Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μπορεί κάποιος από εσάς να μου απαντήσει το εξής:

-Τι συμβόλαιο ήταν αυτό που προτείνει ο σκορδος στον Αβραάμ και ο τελευταίος το απέριψε;

Παρακαλώ να αναφερθείτε στους οικονομικούς και χρονικούς όρους
καταρχην το ειχε δεχτει,εφοσον δεν εβρισκε ομαδα του εξωτερικου....
ηταν διαρκειας 5 χρονων,και καθε χρονο ανεβαινε κλιμακωτα ο μισθος του!περιπου στα 2 εκ.!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ηταν διαρκειας 5 χρονων,και καθε χρονο ανεβαινε κλιμακωτα ο μισθος του!περιπου στα 2 εκ.!
Μήν μου τα μασάς τώρα
πες μου τί θα έπερνε κάθε χρόνο

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Μπορεί κάποιος από εσάς να μου απαντήσει το εξής:

-Τι συμβόλαιο ήταν αυτό που προτείνει ο σκορδος στον Αβραάμ και ο τελευταίος το απέριψε;

Παρακαλώ να αναφερθείτε στους οικονομικούς και χρονικούς όρους
Ενα λεπτο να παρω τον προεδρο τηλεφωνο και θα σου απαντησω...χωρις πλακα τωρα,υπαρχει καποιος να μου πει τι καλυτερο θα μπορουσε να κανει ο Λαμπρος δεδομενου οτι ο Αβρααμ ειχε ηδη προσυμφωνησει με γαυρο?Η παραιτηση Μπαγιεβιτς με χαλασε αλλα και μου εδειξε οτι ο ανθρωπος βαζει τα συμφεροντα του πανω απο την ομαδα?Αυτος δεν ηταν που χωρις αφορμη εξαφανισε τον Γιοναν και τα βαζει συνεχως με τις βεντετες?Στον Αβρααμ βρηκε να ευαισθητοποιηθει?Καποια πραγματα κανουν μπαμ απο μακρια.

Επισκέπτης
Μήν μου τα μασάς τώρα
πες μου τί θα έπερνε κάθε χρόνο
2 εκ για 5 χρονια ηταν το συμβολαιο!τον πρωτο χρονο 200.000 ευρω και απο τον δευτερο 300.000 ευρω,διχως να ειμαι σιγουρος αν θυμαμαι καλα!παντως για τα 2 μυρια ειμαι σιγουρος!που θες να καταληξεις?

Επισκέπτης
Aκούγοντας ραδιόφωνο τις τελευταίες μέρες σε όλους τους σταθμούς βγάζω το συμπέρασμα πως όλη η θεσσαλονική είναι εκτος τόπου και χρόνου σε οπαδικό επίπεδο! Όλες οι ομάδες δεν βγάζω κανέναν απο αυτή την κατηγορία! Ειδικά τα παπαγαλάκια της κάθε διοίκησης ηγεσιας φουρναρης βετερανος επταλοφίτης όσοι ακούτε ραδιόφωνο θεσσαλονίκη ξέρετε σε ποιούς αναφέρομαι! Οι δημοσιογράφοι είναι σε χειρότερη κατάσταση με εξαίρεση τον Ραπτόπουλο που λέει και μερικές αλήθεις κάποιες φορές!

Υ.Γ Πέθανε ο κυρ χρήστος για όσους τον είχατε ακούσει!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
2 εκ για 5 χρονια ηταν το συμβολαιο!τον πρωτο χρονο 200.000 ευρω και απο τον δευτερο 300.000 ευρω,διχως να ειμαι σιγουρος αν θυμαμαι καλα!παντως για τα 2 μυρια ειμαι σιγουρος!που θες να καταληξεις?

Ο λόγος που δίνεις δίκιο στον Σκόρδα είναι ο ίδιος για τον οποίο δεν καταλαβαίνεις που θέλω να καταλήξω...

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
2 εκ ευρω με 400 χιλ το χρονο

Επισκέπτης
Ενα λεπτο να παρω τον προεδρο τηλεφωνο και θα σου απαντησω...χωρις πλακα τωρα,υπαρχει καποιος να μου πει τι καλυτερο θα μπορουσε να κανει ο Λαμπρος δεδομενου οτι ο Αβρααμ ειχε ηδη προσυμφωνησει με γαυρο?Η παραιτηση Μπαγιεβιτς με χαλασε αλλα και μου εδειξε οτι ο ανθρωπος βαζει τα συμφεροντα του πανω απο την ομαδα?Αυτος δεν ηταν που χωρις αφορμη εξαφανισε τον Γιοναν και τα βαζει συνεχως με τις βεντετες?Στον Αβρααμ βρηκε να ευαισθητοποιηθει?Καποια πραγματα κανουν μπαμ απο μακρια.
Έχεις δίκιο, ο βάτραχος σε άλλες περιπτώσεις έκανε το κορόιδο και τώρα και καλά τον πείραξε! Απλώς έψαχνε αφορμή για να την κάνει και ο Άρης του έδωσε πολλές! Ο Σκόρδας καλά έκανε και τον πούλησε και έπρεπε να το κάνει απο την αρχή, απλώς αφήνει άσχημη εντύπωση η όλη ιστορία γιατί εκτέθηκε ο ίδιο απο τις δηλώσεις του στην λέσχη και το χειρίστηκε λάθος επικοινωνιακά το όλο θέμα!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Έχεις δίκιο, ο βάτραχος σε άλλες περιπτώσεις έκανε το κορόιδο και τώρα και καλά τον πείραξε! Απλώς έψαχνε αφορμή για να την κάνει και ο Άρης του έδωσε πολλές! Ο Σκόρδας καλά έκανε και τον πούλησε και έπρεπε να το κάνει απο την αρχή, απλώς αφήνει άσχημη εντύπωση η όλη ιστορία γιατί εκτέθηκε ο ίδιο απο τις δηλώσεις του στην λέσχη και το χειρίστηκε λάθος επικοινωνιακά το όλο θέμα!
επικοινωνιακο ηταν το λαθος,συμφωνω με τα χιλια.Κατα τα αλλα,ο,τι μπορουσε να κερδισει το κερδισε απο τη στιγμη που ο αλλος ηταν αποφασισμενος.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
επικοινωνιακο ηταν το λαθος,συμφωνω με τα χιλια.Κατα τα αλλα,ο,τι μπορουσε να κερδισει το κερδισε απο τη στιγμη που ο αλλος ηταν αποφασισμενος.
Ο άλλος ήταν αποφασισμένος να μείνει αλλά δεν ήταν κορόιδο να υπογράψει αυτό που του πρόσφεραν...

Επισκέπτης
Και καλά έκανε απλώς έπρεπε να το κάνει απο την αρχή, όταν βλέπεις ότι ο άλλος δεν θέλει να μείνει άστον να πάει στο καλό και κοίτα να επωφεληθέις χωρίς να το παίζεις επαναστάτης!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ο άλλος ήταν αποφασισμένος να μείνει αλλά δεν ήταν κορόιδο να υπογράψει αυτό που του πρόσφεραν...
Δε νομιζω,ειδικα σημερα φανηκε οτι ηταν συνειδητοποιημενος απο καιρο σε πια ομαδα θελει να παει.

Επισκέπτης
Ο λόγος που δίνεις δίκιο στον Σκόρδα είναι ο ίδιος για τον οποίο δεν καταλαβαίνεις που θέλω να καταλήξω...
το πας λαθος ομως.....,γιατι εγω δεν μιλησα για τους οικονομικους ορους της προσφορας που εγινε στον αβρααμ!που αν θες να τους συζητησουμε ,κανενα προβλημα....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
το μονο κενο σημειο που εχω στην υποθεση ειναι εκεινη η δηθεν προταση απο Ρωσια την ημερα που ειχε κληθει να υπογραψει ανανεωση.Κατα τα αλλα,ας μη μενουμε αλλο,η υποθεση εληξε,ο παιχτης εφυγε ηδη για Αθηνα και κοιταμε μπροστα,μακαρι να γινει σωστη επενδυση των χρηματων,οχι αλλες μεταγραφες αεροδρομιου,και τα τρενα καλα ειναι...

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
ο αμοροζο φετος φιλε μου και συναγωνιστη ισως κανει πολυ καλη χρονια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom