Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Μ αρεσαν κιοι δυλοσεις Σπανου!
Με νικη με εργοτελη ψαξτε πια τον 2ο...
Με νικη με εργοτελη ψαξτε πια τον 2ο...
Μαγκια κ εξιλεωση
Εχθες ειχαμε black friday για το αξιοπρεπεστατο σωματειο που μας εχει ζαλισει με τα ταβανια του!
[size=40pt]ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ....ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ!!![/size]
Ασχημο πρωτο ημιχρονο παλι
Ευτυχως εγινε η ισοφαριση
Παναχαικη πολυ καλη ομαδα κ γρηγορη
Πολυ ανεβασμενο το επιπεδο στην β εθνικη φετος ρε γαμωτο. Δεν ειναι σαν αλλες χρονιες.
Δεν ειναι ενα ευκολο απογευμ.
Υγ χωρις πλατελλα τι θα καναμε φετος..... ,μιση ομαδα μονος του
Εχθες ειχαμε black friday για το αξιοπρεπεστατο σωματειο που μας εχει ζαλισει με τα ταβανια του!
[size=40pt]ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ....ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ!!![/size]
Ελατε ελατε τον ακονιζω!Ερχόμαστε μουνοπανα να σας γαμησουμε,οε οε οε,οε οε οε ερχόμαστε μουνοπανα να σας γαμησουμε...
Ελατε ελατε τον ακονιζω!
Αλλη μια χρυση σελιδα εγραψε σημερα στην ενδοξη ιστορια του το Αξιοπρεπεστατο σωματειο της οδου Αλκμηνης! (Μενοντας εκτος απο τον θεσμο του κυπελλου). Ενταξει θα εχετε να λετε φετος ημασταν ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ [size=30pt]Souperleague- ΣΟΥΡΩΤΗ[/size]
καταλαβαινω τον πονο σου! Αν πονας παρε χαπια! Επισης να εισαι εντος θεματος για την κωλοομαδα σου μιλαμε.Ποιος σου είπε ότι μας νοιάζει το κύπελλο ρε αυτιστικό ΑΜΕΑ???
Και στο φινάλε σαλτα και γαμησου οπαδε του καναπέ και του καφενείου κοίτα να διαλέξεις ομάδα που θα υποστηρίζεις παλιαδερφη,πισογλεντη
καταλαβαινω τον πονο σου! Αν πονας παρε χαπια! Επισης να εισαι εντος θεματος για την κωλοομαδα σου μιλαμε.
θεωρεις δλδ αυτοι που πηγαν στα κρυα τσιμεντα του ατιτλιδης για τουρισμο??? Ειναι πολλα τα χρονια αρη μου!Εντός θέματος ειμαι,σου έγραψα ότι το κύπελλο δεν μας ενδιαφέρει!!!
Η δεν ανοίγεις τα μάτια σου να διαβάσεις η δεν ξέρεις ελληνικά...
Το 2018 θα επιλέξεις ομάδα που θα υποστηρίζεις?
Το παλιαδερφη και πισογλεντης ισχύει είναι επί του θέματος
θεωρεις δλδ αυτοι που πηγαν στα κρυα τσιμεντα του ατιτλιδης για τουρισμο??? Ειναι πολλα τα χρονια αρη μου!