AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Δηλαδη μπαινοντας στο ιντερνετ αντικρυζεις Λαμπρο?Ετσι εξηγουνται οι αποψεις σου...Οχι στα favorites... με αυτό ανοίγει ο explorer
Δηλαδη μπαινοντας στο ιντερνετ αντικρυζεις Λαμπρο?Ετσι εξηγουνται οι αποψεις σου...Οχι στα favorites... με αυτό ανοίγει ο explorer
μηνυστε με,μηνυστε μεπέρα του οτι αυτά που γράφεις είναι άμεσα μυνήσιμα, σου το αντιστρέφω και σε παρακαλώ να σκεφτείς με ποιόν τρόπο πείστηκε ο θείος να δώσει 2.5 για τον αβραάμ
Μήπως αηδίασες;
Εσείς στους δικούς σας παίχτες μπορείτε να δείξετε το παρακάτω:παρε την φωτογραφια που εχουν στα αποδυτηρια οι παιχτες....... ;) ;) ;) ;) ;)
εγω μπηκα στην σελιδα της παοκ και ειχε αυτη την αγγελια.......Οχι στα favorites... με αυτό ανοίγει ο explorer
Δηλαδη μπαινοντας στο ιντερνετ αντικρυζεις Λαμπρο?Ετσι εξηγουνται οι αποψεις σου...
προτιμουνε αυτη την φωτογραφια.....Εσείς στους δικούς σας παίχτες μπορείτε να δείξετε το παρακάτω:
[youtube=425,350]BO42XrHQck4[/youtube]
Η μεγάλη σου απόγνωση σε έσμπρωξε στο να βάζεις τις καταχωρήσεις σου παντού;εγω μπηκα στην σελιδα της παοκ και ειχε αυτη την αγγελια.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Είμαι ένα παθητικό αγοράκι και ψάχνω γαμιάδες να με ξεσκίσουν. Όσοι περισότεροι τόσο καλύτερα. Γιατί όχι κι απόψε... Όποιος έχει καύλες και χώρο για να με γαμήσει απόψε περιμένω"
οχι!!αν αρχισουν να σου χτυπουν την πορτα και να ψαχνουν το παθητικο αγορακι,μην κολλησεις!κανε τα δικα σου ;) ;) ;) ;)!Η μεγάλη σου απόγνωση σε έσμπρωξε στο να βάζεις τις καταχωρήσεις σου παντού;
βγαζεις απιστευτο κομπλεξ ωρες ωρες αλλα σε δικαιολογω,παιδι του 80 θα εισαι κι εσυ,τοτε που οι καρπαζιες απο τον αιωνιο στο μπασκετ πεφταν βροχη.Εσυ μονο ξερεις τι σημαινει επι 10 χρονια να σε γ...ο συμπολιτης και με αυτες τις νικες να στεφεται και πρωταθλητης,κατι που εμεις στον Αρη δεν θα νοιωσουμε ΠΟΤΕ,οταν μετα απο 3000 χρονια παρετε δευτερο συνεχομενο πρωταθλημα,ισως γινουμε κι εμεις λιγακι κομπλεξικοι.Μπορεις με ολη σου την ειλικρινεια να μας πεις το ποσο απο τα στοιχηματα που εχανες ολα αυτα τα χρονια?(εχεις το δικαιωμα να παραμεινεις σιωπηλος...)Δες λιγάκι το βίντεο και αν έστω και ένα από τα 2 γκόλ του Αρη δέν είναι οφσάιντ τότε δεν πουλάμε στον Ολυμπιακό
Δες λιγάκι το βίντεο και αν έστω και ένα από τα 2 γκόλ του Αρη δέν είναι οφσάιντ τότε δεν πουλάμε στον Ολυμπιακό
βγαζεις απιστευτο κομπλεξ ωρες ωρες αλλα σε δικαιολογω,παιδι του 80 θα εισαι κι εσυ,τοτε που οι καρπαζιες απο τον αιωνιο στο μπασκετ πεφταν βροχη.Εσυ μονο ξερεις τι σημαινει επι 10 χρονια να σε γ...ο συμπολιτης και με αυτες τις νικες να στεφεται και πρωταθλητης,κατι που εμεις στον Αρη δεν θα νοιωσουμε ΠΟΤΕ,οταν μετα απο 3000 χρονια παρετε δευτερο συνεχομενο πρωταθλημα,ισως γινουμε κι εμεις λιγακι κομπλεξικοι.Μπορεις με ολη σου την ειλικρινεια να μας πεις το ποσο απο τα στοιχηματα που εχανες ολα αυτα τα χρονια?(εχεις το δικαιωμα να παραμεινεις σιωπηλος...)
το τελευταιο σου επιχειρημα με σκοτωσε,αν βγει καποια νεα ανακοινωση στο σαιτ της ΠΑΕ Αρης,σε παρακαλω στειλε μου pm για να το τσεκαρω κι εγω...Ποιός βγάζει κόμπλεξ φαίνεται...
Πάρε μια φωτο επι του πιεστηρίου μπας και καταλάβεις οτι σε κοροϊδεύουν ψιλό γαζίτο τελευταιο σου επιχειρημα με σκοτωσε,αν βγει καποια νεα ανακοινωση στο σαιτ της ΠΑΕ Αρης,σε παρακαλω στειλε μου pm για να το τσεκαρω κι εγω...
μεθαυριο εχουμε αγωνατο τελευταιο σου επιχειρημα με σκοτωσε,αν βγει καποια νεα ανακοινωση στο σαιτ της ΠΑΕ Αρης,σε παρακαλω στειλε μου pm για να το τσεκαρω κι εγω...
Θα ανέβεις Θεσσαλονίκη;μεθαυριο εχουμε αγωνα![]()
![]()
![]()
![]()
!!!οι συμπολιτησες θα κατσουν σπιτι να μαγειρεψουν και να πλυνουν κανενα πιατο!!οταν γυρισουμε απο τον αγωνα θα τις ριξουμε ενα ξεγυρισμενο γαμησι να ερθουν στα ισια τους!
θα δειξει...Θα ανέβεις Θεσσαλονίκη;
Αυτος τουλαχιστον ειναι προ πολλου εκτος,ο δικος σας που τρωτε το παραμυθι οτι ανανεωθηκε(!)και τον κανατε κι αρχηγο θα παιξει αραγε?Πάρε μια φωτο επι του πιεστηρίου μπας και καταλάβεις οτι σε κοροϊδεύουν ψιλό γαζί
οχιΑυτος τουλαχιστον ειναι προ πολλου εκτος,ο δικος σας που τρωτε το παραμυθι οτι ανανεωθηκε(!)και τον κανατε κι αρχηγο θα παιξει αραγε?
Αν το αφήσεις για τελευταία στιγμή, δεν θα βρεις εισητήριο. Εξάλλου τα sold out σας είναι σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία χρόνιαθα δειξει...
Μετά από αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες να βρεθεί ένα στυλό με μελάνι, ο Νάτσος απηύδησε και αποφάσισε να μην υπογράψει στον Αρούλη
Μπορείτε τώρα άφοβα να αποδείξετε το πόσο πρόβατα είστε προπηλακίζοντας ένα αθλητή που θεωρεί την αξία του μεγαλύτερη από την ομάδα που αγωνίζεται και ταυτόχρονα να αποθεώσετε το μάγκα πρόεδρο που κολλάει σε 1 χρόνο συμβολαίου, αντί να επιβραβεύσει τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του ή σε αντίθετη περίπτωση, να τον πουλήσει 1 χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.