maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγο ασεβείς. Σας έχουμε σβήσει πλήρως ,παντού και για πάντα!!!
Πρόσεξε γιατι το έχεις ξαναπεί αυτο, τουλάχιστον άλλες δυο φορές.
Η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγο ασεβείς. Σας έχουμε σβήσει πλήρως ,παντού και για πάντα!!!
Πάντα τους είχατε και σας το λέγαμε.Τωρα θες εγω να σου απαντησω και να κανουμε σοβαρο διαλογο??Ασχολησου ρε φιλε με τα δικα σου,που γινεσαι μπουρδελο ανευ λογου και αιτιας,τουλαχιστον εμεις εχουμε τους λογους μας...
Και θα το βροντοφωνάξω άλλες 500. Δεν υπάρχετε πουθενά, εδώ και πολύ καιρό. Και εμείς παίξαμε σημαντικό ρόλο σε αυτό.Πρόσεξε γιατι το έχεις ξαναπεί αυτο, τουλάχιστον άλλες δυο φορές.
Τωρα θες εγω να σου απαντησω και να κανουμε σοβαρο διαλογο??Ασχολησου ρε φιλε με τα δικα σου,που γινεσαι μπουρδελο ανευ λογου και αιτιας,τουλαχιστον εμεις εχουμε τους λογους μας...
Και θα το βροντοφωνάξω άλλες 500. Δεν υπάρχετε πουθενά, εδώ και πολύ καιρό. Και εμείς παίξαμε σημαντικό ρόλο σε αυτό.
Και όμως ακόμη 2οι!!!!Κάτσε ρε συ, δεν ειναι σοβαρός λόγος να γίνουν πουτανα που οι μισοί βρίζονται με τους άλλους μισους, οι μεν στα κωλομπαρα οι άλλοι στουπι κάθε βράδυ, ο προπονητης ειναι για πουλο, ο προεδρας έταξε τον ουρανό με τα άστρα αλλα προς το παρόν βλέπουν μονο αστρακια, τα χρέη ειναι εκει στην κατάψυξη ακομα.... Δεν ειναι αυτοι λόγοι;;
Αν δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ, πιθανώς θα ήταν μεγάλη ομάδα ο αρης. Όμως χτίζοντας με βάση το κόμπλεξ όντως θα καταρρεύσεις. Όταν ήμασταν εμείς κομπλεξικοί στο άλλο άθλημα, βάλαμε τα κεφάλια κάτω και σιγά σιγά, με ιδρώτα και προσπάθεια (πως τα λέω ο άτιμος ) ανταπεξέλθαμε στις αντιξοότητες και στις συνθήκες που ήταν εναντίον μας, και τους αφανίσαμε!!!Διαφωνώ...
Έχτισαν ένα "βαρύ" οικοδόμημα με σαθρά θεμέλια ;)
Με το στανιό μεγάλος δεν γίνεσαι
Και θα το βροντοφωνάξω άλλες 500. Δεν υπάρχετε πουθενά, εδώ και πολύ καιρό. Και εμείς παίξαμε σημαντικό ρόλο σε αυτό.
Χαχαχαχαχα γι αυτο μια ζωή θα είσαι ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΚΑΤΑΣ, γιατι ζείτε και αναπνεετε να κάνετε κακο σε εμάς, νομίζοντας όμως οτι δεν ασχολείστε βέβαια....... ΚΛΑΣΣΙΚΗ συμπεριφορά κομπλεξο-νίκης, όλη η πόλη ετσι ζει, κομπλεξαρισμενη!!
Εγω ασχολούμαι μαζί σου γιατι ιστορικά, σαν κλασσικος γεννιτσαρος, προσπαθείς με κάθε μέσο να κανεις κακο σε αυτόν που συνηθισες απο τότε που ήρθες να ειναι ο πρώτος της πόλης, εν μέρει το κατάφερες τα τελευταία 30 χρονια, το καταφέραμε με τους μαλακες που εχουμε μπλέξει δηλαδή, αλλα συνεχίζεις να ζεις και να ονειρευεσαι αυτο και μονο......
Ερώτημα, εγω στη βου ή εσυ πρωτάθλημα;;
Μην απαντήσεις, ξέρω.....!!!2 φορες επεσες...το ζησαμε πρωταθλημα εχω να παρω απο το 1985..
Όμως κερδίσαμε εύκολα (και ας μην μας έδωσε πεναλντάκι, που για εσάς δε μας χρειάζεται κιόλας) εσείς πάτε για διάλυση, για πτώση και έτσι τα παραπάνω 4 δεν ισχύουν.Μαξιμε,αν δεν κερδιζαν θα ειχαμε τις εξης εξελιξεις 1)Απολυση του Λαμπρου Κωνστανταρα 2)Λυση συμβολαιου Χακομπο-Ολισε 3)Κραξιμο κοσμου,επεισοδια-τιμωρια εδρας 4)48ωρη αναμονη στο skype...
Διαφωνώ...
Έχτισαν ένα "βαρύ" οικοδόμημα με σαθρά θεμέλια ;)
Με το στανιό μεγάλος δεν γίνεσαι
Μπερδευεστε, ο ΠΡΩΤΟΣ της πόλης επι 60 χρονια ηταν ΕΝΑΣ, αυτός που υπήρχε απο τότε..... Μέχρι το 1974 δεν υπηρχε ΠΟΥΘΕΝΑ.
Μετά άρχισε η ρουφιανιά, απο παντού, ακομα και μεσα σε εμάς.
Κάποτε ήμουν κομπλεξικός (μέχρι την πτώση α') . Εσύ είσαι πάντα μέχρι να αντέξεις (όσο αντέξεις δλδ). Όταν πέτυχα τους τοπικούς μου σκοπούς κοίταξα προς τα νότια. Θα είναι πιο δύσκολο από εσάς, αλλά θα προσπαθήσω.Χαχαχαχαχα γι αυτο μια ζωή θα είσαι ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΚΑΤΑΣ, γιατι ζείτε και αναπνεετε να κάνετε κακο σε εμάς, νομίζοντας όμως οτι δεν ασχολείστε βέβαια....... ΚΛΑΣΣΙΚΗ συμπεριφορά κομπλεξο-νίκης, όλη η πόλη ετσι ζει, κομπλεξαρισμενη!!
Εγω ασχολούμαι μαζί σου γιατι ιστορικά, σαν κλασσικος γεννιτσαρος, προσπαθείς με κάθε μέσο να κανεις κακο σε αυτόν που συνηθισες απο τότε που ήρθες να ειναι ο πρώτος της πόλης, εν μέρει το κατάφερες τα τελευταία 30 χρονια, το καταφέραμε με τους μαλακες που εχουμε μπλέξει δηλαδή, αλλα συνεχίζεις να ζεις και να ονειρευεσαι αυτο και μονο......
Ερώτημα, εγω στη βου ή εσυ πρωτάθλημα;;
Μην απαντήσεις, ξέρω.....!!!
Όμως κερδίσαμε εύκολα (και ας μην μας έδωσε πεναλντάκι, που για εσάς δε μας χρειάζεται κιόλας) εσείς πάτε για διάλυση, για πτώση και έτσι τα παραπάνω 4 δεν ισχύουν.
Αυτά θα λες στα εγγόνια σου σε 50 χρόνια, για να διατηρήσεις τον μύθο του άρεως θεσσαλονίκης;;;
Ειδικά το 1935, ήταν δύσκολη χρονιά για εμάς. Δε θα την ξεχάσω ποτέΜπερδευεστε, ο ΠΡΩΤΟΣ της πόλης επι 60 χρονια ηταν ΕΝΑΣ, αυτός που υπήρχε απο τότε..... Μέχρι το 1974 δεν υπηρχε ΠΟΥΘΕΝΑ.
Μετά άρχισε η ρουφιανιά, απο παντού, ακομα και μεσα σε εμάς.
Καλυτερος-και πολυ μαλιστα-ησουνα,ευκολα ομως δεν κερδισες,μην παραποιεις τα γεγονοτα,ακομη δεν περασαν καλα καλα 2 μερες,φανταζομαι τι θα λετε σε 1,5 χρονο δηλαδη...σε ποιο πεναλτυ αναφερεσαι?Γιατι εγω αλλα ειδα.Το κορακι να μας παιζει οπως ολα τα κορακια στην Τουμπα.Καρτα για διαμαρτυρια ο Ουντοζι,ο Λορενς που θα σχιζε τα ρουχα του αλλο λιγο τιποτα,αλλα ειπαμε Οι Σπαθες της Τουμπας δεν μετρανε...Όμως κερδίσαμε εύκολα (και ας μην μας έδωσε πεναλντάκι, που για εσάς δε μας χρειάζεται κιόλας) εσείς πάτε για διάλυση, για πτώση και έτσι τα παραπάνω 4 δεν ισχύουν.
Αυτά θα λες στα εγγόνια σου σε 50 χρόνια, για να διατηρήσεις τον μύθο του άρεως θεσσαλονίκης;;;
Δεν είπα ποτέ ότι γίνατε πουτάνα από αυτό το , εκτός στόχων για εσάς, ματς. Αυτό που λέω είναι ότι πουτάνα είστε, εδώ και πολλά πολλά χρόνια!!!Πουτανα δε γίναμε απο τη προχθεσινή ήττα, είμαστε δυο χρονια τώρα.....
Εσυ το 1997 μετά το 1-4 που ήσουν περίπου οπως τώρα, πάλι παιχταραδες-προπονηταραδες-πρωταθλητής Αυγούστου τι εγινες σε ενα βράδυ, θυμάσαι;;;;;;;