dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
και στην θ4 αυτα λεγανε αλλα πριν 2 χρονακια οταν τους εγινε μια "επισκεψη" κλειδωθηκανε μεσα και βαζανε ντουλαπες μπροστα απο την πορτα
αυτο το είδες στον ύπνο σου
και στην θ4 αυτα λεγανε αλλα πριν 2 χρονακια οταν τους εγινε μια "επισκεψη" κλειδωθηκανε μεσα και βαζανε ντουλαπες μπροστα απο την πορτα
ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΟ.......
ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ.
Άντε μαλακα κανε μια φούσκα με τη μυξα σου σε εχουμε γράψει στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ γιατι εισαι μικρο και βλαμμενο και νομίζεις οτι βρέχει.
Ρε μαλακα τουρκε μεχρι και βιντεο υπαρχουν απο την "επισκεψη" στην θ4 που κλειδωθηκατε σαν κοτες μεσα στον πιο "Δυναμικο" σας συνδεσμο
το στραβοστομικο δεν σας εχει βγει σε καλο οι φαπες πεφτουν βροχη μεχρι και οι γριες σας ξεφτυλιζουν
πηγατε να τους κανετε πεσιμο σας πιασανε δικο σας ομηρο τον πηρανε μεσα στον συνδεσμο τους και αντι να κανετε ντου να τον παρετε πηρατε την αστυνομια ξεφτυλες
Έχω δείρει πολύ κόσμο… έχω γαμίσει άντρες , τραβέλια , πουτάνες, μάνες και πόσες αλλοδαπές…. Εχω κάνει κρaτιτήριο… Είμαι πιο άντρας από κάθε πουστράκι εδώ μέσα…. Δώσε μου μόνο μία ευκαιρία! ;)
τον μουσακα τον πετυχαινεις?
Μου αρεσει που γελας αλλα δεν καταλαβαινεις οτι αυτο θα εχει επιπτωσεις και σε εσενα.Αν δεν εχει ομαδες η θεσσαλονικη περα απο σενα,που θα παιρνεις βαθμους με το κομπλεξ που σε πιανει οταν περνας τα τεμπη;Αυτό το θρεντ δεν έχει ούτως η αλλως νόημα να υπάρχει..Λουκέτο και σε αυτό όπως και στην ομαδούλα που αναφέρεται..Αλλιώς ας υπάρχει έτσι για να ξεκαβλώνουμε οι ΠΑΟΚτσήδες και όλοι όσοι θέλουν με τα πουτανάκια τα εβραιοσκούληκα και να σπάμε πλάκα..
αργησες αλλα εμφανιστηκες....αυτος ο πονος που βγαζεις με τον παοκ μου αρεσει...Μου αρεσει που γελας αλλα δεν καταλαβαινεις οτι αυτο θα εχει επιπτωσεις και σε εσενα.Αν δεν εχει ομαδες η θεσσαλονικη περα απο σενα,που θα παιρνεις βαθμους με το κομπλεξ που σε πιανει οταν περνας τα τεμπη;
Μου αρεσει που γελας αλλα δεν καταλαβαινεις οτι αυτο θα εχει επιπτωσεις και σε εσενα.Αν δεν εχει ομαδες η θεσσαλονικη περα απο σενα,που θα παιρνεις βαθμους με το κομπλεξ που σε πιανει οταν περνας τα τεμπη;
Τι σου κοψε πρωταθλημα ρε μαν αν δεν κανω λαθος 3ος τερματισες με καμια 10αρια βαθμους διαφορα.Να τον έχω μέσα στο πόδια μου για να γίνεται απο τη μια το τσατσάκι του βάζελου και να με κόβει το πρωτάθλημα το 2010 με τον σπανάθα και τις άλλες χρονιές να γίνεται το πουτανάκι του χοντρού πούστη για να με κάνει ζημιές μιας και ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι αυτός? Τι λες ρε? Στα τσακίδια..ΨΟΦΟΣ στα συχαμένα παράσιτα
παιδια αφηστε το θρεντ του Αρη και ελατε να παιξουμε στο θρεντ του ΠΑΟΚ