thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
θα την χρειαστείτε...Άντε και καλή τύχη μάγκες
θα την χρειαστείτε...Άντε και καλή τύχη μάγκες
Τι είσαι εσύ κοπέλα μου; Καινούρια;
Σπεσιαλ αφιερωμενο
21:00 alphaτι ορα πεζετε με τον οφι θεσαλονικισ?
ορεοσ θα κατσο να το δο,θαμε σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!21:00 alpha
Δεν είναι ο μόνος και ο maximos δεν είναι καλύτερος!![]()
Σωστός ο παίκτηςΤο ξερω οτι ξεφυγα στο τελευταιο post και ουτε και μενα μου αρεσε, αλλα μερικες φορες εχει να κανει και με ποιους εχεις απεναντι σου και σε ποιους απευθυνεσαι! Αν σε βριζουν συνεχεια μεσα στο δικο σου topic, καποια στιγμη μπορει να ξεφυγεις κιολας και να μην απευθυνεσαι σε ολους τους "απεναντι", αλλα σε αυτους που εχουν χασει τη μπαλα τους..... στη καζουρα ειναι ολα οκ, στη μαλακια, η οποια παρεπιπτοντως ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ, μπορει να χασεις τον ελεγχο σου..... συγνωμη για την τελευταια παραθεση μου....
Το ξερω οτι ξεφυγα στο τελευταιο post και ουτε και μενα μου αρεσε, αλλα μερικες φορες εχει να κανει και με ποιους εχεις απεναντι σου και σε ποιους απευθυνεσαι! Αν σε βριζουν συνεχεια μεσα στο δικο σου topic, καποια στιγμη μπορει να ξεφυγεις κιολας και να μην απευθυνεσαι σε ολους τους "απεναντι", αλλα σε αυτους που εχουν χασει τη μπαλα τους..... στη καζουρα ειναι ολα οκ, στη μαλακια, η οποια παρεπιπτοντως ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ, μπορει να χασεις τον ελεγχο σου..... συγνωμη για την τελευταια παραθεση μου....
Όχι φίλτατε. Απλά άνοιξε μια πράσινη, απόλαυσε το ματσάκι και καλή καρδιάμαγκιτεσ το θεμα ινε απλο αμα θετε να βρισετε βριστε με ,δε εχο προβλιμα και εχετε ολι δικιο
ΒΟΘΡΕ αντε γαμισου
ακου τι σου λεο Αριανε,ετσι ολα ινε ορεα και καλα!!!!!!!!!!!!!!!!Όχι φίλτατε. Απλά άνοιξε μια πράσινη, απόλαυσε το ματσάκι και καλή καρδιά
μαγκιτεσ το θεμα ινε απλο αμα θετε να βρισετε βριστε με ,δε εχο προβλιμα και εχετε ολι δικιο
ΒΟΘΡΕ αντε γαμισου
γιοργο μινο θελουμε ινε οπλαρχιγοσ !!!!!!!!!!!Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει σήμερα αλλά για όσο δω το ματς γιατί παίζει και η united λίγο πιο μετά θα το δω με κλειστή την φωνή από την τηλεόραση και θα προτιμήσω να ακούσω την μετάδοση από τον libero που θα την κάνει ο Σπυρόπουλος!![]()