Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πέρα του οτι αυτά που γράφεις είναι άμεσα μυνήσιμα, σου το αντιστρέφω και σε παρακαλώ να σκεφτείς με ποιόν τρόπο πείστηκε ο θείος να δώσει 2.5 για τον αβραάμ

Μήπως αηδίασες;
μηνυστε με,μηνυστε με  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!
θειο τον λετε??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

Επισκέπτης
Οχι στα favorites... με αυτό ανοίγει ο explorer
εγω μπηκα στην σελιδα της παοκ και ειχε αυτη την αγγελια....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Είμαι ένα παθητικό αγοράκι και ψάχνω γαμιάδες να με ξεσκίσουν. Όσοι περισότεροι τόσο καλύτερα. Γιατί όχι κι απόψε... Όποιος έχει καύλες και χώρο για να με γαμήσει απόψε περιμένω"

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δηλαδη μπαινοντας στο ιντερνετ αντικρυζεις Λαμπρο?Ετσι εξηγουνται οι αποψεις σου...

Δες λιγάκι το βίντεο και αν έστω και ένα από τα 2 γκόλ του Αρη δέν είναι οφσάιντ τότε δεν πουλάμε στον Ολυμπιακό

Επισκέπτης

Συνημμένα

• normal_IoannaLili022.jpg
    normal_IoannaLili022.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 16

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
εγω μπηκα στην σελιδα της παοκ και ειχε αυτη την αγγελια....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Είμαι ένα παθητικό αγοράκι και ψάχνω γαμιάδες να με ξεσκίσουν. Όσοι περισότεροι τόσο καλύτερα. Γιατί όχι κι απόψε... Όποιος έχει καύλες και χώρο για να με γαμήσει απόψε περιμένω"
Η μεγάλη σου απόγνωση σε έσμπρωξε στο να βάζεις τις καταχωρήσεις σου παντού;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δες λιγάκι το βίντεο και αν έστω και ένα από τα 2 γκόλ του Αρη δέν είναι οφσάιντ τότε δεν πουλάμε στον Ολυμπιακό
βγαζεις απιστευτο κομπλεξ ωρες ωρες αλλα σε δικαιολογω,παιδι του 80 θα εισαι κι εσυ,τοτε που οι καρπαζιες απο τον αιωνιο στο μπασκετ πεφταν βροχη.Εσυ μονο ξερεις τι σημαινει επι 10 χρονια να σε γ...ο συμπολιτης και με αυτες τις νικες να στεφεται και πρωταθλητης,κατι που εμεις στον Αρη δεν θα νοιωσουμε ΠΟΤΕ,οταν μετα απο 3000 χρονια παρετε δευτερο συνεχομενο πρωταθλημα,ισως γινουμε κι εμεις λιγακι κομπλεξικοι.Μπορεις με ολη σου την ειλικρινεια να μας πεις το ποσο απο τα στοιχηματα που εχανες ολα αυτα τα χρονια?(εχεις το δικαιωμα να παραμεινεις σιωπηλος...)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

βγαζεις απιστευτο κομπλεξ ωρες ωρες αλλα σε δικαιολογω,παιδι του 80 θα εισαι κι εσυ,τοτε που οι καρπαζιες απο τον αιωνιο στο μπασκετ πεφταν βροχη.Εσυ μονο ξερεις τι σημαινει επι 10 χρονια να σε γ...ο συμπολιτης και με αυτες τις νικες να στεφεται και πρωταθλητης,κατι που εμεις στον Αρη δεν θα νοιωσουμε ΠΟΤΕ,οταν μετα απο 3000 χρονια παρετε δευτερο συνεχομενο πρωταθλημα,ισως γινουμε κι εμεις λιγακι κομπλεξικοι.Μπορεις με ολη σου την ειλικρινεια να μας πεις το ποσο απο τα στοιχηματα που εχανες ολα αυτα τα χρονια?(εχεις το δικαιωμα να παραμεινεις σιωπηλος...)

Ποιός βγάζει κόμπλεξ φαίνεται...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ποιός βγάζει κόμπλεξ φαίνεται...
το τελευταιο σου επιχειρημα με σκοτωσε,αν βγει καποια νεα ανακοινωση στο σαιτ της ΠΑΕ Αρης,σε παρακαλω στειλε μου pm για να το τσεκαρω κι εγω...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
16
ακομα εδω? αστο βλεπεις δεν σε περνει σημερα να πεις τπτ φυγανε και οι δικοι σου και πας να παλεψεις μονος με τον ΘΕΟ; συνελθε..... παρολαυτα για πες για μεταγραφες, τραυματισμους και το ρεπορταζ για τον αγωνα της Πεμπτης, εδω που ειμαι ευτηχως δεν εχει εφημεριδες Θεσσαλονικης

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
το τελευταιο σου επιχειρημα με σκοτωσε,αν βγει καποια νεα ανακοινωση στο σαιτ της ΠΑΕ Αρης,σε παρακαλω στειλε μου pm για να το τσεκαρω κι εγω...
Πάρε μια φωτο επι του πιεστηρίου μπας και καταλάβεις οτι σε κοροϊδεύουν ψιλό γαζί

Συνημμένα

• marcio.jpg
    marcio.jpg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 22

Επισκέπτης
μεθαυριο εχουμε αγωνα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!οι συμπολιτησες θα κατσουν σπιτι να μαγειρεψουν και να πλυνουν κανενα πιατο!!οταν γυρισουμε απο τον αγωνα θα τις ριξουμε ενα ξεγυρισμενο γαμησι να ερθουν στα ισια τους!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
μεθαυριο εχουμε αγωνα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!οι συμπολιτησες θα κατσουν σπιτι να μαγειρεψουν και να πλυνουν κανενα πιατο!!οταν γυρισουμε απο τον αγωνα θα τις ριξουμε ενα ξεγυρισμενο γαμησι να ερθουν στα ισια τους!
Θα ανέβεις Θεσσαλονίκη;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Πάρε μια φωτο επι του πιεστηρίου μπας και καταλάβεις οτι σε κοροϊδεύουν ψιλό γαζί
Αυτος τουλαχιστον ειναι προ πολλου εκτος,ο δικος σας που τρωτε το παραμυθι οτι ανανεωθηκε(!)και τον κανατε κι αρχηγο θα παιξει αραγε?

ManolO81

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μετά από αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες να βρεθεί ένα στυλό με μελάνι, ο Νάτσος απηύδησε και αποφάσισε να μην υπογράψει στον Αρούλη

Μπορείτε τώρα άφοβα να αποδείξετε το πόσο πρόβατα είστε προπηλακίζοντας ένα αθλητή που θεωρεί την αξία του μεγαλύτερη από την ομάδα που αγωνίζεται και ταυτόχρονα να αποθεώσετε το μάγκα πρόεδρο που κολλάει σε 1 χρόνο συμβολαίου, αντί να επιβραβεύσει τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του ή σε αντίθετη περίπτωση, να τον πουλήσει 1 χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Ποσο Κομπλεξ και κατωτεροτιτα μπορειτε να εχετε με τιν ομαδα μας ακατανομαστοι και μικροι συμπολειτες ?? μαλλον το μελανι βρεθεικε μικρε και αστειε συμπολειτη γι αυτο αντε στην φωλια σας να κλαψετε ολοι εσεις οι μπαουγκζιδες ραντεβου την 4ρτη αγωνιστικη κοριτσια  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom