Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έλα ρε μη με τρελαίνεις...δεν σου αρέσει ο Αβραμάκος;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Διακρίνω μιαν άδικην εμπάθειαν εις το πρόσωπον του άρτι αφιχθέντος αποκτήματός σας

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο Αβρααμης φιλοτουρκος και συνδεσμιτης; πολυ καλο τι τοτος ξανθες και μαλακιες ελα συνερθετε λιγα λογια για το φιλαρακι μου
τι να πω γιατρε ετσι μου εχουν πει απο πανω αλλα στην τελικη δεν με νοιαζει κιολας
με νοιαζει οτι δεν κανει για μας,δηλαδη εννοω για ευρωπη γιατι για ελλαδα μεχρι και ο ανατολακης πηρε 10 πρωταθληματα

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
O Σκόδρας δεν θα κάει καμμιά μηνυση (αλλά Μπάγιεβιτς) στους Κροάτες που τόλμησαν να προκριθούν?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
O Σκόδρας δεν θα κάει καμμιά μηνυση (αλλά Μπάγιεβιτς) στους Κροάτες που τόλμησαν να προκριθούν?
θα πεις κι αλλα; να κλεισω το αιρ κο να ξερω

τι να πω γιατρε ετσι μου εχουν πει απο πανω αλλα στην τελικη δεν με νοιαζει κιολας
με νοιαζει οτι δεν κανει για μας,δηλαδη εννοω για ευρωπη γιατι για ελλαδα μεχρι και ο ανατολακης πηρε 10 πρωταθληματα
κατσε ρε λιγο να προσαρμοστει και θα δεις λιιιγο υπομονη

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Άσχετο, ο Thesspunter πως και δεν μπήκε ακόμα για δούλεμα;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16

ManolO81

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες δεν ξενερωνουμε μπορει να χαθηκε μια μαχη αλλα ο αγωνας συνεχειζετε ακομα κι εγω ειμαι ακομα χαλια απο εχθες με πειραξε οχι γιατι μασ κερδισε η σλαβεν αλλα επειδη χασαμε μονοι μασ απο τον κακο εαυτο μας  :headbang:
Πιστευω πως τωρα θα επικεντρωθουν στο ελληνικο πρωταθλημα για να μπορεσουμε να κανουμε ενα βημα παραπανω

ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΩ . . .  
ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ . . .

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η AMSTEL ΚΑΙ Η ROMA PIZZA!!!ΑΧ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ???Α ΡΕ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΙΔΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ?ΟΛΟΙ ΚΡΗΤΗ ΑΥΡΙΟ ΡΕ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η AMSTEL ΚΑΙ Η ROMA PIZZA!!!ΑΧ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ???Α ΡΕ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΙΔΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ?ΟΛΟΙ ΚΡΗΤΗ ΑΥΡΙΟ ΡΕ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!
μπραβο ειπες την μαλακια σου! φλαβιακο βλακακο δεν σου εχουν πει να μη γραφεις με μεγαλα σαν την κεφαλα σου γραμματα; η να μη χρησιμοποιεις λεξεις που τις ειπανε αλλοι πριν απο εσενα; βουνισιος και εσυ; κομμαντα με αποβατικο θα πατε κατω; εσεις τι κανατε στα οικογενειακα διπλα σας; εμαθα και εκει χανετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom