μαξιμε να σε ρωτησω κατι;.....απο το 2000 μεχρι σημερα ποτε ειχες καλη διοικηση;ποτε εκανεςπορεια πρωταθλητησμου;ευρωπαικη πορεια;σε ρωταω γιατι εχω την εντυπωση οτι τις καλες πορειες τον τελευταιο καιρο τις κανατε με τον λαμπρο προεδρο...κανω λαθος;
Αδερφε μου, απαντώ σε σένα γιατι εχουμε γεμίσει και ταουκια εδώ μεσα.
Μετά το θεωρητικό restart απο 44 και βου κάναμε μια μεγάλη στροφή σε φιλοσοφία, για μένα σωστη, σε νέους, άγνωστους αλλα ικανούς ξένους παίκτες, ολα θεωρώ εξ αιτίας Κοντη και Φερερ, με Ογιος προπονητη και Κοκε, Καλβο, Χαβίτο, Νατσο κλπ κλπ που εγινε μια ομάδα απο το 0 της βου και βγήκε 4η ψιλοπερπατωντας, παίζοντας πολυ όμορφο ποδόσφαιρο, ειδικα για εμάς που είχαμε να δούμε μπάλα απο το 93-94 με Λοντσαρ, Ιβαν κλπ και ισως κατα διαστήματα να είδαμε λιγο μια το πολυ δυο χρονιές ενδιάμεσα. Αυτη η ομάδα που εγινε το 2006 για μένα ηταν κυριως μια μεγάλη στροφή νοοτροπίας που έπρεπε να συνεχιστεί για παντα, αγοράζεις φτηνους παίκτες και προσπαθείς παράλληλα να κανεις καλές ομάδες αλλα παράλληλα να πουλάς και αυτούς που ξεχωρίζουν. Αυτο το πλάνο βασίζεται σε καλα κονε σε όλο τον κοσμο και εχει εφαρμογή αρκεί να το τηρησεις πιστα και σωστά. Την επόμενη χρονια εγινε και η κίνηση με Μπάγεβιτς και η καλη μπάλα η οποία συνδυάστηκε και με αποτελέσματα εκτος απο η μεγάλη ευκαιρία που χάσαμε με τον τελικό κυπέλλου. Αργότερα με Κουπερ πλεον το μπατζετ ανέβηκε πολυ, μας έπιασε η γενικότερη έπαρση, οπως και όλους τους Έλληνες, παίξαμε πολυ καλη μπάλα στην Ευρώπη αλλα δε μπορούσαμε αντίστοιχα και στην Ελλάδα, εκτος οτι ομάδες πλην γαυροβαζελου δε μπορούν να το κανουν ταυτόχρονα, εκει μετράει το πολυ χρήμα στο μπατζετ, μη μου λες για ευρωπαϊκές πορείες, αν εξαιρέσεις τη χρονια που αποκλείστηκα απο το χωρια τη μπελουπο, είχα Σαραγοσες, έκανα έναν αξαιρετικο όμιλο στο Uefa με Μπάγεβιτς και έναν ακομα πιο εξαιρετικό με Κουπερ όπου έπαιξα ουσιαστικά σε όμιλο ομάδων Τσουλου με Ατλετικο,Ρόζενμπεργκ και Λεβερκουζεν, παραμένω η ΠΡΩΤΗ ομάδα που κέρδισε μεσα στην Ιταλία και επισης η πρώτη και μοναδική που εχει κερδίσει μεσα στην Ισπανία. Να μη σου θυμίσω και τα 27 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ευρωπαϊκά ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΗΤΤΗΤΟ.
Φυσικα παράλληλα υπηρχε και το ελληνικό πρωτάθλημα με τα ωραία του, με τα στοιχήματα που βάζαμε ΑΝ και ΠΟΤΕ θα πάρουμε το ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, τις τούρτες με τα κεράκια προς τιμή του πεναλτυ, τις ιστορικές οδηγίες Βασσαρα "μη δίνετε πεναλτυ στον ΑΡΗ" αυτοι..... Βουτανε..... Τα ωραία με μπαρτσα του Μπέου, μπαρτσα του Πηλαδάκη, υπόθεση κουρουμπιλια και πολλα αλλα όμορφα που έγιναν τυχαία με πρωταγωνιστες εμάς..... Οπως επισης και οι υποθέσεις του υπερσκαουτερ ζηση που κάνοντας διοικήσεις "πρωτοδικείου" επι 6 χρονια!!!!!!!!!! και γράφοντας τα χρέη των σημερα ΥΠΟΔΙΚΩΝ πρώην προέδρων σου, στο χιόνι, πλήρωνε ΑΒΕΡΤΑ με τις πλάτες του δημοσίου παίκτες για να φύγουν απο τον ΑΡΗ και να ανηφορίσουμε προς το τσαντίρι με τριπλάσια συμβόλαια.....
Αυτη ειναι πάνω κατω η ιστορία, γεγονότα γράφω.
Κεφάλαιο πορδας, ένας τυπακος αβγαλτος απο το πουθενα ανέβηκε στην καρέκλα, με οτι συνεπάγεται αυτο και όταν την έχασε, ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ. Και έβαλε στόχο της ζωης του ακομα και να καταστρέψει το σύλλογο αρκεί να ξαναγυρίσει εκει και να ξαναπάρει πίσω το "παιχνιδάκι του" που του το πήραν. Και το εκανε, μαζί και με το χρήμα που έφαγε φυσικα. Ο κοσμος πολυ εύκολα χωρίστηκε σε στρατόπεδα και ο σχιζοφρενης πέτυχε αυτο που ήθελε....
Αυτη ειναι και η βασική διαφορα μας απο εσάς, εμείς βάζουμε πάνω το "εγω" εσείς στη στραβή συσπειρωνεστε και τουμπεκιαζεστε για να μη σας θιξουν, εμείς ξεκατινιαζομαστε και στα @@ μας ο ΑΡΗΣ.
Ξέρω κούρασα, αλλα αυτη ειναι η ιστορία τα τελευταία 10 χρονια στον ΑΡΗ, ουτε τίποτα συγκλονιστικά, αλλα ουτε και αμελητέα, ειδικα στο Europa League. ;)