Καλυτερος-και πολυ μαλιστα-ησουνα,ευκολα ομως δεν κερδισες,μην παραποιεις τα γεγονοτα,ακομη δεν περασαν καλα καλα 2 μερες,φανταζομαι τι θα λετε σε 1,5 χρονο δηλαδη...σε ποιο πεναλτυ αναφερεσαι?Γιατι εγω αλλα ειδα.Το κορακι να μας παιζει οπως ολα τα κορακια στην Τουμπα.Καρτα για διαμαρτυρια ο Ουντοζι,ο Λορενς που θα σχιζε τα ρουχα του αλλο λιγο τιποτα,αλλα ειπαμε Οι Σπαθες της Τουμπας δεν μετρανε...
Προπαγάνδα παοξη, αξία ανεκτίμητη....
Εδώ ρε συ, ο σπαναθας εχει γίνει ευαγγέλιο και απο την επόμενη μέρα προπαγανδίζουν οτι έχασαν πρωτάθλημα εξ αιτίας του. Μάστορες.
Το κοράκι προχθες παραδόξως έπαιξε ενα 55-45, κάρτες και φάουλ-βουτιές γυρω απο την περιοχή που μονο στο πρώτο δεκάλεπτο έδωσε 4, τα θεωρώ δεδομένα, ειναι μάστορες οι απόγονοι του καραγκουνη, το πεναλτυ, χέρι μεσα στην περιοχή σε παράλληλη σέντρα, πιθανώς να μην το είδε, δεν εξηγείται αλλιώς..... Γιατι εγω έχω μάθει να λέω τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκαφη, ΧΕΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ειναι ΠΕΝΑΛΤΥ, ούτε ακούσιο, ούτε ηταν κοντα, ούτε δεν πήγαινε στην εστία.....εχουμε χάσει τη μπάλα με το πως βλέπουμε τις φάσεις..... Όχι σαν κατι κωλοτουμπες, μας τα έκαναν τσουρέκια με το χέρι του Νετο στο τείχος και μετά απο 4-5 αγωνιστικές σε μπαοκ-Πανιώνιος τη χερουκλα του τσεγκεβαρα τη βάφτισαν ακούσιο......
Πάντως ο σιδηροπουλος να έπαιζε ΑΡΗ, δεν υπηρχε περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο.