Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
μπραβο ειπες την μαλακια σου! φλαβιακο βλακακο δεν σου εχουν πει να μη γραφεις με μεγαλα σαν την κεφαλα σου γραμματα; η να μη χρησιμοποιεις λεξεις που τις ειπανε αλλοι πριν απο εσενα; βουνισιος και εσυ; κομμαντα με αποβατικο θα πατε κατω; εσεις τι κανατε στα οικογενειακα διπλα σας; εμαθα και εκει χανετε
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ!ΚΑΤΑΡΧΗΝ Σ'ΕΚΑΝΑ ΚΑΖΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑΖΕΙΣ!ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ ΤΩΝ ΣΠΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!ΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΩ...ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΙΕΙ!ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ...ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΑΛΑΡΟΥΤΣΟΣ!!!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
δηλαδη εισαι μεγαλοπαπαρας! οκ πασο, εμενα γιατι να με καιει; γραφειο τουρισμου εχω και θελω να σας τα παρω; ερπετο χουλιγκαν παρα φλωροτουρκας ελατε στο Βαρουτσος σας περιμενει ΠΟΥΤΣΟΣ!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη εισαι μεγαλοπαπαρας! οκ πασο, εμενα γιατι να με καιει; γραφειο τουρισμου εχω και θελω να σας τα παρω; ερπετο χουλιγκαν παρα φλωροτουρκας ελατε στο Βαρουτσος σας περιμενει ΠΟΥΤΣΟΣ!
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΡΕ...ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΣΑΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ (ΒΓΕΣ ΑΠ'ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ)ΝΕΓΡΗ!!!ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ...ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΡΑΣ ΟΤΝ ΣΕ ΑΝΤΙΚΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕΓΙΣΤΕ Κ ΧΕΣΤΗ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΡΟΥΤΣΟ,ΑΣΤΟ,ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΩΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ!!!Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?Α ΡΕ ΜΑΚΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕ!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Α ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ,VALENTINO ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΡΕ ΣΥ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΛΑΓΟΣΚΟΥΦΕΙΑ???

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΡΕ...ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΣΑΟΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ (ΒΓΕΣ ΑΠ'ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ)ΝΕΓΡΗ!!!ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ...ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΡΑΣ ΟΤΝ ΣΕ ΑΝΤΙΚΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕΓΙΣΤΕ Κ ΧΕΣΤΗ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΑΡΟΥΤΣΟ,ΑΣΤΟ,ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΩΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ!!!Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?Α ΡΕ ΜΑΚΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕ!
καταλαβες τι ομαδα ειμαι η τζαμπα μιλαμε; εκτος αν πηγαινεις εσυ στην ανω και εγω στην κατω τουμπα. θυμαστε τι γινοταν οταν ερχομασταν και ερχοσασταν η μηπως εβλεπες τιβι και εκανες αναμεταδωση οτι μονο δειχνανε; στους κεντρικους δρομους δεν γινετε τπτ η μαγκια ειναι στα στενα!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
καταλαβες τι ομαδα ειμαι η τζαμπα μιλαμε; εκτος αν πηγαινεις εσυ στην ανω και εγω στην κατω τουμπα. θυμαστε τι γινοταν οταν ερχομασταν και ερχοσασταν η μηπως εβλεπες τιβι και εκανες αναμεταδωση οτι μονο δειχνανε; στους κεντρικους δρομους δεν γινετε τπτ η μαγκια ειναι στα στενα!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ 50 ΣΕ 2-3!ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80 ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ,ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΟΜΩΣ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ 50 ΣΕ 2-3!ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80 ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ,ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΟΜΩΣ

Πρωτα πρωτα ρε τζαμπαμαγκα, πατησε μια το caps lock μπας και γραψεις με μικρα και δε σε πεταξουν οι μοδερειτορς εξω, δευτερον αν θελεις να πουλησεις μαγκια τραβα βρες κανεναν εξω και πλακωσου και οχι βλαχομαγκιες μεσω πληκτρολογιου στο THREAD ΜΑΣ και τελος αν θυμασαι με νοσταλγια εποχες μαναβηδων και σια τι να σου πω..... καλος  :jerking: εισαι!!!!

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Βαλεντίνη σιγά κοριτσάρα μου θα σου σκιστεί το καλσόν  :*
Θέλετε και ευρώπη ρε πρωταθλητές της Β εθνικής  :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΙΑ? ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΙΑ?  :boobies:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Το κόμπλεξ σας ανύπαρκτοι στο ιντερνετ και στα σπρέι και άυριο να δούμε όπως σήμερα τίποτα καινούργιους με 1-2 ποστ.
Ντάξει αν δεν μπορείτε πείτε στο Σαουρίδη να προσλάβει κιάλλους. Τόσα βγάζει απο τις μπίζνες ρε μαλάκες εσάς σας έχει στην απ έξω?

Και στο ιντερνετ σκουλίκια είστε περισσότεροι απο όσο όλοι οι άλλοι οπαδοί μαζί!!!
Αλλα σ΄αυτό το γαμημένο(στην κυριολεξία) αυθέρετο σας το Κλεάνθης Σκουλικίδης πότε θα κάνετε σόλντ άουτ?

Πιο δυνατά..πιο δυνατά... πουν τα πανιά????  :rockon: :rockon:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καζούρα κάνουμε έτσι μην το παρεξηγείτε... ομάδα της γειτονιάς είστε και πρωταθλητές της Β εθνικής τι θέλετε να σας πω? οτι είστε αφεντικά? αυτα είναι για εσωτερική κατανάλωση στον Θουπερ3.

ManolO81

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αλλα δυο κοπλεξικα παιδακια απο την μπαουγκ. . .
Λοιπον ... :uglystupid: ουγκ ουγκα μπουγκα    δηλαδη πισω στην σπηλια σας μογγολακια οσω για το τρεξιμο αστο φιλε καλυτερα ακομα ποναει ο  :booty: σας απο το ξυλο δεν σας παιρνει καλυτερα τρεχτε ακομα
Ειπαμε
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΩ ... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Το κόμπλεξ σας ανύπαρκτοι στο ιντερνετ και στα σπρέι και άυριο να δούμε όπως σήμερα τίποτα καινούργιους με 1-2 ποστ.
Ντάξει αν δεν μπορείτε πείτε στο Σαουρίδη να προσλάβει κιάλλους. Τόσα βγάζει απο τις μπίζνες ρε μαλάκες εσάς σας έχει στην απ έξω?

Και στο ιντερνετ σκουλίκια είστε περισσότεροι απο όσο όλοι οι άλλοι οπαδοί μαζί!!!
Αλλα σ΄αυτό το γαμημένο(στην κυριολεξία) αυθέρετο σας το Κλεάνθης Σκουλικίδης πότε θα κάνετε σόλντ άουτ?

Πιο δυνατά..πιο δυνατά... πουν τα πανιά????  :rockon: :rockon:
ο δικος μας βγαζει ο δικος σας ειχε ασχημα χουγια τον κυνηγουσανε οι μπραβοι του καζινο εφαγε και το κερατο και τις εδωσε για τον αλλον κοσμο ετσι; σαν γκομενες μιλατε και οι δυο πρεπει να εχετε φαει πολυ shopping απο διαφορους οπαδους, ο ενας λεει για καλτσον ο αλλος λεει οτι 50 την πεσανε σε 2-3!!!! ο Τοτος που ηταν; αντε αποβατες αντε βγειτε απο το καραβι να σας χτυπησει λιγο καθαρος αερας γιατι λιγο τα φλοκια λιγο οι πιπες λιγο η αγαμια σας βαρεσατε μπιελα.στο καραβι ειστε ετσι; η ειστε virtual οπαδοι;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αιντε ρε δρομο στην τουρκια επιτελους, αιντε γιατι αρκετα σας ανεχομαστε τοσα χρονια............. παρτε το χαμπαρι..... ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ειστε σ' αυτη την πολη...... αιντε σκατοτουρκοι.....

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Αιντε ρε δρομο στην τουρκια επιτελους, αιντε γιατι αρκετα σας ανεχομαστε τοσα χρονια............. παρτε το χαμπαρι..... ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ειστε σ' αυτη την πολη...... αιντε σκατοτουρκοι.....
τι κανεις αδερφε ολα καλα; πως παει; παλι αυτα τα παιδια των φαναριων μας διασκεδασανε

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
τι κανεις αδερφε ολα καλα; πως παει; παλι αυτα τα παιδια των φαναριων μας διασκεδασανε

Καλα γιατρε, ολα καλα, εσυ? Μας διασκεδαζουν με την πικρα τους, αλλα εχουν βγαλει μια γλωσσα οι ατιμοι...... και αντε καλα οταν κανουν πιπες καλα ειναι.... αλλα γκομενες που παει η  γλωσσα τους ροδανι δεν τις μπορω!!!!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
Καλα γιατρε, ολα καλα, εσυ? Μας διασκεδαζουν με την πικρα τους, αλλα εχουν βγαλει μια γλωσσα οι ατιμοι...... και αντε καλα οταν κανουν πιπες καλα ειναι.... αλλα γκομενες που παει η  γλωσσα τους ροδανι δεν τις μπορω!!!!!!
τους χαλασανε τα πολλα οικογενειακα διπλα και σημερα τετοιο δεν παιζουνε;

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πρωτα πρωτα ρε τζαμπαμαγκα, πατησε μια το caps lock μπας και γραψεις με μικρα και δε σε πεταξουν οι μοδερειτορς εξω, δευτερον αν θελεις να πουλησεις μαγκια τραβα βρες κανεναν εξω και πλακωσου και οχι βλαχομαγκιες μεσω πληκτρολογιου στο THREAD ΜΑΣ και τελος αν θυμασαι με νοσταλγια εποχες μαναβηδων και σια τι να σου πω..... καλος  :jerking: εισαι!!!!
Καλα ρε καρναβαλε βγηκα εκτος και συνεχισες να κραζεις?Τετοιος σκατοπουστας εβραιος εισαι παλιοκουφαλα!Αντε και αυριο στο βαλαρουτσο αλλο ενα θρυλικο sold out απο 7000 τρελαμενους οπαδους του...157!!!Ε ρε γελιααααααα

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε ζαβλακα τι φιλοξενουμενοι και παπαριες λες?Που αμα φυγουνε οι δηθεν φιλοξενουμενοι απο την πολη θα ζησεις δεκαετια του 50 και του 60 χωρις αυτοκινητα,με αμαξες,σπορακι με τη γκομενιτσα σου παραλια,ο Βουτσας θα γυριζει ταινιες στη ρομαντικη πολη και θα μεινεις εσυ και αλλοι 20000 στη Θεσσαλονικη!
ΟΛΟ ΚΙ'ΟΛΟ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom