doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω στεναχωρηθηκα που ηρθεΛες ρε το αρχίδι; Και γω ο μαλάκας στεναχωρήθηκα που έφυγε
εγω στεναχωρηθηκα που ηρθεΛες ρε το αρχίδι; Και γω ο μαλάκας στεναχωρήθηκα που έφυγε
για τα δεδομενα τα Ευρωπαικα θελει πολυ δουλεια,για Ελλαδα καλος ειναι...Έλα ρε μη με τρελαίνεις...δεν σου αρέσει ο Αβραμάκος;
οχι,για αλλαγη της αλλαγης καλος ειναιΈλα ρε μη με τρελαίνεις...δεν σου αρέσει ο Αβραμάκος;
ο Αβρααμης φιλοτουρκος και συνδεσμιτης; πολυ καλο τι τοτος ξανθες και μαλακιες ελα συνερθετε λιγα λογια για το φιλαρακι μουεγω στεναχωρηθηκα που ηρθε
τι να πω γιατρε ετσι μου εχουν πει απο πανω αλλα στην τελικη δεν με νοιαζει κιολαςο Αβρααμης φιλοτουρκος και συνδεσμιτης; πολυ καλο τι τοτος ξανθες και μαλακιες ελα συνερθετε λιγα λογια για το φιλαρακι μου
Καλο...O Σκόδρας δεν θα κάει καμμιά μηνυση (αλλά Μπάγιεβιτς) στους Κροάτες που τόλμησαν να προκριθούν?
θα πεις κι αλλα; να κλεισω το αιρ κο να ξερωO Σκόδρας δεν θα κάει καμμιά μηνυση (αλλά Μπάγιεβιτς) στους Κροάτες που τόλμησαν να προκριθούν?
κατσε ρε λιγο να προσαρμοστει και θα δεις λιιιγο υπομονητι να πω γιατρε ετσι μου εχουν πει απο πανω αλλα στην τελικη δεν με νοιαζει κιολας
με νοιαζει οτι δεν κανει για μας,δηλαδη εννοω για ευρωπη γιατι για ελλαδα μεχρι και ο ανατολακης πηρε 10 πρωταθληματα
υπομονη και γαυροι δεν πανε μαζιθα πεις κι αλλα; να κλεισω το αιρ κο να ξερω
κατσε ρε λιγο να προσαρμοστει και θα δεις λιιιγο υπομονη
καθαριζει τα αυτια του τωραΆσχετο, ο Thesspunter πως και δεν μπήκε ακόμα για δούλεμα;
Επειδή είμαι λίγο αργός λόγω της χθεσινής πούτσας, τι εννοείς;καθαριζει τα αυτια του τωρα
εχει προβλημα ακοης,δες το αβαταρ τουΕπειδή είμαι λίγο αργός λόγω της χθεσινής πούτσας, τι εννοείς;
τι εννοεις; διαβαζει αυτα που γραφουμε δυνατα για να τα ακουει και να απανταει;τι τα θελει τα αυτια του στο ιντερνετ;εχει προβλημα ακοης,δες το αβαταρ του![]()
μπραβο ειπες την μαλακια σου! φλαβιακο βλακακο δεν σου εχουν πει να μη γραφεις με μεγαλα σαν την κεφαλα σου γραμματα; η να μη χρησιμοποιεις λεξεις που τις ειπανε αλλοι πριν απο εσενα; βουνισιος και εσυ; κομμαντα με αποβατικο θα πατε κατω; εσεις τι κανατε στα οικογενειακα διπλα σας; εμαθα και εκει χανετεΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η AMSTEL ΚΑΙ Η ROMA PIZZA!!!ΑΧ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ???Α ΡΕ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΙΔΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ?ΟΛΟΙ ΚΡΗΤΗ ΑΥΡΙΟ ΡΕ,Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!