You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.841
- Πόντοι
- 10.326
κλασσικο ψεκασμενο σκουλικι. μας ειπες οτι εμεις ειχαμε 3 εβραιους στην ιδρυτικη διακυρηξη ενω το παρατσουκλι σας ειναι εβραιοι ρε μαλακα. ποσο πανιβλακας μπορει να εισαι? ο ΠΑΟΚ απο κωνσταντινουπολιτες ιδρυθηκε και μονο ρε επαγγελματια ψευτη. απο αυτους που ηρθανε εδω ρε σας κανανε ανθρωπους τους 35% γυφτους που μενατε ηδη εδω. μαθε ρε πουθενα τι προσφερανε ολοι οι ελληνες της πολης που σκασανε και εδω και κατω και σαν ανταλλαγμα που σας ανεβασανε επιπεδο τους λεγατε τουρκους ρε ζωα. εγω ξερω πολλα οχι μονο τα του πρελιεβιτς , ξερω τις πουστιες του ξανθου για τις οποιες ησασταν και περηφανοι αλλα αυτα δεν σας τα λενε στη συναγωγη. επισης ξερω στο μπαραζ του βολου οτι κατεβηκες χωρις βρακακι στο 2ο ημιχρονο και ανοιξες διαπλατα τα ποδαρακια σου για τον γαυρο. ρε στηθηκε η ομαδουλα σου και ακομα με το πανο ασχολεισαι. γιαυτο ρε μλκ ειστε εκει που ειστε. στην τρυπα σου εσυ καλο μου σκουληκακι που θα δωσεις και διαταγες
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
αχαχαχαχ μαλακα εισαι σχιζοφρενης τελειως. που ειδες ρε μαλακα εσυ αριανο μεσα στην 4 σε αυτο το βιντεο? και ειδικα δεκαετια 80 ρε χαζοσκουλικο? τωρα να σου πουμε για καταληψη της θυρας 3 απο τον μακη το μαναβη? σε αλλο αρης παοκ που σας καναμε ντου και παιζαμε μπαλα μεσα στο γηπεδο ρε και μας κοιτουσατε? αστο φιλε δεν θα αλλαξεις εσυ τα γεγονοτα. καταλαβες ραββινε?Aρειανοι πανυγηριζουνε το γκολ του Αρη μεσα στην "Σκλυροπυρηνικη και συνδεσμικη θυρα 4 " των παλιων δεκατιων που δεν υπηρχε οπαδικο κινημα του Αρη οπως μας ειπε ο τουρκομογγολος απο πανω
στο 0:35
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
εκανα μια αναφορα ενος γεγονοτος.Δεν υπερηφανευτηκα.Απλα ρωτησα αν εχουν κανει κατι αναλογο οι αρειανοι...Από πότε θεωρείτε οπαδική επιτυχία να καις περιουσίες και να θέτεις σε κίνδυνο άλλους ανθρώπους??
Ποτέ δεν ήμουν τόσο μαλάκας για να το καταλάβω, μάλλον ...
κλασσικο ψεκασμενο σκουλικι. μας ειπες οτι εμεις ειχαμε 3 εβραιους στην ιδρυτικη διακυρηξη ενω το παρατσουκλι σας ειναι εβραιοι ρε μαλακα. ποσο πανιβλακας μπορει να εισαι? ο ΠΑΟΚ απο κωνσταντινουπολιτες ιδρυθηκε και μονο ρε επαγγελματια ψευτη. απο αυτους που ηρθανε εδω ρε σας κανανε ανθρωπους τους 35% γυφτους που μενατε ηδη εδω. μαθε ρε πουθενα τι προσφερανε ολοι οι ελληνες της πολης που σκασανε και εδω και κατω και σαν ανταλλαγμα που σας ανεβασανε επιπεδο τους λεγατε τουρκους ρε ζωα. εγω ξερω πολλα οχι μονο τα του πρελιεβιτς , ξερω τις πουστιες του ξανθου για τις οποιες ησασταν και περηφανοι αλλα αυτα δεν σας τα λενε στη συναγωγη. επισης ξερω στο μπαραζ του βολου οτι κατεβηκες χωρις βρακακι στο 2ο ημιχρονο και ανοιξες διαπλατα τα ποδαρακια σου για τον γαυρο. ρε στηθηκε η ομαδουλα σου και ακομα με το πανο ασχολεισαι. γιαυτο ρε μλκ ειστε εκει που ειστε. στην τρυπα σου εσυ καλο μου σκουληκακι που θα δωσεις και διαταγες
Διάβασε λίγο ιστορία βρε στραβοχυμένε τουρκόσπορε και μετά γράψε την παπαριά σου .
Από απογοητευμένους-μαλωμένους Ηρακλειδείς και Αρειανούς ιδρύθηκες και συνενώθηκες με την Αεκ Θεσσαλονίκης το '26 για να γίνεις το σημερινό μόρφωμα της εκάστοτε κυβέρνησης εβραιότουρκε.
Όσο για το μπαράζ του Βόλου δεν απαντάς στο ότι σήκωσες "υπερήφανε" πανό υπέρ του γάβρου
Επίσης μωρή σαλούφα μέχρι το ΄87 περίπου στα γήπεδα ο κόσμος ήταν μικτός , όπου ήθελες πήγαινες και καθόσουν.
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.828
- Πόντοι
- 6.265
οι πρεζεμπορες - "οπαδοι" του παοκ
Εγκληματική οργάνωση χαρακτηρίζει η Αστυνομία τους οπαδούς της παοκ που προσήχθησαν από τις Αρχές και κατηγορούνται για οπαδική βία
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας :"Πρόκειται για εκληματική οργάνωση που συγκροτήθηκε τον Σεπτέμβριο 2010 με σκοπό την διενέργεια επιθέσεων με αντικέιμενα που υπάγονται στον νόμο περί όπλων, σε βάρος προσώπων, φιλάθλων αντίπαλων ομάδων, γραφείων συνδέσμων αντίπαλων ομάδων, αστυνομικών και διακίνηση ναρκωτικών".
Γίνεται ακόμη γνωστό ότι: "Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών συνελήφθησαν 33 συνολικά άτομα (ημεδαποί) για την εμπλοκή τους στην υπόθεση εκ των οοίων 6 ηγετικά στέλεχη και 27 μέλη της εγκληματική οργάνωσης ηλικίες 18 έως 52 ετών ενώ αναζητούνται επιπλέον 57 μέλη της οργάνωσης".
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article1814821.ece/BINARY/w620/opa2.jpg[/img[/URL]]
το κατορθωμα τους ηταν να σπασουνε μια καφετερια :2funny:
αντε και κομμωτηριο στην χαριλαου την επομενη φορα :2funny:
ο περηφανος λαος του μπαοκ-πρεζεμπορες
:vomit: :vomit:
ρε γιδι εκεινους που χοροπηδανε και πανυγηριζουνε μεσα στην θυρα 4 δεν τους βλεπεις?
Εγκληματική οργάνωση χαρακτηρίζει η Αστυνομία τους οπαδούς της παοκ που προσήχθησαν από τις Αρχές και κατηγορούνται για οπαδική βία
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας :"Πρόκειται για εκληματική οργάνωση που συγκροτήθηκε τον Σεπτέμβριο 2010 με σκοπό την διενέργεια επιθέσεων με αντικέιμενα που υπάγονται στον νόμο περί όπλων, σε βάρος προσώπων, φιλάθλων αντίπαλων ομάδων, γραφείων συνδέσμων αντίπαλων ομάδων, αστυνομικών και διακίνηση ναρκωτικών".
Γίνεται ακόμη γνωστό ότι: "Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών συνελήφθησαν 33 συνολικά άτομα (ημεδαποί) για την εμπλοκή τους στην υπόθεση εκ των οοίων 6 ηγετικά στέλεχη και 27 μέλη της εγκληματική οργάνωσης ηλικίες 18 έως 52 ετών ενώ αναζητούνται επιπλέον 57 μέλη της οργάνωσης".
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article1814821.ece/BINARY/w620/opa2.jpg[/img[/URL]]
το κατορθωμα τους ηταν να σπασουνε μια καφετερια :2funny:
αντε και κομμωτηριο στην χαριλαου την επομενη φορα :2funny:
ο περηφανος λαος του μπαοκ-πρεζεμπορες
:vomit: :vomit:
ρε γιδι εκεινους που χοροπηδανε και πανυγηριζουνε μεσα στην θυρα 4 δεν τους βλεπεις?
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
Βενιζελος : "η πιο ευνοημενη ομαδα στην Βορεια Ελλαδα ειναι ο....... Α.Ρ.Η.Σ." και αυτα τα λεει ο "μεγαλος" ευεργετης του ΠΑΟΚ κατα τα λεγομενα σου. πες μας και για τις πουστιες του ιωαννιδη ρε λιγο. μπλεξαμε εδω με τον πανεπιστημιακο τωρα που βλεπει ορθογραφικα λαθη αλλα δεν βλεπει την καταντια του. επισης εισαι τοσο ασχετος και βλακας που πας να μας την πεις για χαρισμενα χρεη ρε πανηλιθιε ενω εσυ και η κουλα μπει σε ο,τι αρθρο υπηρξε ποτε για να αποφυγετε την πληρωμη, κοινως να πιστολιασετε, και μιλας για την μονη ομαδα που πηγε ντουκου και πληρωσε 10 μυρια ? ποσο ψεκασμενος μπορει να εισαι ? και το να πληρωνεις το πρωτογενες κεφαλαιο ενος χρεους αφου εχεις κανει διακανονισμους για προσαυξησεις και προστιμα δεν ειναι κατι το οποιο εκανε μονο ο ΠΑΟΚ αλλα χιλιαδες ιδιωτικες επιχειρησεις πανιβλακα. ενας πανεπιστημιακος (της πουτσας) σαν εσενα επρεπε να το γνωριζει αυτο. εκτος αν ξεχασε να στο πει καιαυτο ο ραββινος της γειτονιας σου
Άστονα βρε τώρα προσπαθεί να γράψει για τον συριζα που τους χάρισε τα μισά χρέη, αλλά από κάποιον που κάνει ορθογραφικά λάθη στον προφορικό λόγο μην περιμένεις πολλά
Ομάδα της εκάστοτε κυβέρνησης ήταν πάντα , αν μεγαλώσει και βάλει μυαλό μπορεί και να καταλάβει ...
Βενιζελος : "η πιο ευνοημενη ομαδα στην Βορεια Ελλαδα ειναι ο....... Α.Ρ.Η.Σ." και αυτα τα λεει ο "μεγαλος" ευεργετης του ΠΑΟΚ κατα τα λεγομενα σου. πες μας και για τις πουστιες του ιωαννιδη ρε λιγο. μπλεξαμε εδω με τον πανεπιστημιακο τωρα που βλεπει ορθογραφικα λαθη αλλα δεν βλεπει την καταντια του. επισης εισαι τοσο ασχετος και βλακας που πας να μας την πεις για χαρισμενα χρεη ρε πανηλιθιε ενω εσυ και η κουλα μπει σε ο,τι αρθρο υπηρξε ποτε για να αποφυγετε την πληρωμη, κοινως να πιστολιασετε, και μιλας για την μονη ομαδα που πηγε ντουκου και πληρωσε 10 μυρια ? ποσο ψεκασμενος μπορει να εισαι ? και το να πληρωνεις το πρωτογενες κεφαλαιο ενος χρεους αφου εχεις κανει διακανονισμους για προσαυξησεις και προστιμα δεν ειναι κατι το οποιο εκανε μονο ο ΠΑΟΚ αλλα χιλιαδες ιδιωτικες επιχειρησεις πανιβλακα. ενας πανεπιστημιακος (της πουτσας) σαν εσενα επρεπε να το γνωριζει αυτο. εκτος αν ξεχασε να στο πει καιαυτο ο ραββινος της γειτονιας σου
1ον: Κανένας μπάογκ δεν πλήρωσε χρέη. Τα χρέη τα πλήρωσε η Ιβάν και τα χρωστάς σε αυτήν.Βρες τι έγινε με την προηγούμενή της ομάδα στην Ουκρανία και θα καταλάβεις(?).
2ον:Τα άρθρα που αναφέρεις χρησιμοποιούνται εδώ και πάααααρα πολλά χρόνια για όλες τις Α.Ε. της χώρας, ενώ τα έχεις χρησιμοποιήσει και εσύ, τούρκε με μνήμη χρυσόψαρου.
3ον : Δεν είμαι πανεπιστημιακός, απλά είμαι Έλληνας και ξέρω να χειρίζομαι τα Ελληνικά, όπως υποθέτω ξέρεις και εσύ να χειρίζεσαι την Τουρκική. ;)
4ον: Από οπαδό της ομαδούλας σου (Βενιζέλος) τι περιμένεις να βγει και να πει βρε κουτορνίθι ??
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
ποια ιστορια να διαβασω? την κανονικη η αυτη που σας λενε στη συναγωγη? εσυ εχεις αλλαξει ολα τα γεγονοτα ρε ηλιθιε. κοιτα εχω ακουσει μαλακιες και μαλακιες απο αριανους αλλα τοσο μεγαλη μαλακια, οτι ιδρυθηκε λεει ο ΠΑΟΚ απο απογοητευμενους-μαλωμενους Ηρακλειδεις και σκουληκια, πρωτη φορα το ακουω ειναι η αληθεια. επειδη ομως η ιστορια ιδρυσης του ΠΑΟΚ ειναι γνωστη και ειναι πολυ ευκολο να καταλαβει κανεις οτι εισαι μονο παπαριες δεν το σχολιαζω παραπανω. αν θες να μαθεις ιστορια μαθε τι σκατογυφτοι ηταν οι ελληνες που μενανε στην θεσσαλονικη τοτε και τι διαφορα ειχανε με τους ελληνες της πολης. γιαυτο οι προγονοι σας βγαζανε τοσο κομπλεξ απο τοτε με αυτους. και η παραδοση συνεχιζεται. μπορω επισης να σου ανεβασω ιστορικο βιντεο που αναιρει ολες τις παπαριες που λες και τις θεωρεις"ιστορια" αλλα επειδη ξερωτ ποσο κομπλεξικα σκουληκια ειστε ειναι τζαμπα κοπος. αν οντως σκοπευεις να το δεις και να βγαλεις τα σκουληκια απο τα ματια πες μου να στο ανεβασω. για το πανο τι θελεις να σου πω? το ανεβασε συγκεκριμενη ομαδα ανθρωπων και ειναι γνωστο αυτο. εσυ δεν μου απαντας ομως γιατι βγηκε η ομαδα σου χωρις βρακακι στο 2ο ημιχρονο? γιατι στηθηκατε στο γαυρο και χασατε το μοναδικο κανονικο πρωταθλημα που θα μπορουσατε να παρετε ποτε? για ποιον ειναι το τραγουδι "μαρια με τα κιτρινα ποιον αγαπας καλυτερα"??? ε ραββινε ?Διάβασε λίγο ιστορία βρε στραβοχυμένε τουρκόσπορε και μετά γράψε την παπαριά σου .
Από απογοητευμένους-μαλωμένους Ηρακλειδείς και Αρειανούς ιδρύθηκες και συνενώθηκες με την Αεκ Θεσσαλονίκης το '26 για να γίνεις το σημερινό μόρφωμα της εκάστοτε κυβέρνησης εβραιότουρκε.
Όσο για το μπαράζ του Βόλου δεν απαντάς στο ότι σήκωσες "υπερήφανε" πανό υπέρ του γάβρου
Επίσης μωρή σαλούφα μέχρι το ΄87 περίπου στα γήπεδα ο κόσμος ήταν μικτός , όπου ήθελες πήγαινες και καθόσουν.
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
1ον: ο μεγαλομετοχος τα εξοφλει τα χρεη βρε βλαμμενε προφανως. εσυ μπορει να ζεις με την ελπιδα να εχουμε την τυχη της προηγουμενης ομαδας του αλλα δυστυχως για σενα δεν ειμαστε ρουλης ρε φιλε. με αλλα και χωρις ιβαν εμεις δεν πεφτουμε.1ον: Κανένας μπάογκ δεν πλήρωσε χρέη. Τα χρέη τα πλήρωσε η Ιβάν και τα χρωστάς σε αυτήν.Βρες τι έγινε με την προηγούμενή της ομάδα στην Ουκρανία και θα καταλάβεις(?).
2ον:Τα άρθρα που αναφέρεις χρησιμοποιούνται εδώ και πάααααρα πολλά χρόνια για όλες τις Α.Ε. της χώρας, ενώ τα έχεις χρησιμοποιήσει και εσύ, τούρκε με μνήμη χρυσόψαρου.
3ον : Δεν είμαι πανεπιστημιακός, απλά είμαι Έλληνας και ξέρω να χειρίζομαι τα Ελληνικά, όπως υποθέτω ξέρεις και εσύ να χειρίζεσαι την Τουρκική. ;)
4ον: Από οπαδό της ομαδούλας σου (Βενιζέλος) τι περιμένεις να βγει και να πει βρε κουτορνίθι ??
2ον: και το να πληρωνεις το πρωτογενες κεφαλαιο γινεται εδω και πααααρα πολλα χρονια αλλα για καποιο λογο εσυ το βρισκεις ως επιχειρημα για να μου την πεις αλλα οπως και ναχει εμεις πληρωσαμε εσεις ως μπατιρηδες οπως και η κουλα στο τσαμπα, αλλα μας κουνας το δαχτυλο.
3ον: ναι ξερω πολλες γλωσσες με τοσα ματς ευρωπη που εχουμε παιξει. εσυ απο την αλλη πρεπει να εισαι πολυ καλος γνωστης ελληνικων διαλεκτων με τετοιο πολυχρονο τουρνε στην επαρχια. ξερεις, βλαχικα, λαρισαικα καρδιτσιωτικα κλπ
4ον: ναι ο μπενυ γνωστος φανατικος ΠΑΟΚτσης. αυτος δινει τα συνθηματα και αναβει πρωτος πρωτος τους πυρσους. αλλα ετσι ειναι οταν δεν σε βολευει η αληθεια.. ο ιωαννιδης? και αυτος ΠΑΟΚτσης ειναι μηπως ? ε ραββινε?
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
Τουρκοι ρουφιανοι κοιταξτε στο ταβανι!!!
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
σοβαρα τωρα και χωρις ιχνος ειρωνιας και τρολλαρισματος, ευχομαι και παρακαλαω να ανεβειτε ρε φιλε. με ολη μου την ψυχη το θελω. σιγουροι βαθμοι
αν οι τούρκοι ζαλίστηκαν τόσο με ένα φιλικό,
καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει του χρόνου
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
αν οι τούρκοι ζαλίστηκαν τόσο με ένα φιλικό,
καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει του χρόνου
1ον: ο μεγαλομετοχος τα εξοφλει τα χρεη βρε βλαμμενε προφανως. εσυ μπορει να ζεις με την ελπιδα να εχουμε την τυχη της προηγουμενης ομαδας του αλλα δυστυχως για σενα δεν ειμαστε ρουλης ρε φιλε. με αλλα και χωρις ιβαν εμεις δεν πεφτουμε.
2ον: και το να πληρωνεις το πρωτογενες κεφαλαιο γινεται εδω και πααααρα πολλα χρονια αλλα για καποιο λογο εσυ το βρισκεις ως επιχειρημα για να μου την πεις αλλα οπως και ναχει εμεις πληρωσαμε εσεις ως μπατιρηδες οπως και η κουλα στο τσαμπα, αλλα μας κουνας το δαχτυλο.
3ον: ναι ξερω πολλες γλωσσες με τοσα ματς ευρωπη που εχουμε παιξει. εσυ απο την αλλη πρεπει να εισαι πολυ καλος γνωστης ελληνικων διαλεκτων με τετοιο πολυχρονο τουρνε στην επαρχια. ξερεις, βλαχικα, λαρισαικα καρδιτσιωτικα κλπ
4ον: ναι ο μπενυ γνωστος φανατικος ΠΑΟΚτσης. αυτος δινει τα συνθηματα και αναβει πρωτος πρωτος τους πυρσους. αλλα ετσι ειναι οταν δεν σε βολευει η αληθεια.. ο ιωαννιδης? και αυτος ΠΑΟΚτσης ειναι μηπως ? ε ραββινε?
Εσύ τελικά έχεις μεγάλη πλάκα !!!
Ψάξε βρε ντουγάνι (όχι σε Κολκες και λοιπούς έμμισθους) για το ποιος πλήρωσε τα χρέη σας και για το συμβόλαιο μεταξύ μπάογκ και ιβάν για την αποπληρωμή τους και μετά μίλα...
Ο μπένυ και ο τσοχαζόπουλος είναι μπαογκια και το έχουν δηλώσει σε πάμπολες συνεντεύξεις τους , σταμάτα εκτίθεσαι σοβαρά.
Τα υπόλοιπα αύριο, τώρα πρέπει να ξεκουράσω τους κοιλιακούς μου από το γέλιο ...
Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 175
- Πόντοι
- 16
αύριο μια ψωλιά στο κρατικό και πάμε για υπογλώσσια
Με το ΔΡΑΚΟ το μπαμπα τους...
Και τελειωνει κι ο φαπαθεοδωρου και θα κανουν πιπες στο σουλη!
leggoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 16
κοιτα ξερω οτι οι αριανοι γνωριζετε πολυ καλα το ρεπορταζ του ΠΑΟΚ, αλλωστε και οι 2 μας με την ιδια ομαδα ασχολουμαστε. ξερω τη φαση που μουλες (περι πληρωμης χρεων) αλλα ετσι ειναι τα οικονομικα κουμαντα τι να κανουμε τωρα, να το αλλαξουμε γιατι εσενα δεν σου αρεσει? το θεμα ειναι οτι υπηρχε ενα χρεος προς το δημοσιο και εξοφληθηκε. εκτος αν ηθελες να το εξοφλησουμε εγω εσυ οι φιλοι μας οι οικογενειες μας, οπως εγινε με τα φεσια τα δικα σου και της κουλας. ο μπενυ και ο τσοχατζο φυσικα θα δηλωσουν οπαδοι ομαδος που θα τους επεφερε και περισσοτερους ψηφους.. τι θα λεγανε οτι ειναι ρε φιλε? αριανοι η μηπως γριες? για τον ιδιο λογο ηρθε και ο ρωσσοποντιος στον ΠΑΟΚ και σε εσενα ηρθε ο καρυπιδης (και μετα περασε μια βολτα απο την σουιτα του ρωσσοποντιου αν ξεχασες). οσο για αυριο θα σου συνιστουσα να ξεκουρασεις τις οπες σου και να μην λες μεγαλα λογια. παροτι ειμαστε ενα μπουρδελο στο μπασκετακι σε εχω κερδισει και με 0 τριποντα οποτε κρατα το καλαθι σου μικρο για αυριο συμπολιτηΕσύ τελικά έχεις μεγάλη πλάκα !!!
Ψάξε βρε ντουγάνι (όχι σε Κολκες και λοιπούς έμμισθους) για το ποιος πλήρωσε τα χρέη σας και για το συμβόλαιο μεταξύ μπάογκ και ιβάν για την αποπληρωμή τους και μετά μίλα...
Ο μπένυ και ο τσοχαζόπουλος είναι μπαογκια και το έχουν δηλώσει σε πάμπολες συνεντεύξεις τους , σταμάτα εκτίθεσαι σοβαρά.
Τα υπόλοιπα αύριο, τώρα πρέπει να ξεκουράσω τους κοιλιακούς μου από το γέλιο ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K