Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ο θειος αυξησε την προσφορα του για τον ανατολακη νο2!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ποιο αβρααμ και ισαακ ενα ειναι το μπακ με μελλον
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ!ΤΕΛΟΣ!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αυτος παει για εξω μαλλον
για τον συγκεκριμενο να τα καταλαβω τα 4 και 5 εκ.
Φετος παντως δε θα παει πουθενά, παραμονέυουν και τίγρεις.
τελικά θα πουληθεί ο Αβραάμ ή όχι; και αν πουληθεί θα είναι για παραπάνω από 3εκ που ήταν λίγα και δεν σας ενδιέφερε να τα χάσετε;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
για τον συγκεκριμενο να τα καταλαβω τα 4 και 5 εκ.
Φετος παντως δε θα παει πουθενά, παραμονέυουν και τίγρεις.
τελικά θα πουληθεί ο Αβραάμ ή όχι; και αν πουληθεί θα είναι για παραπάνω από 3εκ που ήταν λίγα και δεν σας ενδιέφερε να τα χάσετε;
θα δουμε ρε πακαρα μην ανησυχεις αν και καταλαβαινω την αγωνια σου,θες να εχεις πρωτος το ρεπορταζ.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θα δουμε ρε πακαρα μην ανησυχεις αν και καταλαβαινω την αγωνια σου,θες να εχεις πρωτος το ρεπορταζ.
και γι αυτό και για να ξέρω πόσο παραπάνω μπορεί να κοστολογηθεί ένας μπακ που παίζει και στα άκρα και ξέρει και μπαλίτσα, περιουσιακό μας στοιχείο είναι άλλωστε

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
και γι αυτό και για να ξέρω πόσο παραπάνω μπορεί να κοστολογηθεί ένας μπακ που παίζει και στα άκρα και ξέρει και μπαλίτσα, περιουσιακό μας στοιχείο είναι άλλωστε
Μονο οι Αραμπατζης και Ηλιαδης πλεον ειναι ποιοτικοι στην ομαδα σας,αν αναφερεσαι στο Μελισση εχω αντιθετη γνωμη(προσωπικη)δε μου αρεσει ιδιαιτερα.Μακαρι ο προπονηταρας σας να αξιοποιησει τουλαχιστον τους αλλους δυο.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μονο οι Αραμπατζης και Ηλιαδης πλεον ειναι ποιοτικοι στην ομαδα σας,αν αναφερεσαι στο Μελισση εχω αντιθετη γνωμη(προσωπικη)δε μου αρεσει ιδιαιτερα.Μακαρι ο προπονηταρας σας να αξιοποιησει τουλαχιστον τους αλλους δυο.
όπως έχω πει ο ηλιάδης είναι πουλέν, αλλά τον έχουν βάλει να παίξει σε όλες τις θεσεις εκτός από αμυντικό χαφ.
τον αραμπατζη τονπηραμε ως δεξίχαφ και τον κάνανε μπακ, τραυματίστηκε κιόλας , οπότε, είδωμεν.Πάντως όλοι τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση.
Ο μελίσης πάντως φέτος έκανε φοβερή χρονιά.ειδικά σαν δεξί μπακ στο τέλος και την ομάδα έβγαζε μπροστά και αμυντικα ήταν άψογος.
Για τον μπαλάφα..... 

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μακαρι ο προπονηταρας σας να αξιοποιησει τουλαχιστον τους αλλους δυο.
δε θέλω να μου στεναχωριέσαι τώρα που έφυγε ο ντούσκο.
και ό καινούργιος καλός είναι.δεν είδες για πότε μπήκε στο πρώτο αεροπλάνο και ήρθε;
άσε που θα δουλέψει και με τα ελληνόπουλα που έφερε ο σκόρδας στην ομάδα σας

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Παυλοοοοοοοοοοοοοοοο κλεισε ρε μαλακα κανενα αιρ κοντισιον θες να μας βρουνε παγακια;;;;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
δε θέλω να μου στεναχωριέσαι τώρα που έφυγε ο ντούσκο.
και ό καινούργιος καλός είναι.δεν είδες για πότε μπήκε στο πρώτο αεροπλάνο και ήρθε;
άσε που θα δουλέψει και με τα ελληνόπουλα που έφερε ο σκόρδας στην ομάδα σας
ο προπονητης μας δεν ειναι τιποτε σπουδαιο αλλα ηρθε και με τα μισα λεφτα που παιρνει ο "πολυς"δικος σας Σαντος.Τωρα ποιος θα κανει δουλεια θα το δουμε στο προσεχες διαστημα.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επειδή δεν κρύβομαι πρωτος εγώ πέρυσι έκραζα συνέχεια για το άθλιο θέαμα της ομάδας και το γεγονός ότι είχε κολλήσει σε σάλμον , κνολ κτλ.
βέβαια ο μάγειρας ό,τι υλικά του δώσεις τέτοιο φαγητό θα κάνει.
φέτος τα υλικά δείχνουν καλύτερα.
έχουμε όλη τη χρονιά μπροστά μας να τα λέμε

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
θα το γυρισει στο παστιτσιο; φετος ειναι το ρισκο περσυ σας στιρηξε ο αλλος μασησε τον παπα και φετος αλλα αν δεν παιχτει μπαλα του χρονου καηκατε. πολυ άπλα ο ζαγορ με τις μεταγραφες του να μας δωσει μια με τα λεφτα του να μας σκοτωσει που λεει και ο οπαδος σας

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
επειδή δεν κρύβομαι πρωτος εγώ πέρυσι έκραζα συνέχεια για το άθλιο θέαμα της ομάδας και το γεγονός ότι είχε κολλήσει σε σάλμον , κνολ κτλ.
βέβαια ο μάγειρας ό,τι υλικά του δώσεις τέτοιο φαγητό θα κάνει.
φέτος τα υλικά δείχνουν καλύτερα.
έχουμε όλη τη χρονιά μπροστά μας να τα λέμε
μη λες δειχνουν καλυτεροι,ασε πρωτα να τους δεις στο γηπεδο.Και περυσι τα ιδια λεγατε με Σαλμον,Κνολ.Θα τους δουμε(οπως και τους δικους μας)και θα κρινουμε,(αμεροληπτα οπως παντα)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ο Καλογερος με 2,5 εκλεισε,μας πιασατε τον κολο........

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ακριβεια ρε φιλε το πετρελαιο το ψωμι κατι να βγαλουμε κι εμεις

Stories