stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
ο θειος αυξησε την προσφορα του για τον ανατολακη νο2!
κακοήθειες.δεν έχουν καμία σχεση οι δύο τους.ο θειος αυξησε την προσφορα του για τον ανατολακη νο2!
κακοήθειες.δεν έχουν καμία σχεση οι δύο τους.
ο ένας είναι από Πυλαία και ο άλλος από Μεσημέρι
Αυτος παει για εξω μαλλονποιο αβρααμ και ισαακ ενα ειναι το μπακ με μελλον
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ!ΤΕΛΟΣ!
Αυτος παει για εξω μαλλον
για τον συγκεκριμενο να τα καταλαβω τα 4 και 5 εκ.Αυτος παει για εξω μαλλον
θα δουμε ρε πακαρα μην ανησυχεις αν και καταλαβαινω την αγωνια σου,θες να εχεις πρωτος το ρεπορταζ.για τον συγκεκριμενο να τα καταλαβω τα 4 και 5 εκ.
Φετος παντως δε θα παει πουθενά, παραμονέυουν και τίγρεις.
τελικά θα πουληθεί ο Αβραάμ ή όχι; και αν πουληθεί θα είναι για παραπάνω από 3εκ που ήταν λίγα και δεν σας ενδιέφερε να τα χάσετε;
και γι αυτό και για να ξέρω πόσο παραπάνω μπορεί να κοστολογηθεί ένας μπακ που παίζει και στα άκρα και ξέρει και μπαλίτσα, περιουσιακό μας στοιχείο είναι άλλωστεθα δουμε ρε πακαρα μην ανησυχεις αν και καταλαβαινω την αγωνια σου,θες να εχεις πρωτος το ρεπορταζ.
Μονο οι Αραμπατζης και Ηλιαδης πλεον ειναι ποιοτικοι στην ομαδα σας,αν αναφερεσαι στο Μελισση εχω αντιθετη γνωμη(προσωπικη)δε μου αρεσει ιδιαιτερα.Μακαρι ο προπονηταρας σας να αξιοποιησει τουλαχιστον τους αλλους δυο.και γι αυτό και για να ξέρω πόσο παραπάνω μπορεί να κοστολογηθεί ένας μπακ που παίζει και στα άκρα και ξέρει και μπαλίτσα, περιουσιακό μας στοιχείο είναι άλλωστε
όπως έχω πει ο ηλιάδης είναι πουλέν, αλλά τον έχουν βάλει να παίξει σε όλες τις θεσεις εκτός από αμυντικό χαφ.Μονο οι Αραμπατζης και Ηλιαδης πλεον ειναι ποιοτικοι στην ομαδα σας,αν αναφερεσαι στο Μελισση εχω αντιθετη γνωμη(προσωπικη)δε μου αρεσει ιδιαιτερα.Μακαρι ο προπονηταρας σας να αξιοποιησει τουλαχιστον τους αλλους δυο.
δε θέλω να μου στεναχωριέσαι τώρα που έφυγε ο ντούσκο.Μακαρι ο προπονηταρας σας να αξιοποιησει τουλαχιστον τους αλλους δυο.
ο προπονητης μας δεν ειναι τιποτε σπουδαιο αλλα ηρθε και με τα μισα λεφτα που παιρνει ο "πολυς"δικος σας Σαντος.Τωρα ποιος θα κανει δουλεια θα το δουμε στο προσεχες διαστημα.δε θέλω να μου στεναχωριέσαι τώρα που έφυγε ο ντούσκο.
και ό καινούργιος καλός είναι.δεν είδες για πότε μπήκε στο πρώτο αεροπλάνο και ήρθε;
άσε που θα δουλέψει και με τα ελληνόπουλα που έφερε ο σκόρδας στην ομάδα σας
μη λες δειχνουν καλυτεροι,ασε πρωτα να τους δεις στο γηπεδο.Και περυσι τα ιδια λεγατε με Σαλμον,Κνολ.Θα τους δουμε(οπως και τους δικους μας)και θα κρινουμε,(αμεροληπτα οπως παντα)επειδή δεν κρύβομαι πρωτος εγώ πέρυσι έκραζα συνέχεια για το άθλιο θέαμα της ομάδας και το γεγονός ότι είχε κολλήσει σε σάλμον , κνολ κτλ.
βέβαια ο μάγειρας ό,τι υλικά του δώσεις τέτοιο φαγητό θα κάνει.
φέτος τα υλικά δείχνουν καλύτερα.
έχουμε όλη τη χρονιά μπροστά μας να τα λέμε
Τελειωσε,τον πηρατε?Αντε μεγια...ο Καλογερος με 2,5 εκλεισε,μας πιασατε τον κολο........