Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Οταν τσιγκλας(οπως λες)πρεπει να περιμενεις και την αντιδραση αυτων που τσιγκλας κι οχι να το γυριζεις αδερφιστικα τωρα για αφεντικα και τετοια.Δεν μου απαντησες ομως,ο βασικος γκολκιπερ(εσεις τα λεγατε οτι το πουλι θα ειναι μπακ-απ)Ριζος,υπεγραψε και γιατι δεν ανακοινωνεται?Μηπως το μεγαλο αφεντικο ντρεπεται να το ανακοινωσει?(θα χρειαστει να αναφερει και την προιστορια του παιχτη,εμφανισεις,συμμετοχες,ομαδες κλπ)
1. Αντίδραση περιμένω, το να βρίζεις όμως απ' ότι κατάλαβα είναι προνόμιο 2-3 εδώ μέσα (εσού συμπεριλαβανομένου)
2. Αδερφή είσαι
3. Η λέξη αφεντικό μάλλον ήταν άστοχη.  Θα ταίριαζε πιο πολύ αν έγραφα "... και σ' αυτόν που τον διόρισε"
4. Το πουλί δυστυχώς θα είναι βασικός, μπακαπ τον θεωρούσαμε στην αρχή με την ελπίδα οτι θα παίρναμε καλύτερο, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε
5.  Ναι, ο Ζαγοράκης ντρέπεται να τον ανακοινώσει γιατί δεν θα του το συγχωρέσουμε οτι εκτός του Ρίζου έφερε και τα παλτά Βερόν (τέλος δανεισμού), Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς

Δυστυχώς διαπιστώνω οτι δεν κατέχετε την καζούρα, υπό την έννοια οτι αφήνετε απαντήσεις καθυβρίζοντας και όχι προσπαθώντας να πείτε (γράψετε) κάτι έτσι ώστε να δοθεί συνέχεια στην πλάκα.  Μου δίνετε την εντύπωση οτι βγάζετε ένα κόμπλεξ, και αναφέρομαι στην χρήση ύβρεων, όχι στο οτι ασχολείστε με τον ΠΑΟΚ, εξάλλου αυτού το κάνουμε και εμείς

Στο νο 5 επίτηδες δεν ανέφερα τη φανέλα με το νούμερο www.paokfc.gr/player.jsp?PLCode=20080731142242867&SSCode=20080613144911515&depType=1]5[/url]

Επισκέπτης
1. Αντίδραση περιμένω, το να βρίζεις όμως απ' ότι κατάλαβα είναι προνόμιο 2-3 εδώ μέσα (εσού συμπεριλαβανομένου)
2. Αδερφή είσαι
3. Η λέξη αφεντικό μάλλον ήταν άστοχη.  Θα ταίριαζε πιο πολύ αν έγραφα "... και σ' αυτόν που τον διόρισε"
4. Το πουλί δυστυχώς θα είναι βασικός, μπακαπ τον θεωρούσαμε στην αρχή με την ελπίδα οτι θα παίρναμε καλύτερο, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε
5.  Ναι, ο Ζαγοράκης ντρέπεται να τον ανακοινώσει γιατί δεν θα του το συγχωρέσουμε οτι εκτός του Ρίζου έφερε και τα παλτά Βερόν (τέλος δανεισμού), Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς

Δυστυχώς διαπιστώνω οτι δεν κατέχετε την καζούρα, υπό την έννοια οτι αφήνετε απαντήσεις καθυβρίζοντας και όχι προσπαθώντας να πείτε (γράψετε) κάτι έτσι ώστε να δοθεί συνέχεια στην πλάκα.  Μου δίνετε την εντύπωση οτι βγάζετε ένα κόμπλεξ, και αναφέρομαι στην χρήση ύβρεων, όχι στο οτι ασχολείστε με τον ΠΑΟΚ, εξάλλου αυτού το κάνουμε και εμείς

Στο νο 5 επίτηδες δεν ανέφερα τη φανέλα με το νούμερο www.paokfc.gr/player.jsp?PLCode=20080731142242867&SSCode=20080613144911515&depType=1]5[/url]
του χρονου θα εχετε εσεις τον νατσο γκαρσια?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

O Νάτσο Γκαρσία υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσία του προέδρου Λάμπρου Σκόρδα την ανανέωση του συμβολαίου του και για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ποδοσφαιριστής του Αρη.

Ο διεθνής Βολιβιανός αμυντικός μέσος δήλωσε αμέσως μετά στo arisfc.gr

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την εξέλιξη που είχε η υπόθεσή μου. Πάντα έλεγα ότι θέλω να μείνω στον Αρη κι ευχαριστώ την διοίκηση που μου δίνει την ευκαιρία να μείνω άλλα πέντε χρόνια στην ομάδα. Περιμένω να κερδίσουμε κάτι σημαντικό, αρχής γενομένης από τη νέα σεζόν».

- Πως νιώθεις πλέον που υπέγραψες νέο συμβόλαιο μετά από μία δύσκολη διαπραγμάτευση;

«Αφού τελείωσε το σίριαλ του συμβολαίου νιώθω απελευθερωμένος. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράσταση του, πάντα ένιωθα την αγάπη των φιλάθλων. Πιστεύω ότι θα ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλοι. Πρέπει να παλέψουμε για κάτι σημαντικό φέτος για να συνεχίσει να μεγαλώνει ο Αρης αγωνιστικά. Από την πλευρά μου πάντα το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου και όλες τις δυνάμεις μου».

- Τι σημαίνει για σένα αυτή η δέσμευση με την ομάδα

«Πάντα το έλεγα, ήταν σημαντικό να μείνω. Για μένα ο Αρης είναι συναίσθημα. Θα υποστηρίζω τα χρώματα του Αρη για όλη μου τη ζωή. Εύχομαι να έχω υγεία για να τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο»

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κόντης σε ραδιοφωνική εκπομπή αυτή τη στιγμή:

"η μπάλα ψηλά, τα χαμηλά είναι για τις μικρές ομάδες..."

Το μικρό καλάθι που λέγαμε

Επισκέπτης
Μετά από αλλεπάλληλες αποτυχημένες προσπάθειες να βρεθεί ένα στυλό με μελάνι, ο Νάτσος απηύδησε και αποφάσισε να μην υπογράψει στον Αρούλη

Μπορείτε τώρα άφοβα να αποδείξετε το πόσο πρόβατα είστε προπηλακίζοντας ένα αθλητή που θεωρεί την αξία του μεγαλύτερη από την ομάδα που αγωνίζεται και ταυτόχρονα να αποθεώσετε το μάγκα πρόεδρο που κολλάει σε 1 χρόνο συμβολαίου, αντί να επιβραβεύσει τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του ή σε αντίθετη περίπτωση, να τον πουλήσει 1 χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!αυτες τις μαλακιες σας λεει ο μιστερ λιλυ και η θυρα 4???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
του χρονου θα εχετε εσεις τον νατσο γκαρσια?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εντάξει το καταλάβαμε, δεν τα πιάνεις εύκολα

Κάτι ομοϊδεάτες σου πετούσαν σπόντες για κάποιον συνεπίθετο του Νάτσο οτι τελικά θα πήγαινε στην ομάδα που δεν πουλάει στον Ολυμπιακό

Υπήρχε περίπτωση να έρθει ο Νάτσο (και γενικά παίχτης του Άρη) στον ΠΑΟΚ;  Εγώ το αποκλείω, τουλάχιστον στην φετινή μεταγραφική περίοδο δεν διαπιστώσαμε κάτι τέτοιο...

Επισκέπτης
Εντάξει το καταλάβαμε, δεν τα πιάνεις εύκολα

Κάτι ομοϊδεάτες σου πετούσαν σπόντες για κάποιον συνεπίθετο του Νάτσο οτι τελικά θα πήγαινε στην ομάδα που δεν πουλάει στον Ολυμπιακό

Υπήρχε περίπτωση να έρθει ο Νάτσο (και γενικά παίχτης του Άρη) στον ΠΑΟΚ;  Εγώ το αποκλείω, τουλάχιστον στην φετινή μεταγραφική περίοδο δεν διαπιστώσαμε κάτι τέτοιο...
αντι να βγεις να πεις,οτι εκανες μαλακια,προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα!διαβασες καποιο αρθρο και βιαστηκες να ποσταρεις οτι ο παιχτης δεν υπεγραψε!
ΥΓ.σε ποιον παιχτη σας που ηθελε να παει στην λιβερπουλ απειλουσατε να του κοψετε τη μπαλα?ο οποιος τωρα κατεληξε στο αφεντικο σας!!αλλα ειπαμε δεν ξεπουλατε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
2. Αδερφή είσαι

Εχουμε και λεμε.1.Πες μου ποτε εβρισα εδω μεσα καποιον προσωπικα,αντιθετως οταν οι αλλοι βριζουν σταματαω την κουβεντα.Οι υβρεις ειναι δικο σας προνομιο (ακομα και μανες αν θυμαμαι καλα πιανατε στο στομα σας η στηριζατε με τη αδερφιστικη σιωπη σας αυτους που το καναν)
  2.Τωρα ποιος βριζει?Εγω αναφερθηκα σε συγκεκριμενη συμπεριφορα και την στηλιτευσα ως αδερφιστικη και δεν αναφερθηκα στο αν εισαι αδερφη η οχι,αλλωστε συνηθιζω να βριζω κατα προσωπο κι οχι απο δω μεσα που ειναι και πολυ ευκολο πραγμα.
  3.Και τον δικο σας καποιοι τον διορισαν,δεν ξυπνησε μια μερα και ειπε θα γινω παραγοντας.Ο δικος μας τουλαχιστον βγηκε απο τα σπλαχνα της ομαδας ως οπαδος(καθε οπαδος ονειρευεται να εχει τετοιους παραγοντες,ειδικα μετα τις καρπαζιες που ΟΛΟΙ εχουμε φαει απο "ξενα σωματα".)και δε φορεσε φανελα αντιπαλης ομαδας ως ποδοσφαιριστης.
  4.Η αντιδραση ενος οπαδου στη μεταγραφη Ριζου(?)ως μπακ-απ του Πουλιου δε θα'πρεπε να ειναι καπως επιτιμιτικη για τον προεδρο σας?Λεω εγω...γιατι αναφερθηκες και σε προβατα...
  5.Εξακολουθεις να εχεις μια αδικαιολογητη επαρση απο ενα και μονο φιλικο,ασε να τους δεις σε ολο το πρωταθλημα και μετα κρινεις.
  6.Το ποιος εχει κομπλεξ φανηκε απο την αντιδραση σας μετα το φιλικο της ομαδας μου με Μπρυζ και απο το ενδιαφερον σας για ολες τις υποθεσεις που αφορουν τον Αρη(Αβρααμ,Γκαρσια).
  7.Χαλαρωσε λιγο,κανε καμια βουτια,βγες με κανενα κοριτσακι εξω,μεχρι τους αγωνες εχουμε καιρο,φιλικα στο λεω...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
αντι να βγεις να πεις,οτι εκανες μαλακια,προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα!διαβασες καποιο αρθρο και βιαστηκες να ποσταρεις οτι ο παιχτης δεν υπεγραψε!
ΥΓ.σε ποιον παιχτη σας που ηθελε να παει στην λιβερπουλ απειλουσατε να του κοψετε τη μπαλα?ο οποιος τωρα κατεληξε στο αφεντικο σας!!αλλα ειπαμε δεν ξεπουλατε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σου ζητώ συγγνώμη για όλα τα κακά που σου έχει κάνει ο ΠΑΟΚ

Τελικά για πόσα χρόνια υπέγραψε;  για 4 που ζήτησε ή για 5 που ζήτησε ο Λάμπρος; Και ποιός απ' τους 2 (λάμπρος ή νάτσο) έκανε κωλοτούμπα;

Απόγονοι του Γκέμπελς ενωθείτε, πόλεμος σε αυτούς που προσπαθούν να ξεσκεπάσουν την προπαγάνδα του σούπ...

Επισκέπτης
Σου ζητώ συγγνώμη για όλα τα κακά που σου έχει κάνει ο ΠΑΟΚ

Τελικά για πόσα χρόνια υπέγραψε;  για 4 που ζήτησε ή για 5 που ζήτησε ο Λάμπρος; Και ποιός απ' τους 2 (λάμπρος ή νάτσο) έκανε κωλοτούμπα;

Απόγονοι του Γκέμπελς ενωθείτε, πόλεμος σε αυτούς που προσπαθούν να ξεσκεπάσουν την προπαγάνδα του σούπ...
κοιταξε να δεις,οφειλω να ομολογησω οτι η παοκ ειναι μια απιστη πουταναρα,αλλα ετσι ειναι οι γυναικες  :grin: :grin:!!
για 5 χρονια υπεγραψε ο γκαρσια!!τραβατε μεγαλο ζορι βλεπω!αλλα συνηθισμενη ειναι στα μεγαλα.......ζορια η παοκ  :grin: ;)

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 731.jpg
    731.jpg
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 732.jpg
    732.jpg
    11 KB · Εμφανίσεις: 18

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Εχουμε και λεμε.1.Πες μου ποτε εβρισα εδω μεσα καποιον προσωπικα,αντιθετως οταν οι αλλοι βριζουν σταματαω την κουβεντα.Οι υβρεις ειναι δικο σας προνομιο (ακομα και μανες αν θυμαμαι καλα πιανατε στο στομα σας η στηριζατε με τη αδερφιστικη σιωπη σας αυτους που το καναν)
  2.Τωρα ποιος βριζει?Εγω αναφερθηκα σε συγκεκριμενη συμπεριφορα και την στηλιτευσα ως αδερφιστικη και δεν αναφερθηκα στο αν εισαι αδερφη η οχι,αλλωστε συνηθιζω να βριζω κατα προσωπο κι οχι απο δω μεσα που ειναι και πολυ ευκολο πραγμα.
  3.Και τον δικο σας καποιοι τον διορισαν,δεν ξυπνησε μια μερα και ειπε θα γινω παραγοντας.Ο δικος μας τουλαχιστον βγηκε απο τα σπλαχνα της ομαδας ως οπαδος(καθε οπαδος ονειρευεται να εχει τετοιους παραγοντες,ειδικα μετα τις καρπαζιες που ΟΛΟΙ εχουμε φαει απο "ξενα σωματα".)και δε φορεσε φανελα αντιπαλης ομαδας ως ποδοσφαιριστης.
  4.Η αντιδραση ενος οπαδου στη μεταγραφη Ριζου(?)ως μπακ-απ του Πουλιου δε θα'πρεπε να ειναι καπως επιτιμιτικη για τον προεδρο σας?Λεω εγω...γιατι αναφερθηκες και σε προβατα...
  5.Εξακολουθεις να εχεις μια αδικαιολογητη επαρση απο ενα και μονο φιλικο,ασε να τους δεις σε ολο το πρωταθλημα και μετα κρινεις.
  6.Το ποιος εχει κομπλεξ φανηκε απο την αντιδραση σας μετα το φιλικο της ομαδας μου με Μπρυζ και απο το ενδιαφερον σας για ολες τις υποθεσεις που αφορουν τον Αρη(Αβρααμ,Γκαρσια).
  7.Χαλαρωσε λιγο,κανε καμια βουτια,βγες με κανενα κοριτσακι εξω,μεχρι τους αγωνες εχουμε καιρο,φιλικα στο λεω...
1.  "να το βάλεις εκεί που ξέρεις"
2.  εγώ, σου επέστρεψα τις ύβρεις
3.  αφού προτιμάς να κυβερνάει την ομάδα σου αυτός που την κυβερνάει τον οποίο τον λένε γιάννη αλλά όχι κόντη, πάσο
4.  Πρόβατα είναι αυτά που κάνουν μπεεε και τρέχουν στα αεροδρόμια για παίχτες που δεν τους είχαν ακούσει ποτε πριν στη ζωή τους (ξέρεις εσύ ποιοι είναι αυτοί).  Στην περίπτωση του Ρίζου οι αντιδράσεις είναι ήπιες για τον λόγο οτι γενικά οι κινήσεις της διοίκησης είναι πετυχημένες φέτος το καλοκαίρι + το γεγονός οτι υπάρχει εμπιστοσύνη στις τεχνικές ικανότητες Βρύζα, Ζαγοράκη, Σάντος
5.  Ποιός σου μίλησε για φιλικό;   Μόνο στα ονόματα που αποχτήθηκαν από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκα, ίσα ίσα που αναφέρθηκα με κολακευτικά λόγια για τα φιλικά του Αρη
6.  Σου είπα και πριν, οι αναφορές γίνονται να χαμε να λέγαμε, μάλλον τις παίρνεις πιο πολύ τοις μετρητοις απ' όσο πρέπει.  Επίσης ξεχνάς την στάση σου στις περιπτώσεις Μελίσση, Λάζαρου και Πάμπλο Γκαρσία
7.  Επι του προσωπικού προτροπές δεν δέχομαι αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον παραείμαι χαλαρός συγκρινόμενος με κάποιους εδώ μέσα

Υ.Γ.  Επί του πιεστηρίου:  Μετά το άνοιγμα της μπυραρίας, τώρα με κάθε σύνδεση Cosmote mobile στο Αρης megastore, δώρο ένα διαρκείας.  Το σουπερμάρκετ στα καλύτερα του, τρέχτε να προλάβετε

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Τρομερή κίνηση, ομολογουμένως, θα μείνει μια ζωή στον Αρη αφού το έχουμε δηλώσει οτι δεν πουλάμε στον Ολυμπιακό

Αλλά ρε ιερόσυλε warhol, ποστάρεις φωτογραφία παίχτη του Αρη στα γραφεία από την οποία λείπει ο Λάμπρος;  Ντροπή σου

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Τρομερή κίνηση, ομολογουμένως, θα μείνει μια ζωή στον Αρη αφού το έχουμε δηλώσει οτι δεν πουλάμε στον Ολυμπιακό

Αλλά ρε ιερόσυλε warhol, ποστάρεις φωτογραφία παίχτη του Αρη στα γραφεία από την οποία λείπει ο Λάμπρος;  Ντροπή σου

Αντε για να ανατρέψω τα παραπάνω:
Αυτή γιατί δεν την έβαλες;

URL]]

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Απο τη μια δεν δεχεσαι προσωπικες προτροπες,απο την αλλη προσπαθεις να μας πεισεις να αποκυρηξουμε κατι που πιστευουμε οτι ειναι το πιο σωστο για την ιδια μας την ομαδα.Σου ζητησε κανεις ρε φιλε να στηριξεις την διοικηση του Αρη?Ασε εμας που ποναμε για την ομαδα να στηριζουμε οποιον θελουμε,λογαριασμο θα σου δωσουμε?Εσυ δινεις λογαριασμο γιατι αγαπας μια ομαδα που εχει χαρακτηριστει"ρουφιανος του Βορρα"?Αυτην την ομαδα βρηκες ν'αγαπησεις τι να κανουμε.Τουλαχιστον εγω απο εδω μεσα δεν δισταζω να κριτικαρω τον προεδρο σε τυχον λαθος κινησεις(χωρις φθονο ομως και με μονο κινητρο την αγαπη για τον Αρη)ενω εσυ ποτε στη ζωη σου δε θα βγεις δημοσιως να πεις το παραμικρο για τον ζαγορακη,για αυτο και ο χαρακτηρισμος προβατο...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Απο τη μια δεν δεχεσαι προσωπικες προτροπες,απο την αλλη προσπαθεις να μας πεισεις να αποκυρηξουμε κατι που πιστευουμε οτι ειναι το πιο σωστο για την ιδια μας την ομαδα.Σου ζητησε κανεις ρε φιλε να στηριξεις την διοικηση του Αρη?Ασε εμας που ποναμε για την ομαδα να στηριζουμε οποιον θελουμε,λογαριασμο θα σου δωσουμε?Εσυ δινεις λογαριασμο γιατι αγαπας μια ομαδα που εχει χαρακτηριστει"ρουφιανος του Βορρα"?Αυτην την ομαδα βρηκες ν'αγαπησεις τι να κανουμε.Τουλαχιστον εγω απο εδω μεσα δεν δισταζω να κριτικαρω τον προεδρο σε τυχον λαθος κινησεις(χωρις φθονο ομως και με μονο κινητρο την αγαπη για τον Αρη)ενω εσυ ποτε στη ζωη σου δε θα βγεις δημοσιως να πεις το παραμικρο για τον ζαγορακη,για αυτο και ο χαρακτηρισμος προβατο...
Οκ, έχεις να πείς κάτι να γελάσουμε γιατί με κούρασε η γκρίνα;

Εγώ πάντως στην φωτο τον βλέπω μαυρισμένο τον Λάμπρο
Στην Ελούντα ήταν;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

Στην Ελούντα ήταν;
εχεις βαλει το σαιτ του Αρη στα favorites?Εδω εγω ακομη δεν μπηκα...

Επισκέπτης

παρε την φωτογραφια που εχουν στα αποδυτηρια οι παιχτες....... ;) ;) ;) ;) ;)

Συνημμένα

• normal_ioanna_lili_top_girl_gr003.jpg
    normal_ioanna_lili_top_girl_gr003.jpg
    30,9 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης

Στην Ελούντα ήταν;
παντως στο κοτερο του Πατερα δεν ηταν.....
εκει ειναι καλεσμενη μονο η κυρια λιλυ  ;) της οποιας οι προσπαθειες ειχαν σαν αποτελεσμα την χορηγεια απο τον παναθηναικο!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
παντως στο κοτερο του Πατερα δεν ηταν.....
εκει ειναι καλεσμενη μονο η κυρια λιλυ  ;) της οποιας οι προσπαθειες ειχαν σαν αποτελεσμα την χορηγεια απο τον παναθηναικο!
πέρα του οτι αυτά που γράφεις είναι άμεσα μυνήσιμα, σου το αντιστρέφω και σε παρακαλώ να σκεφτείς με ποιόν τρόπο πείστηκε ο θείος να δώσει 2.5 για τον αβραάμ

Μήπως αηδίασες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom