You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
μη την ψαχνεις αδερφε μου τα σκατα οσο τα ανακατευεις τοσο βρωμανε, ξες το χρωμα το σκατι το γυφτικο που λεμε ;)ο μεγαλος λαος της παοκ
τουλαχιστον βρες αλλο πεδιο αντιπαραθεσης, στο συγκεκριμενο δεν υπαρχει θεμα συγκρισης.ο μεγαλος λαος της παοκ
ΥΓ.οταν γραφεις κατι παντα να βαζεις και την πηγη (π.χ. εφημεριδα σαουριδη, φως κτλ.)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
θα επρεπε να σφαζομαστε δηλαδη επειδη εχουμε την ιδια γκομενα?Αγκαλίτσες και εδω μέσα τα σκουλίκια με τους γαύρους... το αίμα νερο δεν γίνεται.
www.imageshack.gr/view.php?file=tk92tnwnnnmsevlzs743.jpg] [/URL]
Επισκέπτης
σιγα την αποκλειστικοτητα..θα επρεπε να σφαζομαστε δηλαδη επειδη εχουμε την ιδια γκομενα?
www.imageshack.gr/view.php?file=tk92tnwnnnmsevlzs743.jpg] [/URL]
μεχρι & ο θρασυβουλας την εχει παρτουζωσει..
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μαλλον δεν προσεξες οτι αυτη δεν εχει βαλβιδα ειναι 100% αληθινηΔεν έχετε ίδια γκόμενα... αδέλφια είστε.
Η γκόμενα που έβαλες πολύ καλή και πρέπει να είναι στην τσεχία και το μόνο σίγουρο οτι την πήδηξε ΠΑΟΚτσής.
Συνημμένα
Δεν έχετε ίδια γκόμενα... αδέλφια είστε.
Η γκόμενα που έβαλες πολύ καλή και πρέπει να είναι στην τσεχία και το μόνο σίγουρο οτι την πήδηξε ΠΑΟΚτσής.
Επισκέπτης
πας για μπουγατσα???Ελα ρε με τον Θρασύμβουλο έχετε φαγωθεί, εσας δεν σας έχουν αποκλείσει καφενεία στο κύπελλο ? Εδώ έφτασε ημιτελικό ο Θρα.
Κάντε τώρα αγαπούλες :-* μην σας απασχολώ πείτε τα οικογενειακά σας!
Επισκέπτης
ψιτ παλληκαρι..μαλλον δεν προσεξες οτι αυτη δεν εχει βαλβιδα ειναι 100% αληθινη
τους βρηκαν τους μακεδονομαχους η να φωναξω την νικολουλη???
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
για πες ενα καφενειο που μας απεκλεισε στο κυπελλο?Ελα ρε με τον Θρασύμβουλο έχετε φαγωθεί, εσας δεν σας έχουν αποκλείσει καφενεία στο κύπελλο ? Εδώ έφτασε ημιτελικό ο Θρα.
Κάντε τώρα αγαπούλες :-* μην σας απασχολώ πείτε τα οικογενειακά σας!
τα οικογενειακα μας τα συζηταμε με τα πραγματικα αδερφια μας μονο,τα ξερεις καλα εσυ
[youtube=425,350]s81hxEJ39m0&feature=related[/youtube]
Καλα ρε δημοσιεύματα/μυθιστορήματα βάζετε για να την πείτε ?
Έλεος. Να στείλω και εγω ένα είμαι η σούλα δεν με γαμάει ο άντρας μου που είναι αριανός και πήγα και με γάμησε ολη η τούμπα στο κέντρο του γηπέδου να στο φέρω να στο μοστράρω!
Έλεος. Να στείλω και εγω ένα είμαι η σούλα δεν με γαμάει ο άντρας μου που είναι αριανός και πήγα και με γάμησε ολη η τούμπα στο κέντρο του γηπέδου να στο φέρω να στο μοστράρω!
οτι την γουσταρεις την μπουγατσα ειναι σιγουρο.πας για μπουγατσα???
πες μας με ποια γεμιση;
"οπου και να παιζεις θα σε ακολουθω, για σενα θα πεθανω και για σενα μονο ζω|".παντου και παντα με τον παοκγια πες ενα καφενειο που μας απεκλεισε στο κυπελλο?
τα οικογενειακα μας τα συζηταμε με τα πραγματικα αδερφια μας μονο,τα ξερεις καλα εσυ
[youtube=425,350]s81hxEJ39m0&feature=related[/youtube]
Επισκέπτης
πες μου που εισαι & τι κανεις..οτι την γουσταρεις την μπουγατσα ειναι σιγουρο.
πες μας με ποια γεμιση;"οπου και να παιζεις θα σε ακολουθω, για σενα θα πεθανω και για σενα μονο ζω|".παντου και παντα με τον παοκ
εισαι ατριχος???
μπουγατσα με στουπι γουσταρω με τρελλα γι' αυτο αραξε στα κυβικα σου..
με αποστομωσες.πες μου που εισαι & τι κανεις..
εισαι ατριχος???
μπουγατσα με στουπι γουσταρω με τρελλα γι' αυτο αραξε στα κυβικα σου..
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αλλο ενα τουρκακι που προτιμησε να ξεκινησει την καρριερα του ως αρθρογραφος απο το θρεντ του Θεου,ενω στο δικο του ουτε που καταδεχτηκε να γραψει μια αραδα(και τι να γραψει αλλωστε...)ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ...Αγκαλίτσες και εδω μέσα τα σκουλίκια με τους γαύρους... το αίμα νερο δεν γίνεται.
Επισκέπτης
καλημερα φιλε..Αλλο ενα τουρκακι που προτιμησε να ξεκινησει την καρριερα του ως αρθρογραφος απο το θρεντ του Θεου,ενω στο δικο του ουτε που καταδεχτηκε να γραψει μια αραδα(και τι να γραψει αλλωστε...)ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ...
μην ασχολεισαι ρε μαγκα με μικρες ομαδες..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K