτελεσμα και για το θεαμα...καλος ο εργοτελης....αλλα οταν παιζει 80 λεπτα νε 10...δεν εχεις δικαιολογιες...δε τραβαει η ομαδα...δε τραβαει
Πέσανε μπουκάλια στο Κικε απο ότι είδα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom