You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
To υλικο φετος ηταν για τον πουτσο καβαλα( και οι αλλοι για τον πουτσο ητανε με τον αμπαλο τον καραγιαννη και τον μπουλουλη ανεβηκανε)
βεβαια αν δεν γινοτανε τα οργια υπερ της λαμιας που πηρε καμαι 15αρια ποντους δωρο κουτσα στραβα θα ανεβαινες σαν δευτερος
ο καρυπιδης επειδη παιζει μπαλα στο χωριο του νομιζει οτι ξερει και απο μπαλα
αγωνιστικος σχεδιασμος για κλαματα σε συνεργασια με την προπονητικη απατη τον αλεφαντορε εφτιαξαν ενα αγωνιστικο εκτρωμα απο μεσηλικες τελειωμενους σε συνδιασμο με αμπαλους τυπου ντουνη
ανυπαρκτος και εξωαγωνιστικα που οι αλλοι κανανε οργια και αυτος εκανε σχολια στο instagram
καταφερε και να ριξει την βεροια και να μην ανεβουμε εμεις
επομενες κινησεις
1)Να βρεθει αλλος επενδυτης αν γινεται γιατι σε αυτην την κατηγορια αν εχεις ατομο που δεν ειναι στο παρασκηνιο εισαι τελειωμενος με τον σταυρο στο χερι και ομαδα που να σπερνει να κανεις δεν γινεται βαθμους θα χασεις οι αλλοι θα κανονισουνε να χασουνε λιγοτερους με γκολ 8 μετρα οφσαιντ αυτογκολ πεναλτι φιλικα κλπ
2)Να παρουν ποδι ολα τα τσουτσεκια που μαζεψε ο αλεφαντορε.Κρατας 2-3 παιχτες νεους και μπουλο ολοι οι αλλοι μαζι και το ποδοσφαιρικο καρκινωμα τατο που εκτος απο εμας τα τελευταια χρονια οπου να πηγε δεν επαιξε παραπανω απο 2 90 λεπτα (γιατι αραγε?)
βεβαια αν δεν γινοτανε τα οργια υπερ της λαμιας που πηρε καμαι 15αρια ποντους δωρο κουτσα στραβα θα ανεβαινες σαν δευτερος
αγωνιστικος σχεδιασμος για κλαματα σε συνεργασια με την προπονητικη απατη τον αλεφαντορε εφτιαξαν ενα αγωνιστικο εκτρωμα απο μεσηλικες τελειωμενους σε συνδιασμο με αμπαλους τυπου ντουνη
ανυπαρκτος και εξωαγωνιστικα που οι αλλοι κανανε οργια και αυτος εκανε σχολια στο instagram
επομενες κινησεις
1)Να βρεθει αλλος επενδυτης αν γινεται γιατι σε αυτην την κατηγορια αν εχεις ατομο που δεν ειναι στο παρασκηνιο εισαι τελειωμενος με τον σταυρο στο χερι και ομαδα που να σπερνει να κανεις δεν γινεται βαθμους θα χασεις οι αλλοι θα κανονισουνε να χασουνε λιγοτερους με γκολ 8 μετρα οφσαιντ αυτογκολ πεναλτι φιλικα κλπ
2)Να παρουν ποδι ολα τα τσουτσεκια που μαζεψε ο αλεφαντορε.Κρατας 2-3 παιχτες νεους και μπουλο ολοι οι αλλοι μαζι και το ποδοσφαιρικο καρκινωμα τατο που εκτος απο εμας τα τελευταια χρονια οπου να πηγε δεν επαιξε παραπανω απο 2 90 λεπτα (γιατι αραγε?)
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
τι εχουμε εδω ρε παιδια?? Με γελουν τα ματια μου! Θελουμε παρασκηνιο?To υλικο φετος ηταν για τον πουτσο καβαλα( και οι αλλοι για τον πουτσο ητανε με τον αμπαλο τον καραγιαννη και τον μπουλουλη ανεβηκανε)
επομενες κινησεις
[size=60pt]
ΣΕ ΕΧΥΣΑ Κ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ!!![/size]
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
mpouxo πολλες οι τρίχες στην πλάτη,ε;
Ο μπαμπας σας εχει αφήσει τραυματα γαμώ το δεντροπόταμό σου
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Μπουλη πες αλευρι!mpouxo πολλες οι τρίχες στην πλάτη,ε;
Το πουλι του mpouxou Σε ΓΥΡΕΥΕΙ!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
φιλε το χειροτερο ειναι πως δεν ηθελα ουτε να σας πειραξω! Η ψαλιδα εχει ανοιξει πολυ εδω κ χρονια! Αλλα καποιοι μλκες δικοι σας ακομα λασπολογουν! Λογικο δεν ειναι μετα απο ολα αυτα!Ρε παιδια μην ψαρωνετε , ειναι λογικος ο χουλιαμας και το καζο....εχει ο καιρος γυρισματα...
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
ναι αλλα και εσεις να το παιζετε αδικημένοι εδω και χρονια ελεος , ενα θα σου πω με τα ολυμπιακα εργα και κλειστο το Καυταντζογλιο ο τελικος με Γκαγκατση παοκ - ΑΡΗΣ στην τουμπα γιατι ηταν λεει το μεγαλυτερο σταδιο, αν και ηταν εδρα σας, την επομενη χρονια τελικος γαυρος - βαζελα στην Ν. Σμύρνη αν και η λεοφορος ηταν πολυ μεγαλυτερη γιατι λεει ηταν εδρα του βαζελου....και τοτε υπηρχε η Λαρισα ανοικτη , και μπορω να σου γραφω τοσα και τοσα φτανει πια με την μιρλα σας....Ο ΑΡΗΣ για το χαλι του φταει πιο πολυ αυτος αλλα κυνηγηθηκε οσο κανενας και ξερεις γιατι, γιατι ηθελε να κανει κουμαντο χωρις μεγαλοεπενδυτη στο μαγαζι του , και εκει χαλουσε η μαγια πολλων στην εικονικη χωρα που λεγεται ελλαδα με το γελοιο ποδοσφαιρο της....Βεβαια τα δικα μας λαμογια παραβουτηξαν το χερι στο μελι και ξεσκισαν το μαγαζι
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
που κυνηγηθηκες ρε τρελε? Ποιος ασχοληθηκε μαζι σου? Ισα ισα που πηγαινατε κ παρακαλουσατε για αρθρα 44, 99 (οπως κι εγω...δεν τα ξεχναω τα δικα μου παρακαλια) . Μονο που σε Μας βρεθηκε αυτος ο ανθρωπος κ πληρωσε το πιο ακριβο τσαι στην ζωη του!ναι αλλα και εσεις να το παιζετε αδικημένοι εδω και χρονια ελεος , ενα θα σου πω με τα ολυμπιακα εργα και κλειστο το Καυταντζογλιο ο τελικος με Γκαγκατση παοκ - ΑΡΗΣ στην τουμπα γιατι ηταν λεει το μεγαλυτερο σταδιο, αν και ηταν εδρα σας, την επομενη χρονια τελικος γαυρος - βαζελα στην Ν. Σμύρνη αν και η λεοφορος ηταν πολυ μεγαλυτερη γιατι λεει ηταν εδρα του βαζελου....και τοτε υπηρχε η Λαρισα ανοικτη , και μπορω να σου γραφω τοσα και τοσα φτανει πια με την μιρλα σας....Ο ΑΡΗΣ για το χαλι του φταει πιο πολυ αυτος αλλα κυνηγηθηκε οσο κανενας και ξερεις γιατι, γιατι ηθελε να κανει κουμαντο χωρις μεγαλοεπενδυτη στο μαγαζι του , και εκει χαλουσε η μαγια πολλων στην εικονικη χωρα που λεγεται ελλαδα με το γελοιο ποδοσφαιρο της....Βεβαια τα δικα μας λαμογια παραβουτηξαν το χερι στο μελι και ξεσκισαν το μαγαζι
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
να ξερεις θα επεφτες και εσυ για χρεη 3 φορες ισως και αγωνιστικά, σε εσωσαν οι υποργοι σου, ψαξτο....μιλαω για μετα το 44 κλπ οταν εκανα την Λεσχη (που δαγκωσαν τα λαμογια μας τελικα ) να σου θυμησω τους - 6 με αδειο μπουκαλακι νερο στην κουρουμπηλια και επεσα, τις 10 αγωνιστικές μετα τον τελικο με τον γαυρο που ολες οι ποινες στο ΑΡΗ εξαντλουνταν , δεν φοβηθηκαν το ΑΡΗ , αλλα το μοντελο που αν πετυχενε στον ΑΡΗ θα ξεσηκωνε και τους αλλους λαους να το τολμησουν, εγω προσωπικα σαν μη κομουνιστης δεν πιστευω σε λεσχες κοινοκτημοσυνες και αυτα , αλλα αν πετυχενε ;; χαλουσε ολο το κουμπαρο-σκυλολοι, στην εικονικη ξαναλεω χωραπου κυνηγηθηκες ρε τρελε? Ποιος ασχοληθηκε μαζι σου? Ισα ισα που πηγαινατε κ παρακαλουσατε για αρθρα 44, 99 (οπως κι εγω...δεν τα ξεχναω τα δικα μου παρακαλια) . Μονο που σε Μας βρεθηκε αυτος ο ανθρωπος κ πληρωσε το πιο ακριβο τσαι στην ζωη του!
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
α και δεν σου λεω οτι με κυνηγησαν οι πολιτικοι (δεν ειναι μαλακες) το ποδοσφαιρικο κατεστημενο με κυνηγησε , αυτο που ξερει καλα και παει να φτιαξει ο δικο σας ρωσος , γιατι στην ελλαδα ο καθε χωρος εχει την δικη του μαφια να το ξερεις, εξυγειαντη μου
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ελατε στο αρμα του Μεγαλου ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΤΕ!α και δεν σου λεω οτι με κυνηγησαν οι πολιτικοι (δεν ειναι μαλακες) το ποδοσφαιρικο κατεστημενο με κυνηγησε , αυτο που ξερει καλα και παει να φτιαξει ο δικο σας ρωσος , γιατι στην ελλαδα ο καθε χωρος εχει την δικη του μαφια να το ξερεις, εξυγειαντη μου
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
πως να πετυχει κατι που πληρωναν τα 3.000 μελη κ τα τρωγε μια παρεα?να ξερεις θα επεφτες και εσυ για χρεη 3 φορες ισως και αγωνιστικά, σε εσωσαν οι υποργοι σου, ψαξτο....μιλαω για μετα το 44 κλπ οταν εκανα την Λεσχη (που δαγκωσαν τα λαμογια μας τελικα ) να σου θυμησω τους - 6 με αδειο μπουκαλακι νερο στην κουρουμπηλια και επεσα, τις 10 αγωνιστικές μετα τον τελικο με τον γαυρο που ολες οι ποινες στο ΑΡΗ εξαντλουνταν , δεν φοβηθηκαν το ΑΡΗ , αλλα το μοντελο που αν πετυχενε στον ΑΡΗ θα ξεσηκωνε και τους αλλους λαους να το τολμησουν, εγω προσωπικα σαν μη κομουνιστης δεν πιστευω σε λεσχες κοινοκτημοσυνες και αυτα , αλλα αν πετυχενε ;; χαλουσε ολο το κουμπαρο-σκυλολοι, στην εικονικη ξαναλεω χωρα
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
αληθεια ειναι...αλλωστε σου ειπα εγω ειμαι δεξιος τετοιες μαλακιες δεν τις πιστευα ποτε...οταν δινεις την κουταλα αστο, αλλα δες αν πετυχενε , θα λεγανε και αλλοι δεν παμε εκει και εμεις ...οποτε το χαντακωσανε και οι αλλοι...αλλωστε εδιωξα τον κοντομηνα ''χωρις λογο'' απο το σκυλολοι δεν θα το πληρωνα;;; ποιος ειμαι εγω ;;πως να πετυχει κατι που πληρωναν τα 3.000 μελη κ τα τρωγε μια παρεα?
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ασε τα αν κ μην βλεπεις ακομα εφιαλτες με τον Κοντομηνα. Δειτε το τωρα μλκες μου που σας ετοιμαζουν κ νεο Κανονι!αληθεια ειναι...αλλωστε σου ειπα εγω ειμαι δεξιος τετοιες μαλακιες δεν τις πιστευα ποτε...οταν δινεις την κουταλα αστο, αλλα δες αν πετυχενε , θα λεγανε και αλλοι δεν παμε εκει και εμεις ...οποτε το χαντακωσανε και οι αλλοι...αλλωστε εδιωξα τον κοντομηνα ''χωρις λογο'' απο το σκυλολοι δεν θα το πληρωνα;;; ποιος ειμαι εγω ;;
Αυτα τα ολιγα για σημερα....
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
έλα ρε τραβά στο δικό σου νήμα και ασε μας ήσυχους καργιολα.ασε τα αν κ μην βλεπεις ακομα εφιαλτες με τον Κοντομηνα. Δειτε το τωρα μλκες μου που σας ετοιμαζουν κ νεο Κανονι!
Αυτα τα ολιγα για σημερα....
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.703
- Πόντοι
- 38.177
έλα ρε τραβά στο δικό σου νήμα και ασε μας ήσυχους καργιολα.
Τυπε,μη λες το μπουφο καριολα,ειναι ευαισθητο παιδι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K