You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ΣΟΥ ΠΗΡΑ ΠΑΝΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 4
ΦΑΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΠΟΥΣΤΟΥΡΚΕ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ
ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΟΥ ΕΣΤΑΖΕ ΑΙΜΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟ ΕΒΡΑΙΕ
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΑΖΑΖΕΛ
Φτάνει ρε παιδί το βρισίδι,ελεος δλδ.
Παιδιά ρε τύπε, δεν βρίζετε μόνος του
Γιατί δεν κλείνουν ένα ραντεβού θανάτου, να ησυχάσουμε εμείς και να κινηθεί και λίγο η αγορά; (Τον Απόλυτο εννοώ).
Σεβασμό λίγο σε μητέρες και πατέρες.
Οκ το είπατε μια φορα,κόψτε το,φτάνει τόσο.
Πείτε τα σε πμ ;)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.792
- Πόντοι
- 38.177
Παιδιά ρε τύπε, δεν βρίζετε μόνος του
Γιατί δεν κλείνουν ένα ραντεβού θανάτου, να ησυχάσουμε εμείς και να κινηθεί και λίγο η αγορά; (Τον Απόλυτο εννοώ).
Τα σπας
StimuLant_4
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μπέρδεψαν…. τα μπούτια τους!
Κι όμως όλα μπορούν να συμβούν! Κάποια πράγματα που είπε ο Kαμινιώτης παίκτης του Αρη τις έβαλαν κάποιοι στο στόμα του Γιάννη Σκόνδρα.
Είναι αλήθεια ότι οι δύο ποδοσφαιριστές, αυτός του Αρη με αυτόν του ΠΑΟΚ μοιάζουν αρκετά αφού έχουν ίδιο «λουκ», αλλά αυτό δεν απενοχοποιεί όσους ανέβασαν τις δηλώσεις αυτές ως δηλώσεις που έκανε ο Σκόνδρας!
Είτε μιλάμε για εσκέμενη πράξη είτε μεγάλη γκάφα. Εμείς πάντως για καλό και για κακό δημοσιεύουμε από μία φωτογραφία του καθένα για να μην ξανά γίνει…
Σκουληκοεβραίοι έχετε χαζέψει απο τις πούτσες..Δεν ξερετε που πατάτε και που βρίσκεστε..Χαμένα τα έχετε..Σαν ζόμπι που σέρνεστε είστε...
Καλό αφανισμό συχάματα
Κι όμως όλα μπορούν να συμβούν! Κάποια πράγματα που είπε ο Kαμινιώτης παίκτης του Αρη τις έβαλαν κάποιοι στο στόμα του Γιάννη Σκόνδρα.
Είναι αλήθεια ότι οι δύο ποδοσφαιριστές, αυτός του Αρη με αυτόν του ΠΑΟΚ μοιάζουν αρκετά αφού έχουν ίδιο «λουκ», αλλά αυτό δεν απενοχοποιεί όσους ανέβασαν τις δηλώσεις αυτές ως δηλώσεις που έκανε ο Σκόνδρας!
Είτε μιλάμε για εσκέμενη πράξη είτε μεγάλη γκάφα. Εμείς πάντως για καλό και για κακό δημοσιεύουμε από μία φωτογραφία του καθένα για να μην ξανά γίνει…
Σκουληκοεβραίοι έχετε χαζέψει απο τις πούτσες..Δεν ξερετε που πατάτε και που βρίσκεστε..Χαμένα τα έχετε..Σαν ζόμπι που σέρνεστε είστε...
Καλό αφανισμό συχάματα
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Στέλιο είσαι να κλείσουμε ένα ραντεβού σε μία αλάνα.... θα το κάνουμε όπως το MMA όποιος κτυπήσει το χέρι κάτω πάει να πει ότι παραδίνετε....
Ψυνεσε να σε δείρω λιγάκι εβραίε σκουλίκι?
Είναι καλή φάση να εκτονοθούμε κιολας ;)
Ψυνεσε να σε δείρω λιγάκι εβραίε σκουλίκι?
Είναι καλή φάση να εκτονοθούμε κιολας ;)
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
αμα με δείρεις όχι μπλουζα και κασκόλ θα σε κεράσω και ψυμένο αλλά δώσε μου μία ευκαιρία να σε σκάσω μερικά δυάρια ντιρε και κανά γεμάτο κροσε...
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Έχω δείρει πολύ κόσμο… έχω γαμίσει άντρες , τραβέλια , πουτάνες, μάνες και πόσες αλλοδαπές…. Εχω κάνει κρaτιτήριο… Είμαι πιο άντρας από κάθε πουστράκι εδώ μέσα…. Δώσε μου μόνο μία ευκαιρία! ;)
dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
καλα δεν θα σε χτυπήσω... μόνο να γνωριστούμε φιλικά θέλω να ανταλαξουμε χειραψία.... μου αρέσει να κάνω νέους φίλους... έλα θα παμε για μπυρα...
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις