Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
..

Συνημμένα

• splash_intro.jpg
    splash_intro.jpg
    49,8 KB · Εμφανίσεις: 15

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλή τύχη κ στα ΑΡΕΙΑΝΑ(όχι λόγω προτίμησης,αλλά λόγω του ότι παίζει εκτός) και από μένα.
Για το ποιος θα περάσει μου είναι παγερά αδιάφορο.

Επισκέπτης
Constantine_Mitsotakis_III-2.jpg

Στη συμπαθή ομάδα του παοκ εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα.
Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε ότι είναι αδελφοποιημένη με το καμάρι του ψηλορείτη μας
τον οφη.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
..

Συνημμένα

• news5942.jpg
    news5942.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 16

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τι ορα πεζετε με τον οφι θεσαλονικισ?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν είναι ο μόνος και ο maximos δεν είναι καλύτερος! :jerking:

Το ξερω οτι ξεφυγα στο τελευταιο post και ουτε και μενα μου αρεσε, αλλα μερικες φορες εχει να κανει και με ποιους εχεις απεναντι σου και σε ποιους απευθυνεσαι! Αν σε βριζουν συνεχεια μεσα στο δικο σου topic, καποια στιγμη μπορει να ξεφυγεις κιολας και να μην απευθυνεσαι σε ολους τους "απεναντι", αλλα σε αυτους που εχουν χασει τη μπαλα τους..... στη καζουρα ειναι ολα οκ, στη μαλακια, η οποια παρεπιπτοντως ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ, μπορει να χασεις τον ελεγχο σου..... συγνωμη για την τελευταια παραθεση μου....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το ξερω οτι ξεφυγα στο τελευταιο post και ουτε και μενα μου αρεσε, αλλα μερικες φορες εχει να κανει και με ποιους εχεις απεναντι σου και σε ποιους απευθυνεσαι! Αν σε βριζουν συνεχεια μεσα στο δικο σου topic, καποια στιγμη μπορει να ξεφυγεις κιολας και να μην απευθυνεσαι σε ολους τους "απεναντι", αλλα σε αυτους που εχουν χασει τη μπαλα τους..... στη καζουρα ειναι ολα οκ, στη μαλακια, η οποια παρεπιπτοντως ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ, μπορει να χασεις τον ελεγχο σου..... συγνωμη για την τελευταια παραθεση μου....
Σωστός ο παίκτης

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μαγκιτεσ το θεμα ινε απλο αμα θετε να βρισετε βριστε με ,δε εχο προβλιμα και εχετε ολι δικιο

ΒΟΘΡΕ αντε γαμισου

Επισκέπτης
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μαγκιτεσ το θεμα ινε απλο αμα θετε να βρισετε βριστε με ,δε εχο προβλιμα και εχετε ολι δικιο

ΒΟΘΡΕ αντε γαμισου
Όχι φίλτατε. Απλά άνοιξε μια πράσινη, απόλαυσε το ματσάκι και καλή καρδιά

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

ΒΟΘΡΕ αντε γαμισου

ποσ να σαι βρυσουμαι ραι φηλαι, κε μωνω ω τρωπωσ που γραφοισ οινε ωωωωλλαα τα λαιυτα, αιγο σαι δυαβαζο κε κλεο.......

ΒΩΘΡΑΙ ανται γαμεισου.....και στο λαιο σαν ΕΥΧΗ!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
τσακαλια εσισ ξερετε πολα και ορεα πραματα οποτε καλο ινε να ιστε κιριη και κιριεσ αφου ιστε μορφοτιρια

Επισκέπτης
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει σήμερα αλλά για όσο δω το ματς γιατί παίζει και η united λίγο πιο μετά θα το δω με κλειστή την φωνή από την τηλεόραση και θα προτιμήσω να ακούσω την μετάδοση από τον libero που θα την κάνει ο Σπυρόπουλος! :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει σήμερα αλλά για όσο δω το ματς γιατί παίζει και η united λίγο πιο μετά θα το δω με κλειστή την φωνή από την τηλεόραση και θα προτιμήσω να ακούσω την μετάδοση από τον libero που θα την κάνει ο Σπυρόπουλος! :rockon:
γιοργο μινο θελουμε ινε οπλαρχιγοσ !!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom