doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κοιτα τα χαλια σου αδερφω,λες οτι εισαι αεκτζης και ολο για τον μπαοκ μας λεςΜόνο κανά τσιμπουκάκι δεν έχεις κάνει ακόμα στους αρειανούς ξεφωνημένη!![]()
κοιτα τα χαλια σου αδερφω,λες οτι εισαι αεκτζης και ολο για τον μπαοκ μας λεςΜόνο κανά τσιμπουκάκι δεν έχεις κάνει ακόμα στους αρειανούς ξεφωνημένη!![]()
Eίπα τώρα τίποτα για τον παοκ?κοιτα τα χαλια σου αδερφω,λες οτι εισαι αεκτζης και ολο για τον μπαοκ μας λες
καλα κρασιαEίπα τώρα τίποτα για τον παοκ?
Εσένα έβρισα μόνο βρε τσουτσεκι!
Eνώ όλοι οι ποιητές και οι λόγιοι στον πειραιά μαζευτήκατε!καλα κρασια
αν δεν αναφεροταν το ποστ μου στον παοκ δεν θα σου σηκωνοταν η τριχα καγκελο
τες πα καλα κανεις και τους υπερασπιζεσαι γιατι η μεγαλη τους πλειοψηφια ειναι αγραμματοι και στοκοι που δεν μπορουν να απαντησουν
Τι απορίες είναι αυτές ρε? θα σε μαλώσω!δωριτη να σε ρωτησω κατι???
γιατι τους αρειανους δεν τους βριζουμε κ βριζουμε μονο τους μπαοκτζιδες????
κ αυτοι αλλοθρησκοι δεν ειναι???
υπενθυμιζω οτι δεν γαμαω στρακια και κυριως χοντρα στρακιαEνώ όλοι οι ποιητές και οι λόγιοι στον πειραιά μαζευτήκατε!
Μπαγλαμά!![]()
Ταρατσα,τι ομαδα εισαι ειπαμε?Τι απορίες είναι αυτές ρε? θα σε μαλώσω!
Είσαι μικρός και δικαιολογείσαι!
Θυμήσου 6-1 και 0-4, 21 χρόνια παράδοσης που δεν ξεχνιούνται με τίποτα!
κανονικα θα επρεπε να τους βριζουμε γιατι ενιοτε μας πηδανε την γκομενα(μποκ)δωριτη να σε ρωτησω κατι???
γιατι τους αρειανους δεν τους βριζουμε κ βριζουμε μονο τους μπαοκτζιδες????
κ αυτοι αλλοθρησκοι δεν ειναι???
ΑΕΚ, μην σου κάνει εντύπωση η αβάντα που κάνω στον παοκ!Ταρατσα,τι ομαδα εισαι ειπαμε?
Στην ΑΕΚ το ξερουν?ΑΕΚ, μην σου κάνει εντύπωση η αβάντα που κάνω στον παοκ!
Εδώ σε εσάς όλοι οι γαύροι μαζεύονται και κάνουν το ίδιο!
Μπα δεν νομίζω!Στην ΑΕΚ το ξερουν?
κατι μου λεει οτι εχεις μενος με τον Αρη κι οχι οτι απλα πας την παοκ,γιατι αραγε?Μπα δεν νομίζω!
Το κρατάω μυστικό!
χαχαχαχα αυτο νομιζω και εγωκατι μου λεει οτι εχεις μενος με τον Αρη κι οχι οτι απλα πας την παοκ,γιατι αραγε?
Ας μας το πει,μη ντρεπεται...χαχαχαχα αυτο νομιζω και εγω
ισως καποια γκομενα που τον εφτυσε να ηταν αρειανη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί μένω θεσσαλονίκη, σας ξέρω καλά, μα πάρα πού καλά!κατι μου λεει οτι εχεις μενος με τον Αρη κι οχι οτι απλα πας την παοκ,γιατι αραγε?
Τους αλλους δηλαδη δεν τους εχεις μαθει ακομη...σε ειχα και για αμεροληπτο...Γιατί μένω θεσσαλονίκη, σας ξέρω καλά, μα πάρα πού καλά!
Οί άλλο είναι κάφροι και μόνιμοι πρωταθλητές αυγούστου. γνωστό αυτό εδώ και χρόνια! Αλλά ποιός το περίμενε οι αρειανοί να ασχολούνται με μπάλα? Πετούσε μπάλα ποδοσφαίρου κάποιος έξω απο το χαριλάου και κοιταζόζασταν με απορία και ρωτούσατε ο ένας τον άλλον τι είναι αυτό! Δνε ξέρατε ότι βγαίνει και σε άλλα χρώματα πέρα του πορτοκαλί και με σπυριά!Τους αλλους δηλαδη δεν τους εχεις μαθει ακομη...σε ειχα και για αμεροληπτο...
Οί άλλο είναι κάφροι και μόνιμοι πρωταθλητές αυγούστου. γνωστό αυτό εδώ και χρόνια! Αλλά ποιός το περίμενε οι αρειανοί να ασχολούνται με μπάλα? Πετούσε μπάλα ποδοσφαίρου κάποιος έξω απο το χαριλάου και κοιταζόζασταν με απορία και ρωτούσατε ο ένας τον άλλον τι είναι αυτό! Δνε ξέρατε ότι βγαίνει και σε άλλα χρώματα πέρα του πορτοκαλί και με σπυριά!
Για να το λες αυτο σημαινει οτι μαλλον δεν ξερεις την ιστορια του αθληματος στην χωρα,οτι λειπουν οι τιτλοι ειναι γεγονος αλλα οχι και τοση απαξιωση...δηλαδη κι εσυ αν και φετος δε παρεις τιτλο τι σημαινει,οτι θ'αρχισεις να ξεχνας το σχημα της μπαλλας?Αυτο που ανεφερες ειναι φανατικος οπαδισμος και μενος.Οί άλλο είναι κάφροι και μόνιμοι πρωταθλητές αυγούστου. γνωστό αυτό εδώ και χρόνια! Αλλά ποιός το περίμενε οι αρειανοί να ασχολούνται με μπάλα? Πετούσε μπάλα ποδοσφαίρου κάποιος έξω απο το χαριλάου και κοιταζόζασταν με απορία και ρωτούσατε ο ένας τον άλλον τι είναι αυτό! Δνε ξέρατε ότι βγαίνει και σε άλλα χρώματα πέρα του πορτοκαλί και με σπυριά!