thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Μισο ρε man,επειδη σε χανω.
Καταρχην εκανες παραθεση το ποστ που εκανα στον Μαξιμο και οχι αυτο που εκανα σε σενα.Οποτε με μπερδεψες λιγο.
Δεν διαφωνουμε καθολου.
Ρε φιλε εισαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις αυτα που γραφω?
Η χορηγια ειναι θεμα του Βγενοπουλου και οχι του Παναθηναικου.Τα λεφτα που πηρε ο παοκ ηταν του Βγενοπουλου και οχι του Παναθηναικου.Ποσο πιο απλα να το εξηγησω?Δικη του επιχειρηματικη κινηση εκανε.Το οτι αυτη η κινηση ''ευνοησε'' και τα συμφεροντα της ΠΑΕ Παναθηναικος ειναι αλλο θεμα.
Τα 2,2 εκ.ευρω για τον Χριστοδουλοπουλο ειναι το ποσο που αξιζε να δωθει.Μην σου πω οτι αν ημουν παοκ μπορει να τον κοστολογουσα και λιγο παραπανω.
Για τον Μελισση συμφωνουμε δεν τα αξιζε.Ομως εφοσον ο Αντωνιου,που εκανε τον μεταγραφικο σχεδιασμο ηθελε να το παρει οπωσδηποτε,πολυ απλα πιαστηκε κοτσος.Και οτι τον πιστευε πολυ και οτι ειναι δικια του επιλογη ειναι γνωστο σε ολους στον Παναθηναικο.
Και ερχομαι εγω και σε ρωταω.Πες οτι ησουν τεχνικος διευθυντης στον Αρη.Και γουσταρες να παρεις καποιον παικτη που κατα την δικη σου ποδοσφαιρικη κριση ειναι η καταλληλη προσθηκη για την ομαδα σου.Δεν υπαρχει περιπτωση να εκτεθεις στις διαπραγματευσεις και να πληρωσεις πολυ παραπανω απο οσο πραγματικα κοστιζει ο παικτης?
Αυτος ειχε το μαχαιρι,αυτος ειχε και το καρπουζι αδερφε.Ο,τι ηθελε εκανε.Εδω εδωσε 3 χαρτια για να παρει τον Σοουζα.
Πιο πιθανο ειναι να πηρε την μιζα ο αντωνιου παρα να εδωσε επιτηδες παραπανω λεφτα στον παοκ για να τον σωσει οπως λες εσυ και κατεπεκταση να τον εχει του χεριου του.
Τελος,θα σε παρακαλουσα να κανεις παραθεση σε ποστ που εχω στειλει σε σενα γιατι ειμαι και λιγο χαζος.![]()
Θα σου πάρει λίγο καιρό αλλά στο τέλος θα τον καταλάβεις και θα απαντάς ολιγολεκτικά...