SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
ολιγον....πεταχτηκε σαν την τσουτσου ο γαβροσκουληκας....Ρε μαν τρολαρεις;
ολιγον....πεταχτηκε σαν την τσουτσου ο γαβροσκουληκας....Ρε μαν τρολαρεις;
are you sure who is your REAL father? ask him when he serve in US NAVY.....
ολιγον....πεταχτηκε σαν την τσουτσου ο γαβροσκουληκας....
καυλα.... βριζονται σα τα σκυλια
http://[URL unfurl="true"]www.racheloberg.com/wp-content/uploads/2012/02/MoneyballNachosPopcornBeer.gif[/img[/URL]]
[/quote]
όντως καλός μαλάκας είμαι και εγώ που ασχολήθηκα.
Τέσπα καληνύχτα... έχω ξαναπει γαμώ την πουτάνα μου να μην ασχολούμαι με τους καθυστερημένους.
Ας πει η πουτάνα ό,τι θέλει.
i dont fuck you even for 15 million....i dont fuck piraeus hoockers with HIV....Για 15 λεβ θα έχεις έκπληξη σε 9 μήνες.
για στακα ρε παλληκαρι....απο ποτε ειναι ντροπη ο πατερας να ειναι αμερικανος ναυτης?Ρε μαλακες δεν αφηνετε τα περι απογονων και πουτανοπαιδων;Βριστειτε οσο θελετε τι ανακατευεται ο ενας την οικογενεια του αλλου;
Λες μαλακιες,δεν γνωριζεις με ποιον τσακωνεσαι ποσο χρονων ειναι και αν ζει ο πατερας τουγια στακα ρε παλληκαρι....απο ποτε ειναι ντροπη ο πατερας να ειναι αμερικανος ναυτης?
μια χαρα....τι νομιζεις οτι ειμαι φτωχομπινες σαν εσενα?
οκ....μη το διαβαζεις τοτε....διαβασε βιους αγιων....Λες μαλακιες,δεν γνωριζεις με ποιον τσακωνεσαι ποσο χρονων ειναι και αν ζει ο πατερας του
η οχι.Αυτο το περι απογονων ειναι εντελως σιχαμερο.
να οριστε και αλλος ΑΣΧΕΤΟΣ.....ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ....Γιατί ο Τούρκος καλύτερος είναι ρε????
Πρωτάθλημα με τον Σαββίδη μου θέλατε καημένα και είσαι πίσω από τον ατρόμητο και 20 βαθμούς κάτω από τον γαύρο και αν ξεχάσουμε την ιστορία του Άρη με το ζόρι πήρες σήμερα μια ισοπαλία απο τον τελευταίο της βαθμολογίας, μου θέλετε και μεγαλεία τουρκάκια.
Αν είχες φράγκα θα κυνηγούσες το πρωτάθλημα και όχι απλά να βγεις στο uefa και να γίνεις πάλι ρόμπα.
Για τα πανηγύρια είστε και εσείς!!!
να οριστε και αλλος ΑΣΧΕΤΟΣ.....ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ....
Λες μαλακιες,δεν γνωριζεις με ποιον τσακωνεσαι ποσο χρονων ειναι και αν ζει ο πατερας του
η οχι.Αυτο το περι απογονων ειναι εντελως σιχαμερο.
Γιατί ρε, ειναι ευχάριστο γιατί μου φέρνει αναμνήσεις από το γυμνάσιο που απ' τη μαλακία δεν ξέραμε πώς να την πούμε στον άλλο και κατευθείαν πιάναμε τη μάνα του
ποιος ξερει ποτε θα ξαναδουμε τον αρη.....
ανατριχιασα...
να οριστε και αλλος ΑΣΧΕΤΟΣ.....ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ....
Είστε μεγάλη καβλα με τη μιζέρια και το κόμπλεξ που βγάζετε απο χθες για έναν πεθαμενο......
Προφανώς γιατι αυτός ο πεθαμένος ειναι ο μεγάλος ΕΦΙΑΛΤΗΣ σας...
ΥΓ οι πεθαμένοι μετονομασαν έναν σύνδεσμο απο "μάγκες" σε Φ-αμπαλαεα, τυχαίο; Δε νομίζω.
Ειστε για κλάματα πάντως, λαός της φαπας, ομαδουλα της πλάκας και πρόεδρος καρτουν.
Τι να κάνω που εγω είμαι για λυγμούς,δάκρυα,αίμα κι άμμο....