Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
για πες μας για τον κακο τυπε  :grin:
εκανα 4πλασιες τελικες απο σενα 4πλασια κορνερ περισοτερη κατοχη απο σενα λιγοτερα λαθη.....τον οφη που κερδισα 5-0 εκανε περισοτερες τελικες απο εσενα...σε εκανα να κανεις το χειροτερο παιχνιδι σου φετος....και μιλας για διαιτησια;μηπως εισουν καλυτερος απο εμενα και εγω εβλεπα αλλο παιχνιδι;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εκανα 4πλασιες τελικες απο σενα 4πλασια κορνερ περισοτερη κατοχη απο σενα λιγοτερα λαθη.....τον οφη που κερδισα 5-0 εκανε περισοτερες τελικες απο εσενα...σε εκανα να κανεις το χειροτερο παιχνιδι σου φετος....και μιλας για διαιτησια;μηπως εισουν καλυτερος απο εμενα και εγω εβλεπα αλλο παιχνιδι;
τύπε εσύ πιστεύεις ότι εμένα με ενδιέφερε το παιχνίδι προχθές :think: το παιχνίδι με την γιουνάιτεντ είναι το παιχνίδι που ενδιαφέρει τον κοσμάκη και όχι παιχνίδια χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον,θα τα πούμε στο κύπελλό...εκεί έπρεπε να σε ενδιαφέρει και σένα μπας και πάρεις κάνα κυπελλάκι και σώσεις τον χρονιά γιατί ο στέφενς είπε ότι είχε πλάκα στον Πάοκ.....γελάει μαζί σας ο μεγάλος αυτός προπονητής πάει να ρίξει και την στουτγκάρδη τώρα στην β :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τύπε εσύ πιστεύεις ότι εμένα με ενδιέφερε το παιχνίδι προχθές :think: το παιχνίδι με την γιουνάιτεντ είναι το παιχνίδι που ενδιαφέρει τον κοσμάκη και όχι παιχνίδια χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον,θα τα πούμε στο κύπελλό...εκεί έπρεπε να σε ενδιαφέρει και σένα μπας και πάρεις κάνα κυπελλάκι και σώσεις τον χρονιά γιατί ο στέφενς είπε ότι είχε πλάκα στον Πάοκ.....γελάει μαζί σας ο μεγάλος αυτός προπονητής πάει να ρίξει και την στουτγκάρδη τώρα στην β :grin:
τα τελευταια 20 χρονια ηρθε στην ομαδα σας προπονητης με αναλογο βιογραφικο σαν του στεφενς;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τα τελευταια 20 χρονια ηρθε στην ομαδα σας προπονητης με αναλογο βιογραφικο σαν του στεφενς;
τι να το κάνω το βιογραφικό ρε τύπε :think: και ο μαλεζάνι είχε πάρει το uefa  ;) εδώ έβαζε αλλαγή στο ημίχρονο τον στοχ και στο 80' τον έκανε πάλι αλλαγή ενώ χάνατε 2-0 και ήταν όλα τελειωμένα :grin:...μόνο ο Αλέφαντος τα κάνει αυτά...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η ομάδα με όλα αυτά τα προβλήματα και δες τον κοσμάκη στο γήπεδο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article2620327.ece/BINARY/w620/MALESANI.jpg[/img[/URL]]

;D

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
τι να το κάνω το βιογραφικό ρε τύπε :think: και ο μαλεζάνι είχε πάρει το uefa  ;) εδώ έβαζε αλλαγή στο ημίχρονο τον στοχ και στο 80' τον έκανε πάλι αλλαγή ενώ χάνατε 2-0 και ήταν όλα τελειωμένα :grin:...μόνο ο Αλέφαντος τα κάνει αυτά...
δεν παμε να γραψουμε σε αλλο θεμα;μου την ειπαν χτες οι αρειανοι οτι ποσταρω μαλακιες και τους ζαλιζω τα αρχιδια.....ρεντ αν θελεις γραψε στο θεμα του παοκ ....να τα πουμε εκει... :grin: :grin: :grin: :grin:

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Τι να σου πει? Οτι δεν έδωσε πέναλντυ στον Κλάους και κάρτα στον γαβραάμ? Οτι δεν έδωσε κόκκινη στον γυφτόμαυρο τον Σαλίνο για το κωλοδάχτυλο? Ή μήπως να πούμε για τον Πέρεζ που έσπρωξε ενα μπολ μποι για να δείξει το ποσο βαρύμαγκας είναι..

Ευνοήθηκες για μια ακόμα φορά γιατί θα έφευγες με 4τράμπαλο απο κει..Για 5 γκολ ήσουν..πλάκα σου έκανα..η μόνη φάση σου το γκολ και μιλάς για διαιτησία που στη τελική ευνοήθηκες με τις τιτίκες σου?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αυτός ήταν στον Άρη δεν μετράει τύπε  ;)
Τι να σου πει? Οτι δεν έδωσε πέναλντυ στον Κλάους και κάρτα στον γαβραάμ? Οτι δεν έδωσε κόκκινη στον γυφτόμαυρο τον Σαλίνο για το κωλοδάχτυλο? Ή μήπως να πούμε για τον Πέρεζ που έσπρωξε ενα μπολ μποι για να δείξει το ποσο βαρύμαγκας είναι..

Ευνοήθηκες για μια ακόμα φορά γιατί θα έφευγες με 4τράμπαλο απο κει..Για 5 γκολ ήσουν..πλάκα σου έκανα..η μόνη φάση σου το γκολ και μιλάς για διαιτησία που στη τελική ευνοήθηκες με τις τιτίκες σου?
τα λέμε στο κυπελλάκι που υπάρχει και ενδιαφέρον σε σχέση με το αδιάφορο προχθεσινό παιχνίδι τύπε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε μαν εκτος απο την κοκκινη που δεν εδωσε,που οντως ηταν λαθος,πες μας ποιο αλλο εγκλημα
εκανε ο κακος.Μην μου πεις και εσυ εγκλημα το οτι ζητησε ο κακος να παιξει ο ολυμπιακος με τις εκτος εδρας εμφανισεις,που εγραψε η εφημεριδα γαυρος. :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε μαν εκτος απο την κοκκινη που δεν εδωσε,που οντως ηταν λαθος,πες μας ποιο αλλο εγκλημα
εκανε ο κακος.Μην μου πεις και εσυ εγκλημα το οτι ζητησε ο κακος να παιξει ο ολυμπιακος με τις εκτος εδρας εμφανισεις,που εγραψε η εφημεριδα γαυρος. :2funny:
για πλάκα το έγραψα ρε τύπε μην τσιμπάς,εγώ σε 95 λεπτά αγώνα ένα αδύναμο σουτ του φουστέρ και το γκολ του σάμαρη θυμάμαι ως ολοκληρωμένες προσπάθειες για γκολ

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δημοσιογράφος του ρούλη έλεγε το απόγευμα πως αν ο ρούλης κερδίσει τον παοκ την Κυριακή, μετά θα κάνει 5χ5 και θα σωθεί. :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Δημοσιογράφος του ρούλη έλεγε το απόγευμα πως αν ο ρούλης κερδίσει τον παοκ την Κυριακή, μετά θα κάνει 5χ5 και θα σωθεί. :2funny:
σωστααααααααα εδω νεες μελετες αποδεικνυουν οτι η γη ειναι τετραγωνη.....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δύσκολο να πάρει αποτέλεσμα στο καραισκάκης τύπε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
θα δειτε την κυριακη τι πουτσα θα φατε μεμετια
και αν στραβωσει το ματς εκει να δειτε ποσοι διεθνεις σας
θα πανε μουντιαλ και ποσοι οχι
μιλαει για τιτλους ο τουρκους
ολοι του οι τιτλοι ενα ραφι του ικεα
Ενώ οι δικοί σου τίτλοι στο ποδόσφαιρο ε; Τον βάζεις πάνω από το σεμεδάκι της γιαγιας πάνω από τη LED τηλεόραση και καμαρώνεις

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ενώ οι δικοί σου τίτλοι στο ποδόσφαιρο ε; Τον βάζεις πάνω από το σεμεδάκι της γιαγιας πάνω από τη LED τηλεόραση και καμαρώνεις

Ρε  συ ηθελα  να  ηξερα  τι  σε  εχει  πιασει  και  ασχολεισαι  με  τον  αρη ;

[move]Γ Ο Υ Σ Τ Α Ρ Ε Ι Σ,,,,,,,,,,; :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε  συ ηθελα  να  ηξερα  τι  σε  εχει  πιασει  και  ασχολεισαι  με  τον  αρη ;

[move]Γ Ο Υ Σ Τ Α Ρ Ε Ι Σ,,,,,,,,,,; :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
Πέρσι τέτοια εποχή ο ΑΡΗΣ όντως δεμένος στο άρμα του ΟΣΦΠ γινόταν Μπάρτσα και έριχνε 5άρες. Βγήκαν τότε κάτι σκουλίκια και χλεύαζαν την ΑΕΚ. Εγώ έκανα 1 χρόνο υπομονή γιατί ήξερα ότι η σειρά τους έρχεται. Οπότε ναι. Μπορείς να πεις ότι γουστάρω που ο Αρης θθα πέσει Γ εθνική ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΑΕΚ. Και ξέρω πως η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη ΠΡΟΟΠΡΙΚΗ για άνοδο δεν έχει. Δεν έχει κάποιον να της δώσει ελπίδα. Άρα; ΛΟΥΚΕΤΟ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom