δεν νομιζω οτι ο αγκανθο με τον πουλιδο φταινε για την αγωνιστικη εικονα της ομαδας.....διοικηση προπονητες παικτες εχουν ποσοστο ευθηνης...
Κοιτά, ο Πουλιδο εχει κανει εγκληματικές εμφανίσεις, αλλα δε νομίζω οτι φταίει μονο αυτός, αλλα και πάλι, πολυτέλεια να διώξεις ξένο παίκτη δεν έχεις.....
Ο Αγκανθο παρα το πρόβλημα στο γόνατο ειναι οτι ποιοτικότερο υπάρχει στο ρόστερ.....
Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ απο την Αμερική ειναι ο κύριος υπαίτιος για αυτο το χαλι, ήξερε ποια ομάδα ήρθε να αναλάβει, έταξε χορηγίες που δεν ήρθαν, δικαιολόγησε τις μαλακιες του καλοκαιριού με ξένους και προπονητές με το βάρος που υποτίθεται οτι έριξε στο 99, όπου (αλλάξετε κανάλι) η πουτσα ηταν μεγάλη και τώρα φέρνει τον επενδυτη που (ελπίζω, αλλα μάλλον) έρχεται με τον Αη Βασίλη......
Και αν ΔΕΝ........το χάος.....
Με τα καρτουν της λέσχης ούτε καν ασχολούμαι, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έχουν λιγότερα λεφτα απο αυτα που έχω στην τσέπη μου και ο αυτοσκοπός τους επετεύχθη, λεζάντα,μόστρα και καρέκλα και ο ΑΡΗΣ να παει να γαμηθει.....
Τοσο απλα....
ΥΓ μεταξύ μας, εσυ με τον Ρώσο ΑΥΤΑ γλίτωσες, παρακαλα να μείνει καιρό εκει στο μαχαλά...... ;)