You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
αν ηρθες για μαθημα Ελληνικων,δεν παραδιδουμε σημερα,τραβα στο τσαντηρι...Απολαυστικη η ομαδα...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
αποτοξινωνεται...μαγκες γιατι εφυγε ο war?
Πήγα: πρώτο ημίχρονο χάλια. Στο δεύτερο άλλαξαν όλα με την είσοδο του Πολωνού και του Φελίπε. Αναφέρω αυτούς τους δύο γιατί ο Χαβίτο με ξενερώνει. Ο Πολωνός αν συνεχίσει έτσι Θα είναι από τις καλλύτερες μεταγραφέςπηγες χθες στο ματσακι?Πως μας ειδες?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Συνεχιζω να πιστευω οτι ο Χαβιτο θα κανει πολυ καλη χρονια,ελπιζω ο Κικε να τη στρωσει την ομαδα και να μην πειραματιζεται αλλο,ειναι κριμα γιατι το υλικο ειναι καλο.Ο Νετο χθες ηταν ολα τα λεφτα,να δουμε τι καπνο φουμαρει ο καινουριος,αν και θα προτιμουσα επαναφορα Νεμπε.Πήγα: πρώτο ημίχρονο χάλια. Στο δεύτερο άλλαξαν όλα με την είσοδο του Πολωνού και του Φελίπε. Αναφέρω αυτούς τους δύο γιατί ο Χαβίτο με ξενερώνει. Ο Πολωνός αν συνεχίσει έτσι Θα είναι από τις καλλύτερες μεταγραφές
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
ισως ο κυριοτερος λογος του αποκλεισμου ηταν η ελλειψη τσαμπουκα και παθους,απο ταλεντο εχουμε μπολικο...Συμφωνώ για τον Νεμπε. Μπορεί να τρομάζαμε όταν έπιανε μπάλα αλλά είναι σκυλί και τσαμπουκάς. Και νομίζω ότι ο τσαμπουκάς λείπει αυτή τη στιγμή από την ομάδα.
Κυβερνητικος εκπροσωπος Παε αρης...Σας τη λενε αριανοι για; τους ξενουσ γιαΤΙ Ο μΠαοκ ποσους ελληνες ειχε 11καδα????
Και πέρσυ τους αφήνανε αλλά πάλι 9οι βγήκανκαινουριο γυφτακι βλεπω...καλως τον...τελικα φετος θα σας επιτρεπουν να παιζεται με τα χερια απο οτι ειδα στις φασεις...
Εχετε καταλαβει προφανως τι θα παιχτει φετος και το ριχνετε αλλου το πραγμα!Προφανως απο το ματς της Κρητης μονο αυτο συγκρατησατε!Και πέρσυ τους αφήνανε αλλά πάλι 9οι βγήκαν
Καραμπινατο!Απλα για πρωτη εμφανιση και με τα περσινα κολλυρια,εμεινα πολυ ευχαριστημενος γιατι φαινεται οτι η ομαδα εχει αλλο επιπεδο φετος και γιατι δεν περιμενα τοσο ευκολη επικρατηση!Όχι ρε απ'ότι είδα καλούτσικα παίξατε. Μην τρελαίνεσαι όμως ακόμα αρχή είναι. Αλλά μην μου πεις ότι δεν ήταν χέρι
Εγω δεν παιζω ΠΑΟΚ στο στοιχημα με καμμια παναγια!!!Φανταζομαι οπως κι εσυ δεν παιζεις αρηΤους επιασα στο στοιχημα αλλα με εκαψε η ηττα της Μονακο,ευτυχως με πληρωσαν αδρα οι γριες χθες,αχαστο στανταρ ο Πετρος...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ναι,οντως αποφευγω να παιξω Αρη.Γενικα ειναι λαθος να στοιχηματιζεις με βαση το συναισθημα,υπαρχουν τοσες αλλες επιλογες για πονταρισμα...Εγω δεν παιζω ΠΑΟΚ στο στοιχημα με καμμια παναγια!!!Φανταζομαι οπως κι εσυ δεν παιζεις αρη
Ο Νεμπε ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ στην ομαδα..Συμφωνώ για τον Νεμπε. Μπορεί να τρομάζαμε όταν έπιανε μπάλα αλλά είναι σκυλί και τσαμπουκάς. Και νομίζω ότι ο τσαμπουκάς λείπει αυτή τη στιγμή από την ομάδα.
για τίποτα κόκκινες είδανε; που δεν δόθηκαν .Δε ξερω ποια πεναλτυ εννοειτε,εγω δεν ειδα τιποτα.
Κυρκος.(+Μινος,Βασιλοπουλος κ.τ.λ)
δεν εννοώ για τον γκιάρο, θέατρο έκανε ο αλλος και πολυ καλό μάλιστα σιγά μην τον χτύπησε τόσο.
για τον κουνενάκη λεω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K