Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πέρσι τέτοια εποχή ο ΑΡΗΣ όντως δεμένος στο άρμα του ΟΣΦΠ γινόταν Μπάρτσα και έριχνε 5άρες. Βγήκαν τότε κάτι σκουλίκια και χλεύαζαν την ΑΕΚ. Εγώ έκανα 1 χρόνο υπομονή γιατί ήξερα ότι η σειρά τους έρχεται. Οπότε ναι. Μπορείς να πεις ότι γουστάρω που ο Αρης θθα πέσει Γ εθνική ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΑΕΚ. Και ξέρω πως η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη ΠΡΟΟΠΡΙΚΗ για άνοδο δεν έχει. Δεν έχει κάποιον να της δώσει ελπίδα. Άρα; ΛΟΥΚΕΤΟ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Όσο και να προσπαθείς ηρακλακο της Αθήνας να κοντραριστεις με τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, χλωμος εισαι......

Πέρσι επεσες επειδη το ΗΘΕΛΕΣ, εσυ και ο πιστολερο σου.....

Αλλα τι να περιμένεις απο την ομάδα που αρχηγού Χατζηχρήστου προσπάθησε να δημιουργήσει κόντρα πάνω στην καμπούρα ενός άτυχου οπαδού που ουτε την αναπηρία του δε σεβαστηκατε ποτε......

Εγω πέφτω γιατι παραγοντικα είμαι ενα ΤΣΙΡΚΟ και οπαδικα τυφλός.

Φυσικα η κόντρα απο θεσμούς και δαίμονες ουδέποτε σταμάτησε, στα καλα μου με κυνηγούσαν, τωρα με ποδοπατουν.

Απλα τα πράγματα.

Η μπαλιτσα στην Ελλάδα, οπως και πολλα αλλα, ειναι και διοικείται απο ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, αν δε λειτουργησεις το ίδιο σε τρώει η μαρμαγκα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τουλάχιστον τα παραρτήματα μας έχουν δικό τους προεδρο
Δε φτάσαμε στα επίπεδα  σιχασιας του βαζελου, το παράρτημα ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!
(Χαιρετισμούς στην αγαπημένη Κρήτη)

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τουλάχιστον τα παραρτήματα μας έχουν δικό τους προεδρο
Δε φτάσαμε στα επίπεδα  σιχασιας του βαζελου, το παράρτημα ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!
(Χαιρετισμούς στην αγαπημένη Κρήτη)
δεν ειμαστε παραρτημα σου ρε με τα ποδαρακια καλαμακια που διαθετεις

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Πέρυσι έγινες ΠΟΥΤΑΝΑ του ΧΟΝΤΡΟΥ για να σωθείς.

Φέτος, σε ρίχνει γιατί ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

As simple as that, Αρούλη!!!

ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ...ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΓΙΝΑΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
1922388_10152253288938954_477513915_n.jpg

1982362_260547977402962_1704512633_n.jpg

1958239_260995747358185_2108782193_n.jpg

935180_258644167593343_1608859934_n.jpg

1979565_259395220851571_829070366_n.jpg

Σ'ευχαριστούμε για τις στιγμές γέλιου που μας προσφέρεις μεγάλε Λάμπρο :2funny:

Καλό ταξίδι σκώληκες!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Πέρυσι έγινες ΠΟΥΤΑΝΑ του ΧΟΝΤΡΟΥ για να σωθείς.

Φέτος, σε ρίχνει γιατί ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

As simple as that, Αρούλη!!!

ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ...ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΓΙΝΑΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!

:jerking: :jerking: :jerking:

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Δεν σου έδωσε 3 δανεικούς πέρυσι τον χειμώνα; Τάτος, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας. Ζήτησες και φέτος, τον Αυλωνίτη και τον Βλαχοδήμο, αλλά δεν σε προτίμησε...Τα ξεχνάς αυτά;; Το ματσάκι στον ατρόμητο πέρυσι το ξεχνάς;;; Που έπαιζαν άμυνα με τα μάτια στο 2ο ημίχρονο;;; Τον μουστάκια που σας έδωσε το παιχνίδι; Και μετά ο Αστέρας σας άνοιξε τα πόδια...

ΑΝ ΣΕΒΟΣΑΣΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΕΡΥΣΙ.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΑΤΕ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Δεν σου έδωσε 3 δανεικούς πέρυσι τον χειμώνα; Τάτος, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας. Ζήτησες και φέτος, τον Αυλωνίτη και τον Βλαχοδήμο, αλλά δεν σε προτίμησε...Τα ξεχνάς αυτά;; Το ματσάκι στον ατρόμητο πέρυσι το ξεχνάς;;; Που έπαιζαν άμυνα με τα μάτια στο 2ο ημίχρονο;;; Τον μουστάκια που σας έδωσε το παιχνίδι; Και μετά ο Αστέρας σας άνοιξε τα πόδια...

ΑΝ ΣΕΒΟΣΑΣΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΕΡΥΣΙ.

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΑΤΕ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αυτή ειναι η μαλακια που θελεις να κουβαλάς στον εγκέφαλο, μήπως και κολλήσεις σε άλλον τη ρετσινιά που κουβαλάει πιθανώς η ομαδουλα σου........

Το θεμα δανεικοι ειναι η πρώτη καραμέλα.
Η υπέρτατη ηλιθιότητα ειναι το ματσάκι στον Ατρόμητο και εκει ειναι που ξεβρακωνεστε όλες οι ξεφωνιστρες όπου το "παράρτημα" αντι να παίζει με παικτη παραπάνω έφαγε φάουλ κατα και κόκκινη κάρτα ανάποδα, στον Αγκανθο, απο το 19'....... και ο Ατρόμητος μεχρι το 80' σφυροκοπουσε, ειχε 3-4 σουτ βολίδες που έδιωξε ο τέρματας, ενα δοκάρι και είτε κοιμήθηκε ο θεός ή με τσαμπουκά ο Τατος εκανε το 0-1......

Και φυσικα το ματς με την ΑΔΙΑΦΟΡΗ Τρίπολη το έδωσε ο Τσιώλης πιθανότατα, απλα δεν έπρεπε να ξεφύγει το σκορ......

Το οτι ολα αυτα τα χρονια ΟΛΟ το σάπιο συστημα τον ΑΡΗ τον πανε φεεεεετα, μοκο, ε; Δε σας βολεύει.

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή ειναι η μαλακια που θελεις να κουβαλάς στον εγκέφαλο, μήπως και κολλήσεις σε άλλον τη ρετσινιά που κουβαλάει πιθανώς η ομαδουλα σου........

Το θεμα δανεικοι ειναι η πρώτη καραμέλα.
Η υπέρτατη ηλιθιότητα ειναι το ματσάκι στον Ατρόμητο και εκει ειναι που ξεβρακωνεστε όλες οι ξεφωνιστρες όπου το "παράρτημα" αντι να παίζει με παικτη παραπάνω έφαγε φάουλ κατα και κόκκινη κάρτα ανάποδα, στον Αγκανθο, απο το 19'....... και ο Ατρόμητος μεχρι το 80' σφυροκοπουσε, ειχε 3-4 σουτ βολίδες που έδιωξε ο τέρματας, ενα δοκάρι και είτε κοιμήθηκε ο θεός ή με τσαμπουκά ο Τατος εκανε το 0-1......

Και φυσικα το ματς με την ΑΔΙΑΦΟΡΗ Τρίπολη το έδωσε ο Τσιώλης πιθανότατα, απλα δεν έπρεπε να ξεφύγει το σκορ......

Το οτι ολα αυτα τα χρονια ΟΛΟ το σάπιο συστημα τον ΑΡΗ τον πανε φεεεεετα, μοκο, ε; Δε σας βολεύει.

Βάζελος είμαι, αλλά έχω συγγενείς επάνω, οπότε ασχολούμαι με τα του Άρεως...  

Λυπάμαι για την κατάντια σας...Το ματσάκι στον Ατρόμητο ήταν σικέ, μάγκα, και βαθιά μέσα συο το ξέρεις... ;)

Η πολιτική που ακολούθησαν οι διοικήσεις σας τα τελευταία χρόνια ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗΣ στο ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

Τα υπόλοιπα έιναι λεπτομέρειες άνευ ουσίας.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Βάζελος είμαι, αλλά έχω συγγενείς επάνω, οπότε ασχολούμαι με τα του Άρεως...  

Λυπάμαι για την κατάντια σας...Το ματσάκι στον Ατρόμητο ήταν σικέ, μάγκα, και βαθιά μέσα συο το ξέρεις... ;)

Η πολιτική που ακολούθησαν οι διοικήσεις σας τα τελευταία χρόνια ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗΣ στο ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

Τα υπόλοιπα έιναι λεπτομέρειες άνευ ουσίας.

Πρόσεξε, αν μιλάμε σοβαρά, στο πρωτάθλημα της λαμογιάς και της βρώμας, εκει που ψάχνεις να βρεις ενα ματς ΚΑΘΑΡΟ και δε βρίσκεις, μαζί σου.... Αλλα δε μπορούμε να κραζουμε την ομάδα που έφτασε στο γκρεμό και ακομα και εκει την ποδοπατανε για παράρτημα..... Ακομα και στημένο να πεις οτι ήτανε, ας το δεχτώ, δε φαίνεται καν, απο τη στιγμή που ΚΑΙ ΕΚΕΙ τα κοράκια με πήγανε κόντρα οπως προανέφερα....

Η πολιτική που ακολούθησαν οι "διοικήσεις" τα τελευταία χρονια, ειναι απλα η πολιτική της αρπαχτής, της κονομας, του ξεκατινιασματος μεταξύ τους και ο ΑΡΗΣ στα ΠΑΠΑΡΙΑ τους.

Μια παράρτημα του βαζελου λόγω κοντη μας φωνάζαμε, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΟΛΗΨΙΑ, σε αντίθεση με τον μπαοκ, μια τωρα του γαυρου λόγω δανεικών και οι σφαγές διαιτητών και ΕΠΟ, λίγκες κλπ συνεχίζονται κανονικοτατα....

Τα παραρτήματα αλλιως λειτουργούν πάντως.

Ο ΑΡΗΣ καταστρέφεται για ελάχιστα σε σχέση ειδικα με ΠΑΟ, μπαοκ χρέη, αλλα λόγω της ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ με σοβαρότητα και οπαδών σε πλήρη σύγχυση και διχόνοια.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μαξιμε να σε ρωτησω κατι;.....απο το 2000 μεχρι σημερα ποτε ειχες καλη διοικηση;ποτε εκανεςπορεια πρωταθλητησμου;ευρωπαικη πορεια;σε ρωταω γιατι εχω την εντυπωση οτι τις καλες πορειες τον τελευταιο καιρο τις κανατε με τον λαμπρο προεδρο...κανω λαθος;

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΣΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΑΤΙΤΛΙΔΗΣ: ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΑΛΑ ΕΒΡΑΙΚΑ  :)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όσο και να προσπαθείς ηρακλακο της Αθήνας να κοντραριστεις με τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, χλωμος εισαι......

Πέρσι επεσες επειδη το ΗΘΕΛΕΣ, εσυ και ο πιστολερο σου.....

Αλλα τι να περιμένεις απο την ομάδα που αρχηγού Χατζηχρήστου προσπάθησε να δημιουργήσει κόντρα πάνω στην καμπούρα ενός άτυχου οπαδού που ουτε την αναπηρία του δε σεβαστηκατε ποτε......

Εγω πέφτω γιατι παραγοντικα είμαι ενα ΤΣΙΡΚΟ και οπαδικα τυφλός.

Φυσικα η κόντρα απο θεσμούς και δαίμονες ουδέποτε σταμάτησε, στα καλα μου με κυνηγούσαν, τωρα με ποδοπατουν.

Απλα τα πράγματα.

Η μπαλιτσα στην Ελλάδα, οπως και πολλα αλλα, ειναι και διοικείται απο ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, αν δε λειτουργησεις το ίδιο σε τρώει η μαρμαγκα.
Δεν ήξερα ότι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΣΑΛΙΩΤΑ. Και πέρσι στη χειρότερή μου χρονιά δε μπόρεσες να με κερδίσεις.
Εγώ έπεσα πέρσι γιατί ενώ και άλλες ομάδες ήταν στην ίδια κατάσταση με μένα (πχ ο Άρης) ΜΟΝΟ σ εμένα μου έγινε απαγόρευση μεταγραφών με τους ίδιους ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Και παρόλα αυτά ενώ πέρσι μέχρι τον Γενάρη σ είχα από κάτω μου, ΞΑΦΝΙΚΑ έγινες Μπάρτσα και άρχισες να σκορπάς στους 5 ανέμους ομάδες 2 και 3 κλάσεις ανώτερές σου. Κάνε μας τη χάρη τώρα που θα μου πεις ότι έπεσε επειδή τ ήθελε ο πιστολέρο. Αν το παιχνίδι παιζόταν στα ίσια και το άρμα στο οποίο ήσουν δεμένος δε σ είχε σώσει θα βλέπαμε ποιος και τι ήθελε. Εκ του ασφαλούς μιλάς γιατί ξέρεις ότι ΠΕΡΣΙ σ έσωσε ο γαύρος όπως και ΦΕΤΟΣ σε ρίχνει ο γαύρος.
Από την άλλη όταν το 2009 είχε Κούπερ στον πάγκο και τη δυνατότητα να θρονιαστείς στις 3 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος εσύ αποφάσισες ότι δε σου αρέσει αυτό και προτίμησες να διώξεις τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ προπονητή που ήρθε στην ομάδα σου και να τα κάνεις πουτάνα.

Όσο για τη κοντρα με θεσμούς... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α! Και πέφτεις ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ στη κατηγορία. Και πέρσι είχες ΜΙΑ από τις χειρότερες αλλά είπαμε από εκεί που έβαζες γκολ με προεδρικό διάταγμα ξαφνικά έγινες Μπάρτσα και τα πετούσες δυο δυο.

Υ.Γ Ρε μπας και είσαι ο Ταλασλης (πως σκατά λέγεται αυτός που γράφει στο γκαζέτα; Γιατί έτσι όπως τα γράφεις μου τον θυμίζεις αρκετά)

YellowPress

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ποιον γαμας ρε πανιβαλακα ΠΟΥΣΤΟΧΑΝΟΥΜΟ

ΠΑΡΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΟΥ

υ.γ. ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ποιον γαμας ρε πανιβαλακα ΠΟΥΣΤΟΧΑΝΟΥΜΟ

ΠΑΡΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΟΥ

υ.γ. ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ....
Να κάτσω και να σου βάλω βιντεάκια με την ΠΟΥΤΣΑ που σ έχω ταϊσει τόσα χρόνια τώρα δε λέει! Είναι σα να γαμάς μουγκή και ανάπηρη πουτάνα. Θυμίσου ΑΠΛΑ τη πούτσα που σε τάισε ο Σκοκο στο 4. Αυτό και μόνο φτάνει.

Πες μας τώρα και για τις τεράααααααααααααααστιες εκδρομές σας στην Αθήνα που όμως ΜΙΑ και μόνο έφτασε μέχρι το Σχηματάρι και μετά γυρίσατε πίσω γιατί δεν υπηρχε συνοδεία της αστυνομίας  και απ εκεί βγήκε το περίφημο "Ξύλο χανούμια και στο Σχηματάρι"

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Για αναπηρους μην μιλας...

ΞΥΛΟ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για αναπηρους μην μιλας...

ΞΥΛΟ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ

Άσε βρε Εβραιοσωλικα. Δε τολμάς να κατέβεις Αθήνα γιατί θα έχεις ΜΟΝΟ νεκρούς. Και θα γαμάμε τα πτώματά σας.

Υ.Γ Μη γράφεις μεγάλες πόλεις. Ξεκίνα να μαθαίνεις από τώρα μικρά χωρουδάκια. Του χρόνου τέτοια εποχή θα πηγαίνεις για τοπικό; ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΗΡΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙ; Έμαθα πως τ έχουν προσφορά αν δειξεις τη κάρτα μέλους της ομάδας σου. Έχει φροντίσει ο Σκόρδας γι αυτό  :2funny: :2funny:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Βρε τρομπα δεν εχεις σε κανενα αθλημα ομαδα σε α εθνικη και μιλας??
ουτε ποδοσφαιρο ουτε μπασκετ ουτε βολει
δεν υπαρχεις πουθενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom