Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Σουπερ αντικειμενικη και εγκυρη πηγη.
Στο ιντερνετ μπορεις να διαβασεις ο,τι θελεις.Το θεμα ειναι να μπορεις να ξεχωρισεις τι ειναι αληθεια και τι ψεμματα.
Ηλεκτρονικο εντυπο ειναι σαν το πρεζα και την ζουγκλα.....!Αν τωρα δεν συμφερει καποιους να γραφονται αυτα ειναι αλλο θεμα......!Ο καθενας αξιολογει διαφορετικα αυτα που διαβαζει!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Μπαααα με ομάδα που κάνει κουμάντο ένας σύνδεσμος δεν θέλω να έχω σχέσεις! ;)

Ενω χοντροσυμπαθεις ομαδα στην οποια κανουν κουμαντο οσοι συνδεσμιτες και οσοι δημοσιογραφοι τα παιρνουν απο τη διοικηση της,ε??? Σωστος!

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο παναθηναικος φροντισε να σε εξαγορασει αυτος στην ετησια δημοπρασια σας!!Αν ειχατε λιγη αξιοπρεπεια θα κραζατε την διοικηση.....!!Τα προηγουμενα χρονια σας συντηρουσε ο ολυμπιακος με χορηγιες του Γλου και φετος πηρε τη θεση του ο παναθηναικος με τον Βγενοπουλο!!οκ γιουσουφακι??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Τέτοιες λαλακίες ούτε ο λαμπρούκος δεν θε έλεγε. Αλλά πως να πει όταν ονομάζει μια θύρα του ιστορικού γηπέδου του άρεως ως θύρα cosmote Aλήθεια σε ποιον ανήκει ένα μεγάλο τμήμα της cosmote; Μετά από ποιον αγώνα (και πόσο έληξε) ονομάστηκε έτσι η παραπάνω θύρα; Aν ισχύει αυτό που λες και δώσαμε τον μελλίση για 2 μύρια και μια ισοπαλία στην τέταρτη αγωνιστικη είμαστε τελικά μεγάλοι μάγκες. Αλλά το έχω ξαναπει. Το 96-97 όταν πήραμε τον Φρατζέσκο ήμασταν του βάζελου. Ξαφνικά όμως τον βγάλαμε με τον ΟΦΗ εκτός ευρώπης. Τότε γίναμε σε μια νύκτα του γαύρου, άσχετο που ο γαύρος μόνο με τις αθλιότερες διαιτησίες στα χρονικά μπορούσε να πάρει νίκες εναντίον μας και Τούμπα και κάτω. Όταν ο βάζελος πήρε πρωτάθλημε το 2004  είχε νικησει μες στην Τούμπα 1-2 και επομένως ξαναγίναμε του βάζελου. Φυσικά το νικητήριο γκολ από τον ολισαντέμπε μπήκε στο 93 από στραβοκλωτσιά. Μετά φυσικά πάλι του γαύρου. Και τώρα ξαφνικά πάλι του βάζελου. Απορώ που στηρίζεις τις πανηλίθιες απόψεις σου. Από την άλλη τα ίδια αυτά χρόνια ο ρούλης έχανε 0-5 στο χαριλάου από τον γαύρο τελευταία αγωνιστική για να πάρει το πρωτάθλημα, έπαιρνε τσιμπούκια τις γριές για να του δώσουν αγώνες να μην ΠΕΣΕΙ, έκανε συμφωνίες δουλικές με τον θείο για τα τηλεοπτικά, πέρσι επικύρωσε τον τίτλο στον γαύρο (ενώ ανήκει στην αεκ), έμπαινε στα 44 χωρίς προϋποθέσεις, έστελνε βίντεο που ο γουχου τραυμάτισε τον καράμπελα για 6 χρόνια (μετά απο τρεις βδομάδες έπαιζε) στον αθλητικό δικαστή, ασχολείται με τον ισολογισμό του ΠΑΟΚ, μιλά για ισονομία (εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι) , κλαίγεται στα αθηναϊκά κανάλια για τον ΠΑΟΚ κτλ κτλ. Όλα τα λεφτά πέρσι που έγινε ρύθμιση των χρεών και ενώ μέρα Τετάρτη μας λέγαν κρατική ομάδα την Πέμπτη που μπήκαν και αυτοί τότε τουμπεκί.  Αλήθεια από που προήλθαν τα χρέη του άρεως από τη στιγμή που δεν εμφανίζει κέρδη αλλά και δεν κάνει μεταγραφές αγορές; Δύσκολη ερώτηση εεε:;;;;;;Οπως επίσης και με την διαφήμιση στη φανέλα. Οταν διαφημίζαμε την εκο γίναμε του δημοσίου, μετά απο ένα μήνα που σε αυτούς έγινε χορηγός η δεπα πάλι τουμπεκί. Τα γεγονότα δείχνουν άλλη ομάδα σαν ρουφίανο του βορρά. Αν και να σου πω στα @@ για ρουφιανιές και τέτοια. Εμένα με νοιάζει μόνο ο ΠΑΟΚ και καμιά άλλη ομάδα του βορρά (ρούλης, ήρα, απόλλων ξάνθη κτλ) .

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ομάδα που για να έχεις γνώμη πρέπει να πληρώσεις για να γίνεις μέλος της Λέσχης και αυτό πάει και έρχεται αλλά όταν ακόμα και τότε λες της γνώμη σου τρως ξύλο η δέχεσαι προσωπικές επιθέσεις ακόμα και απο τον πρόεδρο της άντε βρες άκρη! Το θέατρο του παραλόγου παίζεται στην ομάδα σας, συνεχείς ανακοινώσεις που το ύφος τους είναι σε ανακοινώσεις συνδέσμων, συνεχές κλάμα απο τον ασχημάντρα πρόεδρο για τους κακούς που σας κυνηγάν και θέλουν να σας εξοντώσουν(σύνδρομο παοκτσή λέγεται αυτό), παραισθήσεις ότι παίζεται διαστημικό ποδόσφαιρο αλλά δεν σας θέλουν ψηλά γιατί κανείς δεν ξέρει, συνεχείς αναφορές στον παοκ απο τον οδοντίατρο που δυναμιτίζουν το κλίμα(κόμπλεξ κατωτερότητας λέγεται αυτό)!
Μην με αξιώσει ο θεός και γίνω Αρειανός!!! :headbang: :headbang: :headbang:

Α, τωρα σε καταλαβα, Ραπτοπουλικοπετρουλακικος εισαι παλληκαρι μου?? Ακομη ξυλο δεν εχω φαει παντως εγω, οτι κι αν εχω ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΟΣΜΙΑ σε σχεση με την ομαδα και τις οποιες αντιρρησεις εχω..... περιμενω αυτον που θα πει οτι εφαγε ΞΥΛΟ επειδη ΣΥΖΗΤΗΣΕ για τις εξελιξεις στον Αρη και ειχε αλλη γνωμη απ αυτη των συνομιλητων του!!!! Εστω κ εναν.....περιμενω.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Τέτοιες λαλακίες ούτε ο λαμπρούκος δεν θε έλεγε. Αλλά πως να πει όταν ονομάζει μια θύρα του ιστορικού γηπέδου του άρεως ως θύρα cosmote Aλήθεια σε ποιον ανήκει ένα μεγάλο τμήμα της cosmote; Μετά από ποιον αγώνα (και πόσο έληξε) ονομάστηκε έτσι η παραπάνω θύρα; Aν ισχύει αυτό που λες και δώσαμε τον μελλίση για 2 μύρια και μια ισοπαλία στην τέταρτη αγωνιστικη είμαστε τελικά μεγάλοι μάγκες. Αλλά το έχω ξαναπει. Το 96-97 όταν πήραμε τον Φρατζέσκο ήμασταν του βάζελου. Ξαφνικά όμως τον βγάλαμε με τον ΟΦΗ εκτός ευρώπης. Τότε γίναμε σε μια νύκτα του γαύρου, άσχετο που ο γαύρος μόνο με τις αθλιότερες διαιτησίες στα χρονικά μπορούσε να πάρει νίκες εναντίον μας και Τούμπα και κάτω. Όταν ο βάζελος πήρε πρωτάθλημε το 2004  είχε νικησει μες στην Τούμπα 1-2 και επομένως ξαναγίναμε του βάζελου. Φυσικά το νικητήριο γκολ από τον ολισαντέμπε μπήκε στο 93 από στραβοκλωτσιά. Μετά φυσικά πάλι του γαύρου. Και τώρα ξαφνικά πάλι του βάζελου. Απορώ που στηρίζεις τις πανηλίθιες απόψεις σου. Από την άλλη τα ίδια αυτά χρόνια ο ρούλης έχανε 0-5 