Επισκέπτης
Δεν είπα ότι είμαι ουδέτερος!καλως τον ουδετερο αεκαρα
Δεν είπα ότι είμαι ουδέτερος!καλως τον ουδετερο αεκαρα
ουτε αεκαραςΔεν είπα ότι είμαι ουδέτερος!
μετα τον επικο αγωνα με Ουντινεζε,δινει ματς ζωης και θανατου στη Ρωμη με Λατσιο,θα εχει και την υποστηριξη οπαδων του που βαρεθηκαν να βλεπουν την ομαδα τους να παιζει στην Ευρωπαη στο play station μονο και θελουν να ζησουν λιγο την Ευρωπαικη εμπειρια.Ο επομενος αγωνας του ομιλλου ειναι με ΤΣΣΚΑ στην τουμπα,ο παοκ ειναι κοντα στην προκριση...καλημερα αρειανα
τελικα οι μποκτΣηδες εχουν αρχισει να βγαζουν τις αρρωστειες των αφεντικων τους των λαγων
βιαστικοι,κομπλεξικοι και ολη την ωρα στην κωλοτουμπα
συν το κυριοτερο οτι δεν εχουν ιχνος τσιπας και απλα λενε για να λενε
την πεμπτη με ποιον παιζει ο παοκ στο ουεφα?
Χαζός είμαι ρε?ουτε αεκαρας
δεν σου βγαινει η φοβασαι τις ντοματες?
ετσιΧαζός είμαι ρε?
Αφού κυκλοφορείτε εσείς! Ο Μεγαλλύτερος σύλλογος παγκοσμίος, δεν με αίρνει να πουλάω μαγκιά με εσάς!
εχει πολλους φασιστες η λατσιο,σε περιπτωση που ασχοληθουν με το ματς και δουν ολο αυτο το τσουρμο των γυφτων προβλεπω να τους ξεναγουνε και στα στενα της ρωμηςμετα τον επικο αγωνα με Ουντινεζε,δινει ματς ζωης και θανατου στη Ρωμη με Λατσιο,θα εχει και την υποστηριξη οπαδων του που βαρεθηκαν να βλεπουν την ομαδα τους να παιζει στην Ευρωπαη στο play station μονο και θελουν να ζησουν λιγο την Ευρωπαικη εμπειρια.Ο επομενος αγωνας του ομιλλου ειναι με ΤΣΣΚΑ στην τουμπα,ο παοκ ειναι κοντα στην προκριση...
ολοι οι συμπολιτες ετσι ειστε η εισαι προστατευομενο ειδος;Θέλουμε οπωςδήποτε αουρέλιο, νεμπεγλέρα, λεμπο, κουλοχέρη, νετο, σιστον σανσόν, πρίττα, βλόνταρτσικ, χαβίτο και τον κρίστι τον βαγκέλη
Επίσης θα δίναμε τα πάντα για το καράμπελα (αν συνήλθε από το κώμα)
τι κανει το φιλαρακι μου ολα καλα; καθε μερα παρασταση δινουνε τι μεντρανο και μαλακιες να λεμεεχει πολλους φασιστες η λατσιο,σε περιπτωση που ασχοληθουν με το ματς και δουν ολο αυτο το τσουρμο των γυφτων προβλεπω να τους ξεναγουνε και στα στενα της ρωμης
αλλα ξεχασα ο μπαοκ και ο υπεροχος κοσμος του ειναι γνωστοι παντου και δεν μασανε πουθενα
ολα καλα γιατρε,εσυ?τι κανει το φιλαρακι μου ολα καλα; καθε μερα παρασταση δινουνε τι μεντρανο και μαλακιες να λεμε
εισιτηριο εχω!!τελευταιο μας sold out στο φιλικο με μπολτον,16.000!Αν το αφήσεις για τελευταία στιγμή, δεν θα βρεις εισητήριο. Εξάλλου τα sold out σας είναι σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία χρόνια
μαλλον οπως κατεβηκε η ομαδα με Μπρυζ,με μονη αλλαγη του Ροναλντο αντι Γιαχιτς και ισως Νετο αντι Βαγκελι.εισιτηριο εχω!!τελευταιο μας sold out στο φιλικο με μπολτον,16.000!
μαθαμε ποια ενδεκαδα θα κατεβασει ο ερναντεθ?ροναλντο παιζει κανονικα μαλλον!
τι λες ρε; η αδυναμια μας ειναι δεν πα να σε στειλει η γκομενα να βουλιαξουνε τα καραβια σου τους ακους που μιλανε και εχεις συνεχεια χαμογελο μας φτιαχνουν την μερα, το λεμε καμια μαλακια να περασει η ωρα δεν ειναι τπτ μπροστα τουςολα καλα γιατρε,εσυ?
παντως σας λυπαμαι ρε αρειανα,εχω 500 χλμ αποσταση απο τους μακεδονομαχους(νυφουλες του βορρα) και δεν τους αντεχω καθολου
εσεις που τους εχετε καθε μερα,ολη μερα διπλα σας πως την παλευετε?
διδυμο ροναλντο με λεμπο!μολις μαθει ο ενας τον αλλον,δεν θα περναει κουνουπι!θελω να δω και τον ρεγκειρο με τον κοκε!παντως μολις δεθει η ομαδα θα παιζει πολυ καλη μπαλα!ο καλβο εχει μαθει το ελληνικο πρωταθλημα,ο χαβιτο θα εχει περισσοτερες ευκαιριες,εχει παρει και τα πανω του με το καινουργιο συμβολαιο,το ιδιο και ο γκαρσια!μαλλον οπως κατεβηκε η ομαδα με Μπρυζ,με μονη αλλαγη του Ροναλντο αντι Γιαχιτς και ισως Νετο αντι Βαγκελι.
συνηθως οι Ελληνικες ομαδες οταν μπαινουν νωρις στη μαχη ειναι εξω απ'τα νερα τους,για αυτο χρειαζεται υπομονη μεχρι το τελος,το μηδεν πισω και μπροστα απλα να δειξουν ο καθενας τις δυνατοτητες του.Ρεγκειρο με Κοκε ηδη εχουν αρχισει να ζωγραφιζουν...η μεγαλη αποκαλυψη φετος πιστευω θα λεγεται Χαβιτο...διδυμο ροναλντο με λεμπο!μολις μαθει ο ενας τον αλλον,δεν θα περναει κουνουπι!θελω να δω και τον ρεγκειρο με τον κοκε!παντως μολις δεθει η ομαδα θα παιζει πολυ καλη μπαλα!ο καλβο εχει μαθει το ελληνικο πρωταθλημα,ο χαβιτο θα εχει περισσοτερες ευκαιριες,εχει παρει και τα πανω του με το καινουργιο συμβολαιο,το ιδιο και ο γκαρσια!
σοβαροτητα την πεμπτη να τελειωνουμε την υποθεση προκριση απο τον πρωτο αγωνα!
εγω καλβο περιμενω να βγαλει γουστα φετος!συνηθως οι Ελληνικες ομαδες οταν μπαινουν νωρις στη μαχη ειναι εξω απ'τα νερα τους,για αυτο χρειαζεται υπομονη μεχρι το τελος,το μηδεν πισω και μπροστα απλα να δειξουν ο καθενας τις δυνατοτητες του.Ρεγκειρο με Κοκε ηδη εχουν αρχισει να ζωγραφιζουν...η μεγαλη αποκαλυψη φετος πιστευω θα λεγεται Χαβιτο...
ο Καλβο ειναι ισως το μεγαλυτερο ταλεντο της ομαδας αλλα πρεπει να κοψει τα περιττα...παντως γουσταρω πολυ το στυλακι του οταν παιζει,το διασκεδαζει το πραγμα ο τυπος.εγω καλβο περιμενω να βγαλει γουστα φετος!