Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε μαλακες δεν αφηνετε τα περι απογονων και πουτανοπαιδων;Βριστειτε οσο θελετε τι ανακατευεται ο ενας την οικογενεια του αλλου;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.203
Πόντοι
506
καυλα.... βριζονται σα τα σκυλια
URL]]

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
καυλα.... βριζονται σα τα σκυλια
http://[URL unfurl="true"]www.racheloberg.com/wp-content/uploads/2012/02/MoneyballNachosPopcornBeer.gif[/img[/URL]]
[/quote]

όντως καλός μαλάκας είμαι και εγώ που ασχολήθηκα.
Τέσπα καληνύχτα... έχω ξαναπει γαμώ την πουτάνα μου να μην ασχολούμαι με τους καθυστερημένους.
Ας πει η πουτάνα ό,τι θέλει.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ρε μαλακες δεν αφηνετε τα περι απογονων και πουτανοπαιδων;Βριστειτε οσο θελετε τι ανακατευεται ο ενας την οικογενεια του αλλου;
για στακα ρε παλληκαρι....απο ποτε ειναι ντροπη ο πατερας να ειναι αμερικανος ναυτης?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
για στακα ρε παλληκαρι....απο ποτε ειναι ντροπη ο πατερας να ειναι αμερικανος ναυτης?
Λες μαλακιες,δεν γνωριζεις με ποιον τσακωνεσαι ποσο χρονων ειναι και αν ζει ο πατερας του
η οχι.Αυτο το περι απογονων ειναι εντελως σιχαμερο.

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
μια χαρα....τι νομιζεις οτι ειμαι φτωχομπινες σαν εσενα?

Γιατί ο Τούρκος καλύτερος είναι ρε????
Πρωτάθλημα με τον Σαββίδη μου θέλατε καημένα και είσαι πίσω από τον ατρόμητο και 20 βαθμούς κάτω από τον γαύρο και αν ξεχάσουμε την ιστορία του Άρη με το ζόρι πήρες σήμερα μια ισοπαλία απο τον τελευταίο της βαθμολογίας, μου θέλετε και μεγαλεία τουρκάκια.
Αν είχες φράγκα θα κυνηγούσες το πρωτάθλημα και όχι απλά να βγεις στο uefa και να γίνεις πάλι ρόμπα.
Για τα πανηγύρια είστε και εσείς!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Λες μαλακιες,δεν γνωριζεις με ποιον τσακωνεσαι ποσο χρονων ειναι και αν ζει ο πατερας του
οκ....μη το διαβαζεις τοτε....διαβασε βιους αγιων....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Γιατί ο Τούρκος καλύτερος είναι ρε????
Πρωτάθλημα με τον Σαββίδη μου θέλατε καημένα και είσαι πίσω από τον ατρόμητο και 20 βαθμούς κάτω από τον γαύρο και αν ξεχάσουμε την ιστορία του Άρη με το ζόρι πήρες σήμερα μια ισοπαλία απο τον τελευταίο της βαθμολογίας, μου θέλετε και μεγαλεία τουρκάκια.
Αν είχες φράγκα θα κυνηγούσες το πρωτάθλημα και όχι απλά να βγεις στο uefa και να γίνεις πάλι ρόμπα.
Για τα πανηγύρια είστε και εσείς!!!
να οριστε και αλλος ΑΣΧΕΤΟΣ.....ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Γιατί ρε, ειναι ευχάριστο γιατί μου φέρνει αναμνήσεις από το γυμνάσιο που απ' τη μαλακία δεν ξέραμε πώς να την πούμε στον άλλο και κατευθείαν πιάναμε τη μάνα του

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Γιατί ρε, ειναι ευχάριστο γιατί μου φέρνει αναμνήσεις από το γυμνάσιο που απ' τη μαλακία δεν ξέραμε πώς να την πούμε στον άλλο και κατευθείαν πιάναμε τη μάνα του
:rockon: :rockon:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
να οριστε και αλλος ΑΣΧΕΤΟΣ.....ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ....

Τραβα στο δικο σου thread ρε παλιοτουρκε και γραψε οτι θελεις,μας τα εχεις κανεις τσουρεκια με την κωλοομαδα σου και το ρωσοποντιο αφεντικο σου,πανιβλακα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Είστε μεγάλη καβλα με τη μιζέρια και το κόμπλεξ που βγάζετε απο χθες για έναν πεθαμενο......

Προφανώς γιατι αυτός ο πεθαμένος ειναι ο μεγάλος ΕΦΙΑΛΤΗΣ σας...

ΥΓ οι πεθαμένοι μετονομασαν έναν σύνδεσμο απο "μάγκες" σε Φ-αμπαλαεα, τυχαίο; Δε νομίζω.

Ειστε για κλάματα πάντως, λαός της φαπας, ομαδουλα της πλάκας και πρόεδρος καρτουν.
Τι να κάνω που εγω είμαι για λυγμούς,δάκρυα,αίμα κι άμμο....

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Είστε μεγάλη καβλα με τη μιζέρια και το κόμπλεξ που βγάζετε απο χθες για έναν πεθαμενο......

Προφανώς γιατι αυτός ο πεθαμένος ειναι ο μεγάλος ΕΦΙΑΛΤΗΣ σας...

ΥΓ οι πεθαμένοι μετονομασαν έναν σύνδεσμο απο "μάγκες" σε Φ-αμπαλαεα, τυχαίο; Δε νομίζω.

Ειστε για κλάματα πάντως, λαός της φαπας, ομαδουλα της πλάκας και πρόεδρος καρτουν.
Τι να κάνω που εγω είμαι για λυγμούς,δάκρυα,αίμα κι άμμο....

Πόσο καυλώνω όταν σου φώναζα πριν 6-7 χρόνια ότι ο Μπάμπης και ο σουπερ 3 πουλάκια κάθονται είναι οι καταστροφείς σας και εσύ με έβριζες!
Καυλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom