AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Πες τα μπας και ξυπνησεις τα προβατα...Μονοετές γίνονται για να κάνει κάθε χρόνο μεταγραφές ο Sir Κόντης. Ναι, αυτός που έδωσε Μόρις, Επαλέ, Νιρέν κάτω από το τραπέζι.
Πες τα μπας και ξυπνησεις τα προβατα...Μονοετές γίνονται για να κάνει κάθε χρόνο μεταγραφές ο Sir Κόντης. Ναι, αυτός που έδωσε Μόρις, Επαλέ, Νιρέν κάτω από το τραπέζι.
δεν θα σε βρουμε ρε ποντικαρα....Πες τα μπας και ξυπνησεις τα προβατα...
γιατι ρε φιλε αυτη η επιθεση??δεν θα σε βρουμε ρε ποντικαρα....
φυσικα και επιτρεπεται η αντιθετη αποψη και πρεπει να υφισταταιγιατι ρε φιλε αυτη η επιθεση??
τι εχεις να χωρισεις?
δεν επιτρεπεται η αντιθετη αποψη και η αντιπολιτευση?
ως θα παμε μπροστα ετσι??
δεν σε καταλαβαινω γιατι δεν ησουν επιθετικος κ αδιαλακτος κατα το παρελθον...
μαλλον κατι προσωπικο??φυσικα και επιτρεπεται η αντιθετη αποψη και πρεπει να υφισταται
αλλα ο συγκεκριμενος ειναι για κλωτσιες...
Αν θες να σε παιρνω στα σοβαρα και να σου απαντω γραψε μου τι εχω πει που να ειναι για κλωτσιες,αν δεν εχεις να πεις κατι μην απαντας σε μυνηματα μου,να μαθεις να σεβεσαι την αλλη αποψη...φυσικα και επιτρεπεται η αντιθετη αποψη και πρεπει να υφισταται
αλλα ο συγκεκριμενος ειναι για κλωτσιες...
αν παιξει καλα στο πρωτο γυροΣχετικά με Σολτάνι , πολύ λογικό το μονοετές συμβόλαιο , είναι πολύ καλός μπαλαδόρος και θα παίζει 11άδα , είναι όμως και "ψυχάκιας" και δεν είναι σίγουρο ότι θα δέσει στη φιλοσοφία του Τσιώλη . Πόσες φορές είδαμε άλωστε το έργο παικταράδες να κάθονται πάνω σε πολυετή συμβόλαια και να το παίζουν τραυματίες ή ανέτοιμοι ψυχολογικά κ.α. Ας παίξει καλά μέχρι τον Δεκέμβρη κι εκεί τον αναναιώνεις ...
ποντικαρα λιγα με εμενα...Αν θες να σε παιρνω στα σοβαρα και να σου απαντω γραψε μου τι εχω πει που να ειναι για κλωτσιες,αν δεν εχεις να πεις κατι μην απαντας σε μυνηματα μου,να μαθεις να σεβεσαι την αλλη αποψη...
Μονοετές γίνονται για να κάνει κάθε χρόνο μεταγραφές ο Sir Κόντης. Ναι, αυτός που έδωσε Μόρις, Επαλέ, Νιρέν κάτω από το τραπέζι.
Πες τα μπας και ξυπνησεις τα προβατα...
και δεν εγινε τιποτα απο αυτα τελικα..
Στοιχημάτιζαν τη σέντρα με τον... Κάρλος Τέβες
Ενα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της δικογραφίας είναι αυτό που σχετίζεται με τα παράνομα στοιχήματα γνωστών ποδοσφαιριστών. Απίστευτη είναι η συνομιλία ποδοσφαιριστή του Αρη με άτομο που συμμετέχει σε παράνομο στοίχημα προκειμένου να ποντάρει 15.000 ευρω ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κάνει τη... σέντρα στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι (στις 15 Φεβρουαρίου 2011, τελικό αποτέλεσμα 0-0) για το Γιουρόπα Λιγκ. Το σχέδιο περιελάμβανε - με τη βοήθεια του μεξικανού ποδοσφαιριστή του Αρη Καστίγιο και του επιθετικού του Αρη, Κόκε - να υπάρχει συνεννόηση με τον αργεντινό φορ της αγγλικής ομάδας, Κάρλος Τέβες, ώστε ο Αρης να κερδίσει τη σέντρα του αγώνα και ο παίκτης να κερδίσει την απόδοση 1,90 στο στοίχημα.
Το πρόβλημα είναι ότι για το ποιος θα κερδίσει τη σέντρα υπάρχει η διαδικασία του στριψίματος νομίσματος από τον διαιτητή και τους αρχηγούς των ομάδων. Ομως όπως λέει ο ποδοσφαιριστής του Αρη σε αυτόν που θα ποντάρει για λογαριασμό του, «θα το γυρίσουνε, θα το γυρίσουνε αλλά θα του πουν, ας πούμε, ξέρεις εγώ θέλω το γήπεδο εσύ βάλε τη σέντρα».
Τελικά η προσπάθεια του ποδοσφαιριστή του Αρη να κερδίσει την πολυπόθητη... σέντρα δεν είχε αίσιο τέλος αφού τελικώς τη σέντρα έκανε σε αυτόν τον αγώνα η Μάντσεστερ Σίτι.
Κατηγορούμενος για παράνομα στοιχήματα αναμένεται να βρεθεί και διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος φέρεται να παίζει μεγάλα ποσά σε παράνομο γραφείο στοιχημάτων. Στις συνομιλίες ακούγονται δύο «μπούκερς», να λένε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έκαμε τζίρο 264.000 ευρώ, και ότι του αρέσει να ποντάρει στα κόρνερ και να μπαίνουν γκολ τα τελευταία 15 λεπτά.
Αναφορά στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Άρη (τελικό αποτέλεσμα 2-2) γίνεται στο πόρισμα της κ. Παπανδρέου όπου υπάρχει διάλογος μεταξύ Μπέου και Ζαμάνη.
Αναλυτικά:
Σε συνομιλία δε του Αχιλλέα Μπέου με τον Νίκο Ζαμάνη, περί ώρα 11.52 την 27.2.2011, ο πρώτος λέει στον δεύτερο ότι «99% το έχει δώσει το παιχνίδι το Αρης στη Λάρισα και ότι θα μιλήσουν και από κοντά στο γήπεδο», ενώ αργότερα, περί ώρα 00.01, ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί στον Βασίλη Γεωρτσιάκο, και αφού τον ρωτά για το τι αποδόσεις παίζει η Λάρισα, του λέει «να βάλει ένα δεκάρικο την Λάρισα στο Χ» (ενν. τον αγώνα μεταξύ των ομάδων «Λάρισας - Αρη», που διεξήχθη την 27.2.2011 με αποτέλεσμα 2-2».
και τι θες να μας πεις με αυτα ρε...
Αναφορά στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Άρη (τελικό αποτέλεσμα 2-2) γίνεται στο πόρισμα της κ. Παπανδρέου όπου υπάρχει διάλογος μεταξύ Μπέου και Ζαμάνη.
Αναλυτικά:
Σε συνομιλία δε του Αχιλλέα Μπέου με τον Νίκο Ζαμάνη, περί ώρα 11.52 την 27.2.2011, ο πρώτος λέει στον δεύτερο ότι «99% το έχει δώσει το παιχνίδι το Αρης στη Λάρισα και ότι θα μιλήσουν και από κοντά στο γήπεδο», ενώ αργότερα, περί ώρα 00.01, ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί στον Βασίλη Γεωρτσιάκο, και αφού τον ρωτά για το τι αποδόσεις παίζει η Λάρισα, του λέει «να βάλει ένα δεκάρικο την Λάρισα στο Χ» (ενν. τον αγώνα μεταξύ των ομάδων «Λάρισας - Αρη», που διεξήχθη την 27.2.2011 με αποτέλεσμα 2-2».