στο χαριλάου από τον γαύρο τελευταία αγωνιστική για να πάρει το πρωτάθλημα, έπαιρνε τσιμπούκια τις γριές για να του δώσουν αγώνες να μην ΠΕΣΕΙ, έκανε συμφωνίες δουλικές με τον θείο για τα τηλεοπτικά, πέρσι επικύρωσε τον τίτλο στον γαύρο (ενώ ανήκει στην αεκ), έμπαινε στα 44 χωρίς προϋποθέσεις, έστελνε βίντεο που ο γουχου τραυμάτισε τον καράμπελα για 6 χρόνια (μετά απο τρεις βδομάδες έπαιζε) στον αθλητικό δικαστή, ασχολείται με τον ισολογισμό του ΠΑΟΚ, μιλά για ισονομία (εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι) , κλαίγεται στα αθηναϊκά κανάλια για τον ΠΑΟΚ κτλ κτλ. Όλα τα λεφτά πέρσι που έγινε ρύθμιση των χρεών και ενώ μέρα Τετάρτη μας λέγαν κρατική ομάδα την Πέμπτη που μπήκαν και αυτοί τότε τουμπεκί.  Αλήθεια από που προήλθαν τα χρέη του άρεως από τη στιγμή που δεν εμφανίζει κέρδη αλλά και δεν κάνει μεταγραφές αγορές; Δύσκολη ερώτηση εεε:;;;;;;Οπως επίσης και με την διαφήμιση στη φανέλα. Οταν διαφημίζαμε την εκο γίναμε του δημοσίου, μετά απο ένα μήνα που σε αυτούς έγινε χορηγός η δεπα πάλι τουμπεκί. Τα γεγονότα δείχνουν άλλη ομάδα σαν ρουφίανο του βορρά. Αν και να σου πω στα @@ για ρουφιανιές και τέτοια. Εμένα με νοιάζει μόνο ο ΠΑΟΚ και καμιά άλλη ομάδα του βορρά (ρούλης, ήρα, απόλλων ξάνθη κτλ) .

Ρε μεγαλε, πας καλα?? Πωπω ασυναρτησια και κακο, τζαμπα spam κανεις στο topic.....αλλα ειπαμε..... ο κακος ο ολυμπιακος που ηθελε να μας παρει τον κουδα απο την ομαδα ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...... :idiot:

rustymoon

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μεγαλε, πας καλα?? Πωπω ασυναρτησια και κακο, τζαμπα spam κανεις στο topic.....αλλα ειπαμε..... ο κακος ο ολυμπιακος που ηθελε να μας παρει τον κουδα απο την ομαδα ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...... :idiot:

Πω ρε φίλε με αποστόμωσες!!!!!!! Κλασικό επιχείρημα απο΄αρειανό. ¨Οταν δεν έχουμε τι να πούμε ρίχνουμε μια βλακεία χωρίς νόημα. Μάλλον ακολουθείτε την γραμμή από τα κεντρικά.....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ηλεκτρονικο εντυπο ειναι σαν το πρεζα και την ζουγκλα.....!Αν τωρα δεν συμφερει καποιους να γραφονται αυτα ειναι αλλο θεμα......!Ο καθενας αξιολογει διαφορετικα αυτα που διαβαζει!
Εγω παλι σε ρωταω ξερα εσενα και γαμα τις πηγες ή το τι γραφει ο καθε παπαρας.
Πιστευεις οτι ο παοκ ειναι παραρτημα του Παναθηναικου?

ΥΓ:Βαλτε και καμια καθαριστρια στο θρεντ να σφουγγαρισει λιγο.Εχει γεμισει σαλια απο τις εκατερωθεν φιλοφρονησεις μεταξυ γαυρων και αρειανων.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

ΥΓ:Βαλτε και καμια καθαριστρια στο θρεντ να σφουγγαρισει λιγο.Εχει γεμισει σαλια απο τις εκατερωθεν φιλοφρονησεις μεταξυ γαυρων και αρειανων.
παοκ οφη πανλαγοκοτιακος
συλλογος της πλακας πολυμετοχικος

θυρα 7 speaking

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
παοκ οφη πανλαγοκοτιακος
συλλογος της πλακας πολυμετοχικος

θυρα 7 speaking
Ναι ρε οκ.Τα εχω ξαναπει,για τον οφακο μιληστε οσο θελετε εμενα στα παπαρια μου.Αφου αληθεια ειναι.
Ομως για τον παοκ δεν υπαρχει αυτο που λετε.Κλασικο παραδειγμα προπαγανδας.Για να βγαλεις κανα συνθημα καλο ειναι,σε σοβαρη συζητηση δεν στεκει.

Την αλλη εβδομαδα κατεβαινουν 1500 αρειανα για τον μεταξυ μας αγωνα.Στα πλαισια της φιλιας σας,θα παρετε και εσεις κανα εισητηριακι? :think:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ναι ρε οκ.Τα εχω ξαναπει,για τον οφακο μιληστε οσο θελετε εμενα στα παπαρια μου.Αφου αληθεια ειναι.
Ομως για τον παοκ δεν υπαρχει αυτο που λετε.Κλασικο παραδειγμα προπαγανδας.Για να βγαλεις κανα συνθημα καλο ειναι,σε σοβαρη συζητηση δεν στεκει.

Την αλλη εβδομαδα κατεβαινουν 1500 αρειανα για τον μεταξυ μας αγωνα.Στα πλαισια της φιλιας σας,θα παρετε και εσεις κανα εισητηριακι? :think:
500 ειναι τα αρειανα που κατεβαινουν
οι αλλοι 1000 θα ειναι ολυμπιακοι οποτε μην τους πειραξετε γιατι θα εχετε τρεχαλες παλι :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
500 ειναι τα αρειανα που κατεβαινουν
οι αλλοι 1000 θα ειναι ολυμπιακοι οποτε μην τους πειραξετε γιατι θα εχετε τρεχαλες παλι :2funny:
Ελατε με τον κωλο καλυτερα,να μην κουραστουμε τζαμπα.
Καταλαβαινω,τις γνωστες τρεχαλες.Οπως στο λιμανι πριν κανα 20ημερο.Ετσι δεν ειναι?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ελατε με τον κωλο καλυτερα,να μην κουραστουμε τζαμπα.
Καταλαβαινω,τις γνωστες τρεχαλες.Οπως στο λιμανι πριν κανα 20ημερο.Ετσι δεν ειναι?
παει και αυτο το ξεθωριασε ο χρονος
σε λιγα χρονια θα λετε στα νεα βαζελια οτι τρεχατε τους γαυρους στο λιμανι :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
σε λιγα χρονια θα λετε στα νεα βαζελια οτι τρεχατε τους γαυρους στο λιμανι :2funny: :2funny:
Μπα,δεν παιζει ρε φιλε.Στην επιστημονικη φαντασια δεν σας φτανουμε με τιποτα :grin:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εντάξει σκουλήκια:  Είμαστε ρουφιάνοι...

Στο χωριό μου το λένε ακόμα:  είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα

ράστυ και παλέρμο σαν να τα γράφω εγώ

μόνο παρακαλώ μή βρίζετε τον γούρχολα γιατί θα σας κάνει γουορν, μετά μοντεραητ, μετά μιούτ, μετά μπάν και μετά μια μάντρα αρχίδια να ούμε, ντάξη;

Επισκέπτης

Στο έχω ξαναπεί υπάρχει έρωτας μεταξύ τους και λογικό είναι, όπου χρειάστηκε μια χαρά τους έκατσαν, γιατί να μην τους χωνεύουν? Άλλωστε όλοι μας συμπαθούμε κάποιες μικρότερες ομάδες, έτσι και οι γαύροι συμπαθούν τους αρειανούς, αν ήταν ανταγωνιστικός ο Άρης θα τον συμπαθούσαν? Χλωμότατο! ;)

Πρώτη φορά θα είναι? :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom