maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Δεν τους θέλουμε, πάρτε τους εσείςΤελος.Καντε συγχωνευση με τον παοκ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΡΑΤΣΑ ΜΕΓΙΣΤΕ!!!!!!Νομίζω πως η ιστορία σας πηγαίνει εκεί που έπρεπε να είστε απο καιρό
Και εσείς και εμείς που πυροβολήσαμε ολη την Ελλάδα με τα φέσια μας μονο η διάλυση μας άξιζε. ;)
Ελπίζω να βρείτε και εσείς τον δρόμο σας! :-*
Νομίζω πως η ιστορία σας πηγαίνει εκεί που έπρεπε να είστε απο καιρό
Και εσείς και εμείς που πυροβολήσαμε ολη την Ελλάδα με τα φέσια μας μονο η διάλυση μας άξιζε. ;)
Ελπίζω να βρείτε και εσείς τον δρόμο σας! :-*
Δεν κατάλαβες, δεν είμαστε οι ΜΟΝΟΙ φεσατζηδες, ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ θέλει κλείσιμο..... Η άλλη η συμπάθεια σου ξέρεις τι φέσια κουβαλάει;;;;
Καλημέρα!
Τα χρέη του είναι συγκεκριμένα...αυτά ηταν πάντα
Δεν γεννάει συνεχώς καινούργια :o
Υπάρχει τεράστια διαφορα ;)
http://[URL unfurl="true"]www.blog.gr/content/data/multimedia/images/ATHLITIKA/athlitikanew/skordas.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Το μεγαλύτερο ΚΑΘΙΚΙ, ΕΦΙΑΛΤΗΣ,ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ στην ιστορία του ΑΡΗ.
Και εγω ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ που τον πίστεψα κάποτε. :banghead:
Αλλα ήρθε η ώρα της φαπας, θα πέσει σύννεφο.
Όλες σχεδόν οι ομάδες έχουν ευνοηθεί από το κράτος, όπως και εσείς. Και μάλιστα το 44 ήταν μεγαλύτερη εύνοια από οτιδήποτε έχουμε πάρει στο παρελθόν.Αυτο θα φανεί στην πορεία, το θέμα ειναι οτι τα χρέη του ειναι σχεδόν τα διπλάσια μου αλλα οι "μηχανισμοι" του ποδοσφαίρου δεν του έχουν στερήσει αδειοδότηση, του φύτεψαν και έναν "επενδυτη" και ειναι εκει που ειναι.....
Φυσικα και το πρόβλημα μου ειναι τα δικά μας ΚΑΡΤΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 χρονια, αλλα και η ΑΝΙΣΟΝΟΜΙΑ ειναι μέρος του συνολικού προβλήματος. Δε μιλάμε για ενα αμφισβητούμενο πεναλτυ, μιλάμε για συγκεκριμένα νούμερα. Φυσικα όταν έχω κατι ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΠΟΥΦΟΥΣ που ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ το νούμερο απο τα χρέη μου μόνοι τους και τα έβγαλαν στη φορα, κανένας τούρκος δε μου φταίει θα μου πεις...και θα έχεις απόλυτο δίκιο.
Όλες σχεδόν οι ομάδες έχουν ευνοηθεί από το κράτος, όπως και εσείς. Και μάλιστα το 44 ήταν μεγαλύτερη εύνοια από οτιδήποτε έχουμε πάρει στο παρελθόν.
Μη μου το χαλας στο τέλος.
Το 44 οτι κι αν ειναι, ειναι ένας γαμημενος νόμος. Και μιλάμε για συγκεκριμένα ποσα πιστωτων ιδιωτών που κουρεύτηκαν και πληρώνονται.....
ΠΑΓΩΜΕΝΑ χρέη, διοικήσεις πρωτοδικείου επι 5 χρονια και άνοιγμα κρατικών τραπεζών Κυριακάτικα δεν υπάρχουν σε κανένα ΦΕΚ.
Ασ´το, μην το παμε εκει, δε θα βγάλουμε άκρη, το θέμα ειναι οτι εμείς εχουμε αρχιδια που κοιτάνε ΜΟΝΟ την τσέπη τους και την πάρτη τους ενώ εσείς διαχρονικά αρχιδια που κοιτάνε την τσέπη και την πάρτη τους μέσω της ομάδας. ;)
Το μεγαλύτερο ΚΑΘΙΚΙ, ΕΦΙΑΛΤΗΣ,ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ στην ιστορία του ΑΡΗ.
Και εγω ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ που τον πίστεψα κάποτε.
Kαλα ναι,οσες φαπες ριξαμε εμεις,αλλες τοσες θα ριξετε και εσεις εις διπλουν.Το μεγαλύτερο ΚΑΘΙΚΙ, ΕΦΙΑΛΤΗΣ,ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ στην ιστορία του ΑΡΗ.
Και εγω ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ που τον πίστεψα κάποτε.