Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
το οπαδικο κινημα του αρη παει καλα....αν  ολοι οι σουπεραδες ειναι σαν αυτους που γραφουν εδω μεσα......αντε να παει καλα η ομαδα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σιγά μην είναι σουπεράδες αυτοί, όλα τα χρυσαύγουλα του Ρούλη έχουν μαζευτεί σ' αυτό το thread δεν το βλέπεις;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Βρε τρομπα δεν εχεις σε κανενα αθλημα ομαδα σε α εθνικη και μιλας??
ουτε ποδοσφαιρο ουτε μπασκετ ουτε βολει
δεν υπαρχεις πουθενα
Βολεϊ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ. Εσύ έχεις;
Α! Και αυτό έλα να μου το γράψεις σε 5 μήνες. Γιατί σε 5 μήνες εγώ θα ετοιμάζομαι για τη Β εθνική στο ποδόσφαιρο και εσύ για τα τοπικά. Στο μπάσκετ θα ετοιμάζω ρόστερ για 4άδα, ενώ εσύ θα παρακαλάς για κανένα ευρουδάκι και στο βόλευ....Εγώ Ευρώπη και εσύ καναπέ. Γελοίε. Ρούφα το τρομπόνι....και τις μπάλες, ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!  :pipa1:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Τύπε εσύ πιστεύεις ότι εμένα με ενδιέφερε το παιχνίδι προχθές :think: το παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ είναι το παιχνίδι που ενδιαφέρει τον κοσμάκη και όχι παιχνίδια χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον,θα τα πούμε στο κύπελλό...εκεί έπρεπε να σε ενδιαφέρει και σένα μπας και πάρεις κάνα κυπελλάκι και σώσεις τον χρονιά γιατί ο στέφενς είπε ότι είχε πλάκα στον Πάοκ.....γελάει μαζί σας ο μεγάλος αυτός προπονητής πάει να ρίξει και την στουτγκάρδη τώρα στην β :grin:

Και θα φάτε κι εκεί μια πούτσα και θα ησυχάσετε.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Όσο και να προσπαθείς ηρακλακο της Αθήνας να κοντραριστεις με τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, χλωμος εισαι......

Πέρσι επεσες επειδη το ΗΘΕΛΕΣ, εσυ και ο πιστολερο σου.....

Αλλα τι να περιμένεις απο την ομάδα που αρχηγού Χατζηχρήστου προσπάθησε να δημιουργήσει κόντρα πάνω στην καμπούρα ενός άτυχου οπαδού που ουτε την αναπηρία του δε σεβαστηκατε ποτε......

Εγω πέφτω γιατι παραγοντικα είμαι ενα ΤΣΙΡΚΟ και οπαδικα τυφλός.

Φυσικα η κόντρα απο θεσμούς και δαίμονες ουδέποτε σταμάτησε, στα καλα μου με κυνηγούσαν, τωρα με ποδοπατουν.

Απλα τα πράγματα.

Η μπαλιτσα στην Ελλάδα, οπως και πολλα αλλα, ειναι και διοικείται απο ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, αν δε λειτουργησεις το ίδιο σε τρώει η μαρμαγκα.

Άσε μας ρε Μάξιμε. Αν είχες κι εσύ το λαό του Π.Α.Ο.Κ. μια χαρά "ευνοημένος" θα ήσουν. Αλλά δεν τον έχεις κι εκεί είναι το πρόβλημά σου.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ε τετοιο λαο που να βρεις...

2dlt1xs.jpg

ΓΥΦΤΟΤΟΥΡΚΟΙ

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Γαμημενε τουρκαλβανε oυτσεκα

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Την πήρατε πρέφα ερπετόμορφα ανύπαρκτα παιδάκια οτι στην συνείδηση των πάντων έχετε μείνει σαν το πουτανάκι και τσατσάκι των γαύρων και σας φτύνουν όλοι? Την σακουλευτήκατε οτι έχετε ξεφτυλιστεί πρώτα σαν λαός/οντότητα και μετά σαν ομάδα? Πέφτετε σαν τρύπιοι, προσκυνητές του χοντρού και αφανίζεστε..Αυτό είναι μεγαλύτερη ξεφτύλα και απο το οτι θα παίζετε στα τοπικά..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.336
Πόντοι
5.006
μην μαλωνετε καλε κοριτσια...
αφου στο τελος ολους σας γαμαει ο ολυμπιακος...
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
342
Πόντοι
21
Πέρυσι έγινες ΠΟΥΤΑΝΑ του ΧΟΝΤΡΟΥ για να σωθείς.

Φέτος, σε ρίχνει γιατί ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

As simple as that, Αρούλη!!!

ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ...ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΓΙΝΑΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!
Ωραία όλα αυτά, φίλτατε.. αλλά γιατί πέρσι με χρειαζόταν ο χοντρός;; Μπορώ να έχω έναν λόγο παρακαλώ;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μην μαλωνετε καλε κοριτσια...
αφου στο τελος ολους σας γαμαει ο ολυμπιακος...
:knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Αυτο σωστο.Ξεκινωντας πρωτα απο ολα απο το ποδοσφαιρο και καθε εννοια ηθικης.
Για αυτο τον βριζουν μεχρι και τα χορταρια των γηπεδων και δεν τον σεβεται ουτε αρχιδοτριχα.

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Την πήρατε πρέφα ερπετόμορφα ανύπαρκτα παιδάκια οτι στην συνείδηση των πάντων έχετε μείνει σαν το πουτανάκι και τσατσάκι των γαύρων και σας φτύνουν όλοι? Την σακουλευτήκατε οτι έχετε ξεφτυλιστεί πρώτα σαν λαός/οντότητα και μετά σαν ομάδα? Πέφτετε σαν τρύπιοι, προσκυνητές του χοντρού και αφανίζεστε..Αυτό είναι μεγαλύτερη ξεφτύλα και απο το οτι θα παίζετε στα τοπικά..
γαμιολα ξεσκισμενη,πριν λιγο πηδουσα την αδελφη σου και την εχυνα μες τον κωλο
γαμιολα ξεσκισμενη η σουφρα του πατερα σου μου κολλησε στον πουτσο
γαμιολα ξεσκισμενη την πουστοπουστα τον αδελφο σου τον χυνω στα ματια
warnmute.gif

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν ήξερα ότι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΣΑΛΙΩΤΑ. Και πέρσι στη χειρότερή μου χρονιά δε μπόρεσες να με κερδίσεις.
Εγώ έπεσα πέρσι γιατί ενώ και άλλες ομάδες ήταν στην ίδια κατάσταση με μένα (πχ ο Άρης) ΜΟΝΟ σ εμένα μου έγινε απαγόρευση μεταγραφών με τους ίδιους ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Και παρόλα αυτά ενώ πέρσι μέχρι τον Γενάρη σ είχα από κάτω μου, ΞΑΦΝΙΚΑ έγινες Μπάρτσα και άρχισες να σκορπάς στους 5 ανέμους ομάδες 2 και 3 κλάσεις ανώτερές σου. Κάνε μας τη χάρη τώρα που θα μου πεις ότι έπεσε επειδή τ ήθελε ο πιστολέρο. Αν το παιχνίδι παιζόταν στα ίσια και το άρμα στο οποίο ήσουν δεμένος δε σ είχε σώσει θα βλέπαμε ποιος και τι ήθελε. Εκ του ασφαλούς μιλάς γιατί ξέρεις ότι ΠΕΡΣΙ σ έσωσε ο γαύρος όπως και ΦΕΤΟΣ σε ρίχνει ο γαύρος.
Από την άλλη όταν το 2009 είχε Κούπερ στον πάγκο και τη δυνατότητα να θρονιαστείς στις 3 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος εσύ αποφάσισες ότι δε σου αρέσει αυτό και προτίμησες να διώξεις τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ προπονητή που ήρθε στην ομάδα σου και να τα κάνεις πουτάνα.

Όσο για τη κοντρα με θεσμούς... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α! Και πέφτεις ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ στη κατηγορία. Και πέρσι είχες ΜΙΑ από τις χειρότερες αλλά είπαμε από εκεί που έβαζες γκολ με προεδρικό διάταγμα ξαφνικά έγινες Μπάρτσα και τα πετούσες δυο δυο.

Υ.Γ Ρε μπας και είσαι ο Ταλασλης (πως σκατά λέγεται αυτός που γράφει στο γκαζέτα; Γιατί έτσι όπως τα γράφεις μου τον θυμίζεις αρκετά)

Ελπίζω απλα να σου ξεφεύγουν αυτα που λες γιατι μάλλον ξεχνάς οτι ο ΑΡΗΣ ειχε και πέρσι και φέτος περιορισμό μεταγραφών, δε θυμάμαι για σένα, οπως ξεχνάς οτι στη Θεσσαλονίκη με ισοφαρισες με γκολ 1 μετρό οφσαιντ του πετροπουλου......

Φυσικα και ξεχνάς οτι είμαστε οι δυο ομάδες που μπήκαμε στο 44 το 2004 και ενώ ο ΑΡΗΣ το πλήρωσε και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ πέφτοντας στη β´ με τις καραβιες, ο δικός σας ο κοντός εκανε ομάδες πρωταθλητισμού ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ουτε το 44 ουτε κατα καιρούς ΦΠΑ οπως και το δήλωσε και έπρεπε απο καιρό να εισαι εκτος χάρτη....... Το 44 ηταν ξεκάθαρο, έπρεπε εγκαίρως να πληρώνονται οι δόσεις και οι δικοί σου έχουν ξεχάσει ποτε πλήρωσαν την πρώτη και τελευταία......

Αλλα δεν υπαρχουν νόμοι και γι αυτο σα μαλακες καθόμαστε και μαλωνουμε.....

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Άσε μας ρε Μάξιμε. Αν είχες κι εσύ το λαό του Π.Α.Ο.Κ. μια χαρά "ευνοημένος" θα ήσουν. Αλλά δεν τον έχεις κι εκεί είναι το πρόβλημά σου.

Αδερφε, κανεις μεγαλο λάθος, το ξέρεις και συ μεσα σου οτι δεν το θελεις αυτο..... Το εχω γράψει ξεκάθαρα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ οτι αυτο ειναι που μας τρώει, αυτο ειναι που μας εχει κανει σκατα σαν κοινωνία γενικότερα.......

ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ "ΕΧΕΙ ΛΑΟ" και ποιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ.....

ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΟΜΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ Ο-Λ-Ο-Υ-Σ....

Γιατι κάλλιστα σου απαντάω και γω, μια ζωή θα εισαι κατω απο το γαυρο τουλάχιστον, μη σου πω και βαζελο και χανουμι, επειδη...."δεν εχεις λαό"..... Θα το δεχτείς;;;; Ας ξεκινάει και ας τελειώνει κάθε χρονια...."μετρώντας τους λαούς" και φτιάχνοντας την κατάταξη..

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ωραία όλα αυτά, φίλτατε.. αλλά γιατί πέρσι με χρειαζόταν ο χοντρός;; Μπορώ να έχω έναν λόγο παρακαλώ;
Ο Χοντρός μανατζάρει καμιά πενηνταριά παίχτες, αν το έχεις καταλάβει...
Τους αγοράζει φτηνούς, τους μοιράζει δανεικούς σε χρεοκοπημένες ομάδες, τις οποίες τις κάνει παραρτήματα - προσωρινά, μόνιμα δεν έχει σημασία - και όταν βρεθεί ευκαιρία, τους πουλάει και πεντελονιάζει.
Δες, π.χ., τι έγινε φέτος με τον Ντε Βινσέντις. Τον αγόρασε φτηνά από τον Πας, τους τον έδωσε πίσω ως δανεικό, γιατί δεν τον ήθελε ο Μίτσελ, και τον χειμώνα τους τον πήρε και τον πούλησε στην Κύπρο.
Κάτι αντίστοιχο έκανε πέρυσι τον χειμώνα με εσάς. Ήσασταν χρεοκοπημένοι, δεν μπορούσατε να κάνετε μεταγραφές, ήσασταν στον πάτο, σας έδωσε 3 παίχτες, οι οποίοι σας βοήθησαν πολύ - πιστεύω να συμφωνείς - και παράλληλα διατήρησε αυτά τα περιουσιακά του στοιχεία, δεν έχασαν την αξία τους.
Βέβαια, όπως ξέρεις, Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ έχει πολλά παραρτήματα, και τα συμφέροντα των παραρτημάτων είναι συχνά αντικρουόμενα.
Φέτος, δεν σε χρειάζεται γιατί τα άλλα παραρτήματα που κινδυνεύουν (Πλατανιάς κυρίως, αλλά και η Βέροια) έκρινε ότι του είναι ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ, ίσως.
Από τη Βέροια π.χ. μπορεί ακόμα να πάρει παίχτες, ίσως και από τον Πλατανιά.
Από εσένα τι μπορεί να πάρει πλέον; Ένα κουφάρι είσαι...
Με σεβασμό στον Άρη και στην ιστορία του τα γράφω αυτά.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
μαξιμε να σε ρωτησω κατι;.....απο το 2000 μεχρι σημερα ποτε ειχες καλη διοικηση;ποτε εκανεςπορεια πρωταθλητησμου;ευρωπαικη πορεια;σε ρωταω γιατι εχω την εντυπωση οτι τις καλες πορειες τον τελευταιο καιρο τις κανατε με τον λαμπρο προεδρο...κανω λαθος;

Αδερφε μου, απαντώ σε σένα γιατι εχουμε γεμίσει και ταουκια εδώ μεσα.

Μετά το θεωρητικό restart απο 44 και βου κάναμε μια μεγάλη στροφή σε φιλοσοφία, για μένα σωστη, σε νέους, άγνωστους αλλα ικανούς ξένους παίκτες, ολα θεωρώ εξ αιτίας Κοντη και Φερερ, με Ογιος προπονητη και Κοκε, Καλβο, Χαβίτο, Νατσο κλπ κλπ που εγινε μια ομάδα απο το 0 της βου και βγήκε 4η ψιλοπερπατωντας, παίζοντας πολυ όμορφο ποδόσφαιρο, ειδικα για εμάς που είχαμε να δούμε μπάλα απο το 93-94 με Λοντσαρ, Ιβαν κλπ και ισως κατα διαστήματα να είδαμε λιγο μια το πολυ δυο χρονιές ενδιάμεσα. Αυτη η ομάδα που εγινε το 2006 για μένα ηταν κυριως μια μεγάλη στροφή νοοτροπίας που έπρεπε να συνεχιστεί για παντα, αγοράζεις φτηνους παίκτες και προσπαθείς παράλληλα να κανεις καλές ομάδες αλλα παράλληλα να πουλάς και αυτούς που ξεχωρίζουν. Αυτο το πλάνο βασίζεται σε καλα κονε σε όλο τον κοσμο και εχει εφαρμογή αρκεί να το τηρησεις πιστα και σωστά. Την επόμενη χρονια εγινε και η κίνηση με Μπάγεβιτς και η καλη μπάλα η οποία συνδυάστηκε και με αποτελέσματα εκτος απο η μεγάλη ευκαιρία που χάσαμε με τον τελικό κυπέλλου. Αργότερα με Κουπερ πλεον το μπατζετ ανέβηκε πολυ, μας έπιασε η γενικότερη έπαρση, οπως και όλους τους Έλληνες, παίξαμε πολυ καλη μπάλα στην Ευρώπη αλλα δε μπορούσαμε αντίστοιχα και στην Ελλάδα, εκτος οτι ομάδες πλην γαυροβαζελου δε μπορούν να το κανουν ταυτόχρονα, εκει μετράει το πολυ χρήμα στο μπατζετ, μη μου λες για ευρωπαϊκές πορείες, αν εξαιρέσεις τη χρονια που αποκλείστηκα απο το χωρια τη μπελουπο, είχα Σαραγοσες, έκανα έναν αξαιρετικο όμιλο στο Uefa με Μπάγεβιτς και έναν ακομα πιο εξαιρετικό με Κουπερ όπου έπαιξα ουσιαστικά σε όμιλο ομάδων Τσουλου με Ατλετικο,Ρόζενμπεργκ και Λεβερκουζεν, παραμένω η ΠΡΩΤΗ ομάδα που κέρδισε μεσα στην Ιταλία και επισης η πρώτη και μοναδική που εχει κερδίσει μεσα στην Ισπανία. Να μη σου θυμίσω και τα 27 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ευρωπαϊκά ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΗΤΤΗΤΟ.

Φυσικα παράλληλα υπηρχε και το ελληνικό πρωτάθλημα με τα ωραία του, με τα στοιχήματα που βάζαμε ΑΝ και ΠΟΤΕ θα πάρουμε το ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, τις τούρτες με τα κεράκια προς τιμή του πεναλτυ, τις ιστορικές οδηγίες Βασσαρα "μη δίνετε πεναλτυ στον ΑΡΗ" αυτοι..... Βουτανε..... Τα ωραία με μπαρτσα του Μπέου, μπαρτσα του Πηλαδάκη, υπόθεση κουρουμπιλια και πολλα αλλα όμορφα που έγιναν τυχαία με πρωταγωνιστες εμάς..... Οπως επισης και οι υποθέσεις του υπερσκαουτερ ζηση που κάνοντας διοικήσεις "πρωτοδικείου" επι 6 χρονια!!!!!!!!!! και γράφοντας τα χρέη των σημερα ΥΠΟΔΙΚΩΝ πρώην προέδρων σου, στο χιόνι, πλήρωνε ΑΒΕΡΤΑ με τις πλάτες του δημοσίου παίκτες για να φύγουν απο τον ΑΡΗ και να ανηφορίσουμε προς το τσαντίρι με τριπλάσια συμβόλαια.....

Αυτη ειναι πάνω κατω η ιστορία, γεγονότα γράφω.

Κεφάλαιο πορδας, ένας τυπακος αβγαλτος απο το πουθενα ανέβηκε στην καρέκλα, με οτι συνεπάγεται αυτο και όταν την έχασε, ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ. Και έβαλε στόχο της ζωης του ακομα και να καταστρέψει το σύλλογο αρκεί να ξαναγυρίσει εκει και να ξαναπάρει πίσω το "παιχνιδάκι του" που του το πήραν. Και το εκανε, μαζί και με το χρήμα που έφαγε φυσικα. Ο κοσμος πολυ εύκολα χωρίστηκε σε στρατόπεδα και ο σχιζοφρενης πέτυχε αυτο που ήθελε....

Αυτη ειναι και η βασική διαφορα μας απο εσάς, εμείς βάζουμε πάνω το "εγω" εσείς στη στραβή συσπειρωνεστε και τουμπεκιαζεστε για να μη σας θιξουν, εμείς ξεκατινιαζομαστε και στα @@ μας ο ΑΡΗΣ.

Ξέρω κούρασα, αλλα αυτη ειναι η ιστορία τα τελευταία 10 χρονια στον ΑΡΗ, ουτε τίποτα συγκλονιστικά, αλλα ουτε και αμελητέα, ειδικα στο Europa League. ;)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ο Χοντρός μανατζάρει καμιά πενηνταριά παίχτες, αν το έχεις καταλάβει...
Τους αγοράζει φτηνούς, τους μοιράζει δανεικούς σε χρεοκοπημένες ομάδες, τις οποίες τις κάνει παραρτήματα - προσωρινά, μόνιμα δεν έχει σημασία - και όταν βρεθεί ευκαιρία, τους πουλάει και πεντελονιάζει.
Δες, π.χ., τι έγινε φέτος με τον Ντε Βινσέντις. Τον αγόρασε φτηνά από τον Πας, τους τον έδωσε πίσω ως δανεικό, γιατί δεν τον ήθελε ο Μίτσελ, και τον χειμώνα τους τον πήρε και τον πούλησε στην Κύπρο.
Κάτι αντίστοιχο έκανε πέρυσι τον χειμώνα με εσάς. Ήσασταν χρεοκοπημένοι, δεν μπορούσατε να κάνετε μεταγραφές, ήσασταν στον πάτο, σας έδωσε 3 παίχτες, οι οποίοι σας βοήθησαν πολύ - πιστεύω να συμφωνείς - και παράλληλα διατήρησε αυτά τα περιουσιακά του στοιχεία, δεν έχασαν την αξία τους.
Βέβαια, όπως ξέρεις, Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ έχει πολλά παραρτήματα, και τα συμφέροντα των παραρτημάτων είναι συχνά αντικρουόμενα.
Φέτος, δεν σε χρειάζεται γιατί τα άλλα παραρτήματα που κινδυνεύουν (Πλατανιάς κυρίως, αλλά και η Βέροια) έκρινε ότι του είναι ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ, ίσως.
Από τη Βέροια π.χ. μπορεί ακόμα να πάρει παίχτες, ίσως και από τον Πλατανιά.
Από εσένα τι μπορεί να πάρει πλέον; Ένα κουφάρι είσαι...
Με σεβασμό στον Άρη και στην ιστορία του τα γράφω αυτά.

Από μόνος σου θα καταλάβεις μόλις διαβάσεις το ποστ οτι αυτο δεν κανει "παραρτήματα" τις ομάδες που παίρνουν δανεικους...... Αν ηταν ετσι τότε ο γαυρος εχει όλη τη λίγκα παράρτημα.

Όταν εσυ επι βγενοπουλου ειχες τα αλισβερισια με τον μπαοκ δεν τον έλεγα παράρτημα λόγω Τόργκελε και μουν αλλα επειδη ειχε πάρει κοντα στα 4 χαρτιά για έναν μέτριο ποδοσφαιριστή (χριστοδουλοπουλο) και έναν ΟΥΤΕ ΚΑΝ ποδοσφαιριστή που στα 29 του δεν ξέρω αν έπαιζε ακομα μπάλα. Συν τη χορηγία, κρουασαν στον κωλο, συν τη δεύτερη μεγαλύτερη διαιτητική εύνοια μετά απο σένα, το αφεντικό. Αυτο έλεγα και στα φιλαράκια μου, όταν ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ τους έσφαξε ο παναθας στο Βικελιδης, οτι σήκωσαν κεφάλι και πήγαν στα κλεφτα να ξεγελάσουν και να διεκδικήσουν πρωτάθλημα.

Δανεικοι παίκτες ανταλλάσσονται σε όλο τον κοσμο.

Ειδες πέρα απο τους δανεικους το Γενάρη ΚΑΜΙΑ διαιτητική εύνοια προς τον ΑΡΗ πέρσι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom