Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
και στην θ4 αυτα λεγανε αλλα πριν 2 χρονακια οταν τους εγινε μια "επισκεψη" κλειδωθηκανε μεσα και βαζανε ντουλαπες μπροστα απο την πορτα

αυτο το είδες στον ύπνο σου  :2funny:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΟ.......

ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ.

Άντε μαλακα κανε μια φούσκα με τη μυξα σου σε εχουμε γράψει στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ γιατι εισαι μικρο και βλαμμενο και νομίζεις οτι βρέχει.

Όποτε θες στο λέω και το έλεγα και στην μανούλα σου κωλοεβραίε όταν την γαμουσα την πουτάνα και έτρεχε αίμα από το κουλουρι της

ΜΑΞΙΜΕ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ΜΑΞΙΜΕ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΒΙΑΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΡΑ 4 είναι αλήθεια πουτανας γιε εβραίε γαμώ το σπίτι σου?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Ρε μαλακα τουρκε μεχρι και βιντεο υπαρχουν απο την "επισκεψη" στην θ4 που κλειδωθηκατε σαν κοτες μεσα στον πιο "Δυναμικο" σας συνδεσμο

το στραβοστομικο δεν σας εχει βγει σε καλο οι φαπες πεφτουν βροχη μεχρι και οι γριες σας ξεφτυλιζουν
πηγατε να τους κανετε πεσιμο σας πιασανε δικο σας ομηρο τον πηρανε μεσα στον συνδεσμο τους και αντι να κανετε ντου να τον παρετε πηρατε την αστυνομια ξεφτυλες

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΙΑΣΩ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΒΡΑΙΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ  ;)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.724
Πόντοι
3.870
εεεεεεεε.....το εχετε γαμησει το ολο θεμα ρεεεεεεεεεεετοση ωρα παρακολουθω και κανω τουμπεκι αλλα το γαμησατε......ηρεμηστε ρεεεεεεεεεεε μεσημεριατικα......ο μαξιμος ....τουλαχιστον ο μαξιμος οταν βριζει κανει χαβαλε...αφηστε τις μανες ρεεεεεεεε....ειπαμε...ολες οι γυναικες ειναι πουτανες εκτος απο την παναγια και την μανα μας..... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ρε μαλακα τουρκε μεχρι και βιντεο υπαρχουν απο την "επισκεψη" στην θ4 που κλειδωθηκατε σαν κοτες μεσα στον πιο "Δυναμικο" σας συνδεσμο

το στραβοστομικο δεν σας εχει βγει σε καλο οι φαπες πεφτουν βροχη μεχρι και οι γριες σας ξεφτυλιζουν
πηγατε να τους κανετε πεσιμο σας πιασανε δικο σας ομηρο τον πηρανε μεσα στον συνδεσμο τους και αντι να κανετε ντου να τον παρετε πηρατε την αστυνομια ξεφτυλες

αντε δειξε το βιντεο  :2funny: εγώ το βιντεο που γαμουσα την μανα σου στο εδειξα όμως εβραίε  ;)

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό το θρεντ δεν έχει ούτως η αλλως νόημα να υπάρχει..Λουκέτο και σε αυτό όπως και στην ομαδούλα που αναφέρεται..Αλλιώς ας υπάρχει έτσι για να ξεκαβλώνουμε οι ΠΑΟΚτσήδες και όλοι όσοι θέλουν με τα πουτανάκια τα εβραιοσκούληκα και να σπάμε πλάκα.. :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έχω δείρει πολύ κόσμο… έχω γαμίσει άντρες , τραβέλια , πουτάνες, μάνες και πόσες αλλοδαπές….  Εχω κάνει κρaτιτήριο… Είμαι πιο άντρας από κάθε πουστράκι εδώ μέσα…. Δώσε μου μόνο μία ευκαιρία! ;)

τον μουσακα τον πετυχαινεις?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αυτό το θρεντ δεν έχει ούτως η αλλως νόημα να υπάρχει..Λουκέτο και σε αυτό όπως και στην ομαδούλα που αναφέρεται..Αλλιώς ας υπάρχει έτσι για να ξεκαβλώνουμε οι ΠΑΟΚτσήδες και όλοι όσοι θέλουν με τα πουτανάκια τα εβραιοσκούληκα και να σπάμε πλάκα.. :2funny:
Μου αρεσει που γελας αλλα δεν καταλαβαινεις οτι αυτο θα εχει επιπτωσεις και σε εσενα.Αν δεν εχει ομαδες η θεσσαλονικη περα απο σενα,που θα παιρνεις βαθμους με το κομπλεξ που σε πιανει οταν περνας τα τεμπη; :think:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265

:fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

AMΠΑΛΕΑΑΑΑΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑΑΑΑ

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.724
Πόντοι
3.870
Μου αρεσει που γελας αλλα δεν καταλαβαινεις οτι αυτο θα εχει επιπτωσεις και σε εσενα.Αν δεν εχει ομαδες η θεσσαλονικη περα απο σενα,που θα παιρνεις βαθμους με το κομπλεξ που σε πιανει οταν περνας τα τεμπη; :think:
αργησες αλλα εμφανιστηκες....αυτος ο πονος που βγαζεις με τον παοκ μου αρεσει... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Ο ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟΣ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ  ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ??

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Να τον έχω μέσα στο πόδια μου για να γίνεται απο τη μια το τσατσάκι του βάζελου και να με κόβει το πρωτάθλημα το 2010 με τον σπανάθα και τις άλλες χρονιές να γίνεται το πουτανάκι του χοντρού πούστη για να με κάνει ζημιές μιας και ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι αυτός? Τι λες ρε? Στα τσακίδια..ΨΟΦΟΣ στα συχαμένα παράσιτα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.692
Πόντοι
606
παιδια αφηστε το θρεντ του Αρη :) και ελατε να παιξουμε στο θρεντ του ΠΑΟΚ  :grin: :grin:

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Α και που σαι μάστερ περιμένω απο σένα ακόμα μια απάντηση στο δικό μας θρεντ..Μη κάνεις τον κινέζο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Να τον έχω μέσα στο πόδια μου για να γίνεται απο τη μια το τσατσάκι του βάζελου και να με κόβει το πρωτάθλημα το 2010 με τον σπανάθα και τις άλλες χρονιές να γίνεται το πουτανάκι του χοντρού πούστη για να με κάνει ζημιές μιας και ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι αυτός? Τι λες ρε? Στα τσακίδια..ΨΟΦΟΣ στα συχαμένα παράσιτα
Τι σου κοψε πρωταθλημα ρε μαν αν δεν κανω λαθος 3ος τερματισες με καμια 10αρια βαθμους διαφορα. :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom