mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
:-*έλα ρε τραβά στο δικό σου νήμα και ασε μας ήσυχους καργιολα.
:-*έλα ρε τραβά στο δικό σου νήμα και ασε μας ήσυχους καργιολα.
ας πουμε και μια αληθεια..επειδη βλεπω σας ποναει κ ο Ακης και τον αναφερνετε τωρα τελευταια, ο μοναδικος πολιτικος που μπηκε στην μπουζου ηταν ΠΑΟΚΤΣΗΣ!Οτι μιλάνε και ελληνικά οι γεωργιανοι τώρα..
Μπουχό,ο άκης αποφυλακίστηκε ρε,πήγαινε να του πάρεις κανά τσιμπούκι για να σου αγοράσει ξανά κανένα διαρκείας.
να το κανω πραξη αυτο?Υ.γ.: Παρακαλεστε στον θεο που πιστευετε για ανοδο. Αν δεν ανεβειτε θα σας ριξω τετοιο σπερμα εδω μεσα που θα το λετε μεχρι τα [size=50pt]ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΑΣ[/size]!!!
για ποιον μεγαλο παοκ μιλας;Τραβελακια μου τι ειδα? Ξεκινησατε παλι να μιλατε παλι για τον Μεγαλο ΠΑΟΚ?
ελα μωρε μλκ που ζεις? Εχει ενωθει ολη η Αθηνα εναντιον μου! :-*για ποιον μεγαλο παοκ μιλας;
πιστεψεμε επειδη μενω Αθηνα μονο τα τσιρακια- δημοσιογραφοι φτιαχνουν τετοιο κλιμα, ο σωστος φιλαθλος απλα ξερναει με την σουπερ λιγδα.ελα μωρε μλκ που ζεις? Εχει ενωθει ολη η Αθηνα εναντιον μου! :-*
πιστεψεμε επειδη μενω Αθηνα μονο τα τσιρακια- δημοσιογραφοι φτιαχνουν τετοιο κλιμα, ο σωστος φιλαθλος απλα ξερναει με την σουπερ λιγδα.
Ρε τυπε αντικειμενικα τωρα, ειναι ποδοσφαιρο αυτο που βλεπουμε; ποιος θα κατσει κ θα ασχοληθει σοβαρα με αυτη την γελιοτητα που βλεπουμε; απ οπου κ να το πιασεις βρομαει, εδω βγηκε ο μπεος κ ειπε δεν ανοιξε ρουθουνι, ποιος ο μπεος που θα επρεπε να ηταν φυλακη κ οχι εξω να μιλαει. Να πουμε για μαρινακη, μελισανιδη κ σαββιδη, αστο προκυρηξη θα πρεπει να γραψω. Ολα τα λαμογια στην λιγδα μαζευτηκαν.