Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ααα ναι θα παρει και ο παοκ πρωταθλημα και κυπελλο :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έλα ρε συ δε μπορώ άλλο γέλιο. Αυτό και η διοικητική σταθερότητα με τη μέγιστη :2funny: :2funny: :2funny:προσωπικότητα
του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν τα καλύτερα που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Έλα ρε συ δε μπορώ άλλο γέλιο. Αυτό και η διοικητική σταθερότητα με τη μέγιστη :2funny: :2funny: :2funny:προσωπικότητα
του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν τα καλύτερα που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό.

Σαν γαύρος που είμαι θα σας ζητήσω 1 χάρη:ξεκωλιάστε τους μέσα στην Τούμπα στο κύπελλο....μπάς και συνέλθουν...αυτοί νομίζουν ότι έγιναν...Μπάρτσα!!! :jerking: :jerking: :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Αυτοί δεν σέβονται ούτε τον Κούδα! :jerking:

Επισκέπτης
Σαν γαύρος που είμαι θα σας ζητήσω 1 χάρη:ξεκωλιάστε τους μέσα στην Τούμπα στο κύπελλο....μπάς και συνέλθουν...αυτοί νομίζουν ότι έγιναν...Μπάρτσα!!! :jerking: :jerking: :jerking:
Αυτό θα γίνει σίγουρα φίλε μου. Τώρα για το αν θα συνέλθουν..............δύσκολο. Η κατάστασή τους είναι μη αναστρέψιμη. :crazy: :crazy: :crazy:

Επισκέπτης
Τι έγινε? Ψάχνετε τον Άρη για αντίπαλο στον τελικό για να σιγουρέψετε το Ντάμπλ? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τι έγινε? Ψάχνετε τον Άρη για αντίπαλο στον τελικό για να σιγουρέψετε το Ντάμπλ? :2funny: :2funny: :2funny:
Που είσαι (κρυφο-) Αρειανάρα και είχα ανησυχήσει. Αποενοχοποιήσου και παραδέξου το επιτέλους ότι είσαι Άρης και γουστάρεις!!!!!!!!!!!!!!!!1

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Πίστεψέ με...ρετιρέ  :2funny: :2funny: :2funny: καμία σχέση...απλά τον έχουν λίγο σηκώσει ψηλά τον αμανέ...εγώ στον τελικό τον βάζελο θέλω με τόπο διεξαγωγής το ΟΑΚΑ και 35.000 τρελλαμένους γαύρους μέσα.... :rockon: :rockon: :rockon:
Για να τους πονέσει περισσότερο...με διαιτητή τον...Καλόπουλο!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Που είσαι (κρυφο-) Αρειανάρα και είχα ανησυχήσει. Αποενοχοποιήσου και παραδέξου το επιτέλους ότι είσαι Άρης και γουστάρεις!!!!!!!!!!!!!!!!1
Γίνε Άρης να Φουντάρεις! :rockon:

Αλλά ξέχασα, Άρης είσαι, δεν πέφτεις!(Μόνο μια φορα) :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αυτοί δεν σέβονται ούτε τον Κούδα! :jerking:
ετσι ειναι.για αυτο πηγαμε να παρουμε τον κουδα και να τον κατεβασουμε πειραια για να τον τιμησουμε,αλλα τα αυτια δεν χωρεσανε στην τσαντα :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Πίστεψέ με...ρετιρέ  :2funny: :2funny: :2funny: καμία σχέση...απλά τον έχουν λίγο σηκώσει ψηλά τον αμανέ...εγώ στον τελικό τον βάζελο θέλω με τόπο διεξαγωγής το ΟΑΚΑ και 35.000 τρελλαμένους γαύρους μέσα.... :rockon: :rockon: :rockon:
Για να τους πονέσει περισσότερο...με διαιτητή τον...Καλόπουλο!!! :dancing: :dancing: :dancing:
Άμα σήκωσε ψηλά τον αμανέ ο παοκ τι να πει και η διοίκηση του Άρη που έβγαινε ο Κόντης και έλεγε ότι φέτος πάμε για 30 στα 30, ο Σκόρδας να λέει ότι πάμε για πρωτάθλημα και ότι δεν μας ικανοποιεί το ποδόσφαιρο που παίζετε στην Ελλάδα γιατί εμείς είμαστε άλλου επιπέδου! :2funny: Σαν φίλαθλοι πάντα έτσι ήταν αλλά σαν διοίκηση δεν είπε ποτέ ότι πάει για να πάρει το πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης απο επίσημα χείλια είπε ότι πάει για πρωτάθλημα, τσου λου, διηπειρωτικό και ότι η ομάδα είναι ένα συνονθύλευμα απο Μπάρτσα Ρεαλ Γιουναιτεντ, Μπαγερν και πάει λέγοντας! :2funny: :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Άμα σήκωσε ψηλά τον αμανέ ο παοκ τι να πει και η διοίκηση του Άρη που έβγαινε ο Κόντης και έλεγε ότι φέτος πάμε για 30 στα 30, ο Σκόρδας να λέει ότι πάμε για πρωτάθλημα και ότι δεν μας ικανοποιεί το ποδόσφαιρο που παίζετε στην Ελλάδα γιατί εμείς είμαστε άλλου επιπέδου! :2funny: Σαν φίλαθλοι πάντα έτσι ήταν αλλά σαν διοίκηση δεν είπε ποτέ ότι πάει για να πάρει το πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης απο επίσημα χείλια είπε ότι πάει για πρωτάθλημα, τσου λου, διηπειρωτικό και ότι η ομάδα είναι ένα συνονθύλευμα απο Μπάρτσα Ρεαλ Γιουναιτεντ, Μπαγερν και πάει λέγοντας! :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα πραγματικά μου μίλησες για σοβαρούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
κλαψεεεεεεεεεεεεεεε ρε στρακι το παιζεις και αντιαρειανος :2funny:

Επισκέπτης
ισως ειναι ο ραπτοπουλος...αλλα πολυ αδυνατος ειναι ο ραπ...

Επισκέπτης
Αλλά ξέχασα, Άρης είσαι, δεν πέφτεις!(Μόνο μια φορα) :2funny:
Η μαγκιά φιλαράκο είναι 10 φορές να πέσεις αλλά 11 να σηκωθείς κι όχι να μην πέφτεις γιατί μια ζωή είσαι κρεμασμένος
στα αρχ###α κάποιου άλλου. Το θέμα είναι αντέχεις τέτοια μαγκιά η βολεύεσαι με τα σιγουράκια?  

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Η μαγκιά φιλαράκο είναι 10 φορές να πέσεις αλλά 11 να σηκωθείς κι όχι να μην πέφτεις γιατί μια ζωή είσαι κρεμασμένος
στα αρχ###α κάποιου άλλου. Το θέμα είναι αντέχεις τέτοια μαγκιά η βολεύεσαι με τα σιγουράκια?  
οταν μιλας σε παοκια να μην αναφερεις αγνωστες λεξεις,οπως μαγκια και περηφανεια

Επισκέπτης
Τώρα πραγματικά μου μίλησες για σοβαρούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου...
Σοβαροί ξεσοβαροί η διοίκηση καθορίζει τους στόχους μια ομάδας και όχι ο κάθε ανώνυμος φίλαθλος! ;)
Ο καθένας με το μυαλό του πιστεύει ότι η ομάδα του είναι η μεγαλύτερη, δεν μπορείς να τον πείσεις για το αντίθετο! :rockon:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Σοβαροί ξεσοβαροί η διοίκηση καθορίζει τους στόχους μια ομάδας και όχι ο κάθε ανώνυμος φίλαθλος! ;)
Ο καθένας με το μυαλό του πιστεύει ότι η ομάδα του είναι η μεγαλύτερη, δεν μπορείς να τον πείσεις για το αντίθετο! :rockon:

Το ίδιο λέμε.... ;) ;) ;)

Επισκέπτης
ωραια το ειπε ο νατσο...φιλοσοφικα...αλλα με τετοια λογικη...δε παμε πουθενα...αυτο στη ζωη μπορει να ισχυει ...οχι ομως και για την ομαδα μας στην Α ΚΑΙ β εθνικη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom