You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αυτα κανουν και νομιζουν οτι γαμανε τον πειραια?
ρε αρειανα για βοηθηστε με λιγο,θυμιστε μου κατι
κατι ειχα ακουσει οτι τα μπαοκια κολυμπουσαν στον θερμαικο μετα απο ενα παιχνιδι πολο.καλα δεν τους εφτανε το νερο της πισινας θελαν και αλμυρα μετα?
Επισκέπτης
βοηθηστε τους ρε παιδια......
κατι ειχα ακουσει οτι τα μπαοκια κολυμπουσαν στον θερμαικο μετα απο ενα παιχνιδι πολο.καλα δεν τους εφτανε το νερο της πισινας θελαν και αλμυρα μετα?
Συνημμένα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μαλλον ο agnius το ξερει το περιστατικο καλα,τον παρακαλω να μου το θυμισει με ολες τις λεπτομερειεςβοηθηστε τους ρε παιδια......
Επισκέπτης
;) ;) ;) ;)μαλλον ο agnius το ξερει το περιστατικο καλα,τον παρακαλω να μου το θυμισει με ολες τις λεπτομερειες
Συνημμένα
Επισκέπτης
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ωραια αποκοματα τι εγιναν οι συμπολιτες και δεν μιλανε; μηπως ειναι διακοπες; doriti περα οτι εχουν πιασει πατο πολλες φορες στον Πειραια γινανε ξεφτιλα αφου οι Ολυμπιακοι τους τρεχανε μεσα στην πολη τους!!!!! και βουτηξανε στον Θερμαικο μπροστα στο κολυμβητηριο για να σωθουνε!!!!!! το ειδα με τα ματια μου επινα καφε στην Νεα Παραλια γεγονος απιστευτο τοσο γελιο ουτε κωμωδια του Χατζηχρηστου
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
δεν το ειδα,αλλα εχω ακουσει οτι καποιοι ηθελαν να κανουν δωρεαν μαθηματα κολυμβησης!!!Μη μου βαζετε τη φωτογραφια του Μοκκα ρε παιδια και με αναβετε.του μεγαλυτερου Αντιαρειανου της υφηλιου που ζει και αναπνεει για να δημιουργει προβληματα στον Αρη.μαλλον ο agnius το ξερει το περιστατικο καλα,τον παρακαλω να μου το θυμισει με ολες τις λεπτομερειες
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ποσο κανει ο καφες στην νεα παραλια?ωραια αποκοματα τι εγιναν οι συμπολιτες και δεν μιλανε; μηπως ειναι διακοπες; doriti περα οτι εχουν πιασει πατο πολλες φορες στον Πειραια γινανε ξεφτιλα αφου οι Ολυμπιακοι τους τρεχανε μεσα στην πολη τους!!!!! και βουτηξανε στον Θερμαικο μπροστα στο κολυμβητηριο για να σωθουνε!!!!!! το ειδα με τα ματια μου επινα καφε στην Νεα Παραλια γεγονος απιστευτο τοσο γελιο ουτε κωμωδια του Χατζηχρηστου
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Να πίνεις καφε στην Νεα Παραλια, Αξια : 4 Ευρω
Να βάλεις βενζινη να πας ως εκει, Αξια : 5 Ευρω
Να φας γευμα στο Goodys, Αξία : 6 Ευρω
Να βλέπεις τους συμπολίτες να κανουν τα μπανια τους στο Θερμαικο, αξια : Ανεκτιμητη
για καποια πραγματα υπαρχουν τα λεφτα για ολα τα υπολοιπα υπαρχει οι γελωτοποιοι της πολης
Να βλέπεις τους συμπολίτες να κανουν τα μπανια τους στο Θερμαικο, αξια : Ανεκτιμητη
για καποια πραγματα υπαρχουν τα λεφτα για ολα τα υπολοιπα υπαρχει οι γελωτοποιοι της πολης
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
με 4 ευρουλακια να κανεις τετοια γουστα?τσαμπα πραγμαΝα πίνεις καφε στην Νεα Παραλια, Αξια : 4 Ευρω
Επισκέπτης
ρε αληταμπουρες παλι χλευαζετε τους ΑΜΕΑ???
αει στα διαλα κωλοπαιδια..
αει στα διαλα κωλοπαιδια..
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παντως απο οτι εχω ακουσει κανουν και ct οι μπαοκτσηδες
[youtube=425,350]ekZYgoClrv8&feature=related[/youtube]
[youtube=425,350]ekZYgoClrv8&feature=related[/youtube]
Γιατί σε εμάς τι κάνει;δεν το ειδα,αλλα εχω ακουσει οτι καποιοι ηθελαν να κανουν δωρεαν μαθηματα κολυμβησης!!!Μη μου βαζετε τη φωτογραφια του Μοκκα ρε παιδια και με αναβετε.του μεγαλυτερου Αντιαρειανου της υφηλιου που ζει και αναπνεει για να δημιουργει προβληματα στον Αρη.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
δε ξερω τι εχει κανει σε σας,εγω ξερω οτι σε οποια υποθεση δικαστικη εναντιον του Αρη και να ψαξεις,κρυβεται ο μπαμπουλας-Μοκκας.Γιατί σε εμάς τι κάνει;
δεν νομίζω ότι το κάνει τόσο για να κάνει κακό στον Αρη όσο για να μένει ο ίδιος στο προσκήνιο.δε ξερω τι εχει κανει σε σας,εγω ξερω οτι σε οποια υποθεση δικαστικη εναντιον του Αρη και να ψαξεις,κρυβεται ο μπαμπουλας-Μοκκας.
Τα ίδια δεν κάνει και στον ΠΑΟΚ.τορπιλίζει κάθε καλό που πάει να γίνει είτε με την ιδιότητα του δικηγόρου είτε με την ιδιότητα του μετόχου-μέλους.
Πως το λένε εκείνοτο τραγούδι του Μάκη: το στυλό μου έπεσε από τα χέρια;
Επισκέπτης
για τα δημοσιευματα των εφημεριδων αβαβα τα παοκια ;) ;) ;)!!ειχαν χορηγο τον γλου του ολυμπιακου,τωρα τους σεφτωνει ο βγενοπουλος!μιλανε για ιστορια και αξιοπρεπεια και οι ιδιοι οι διοικητικοι του παραγοντες τον αποκαλουσαν φιλλιπινεζα του αιγαλεω !!στο μπασκετ διαλυονται και αυτοι τα ζωα μου αργα....
ΥΓ.ο γκαρσια δηλωσε οτι θα παραμεινει στον ΑΡΗ,και το προβλημα με τον ατζεντη του θα το λυσει ο ιδιος!
ΥΓ.ο γκαρσια δηλωσε οτι θα παραμεινει στον ΑΡΗ,και το προβλημα με τον ατζεντη του θα το λυσει ο ιδιος!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K