Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μισο ρε man,επειδη σε χανω.
Καταρχην εκανες παραθεση το ποστ που εκανα στον Μαξιμο και οχι αυτο που εκανα σε σενα.Οποτε με μπερδεψες λιγο.
Δεν διαφωνουμε καθολου.
Ρε φιλε εισαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις αυτα που γραφω?

Η χορηγια ειναι θεμα του Βγενοπουλου και οχι του Παναθηναικου.Τα λεφτα που πηρε ο παοκ ηταν του Βγενοπουλου και οχι του Παναθηναικου.Ποσο πιο απλα να το εξηγησω?Δικη του επιχειρηματικη κινηση εκανε.Το οτι αυτη η κινηση ''ευνοησε'' και τα συμφεροντα της ΠΑΕ Παναθηναικος ειναι αλλο θεμα.
Τα 2,2 εκ.ευρω για τον Χριστοδουλοπουλο ειναι το ποσο που αξιζε να δωθει.Μην σου πω οτι αν ημουν παοκ μπορει να τον κοστολογουσα και λιγο παραπανω.
Για τον Μελισση συμφωνουμε δεν τα αξιζε.Ομως εφοσον ο Αντωνιου,που εκανε τον μεταγραφικο σχεδιασμο ηθελε να το παρει οπωσδηποτε,πολυ απλα πιαστηκε κοτσος.Και οτι τον πιστευε πολυ και οτι ειναι δικια του επιλογη ειναι γνωστο σε ολους στον Παναθηναικο.
Και ερχομαι εγω και σε ρωταω.Πες οτι ησουν τεχνικος διευθυντης στον Αρη.Και γουσταρες να παρεις καποιον παικτη που κατα την δικη σου ποδοσφαιρικη κριση ειναι η καταλληλη προσθηκη για την ομαδα σου.Δεν υπαρχει περιπτωση να εκτεθεις στις διαπραγματευσεις και να πληρωσεις πολυ παραπανω απο οσο πραγματικα κοστιζει ο παικτης?
Αυτος ειχε το μαχαιρι,αυτος ειχε και το καρπουζι αδερφε.Ο,τι ηθελε εκανε.Εδω εδωσε 3 χαρτια για να παρει τον Σοουζα.
Πιο πιθανο ειναι να πηρε την μιζα ο αντωνιου παρα να εδωσε επιτηδες παραπανω λεφτα στον παοκ για να τον σωσει οπως λες εσυ και κατεπεκταση να τον εχει του χεριου του.
Τελος,θα σε παρακαλουσα να κανεις παραθεση σε ποστ που εχω στειλει σε σενα γιατι ειμαι και λιγο χαζος. :tooth:

Θα σου πάρει λίγο καιρό αλλά στο τέλος θα τον καταλάβεις και θα απαντάς ολιγολεκτικά...

Επισκέπτης
Σουηδέ μην ασχολείσαι τζάμπα και βερεσέ, αυτοαποκαλούνται αυτοκράτορας στο μπασκετ ενώ είναι η 2η ομάδα σε πρωταθλήματα στο Μπασκετ με τον 1ο(παο) να έχει τα τριπλά, ο παο πως έπρεπε να λέγεται? Master of the universe? Eπίσης έχουν την παραίσθηση ότι είναι η πιο καθαρή ομάδα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!
Άδικα προσπαθείς! :headbang:

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Μισο ρε man,επειδη σε χανω.
Καταρχην εκανες παραθεση το ποστ που εκανα στον Μαξιμο και οχι αυτο που εκανα σε σενα.Οποτε με μπερδεψες λιγο.
Δεν διαφωνουμε καθολου.
Ρε φιλε εισαι σιγουρος οτι καταλαβαινεις αυτα που γραφω?

Η χορηγια ειναι θεμα του Βγενοπουλου και οχι του Παναθηναικου.Τα λεφτα που πηρε ο παοκ ηταν του Βγενοπουλου και οχι του Παναθηναικου.Ποσο πιο απλα να το εξηγησω?Δικη του επιχειρηματικη κινηση εκανε.Το οτι αυτη η κινηση ''ευνοησε'' και τα συμφεροντα της ΠΑΕ Παναθηναικος ειναι αλλο θεμα.
Τα 2,2 εκ.ευρω για τον Χριστοδουλοπουλο ειναι το ποσο που αξιζε να δωθει.Μην σου πω οτι αν ημουν παοκ μπορει να τον κοστολογουσα και λιγο παραπανω.
Για τον Μελισση συμφωνουμε δεν τα αξιζε.Ομως εφοσον ο Αντωνιου,που εκανε τον μεταγραφικο σχεδιασμο ηθελε να το παρει οπωσδηποτε,πολυ απλα πιαστηκε κοτσος.Και οτι τον πιστευε πολυ και οτι ειναι δικια του επιλογη ειναι γνωστο σε ολους στον Παναθηναικο.
Και ερχομαι εγω και σε ρωταω.Πες οτι ησουν τεχνικος διευθυντης στον Αρη.Και γουσταρες να παρεις καποιον παικτη που κατα την δικη σου ποδοσφαιρικη κριση ειναι η καταλληλη προσθηκη για την ομαδα σου.Δεν υπαρχει περιπτωση να εκτεθεις στις διαπραγματευσεις και να πληρωσεις πολυ παραπανω απο οσο πραγματικα κοστιζει ο παικτης?
Αυτος ειχε το μαχαιρι,αυτος ειχε και το καρπουζι αδερφε.Ο,τι ηθελε εκανε.Εδω εδωσε 3 χαρτια για να παρει τον Σοουζα.
Πιο πιθανο ειναι να πηρε την μιζα ο αντωνιου παρα να εδωσε επιτηδες παραπανω λεφτα στον παοκ για να τον σωσει οπως λες εσυ και κατεπεκταση να τον εχει του χεριου του.
Τελος,θα σε παρακαλουσα να κανεις παραθεση σε ποστ που εχω στειλει σε σενα γιατι ειμαι και λιγο χαζος. :tooth:
Μαλιστα, ο επιχειρηματιας Βγενοπουλος,ο οποιος ειναι και στην διοικηση του παναθηναικου(οοοοχι δεν παιζει ρολο αυτο),αποφασισε να στηριξει τον παοκ!!Συμμετεχει στον πολυμετοχικο παναθηναικο,βαζει χρηματα εκει αλλα χωνει και κανενα ψιλο στον παοκ!!Οκ οτι πεις......

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μαλιστα, ο επιχειρηματιας Βγενοπουλος,ο οποιος ειναι και στην διοικηση του παναθηναικου(οοοοχι δεν παιζει ρολο αυτο),αποφασισε να στηριξει τον παοκ!!Συμμετεχει στον πολυμετοχικο παναθηναικο,βαζει χρηματα εκει αλλα χωνει και κανενα ψιλο στον παοκ!!Οκ οτι πεις......
Ξαναλεω.
Ο Βγενοπουλος συζητουσε για χορηγια με την παε παοκ πολυ καιρο πριν αγορασει μετοχες του Παναθηναικου.
Το μομεντουμ βοηθησε στο να επισημοποιηθει η χορηγια και να γινει και η μεταγραφη του Χριστοδουλοπουλου.Κοινως με εναν σμπαρο δυο τρυγονια για τον Βγενο.Απλα πραγματα ειναι μαγκες.
Καταλαβαινω οτι θελετε να την μπειτε στα παοκια αλλα αυτος κατα την γνωμη μου ειναι λαθος λογος για να την μπειτε.
Τελοσπαντων ειπαμε ο καθενας την αποψη του και εχει ο καθενας την γνωμη του.Αυτα και thanks για τον διαλογο.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

Single_Moutza.jpg

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Σουηδέ μην ασχολείσαι τζάμπα και βερεσέ, αυτοαποκαλούνται αυτοκράτορας στο μπασκετ ενώ είναι η 2η ομάδα σε πρωταθλήματα στο Μπασκετ με τον 1ο(παο) να έχει τα τριπλά, ο παο πως έπρεπε να λέγεται? Master of the universe? Eπίσης έχουν την παραίσθηση ότι είναι η πιο καθαρή ομάδα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!
Άδικα προσπαθείς! :headbang:
Ταρατσα αδικεις τον εαυτο σου με αυτα που γραφεις!!Δεν εχεις κανει ουτε ενα ποστ με κριτικη για τον παοκ και ολα τα βλεπεις μελι γαλα σε αυτη την ομαδα!!Ολος περιεργως στεκεσαι σουζα στα παοκια!Πραγματικα απορω....... :S!
Παμε παρακατω τωρα......
Για το μπασκετ καλως ή κακως ο παοκ ειναι ενα μηδενικο,ενα τιποτα μπροστα στον ΑΡΗ!!Αν διαφωνεις παρεθεσε μου στοιχεια που να δειχνουν το αντιθετο!!
Για την ιστορια του ΑΡΗ,εγω προσωπικα εχω επισημανει αυτα που δεν μου αρεσουν!Εχω πει για τους συνδεσμους,εχω πει για τον προπονητη ΑΛΛΑ οταν ο ορφανος και ο γκαγκατσης πανε στην ουεφα εκ μερος του παοκ για να ζητησουν προθεσμια για να βρουν χρηματα και να ξεπληρωσουν τα χρεη ωστε να αγωνιστουν στο θεσμο του κυπελλου,οταν ο γκαγκατσης πηγε στον διευθυντη της Εθνικης Τραπεζας για να μεσολαβησει ωστε να παρει δανειο ο παοκ,οταν η τραπεζα ανοιγει ξημερωματα για να προλαβουν τις προθεσμιες,οταν η παε παοκ ζηταει απο το κρατος να μπει αυτο εγγυητης για να παρει τα χρηματα,ε τοτε ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ!!!

ΥΓ.καλα δεν περιμενα τιποτα περισσοτερο απο παοκια......
:rolleyes:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μην ασχολείστε ρε με τους προπαγανδιστές της γειτονιάς...προσπαθούν να καλύψουν την αγωνιστική τους ανυπαρξία πλάθοντας σενάρια για τον ΠΑΟΚ...από ρεζίλεμα προέρχονται από τον Κομπότη,εντελώς ανυπόληπτοι είναι...ο ΠΑΟΚ είναι πανίσχυρος και οπαδικά και αγωνιστικά και διοικητικά,έχοντας πρόεδρο την κορυφαία μορφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου...για γέλια είναι οι ανύπαρκτοι

Επισκέπτης
Ταρατσα αδικεις τον εαυτο σου με αυτα που γραφεις!!Δεν εχεις κανει ουτε ενα ποστ με κριτικη για τον παοκ και ολα τα βλεπεις μελι γαλα σε αυτη την ομαδα!!Ολος περιεργως στεκεσαι σουζα στα παοκια!Πραγματικα απορω....... :S!
Παμε παρακατω τωρα......
Για το μπασκετ καλως ή κακως ο παοκ ειναι ενα μηδενικο,ενα τιποτα μπροστα στον ΑΡΗ!!Αν διαφωνεις παρεθεσε μου στοιχεια που να δειχνουν το αντιθετο!!
Για την ιστορια του ΑΡΗ,εγω προσωπικα εχω επισημανει αυτα που δεν μου αρεσουν!Εχω πει για τους συνδεσμους,εχω πει για τον προπονητη ΑΛΛΑ οταν ο ορφανος και ο γκαγκατσης πανε στην ουεφα εκ μερος του παοκ για να ζητησουν προθεσμια για να βρουν χρηματα και να ξεπληρωσουν τα χρεη ωστε να αγωνιστουν στο θεσμο του κυπελλου,οταν ο γκαγκατσης πηγε στον διευθυντη της Εθνικης Τραπεζας για να μεσολαβησει ωστε να παρει δανειο ο παοκ,οταν η τραπεζα ανοιγει ξημερωματα για να προλαβουν τις προθεσμιες,οταν η παε παοκ ζηταει απο το κρατος να μπει αυτο εγγυητης για να παρει τα χρηματα,ε τοτε ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ!!!

ΥΓ.καλα δεν περιμενα τιποτα περισσοτερο απο παοκια......
:rolleyes:
Warhol ότι και να σου πω τον παοκ αναφέρεις, ρε μπας και είσαι ο Σκόρδας? :2funny:

Επισκέπτης
αντε αυριο ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ γερα να κερδισουμε το τελη...γιατι δε μας βλεπω αλλιως...

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Οχι ,ειμαι ενας αντικειμενικος φιλαθλος σας εσενα ταρατσα,που κρατας ουδετερη σταση  :grin: :grin: :grin:!Εισαι το προτυπο μου  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
ταρατσα...αλητη...θα μας κλεισεις το σπιτι με τις 2 σου ομαδες....στο τελος της χρονιας... :S....η αληθεια ειναι οτι πιο πιθανο ειναι να περασει φετος ο ΑΡΗς το παοκ....παρα η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΗ μανυτδ...κλαψ...ειμαι πολυ αντικειμενικος οπαδος ....ποπο.... :o

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Η COSMOTE;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επιτελους και ενας παοκτσης που συζηταει!!!
Μιλας για γεωργιαδη και βιτολο!!Η διαφορα την οποια δεν λετε,ειναι οτι ο βιτολο τραυματισε τον αντιπαλο παιχτη πανω στο τακλιν ενω ο γεωργιαδης πηγε ΚΑΘΑΡΑ  μονο για τον παιχτη!!!Βαλε τις 2 αυτες φασεις και δες απο μονος σου και θα καταλαβεις!!
Για το παιχνιδι με τον ηρακλη,στο δικαστηριο που εγινε εμφανιστηκαν παιχτες του ηρακλη οπου υποστηριζαν οτι επαθαν διασειση και εχουν βαρια τραυματα στο κεφαλι!Βεβαια μετα απο 4 μερες ηταν σε θεση να αγωνιστουν κανονικα  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:!!Τ ασυμπερασματα δικα σου....
Για τον μπατατουδη τωρα!!Λυτος δεν ειχε ποτε του την οικονομικη ανεση για να κρατησει μια ομαδα!!Σας τα λεγαμε απο τοτε αλλα εσεις υποστηριζατε οτι ειχατε βρει τον δικο σας κοκκαλη!!Αφου φαγατε την φολα ξυπνησατε και πηρε τον πουλο!!Ας ειναι καλα ο Γλου που εδινε κανενα ευρω!
Τελος οι τραπεζες δεν ανοιγουν τα ξημερωματα για να παιρνουν οι ομαδες πιστοποιητικο συμμετοχης στο πρωταθλημα ή μηπως γινεται???? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:!!

ΥΓ.Καποιο σχολια για τη συνεντευξη του Τσαρτα? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Φιλαράκο έχεις χάσει λίγο την μπάλα. Δε συζητάμε αν και γιατί τραυματίστηκε κάποιος. Εξάλλου η διαφορά μας είναι ότι ο καράμπελας έβγαινε και έλεγε ότι ο κακός γουχου τον τραυμάτισε για 6 μήνες επίτηδες ενώ ο Βιερίνια μετά τον τραυματισμό είπε ότι μάλλον δεν το ήθελε ο πουστολο (αν και είναι πεντακάθαρο αν υπήρχε δόλος ή όχι- τουλάχιστον 2 κόκκινες ήταν, αν ήθελε μπορούσε να του κάνει τρικλοποδιά όχι να του κόψει το πόδι και μετά να διαμαρτύρεται για την κίτρινη) . Αυτό που συζητάμε είναι για τα περί ρουφιανιάς. Ρουφιανιά ήταν αυτό που κάνατε λοιπόν και στείλατε dvd στον δικαστή για να τιμωρηθεί ο γου χου. Ρουφιανιά είναι να δείχνεις με το δάχτυλο. Αλλά τα ίδια δε κάνατε πριν καμιά δεκαριά χρόνια που ο Μαραγκός είχε βρίσει τον στραντζαλάκο και αυτός έβγαινε και έλεγε ότι είναι του κατηχητικού και τέτοια:;;;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επίσης επειδή δε με κατάλαβες μάλλον για τη μεγαλύτερη τιμωρία όλων των εποχών έγραψα ότι αυτό βόλεψε αυτούς που ήθελαν να σε ρίξουν και οι οποίοι είναι αρειανοί. Ο νοών νοείτο !!!!!

Τον μπατατούδη τον έφαγαν πολλά λεφτά δικοί μας καρεκλοκένταυροι ενώ μετά τον έφαγε το ίδιο το πασοκ. Λεφτά πάντως είχε και έχει.. Ο γλου έχει εταιρεία και ότι έκανε το έκανε για λόγους άσχετους με τον γαύρο (πληροφορίες μου πάντως λένε ότι είναι φιλοπαόκι)

Πάντα στην Ελλάδα γίνονται εξυπηρετήσεις προς τις ομάδες. Εσείς με τι προϋποθέσεις μπήκατε στο 44;;;;; ¨Οταν μάθεις μίλα και για τις τράπεζες.

Ο τσαρτούλης μάλλον βγάζει τα κόμπλεξ του για την πρόσφατη πόρτα που έφαγε. Πάντως όσο αφορά τη διαιτησία είμαστε χαμένοι φέτος να ξέρεις. Αλλά εμείς δεν γκρινιάζουμε άδικα σαν εσάς. Μόνο στις μεγάλες αδικίες που έχουμε υποστεί και αυτές είναι γνωστές. Φέτος ευνοηθήκαμε με πανιώνιο, κανείς δε το αμφισβητεί αυτό. Αλλά μάλλον δεν είδες τους αγώνες με αεκ, παο, τέλη, ηρακλή, βούλη που έγιναν κάποια αρκετά σημαντικά λαθάκια που σε κάποια από αυτά τα ματς μας στέρησαν πονταλάκια. Θυμίσου απλά το μεταξύ μας και με πόσους παίκτες έπρεπε να παίζεις από το μισάωρο. Αν δε βλέπεις κάποιον αγώνα μη μιλάς για αυτόν. Μπορεί και να γίνεις ξεφτίλα. Επίσης ο τσαρτούλης κάτι μάλλον ήθελε να πετύχει, τώρα που έφυγε και ο ντέμης......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δώστε και σε μας λίγη Μαλαματίνα ρεεεεεεε... :2funny:

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πηγαίνετε να πιείτε καμιά μπυρίτσα στην επίσημη μπυραρία σας!!!!!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
απ'οτι βλεπω θα κερδισεις πολλα λεφτα στη ζωη σου,η γραμμη της ζωης ειναι μακρια,πολλες γκομενες θα πεσουν στα ποδια σου και.............ααα ναι θα παρει και ο παοκ πρωταθλημα και κυπελλο :rockon: :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μην ασχολείστε ρε με τους προπαγανδιστές της γειτονιάς...προσπαθούν να καλύψουν την αγωνιστική τους ανυπαρξία πλάθοντας σενάρια για τον ΠΑΟΚ...από ρεζίλεμα προέρχονται από τον Κομπότη,εντελώς ανυπόληπτοι είναι...ο ΠΑΟΚ είναι πανίσχυρος και οπαδικά και αγωνιστικά και διοικητικά,έχοντας πρόεδρο την κορυφαία μορφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου...για γέλια είναι οι ανύπαρκτοι
το εχω πει οτι μας δουλευεις ολους δεν παιζει να εισαι τοσο ηλιθιος  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom