You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Mε Χαβιτο απο 1ο ημιχρονο θα τους ειχατε τελειωσει.
Ειχε πολυ καλο ρυθμο και κυκλοφορια μπαλας αλλα απο τελικη προσπαθεια υστερουσε.
Με την εισοδο του στο Β` αλλαξε το ρου του αγωνα.
ΥΓ Η δικεφαλη κομπλεξικη αλανιαρα κοτουλα ο παλερμο εδωσε ρεσιταλ μαλακιας και σκατοκομπλεξ βλεπω σε ολα τα θρεντ.
Το θρασυδειλο πονεμενο παιδακι θελει τους βιαστες του και ποναει μεχρι να τους ''παρει΄΄μπας και το βουλωσει
Ειχε πολυ καλο ρυθμο και κυκλοφορια μπαλας αλλα απο τελικη προσπαθεια υστερουσε.
Με την εισοδο του στο Β` αλλαξε το ρου του αγωνα.
ΥΓ Η δικεφαλη κομπλεξικη αλανιαρα κοτουλα ο παλερμο εδωσε ρεσιταλ μαλακιας και σκατοκομπλεξ βλεπω σε ολα τα θρεντ.
Το θρασυδειλο πονεμενο παιδακι θελει τους βιαστες του και ποναει μεχρι να τους ''παρει΄΄μπας και το βουλωσει
jimmyee
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θα βγαλει μαλλια η γλωσσα μου να λεω για το ρεγκειρο . ξερει μπαλα αλλα δειχνει να μην πολυνοιαζεται αν θα κανει σεντρα στην 3 ή στην περιοχη . οπωσδηποτε 2ος φορ διπλα στον κοκε και οι τυφλοι το βλεπουν! θα προτιμουσα παπαζογλου αλλα χλωμο το βλεπω. τελος ο νατσο αν βαριεται ας φαει λιγο παγκο για να μη φαει κλωτσιες. δεν εχω προβλημα να χασουμε 5-0 , αλλα αμα βλεπω παικτη να μην εχει ορεξη μου γυρνανε τα μυαλα.
σε αυτο εδω το θεμα απαγοευεται να μιλαμε για τον ΟΣΦΠ.ακου εκει γαυρος;Το `δατε τα πεναλτάκια που έπνιξαν πάλι στη Κρήτη , άρε τί έχουμε να δούμε και φέτος με δικέφαλο-γαύρο.
αρειανος εισαι εσυ;θα βγαλει μαλλια η γλωσσα μου να λεω για το ρεγκειρο . ξερει μπαλα αλλα δειχνει να μην πολυνοιαζεται αν θα κανει σεντρα στην 3 ή στην περιοχη . οπωσδηποτε 2ος φορ διπλα στον κοκε και οι τυφλοι το βλεπουν! θα προτιμουσα παπαζογλου αλλα χλωμο το βλεπω. τελος ο νατσο αν βαριεται ας φαει λιγο παγκο για να μη φαει κλωτσιες. δεν εχω προβλημα να χασουμε 5-0 , αλλα αμα βλεπω παικτη να μην εχει ορεξη μου γυρνανε τα μυαλα.
περιεργο.
βλεπω να σε ψαχνουν τιποτα σουπεραδες
και ποτε θα ειναι αργα;τηντριτη φορα που θα ξαναερθει;Eιναι νωρις αλλα κατι δεν μου κανει μαυτον τον κοουτς (ερναντεθ)..
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
και ποτε θα ειναι αργα;τηντριτη φορα που θα ξαναερθει;
Τί έγινε φίλοι αρειανοί; Ολα καλά;
Επέστρεψαν ο λάμπρος και ο Κόντης από Κοπρίβνιτσα ή τους άφησαν εκεί τιμωρία οι 2 γιάννηδες;
καλα ρε πιωμενος εισαι;που θα με πεις και αρειανο.πεφτω για υπνο τελικαΤί έγινε φίλοι αρειανοί; Ολα καλά;
Επέστρεψαν ο λάμπρος και ο Κόντης από Κοπρίβνιτσα ή τους άφησαν εκεί τιμωρία οι 2 γιάννηδες;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
πάκαρα τα παιδιά μετά την Πέμπτη θέλουν στοργή και προδέρμ...
Γι αυτό προσπαθώ να τους ευθυμήσω λιγάκι, μην τρελένεσαι
jimmyee
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αρειανος εισαι εσυ;
περιεργο.
βλεπω να σε ψαχνουν τιποτα σουπεραδες
εχω ξαναπει οτι ειμαι ΑΡΕΙΑΝΟΣ οχι τυφλος...μονο οι μπαουκτζηδες τα βλεπουν ολα τελεια.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Δε ξερω ποια πεναλτυ εννοειτε,εγω δεν ειδα τιποτα.Το `δατε τα πεναλτάκια που έπνιξαν πάλι στη Κρήτη , άρε τί έχουμε να δούμε και φέτος με δικέφαλο-γαύρο.
Κυρκος.(+Μινος,Βασιλοπουλος κ.τ.λ)
Που είσαι ρε thess; Μου'λειψες την Πέμπτη να ρίξουμε κανένα μπινελικάκιπάκαρα τα παιδιά μετά την Πέμπτη θέλουν στοργή και προδέρμ...
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
παρανοια παρανοια
μαζι σου
Αρειαναρα
στα ουρανια!
καλο ποδαρικο καναμε VAMOS λεμε! τωρα τι λενε τα παιδια των φαναριων ειδικα αυτοι που πεσανε απο την κουνια οταν ηταν μικροι η εχουνε αρπαξει μαπες τα ακουμε βερεσε
μαζι σου
Αρειαναρα
στα ουρανια!
καλο ποδαρικο καναμε VAMOS λεμε! τωρα τι λενε τα παιδια των φαναριων ειδικα αυτοι που πεσανε απο την κουνια οταν ηταν μικροι η εχουνε αρπαξει μαπες τα ακουμε βερεσε
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
εδω τρομαξα εγω να με γνωρισω...Ρε AGNIUS άλλαξες φωτό; Τρόμαξα να σε γνωρίσω. Πάλι μας έβγαλε λίγο την ψυχή η Αρειανάρα αλλά τέλος πάντων νωρίς είναι ακόμα θα στρώσουμε.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K