Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
μαγκες γιατι εφυγε ο war?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πηγες χθες στο ματσακι?Πως μας ειδες?
Πήγα: πρώτο ημίχρονο χάλια. Στο δεύτερο άλλαξαν όλα με την είσοδο του Πολωνού και του Φελίπε. Αναφέρω αυτούς τους δύο γιατί ο Χαβίτο με ξενερώνει. Ο Πολωνός αν συνεχίσει έτσι Θα είναι από τις καλλύτερες μεταγραφές

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πήγα: πρώτο ημίχρονο χάλια. Στο δεύτερο άλλαξαν όλα με την είσοδο του Πολωνού και του Φελίπε. Αναφέρω αυτούς τους δύο γιατί ο Χαβίτο με ξενερώνει. Ο Πολωνός αν συνεχίσει έτσι Θα είναι από τις καλλύτερες μεταγραφές
Συνεχιζω να πιστευω οτι ο Χαβιτο θα κανει πολυ καλη χρονια,ελπιζω ο Κικε να τη στρωσει την ομαδα και να μην πειραματιζεται αλλο,ειναι κριμα γιατι το υλικο ειναι καλο.Ο Νετο χθες ηταν ολα τα λεφτα,να δουμε τι καπνο φουμαρει ο καινουριος,αν και θα προτιμουσα επαναφορα Νεμπε.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Συμφωνώ για τον Νεμπε. Μπορεί να τρομάζαμε όταν έπιανε μπάλα αλλά είναι σκυλί και τσαμπουκάς. Και νομίζω ότι ο τσαμπουκάς λείπει αυτή τη στιγμή από την ομάδα.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Συμφωνώ για τον Νεμπε. Μπορεί να τρομάζαμε όταν έπιανε μπάλα αλλά είναι σκυλί και τσαμπουκάς. Και νομίζω ότι ο τσαμπουκάς λείπει αυτή τη στιγμή από την ομάδα.
ισως ο κυριοτερος λογος του αποκλεισμου ηταν η ελλειψη τσαμπουκα και παθους,απο ταλεντο εχουμε μπολικο...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Σας τη λενε αριανοι για; τους ξενουσ γιαΤΙ Ο μΠαοκ ποσους ελληνες ειχε 11καδα????

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καινουριο γυφτακι βλεπω...καλως τον...τελικα φετος θα σας επιτρεπουν να παιζεται με τα χερια απο οτι ειδα στις φασεις...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
καινουριο γυφτακι βλεπω...καλως τον...τελικα φετος θα σας επιτρεπουν να παιζεται με τα χερια απο οτι ειδα στις φασεις...
Και πέρσυ τους αφήνανε αλλά πάλι 9οι βγήκαν

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και πέρσυ τους αφήνανε αλλά πάλι 9οι βγήκαν
Εχετε καταλαβει προφανως τι θα παιχτει φετος και το ριχνετε αλλου το πραγμα!Προφανως απο το ματς της Κρητης μονο αυτο συγκρατησατε!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Όχι ρε απ'ότι είδα καλούτσικα παίξατε. Μην τρελαίνεσαι όμως ακόμα αρχή είναι. Αλλά μην μου πεις ότι δεν ήταν χέρι

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τους επιασα στο στοιχημα αλλα με εκαψε η ηττα της Μονακο,ευτυχως με πληρωσαν αδρα οι γριες χθες,αχαστο στανταρ ο Πετρος...

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όχι ρε απ'ότι είδα καλούτσικα παίξατε. Μην τρελαίνεσαι όμως ακόμα αρχή είναι. Αλλά μην μου πεις ότι δεν ήταν χέρι
Καραμπινατο!Απλα για πρωτη εμφανιση και με τα περσινα κολλυρια,εμεινα πολυ ευχαριστημενος γιατι φαινεται οτι η ομαδα εχει αλλο επιπεδο φετος και γιατι δεν περιμενα τοσο ευκολη επικρατηση!

CONCEICAO

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τους επιασα στο στοιχημα αλλα με εκαψε η ηττα της Μονακο,ευτυχως με πληρωσαν αδρα οι γριες χθες,αχαστο στανταρ ο Πετρος...
Εγω δεν παιζω ΠΑΟΚ στο στοιχημα με καμμια παναγια!!!Φανταζομαι οπως κι εσυ δεν παιζεις αρη

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εγω δεν παιζω ΠΑΟΚ στο στοιχημα με καμμια παναγια!!!Φανταζομαι οπως κι εσυ δεν παιζεις αρη
Ναι,οντως αποφευγω να παιξω Αρη.Γενικα ειναι λαθος να στοιχηματιζεις με βαση το συναισθημα,υπαρχουν τοσες αλλες επιλογες για πονταρισμα...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ο Νεμπε ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ στην ομαδα..

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δε ξερω ποια πεναλτυ εννοειτε,εγω δεν ειδα τιποτα.
                    Κυρκος.(+Μινος,Βασιλοπουλος κ.τ.λ)
για τίποτα κόκκινες είδανε; που δεν δόθηκαν .
δεν εννοώ για τον γκιάρο, θέατρο έκανε ο αλλος και πολυ καλό μάλιστα σιγά μην τον χτύπησε τόσο.
για τον κουνενάκη λεω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom