Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο Καλβο ειναι ισως το μεγαλυτερο ταλεντο της ομαδας αλλα πρεπει να κοψει τα περιττα...παντως γουσταρω πολυ το στυλακι του οταν παιζει,το διασκεδαζει το πραγμα ο τυπος.
εγω γουσταρω τα περιτα που κανει!εκει ειναι η ομορφια του ποδοσφαιρου!παντως μεγαλο τσακαλακι ο καλβο  :rockon:!!εγω παντως γουσταρω μεσαια γραμμη με ρεγκειρο,καλβο,γκαρσια και χαβιτο!

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
goalnews_LARGE_t_1041_1396326_type11487.jpg

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/files/wjw0wqi1puo6vf7zjz09.jpg[/img[/URL]]
O Νάτσο Γκαρσία υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσία του προέδρου Λάμπρου Σκόρδα την ανανέωση του συμβολαίου του και για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ποδοσφαιριστής του Αρη.

Ο διεθνής Βολιβιανός αμυντικός μέσος δήλωσε αμέσως μετά στo arisfc.gr

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την εξέλιξη που είχε η υπόθεσή μου. Πάντα έλεγα ότι θέλω να μείνω στον Αρη κι ευχαριστώ την διοίκηση που μου δίνει την ευκαιρία να μείνω άλλα πέντε χρόνια στην ομάδα. Περιμένω να κερδίσουμε κάτι σημαντικό, αρχής γενομένης από τη νέα σεζόν».

- Πως νιώθεις πλέον που υπέγραψες νέο συμβόλαιο μετά από μία δύσκολη διαπραγμάτευση;

«Αφού τελείωσε το σίριαλ του συμβολαίου νιώθω απελευθερωμένος. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράσταση του, πάντα ένιωθα την αγάπη των φιλάθλων. Πιστεύω ότι θα ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλοι. Πρέπει να παλέψουμε για κάτι σημαντικό φέτος για να συνεχίσει να μεγαλώνει ο Αρης αγωνιστικά. Από την πλευρά μου πάντα το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου και όλες τις δυνάμεις μου».

- Τι σημαίνει για σένα αυτή η δέσμευση με την ομάδα

«Πάντα το έλεγα, ήταν σημαντικό να μείνω. Για μένα ο Αρης είναι συναίσθημα. Θα υποστηρίζω τα χρώματα του Αρη για όλη μου τη ζωή. Εύχομαι να έχω υγεία για να τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο» 

[URL unfurl="true"]http://www.arisfc.gr/index.php?SCREEN=page&PageID=731[/URL]

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
ΑΡΗΣ:piss: σλάβεν μπέλουπο κοπρίβνιτσα 14/8/08 21:00 NET

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν ξέρω από αμάξια αλλα είμαι ο πρωθυπουργός
[youtube=425,350]uSjPy5S_F48[/youtube]
βαλτο ετσι να ξεφτιλιζοντε πληρως
καλα μιλαμε ο μαλακας ο τρελος ο ζουραρις γυρισε ολη την ελλαδα και κατεληξε στις μακεδονομαχες νυφουλες του βορρα
μονο εκει δεν εφαγε ντοματες και ενιωσε οτι ειναι καποιος
ειπαμε λαος αμμορφωτος και στοκος ο γυφτολαος

Επισκέπτης
[youtube=425,350]uSjPy5S_F48[/youtube]
βαλτο ετσι να ξεφτιλιζοντε πληρως
καλα μιλαμε ο μαλακας ο τρελος ο ζουραρις γυρισε ολη την ελλαδα και κατεληξε στις μακεδονομαχες νυφουλες του βορρα
μονο εκει δεν εφαγε ντοματες και ενιωσε οτι ειναι καποιος
ειπαμε λαος αμμορφωτος και στοκος ο γυφτολαος
Κομπλεξάρα του κερατά είσαι ρε πούστη μου!

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
εχτές
FILA8LOS_b.jpg

σήμερα
FILA8LOS_b.jpg

είναι για γέλια αυτό ρε

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
[youtube=425,350]vANct74zhbA&feature=related[/youtube] :rockon:

Καλώς τα παιδιά...  Καλώς τα 3-0

Τα ριάλια ριάλια ριάλια, τα σελίνια μονά και διπλα...

Αν σου έχει πέσει τελευταία, μπορώ να σου συστήσω ένα καλό πλαστικό χειρούργο για να σου κάνει [size=25pt]ΑΝΟΡΘΩΣΗ[/size]

Μας τα έπρηξες εδώ μέσα γι αυτό [size=20pt]τσίμπα τώρα και μη μιλάς[/size], περίγελε της Ευρώπης

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Οι γνωστες μαλακιες των κομπλεξικων που χρονια τωρα εχουν συνηθισει να χαιρονται αποκλειστικα απο τις αποτυχιες των αλλων.Απο τα φαιναλ φορ του Θεου μεχρι και το χθεσινο των γαυρων.Οι μονιμοι πρωταθλητες Αυγουστου και καρπαζοεισπρακτορες της κανονικης αγωνιστικης περιοδου περιμεναν το χθεσινο για να βγουν απο το καβουκι τους.Αυτοι που καταφεραν τη μια φορα που τους δωθηκε η ευκαιρια να κανουν κατι καλο,να αποκλειστουν απο μια ομαδα που δε θα ξανακουσουν ποτε μαλλον τ'ονομα της.Και νομιζουν οτι βριζοντας και χλευαζοντας θα κερδισουν τον(χαμενο απο αιωνες)σεβασμο απο τους κατω.Σημερα,εννια η ωρα καθηστε μπροστα απ'το κουτι ελπιζοντας να παει κατι στραβο για να μας θυμισετε την υπαρξη σας,στην αντιθετη περιπτωση θα τα πουμε με την επομενη ευκαιρια...
    ΥΓ.Μετα την ηττα στη Λατσιο περνατε απο τον ομιλλο,η πρεπει να κερδισετε την ΤΣΣΚΑ?

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Οι γνωστες μαλακιες των κομπλεξικων που χρονια τωρα εχουν συνηθισει να χαιρονται αποκλειστικα απο τις αποτυχιες των αλλων.Απο τα φαιναλ φορ του Θεου μεχρι και το χθεσινο των γαυρων.Οι μονιμοι πρωταθλητες Αυγουστου και καρπαζοεισπρακτορες της κανονικης αγωνιστικης περιοδου περιμεναν το χθεσινο για να βγουν απο το καβουκι τους.Αυτοι που καταφεραν τη μια φορα που τους δωθηκε η ευκαιρια να κανουν κατι καλο,να αποκλειστουν απο μια ομαδα που δε θα ξανακουσουν ποτε μαλλον τ'ονομα της.Και νομιζουν οτι βριζοντας και χλευαζοντας θα κερδισουν τον(χαμενο απο αιωνες)σεβασμο απο τους κατω.Σημερα,εννια η ωρα καθηστε μπροστα απ'το κουτι ελπιζοντας να παει κατι στραβο για να μας θυμισετε την υπαρξη σας,στην αντιθετη περιπτωση θα τα πουμε με την επομενη ευκαιρια...
     ΥΓ.Μετα την ηττα στη Λατσιο περνατε απο τον ομιλλο,η πρεπει να κερδισετε την ΤΣΣΚΑ?
Χαιρετώ τον οπαδό του αδερφού-σωματείου του Ολυμπιακού.  Εντάξει, το φανταζόμουν οτι θα υποστήριζες την ομάδα στην οποία δεν πουλάτε (αλλά τελικά βουτάτε από την πισίνα με κωλοτούμπα), δεν περίμενα όμως οτι θα έτρωγες τέτοια πίκρα μετά το τριπλό ριπαπά από τους κουμπάρους.  Πετάχτηκες σαν ληψω να απαντήσεις σε μήνυμα που όχι μόνο δεν απευθυνόταν σε σένα, αλλά ούτε καν αφορούσε την ομάδα σου...

Ή μήπως την αφορούσε;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δεν ξέρω ρε φίλε να σου απαντήσω.  Μήπως μπορείς να μου πείς εσύ που παίζεις κάθε χρόνο UEFA και το ξέρεις απ' έξω;Απ' οτι γνωρίζω όμως, 2 συνεχόμενα χρόνια χωρίς Ευρώπη είναι πολλά και κάτι πρέπει ν' αλλάξει.  Από την άλλη όμως, 2 συνεχομενα χρόνια στην Α' Εθνική είναι επίσης πολλά και κάτι πρέπει να αλλάξει και εκεί...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Χαιρετώ τον οπαδό του αδερφού-σωματείου του Ολυμπιακού.  Εντάξει, το φανταζόμουν οτι θα υποστήριζες την ομάδα στην οποία δεν πουλάτε (αλλά τελικά βουτάτε από την πισίνα με κωλοτούμπα), δεν περίμενα όμως οτι θα έτρωγες τέτοια πίκρα μετά το τριπλό ριπαπά από τους κουμπάρους.  Πετάχτηκες σαν ληψω να απαντήσεις σε μήνυμα που όχι μόνο δεν απευθυνόταν σε σένα, αλλά ούτε καν αφορούσε την ομάδα σου...

Ή μήπως την αφορούσε;
Το μυνημα μπηκε στο ποστ του Αρη εχω την εντυπωση,και μαλλον ξερω τον λογο που το ποσταρες εδω(αδερφιστικη συμπεριφορα που λεγαμε).Δευτερον εχω τα αρχ...να σου διευκρινισω τη θεση μου,ουτε κρυο ουτε ζεστη για το γαυρο,τρελλαινομαι ομως με ολους οσους βγαζουν το κομπλεξ της ανυπαρξιας τους περιμενοντας τις αποτυχιες των αλλων,οπως κανετε μονιμως εσεις.Για ποιο λογο χαρηκες θεσπαντερ για τη χθεσινη ηττα?Μηπως εχασε κανενας αντιπαλος σου και δεν το καταλαβα?Αντιπαλος σου ειναι η Ξανθη,ο Πανιωνιος,η Λαρισα,ο Αστερας που σε διακορευσε δις περυσι,τι μας πρηζετε τα ουμπαλα και πανηγυριζετε ετσι?Δηλωνεις οτι υπαρχεις με το να χλευαζεις μια ομαδα που δε μπορεις να φτασεις?Τονωθηκε το οπαδικο σου αισθημα?Ρε,γελανε μαζι σας,ποτε θα το καταλαβετε?Εννεα η ωρα σημερα,στη ΝΕΤ για σενα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εμείς τον γαύρο τον έχουμε σκίσει άπειρες φορές...και κυρίως σε τελικούς και μέσα στην Αθήνα και παντού...
εσύ μια φορά στη ζωή σου τον πέτυχες στην έδρα σου και σε έκανε φερ πλέι,ούτε το κέντρο δεν πέρασες...κάτσε άλλα 38 χρόνια τώρα μήπως και...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εμείς τον γαύρο τον έχουμε σκίσει άπειρες φορές...και κυρίως σε τελικούς και μέσα στην Αθήνα και παντού...
εσύ μια φορά στη ζωή σου τον πέτυχες στην έδρα σου και σε έκανε φερ πλέι,ούτε το κέντρο δεν πέρασες...κάτσε άλλα 38 χρόνια τώρα μήπως και...
Με τα λεφτα του Μπατατουδη πηρες κι ενα τελικο ρε αποτυχημενε,επειδη σε ειχαν και για τα μπαζα.(δικο μας λαθος η επαρση πριν τον τελικο που πληρωθηκε),ο,τι επαθε χθες το ιδιο επαθε και με σενα που σε υποτιμησε,τι μας το αναφερεις συνεχεια,στο πρωταθλημα ουτε τη σκονη τους δε βλεπεις κι εχεις και το θρασσος να τους χλευαζεις?Ασε τουλαχιστον να το κανουν αυτοι που τους ανταγωνιζονται στα ισα,βγηκες ξαφνικα και πανηγυρισες σα να πηρες το πρωταθλημα αντι να καθεσαι στ'αυγα σου και να βλεπεις τα χαλια της ομαδας σου.Οπως ειπα και στον αλλον,σημερα εννια η ωρα στη Νετ,μη μας χασεις....κι αν παρ'ελπιδα στραβωσει κατι να βγεις πρωτος σε παρακαλω στο σαιτ,μη σε προλαβουν αλλοι...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ΠΑΛΕΡΜΟ ο φρουρός του Λ. Πύργου είναι ακόμη εκεί και τους περιμένει να πανηγυρίσουν...

Σήμερα 9 η ώρα θα κάτσω στην ΝΕΤ να δώ την 2η ομάδα του Ολυμπιακού.  Τουλάχιστον προκριθείτε εσείς μπας και εισπράξει κάτι ο Σωκράτης...

Agnius ούτε κρύο ούτε ζέστη για τον γαύρο, έτσι;  Γελάει και το παρδαλό κατσίκι...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Με τα λεφτα του Μπατατουδη πηρες κι ενα τελικο ρε αποτυχημενε,επειδη σε ειχαν και για τα μπαζα.(δικο μας λαθος η επαρση πριν τον τελικο που πληρωθηκε),ο,τι επαθε χθες το ιδιο επαθε και με σενα που σε υποτιμησε,τι μας το αναφερεις συνεχεια,στο πρωταθλημα ουτε τη σκονη τους δε βλεπεις κι εχεις και το θρασσος να τους χλευαζεις?Ασε τουλαχιστον να το κανουν αυτοι που τους ανταγωνιζονται στα ισα,βγηκες ξαφνικα και πανηγυρισες σα να πηρες το πρωταθλημα αντι να καθεσαι στ'αυγα σου και να βλεπεις τα χαλια της ομαδας σου.Οπως ειπα και στον αλλον,σημερα εννια η ωρα στη Νετ,μη μας χασεις....κι αν παρ'ελπιδα στραβωσει κατι να βγεις πρωτος σε παρακαλω στο σαιτ,μη σε προλαβουν αλλοι...
Μην ξεχάσεις όταν στείλεις βιογραφικό στην ιντρακόμ να επισυνάψεις και αυτά που γράφεις σήμερα γλύφτη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom