Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
εγω εκανα αποχη
δεν ξερω τιποτα
*αντελινο ψυχαρα ολυμπιακαρα

Ποια αποχή έκανες βρε λουλού; Που έμπαινες στο thread μας και έλεγες ότι θα μας αποκλείσετε μες το παλατάκι για να τσούζει πιο πολύ... Φάνηκε όμως ποιος έτσουξε τελικά :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Αναλυτικότερα

Σύνολο Αγώνων:10

Νίκες ΠΑΟΚ: 8

Νίκες Άρη:2

Περίοδος            Φάση                                   Αγώνας            Σκορ

1998-1999            Τελική (Θέσεις 3-4)            ΠΑΟΚ- Άρης     79-73

1998-1999            Τελική (Θέσεις 3-4)            Άρης- ΠΑΟΚ    75-64

1998-1999            Τελική (Θέσεις 3-4)            ΠΑΟΚ- Άρης     78-69

1995-1996            Προημιτελική                     Άρης- ΠΑΟΚ    70-102

1995-1996            Προημιτελική                     ΠΑΟΚ- Άρης     99-88

1994-1995            Προημιτελική                     ΠΑΟΚ- Άρης     84-82

1994-1995            Προημιτελική                     Άρης- ΠΑΟΚ    84-73

1994-1995            Προημιτελική                     ΠΑΟΚ- Άρης     76-69

1993-1994            Πρώτη                              ΠΑΟΚ- Άρης     67-58

1993-1994            Πρώτη                               Άρης- ΠΑΟΚ    56-65[/b]

Ήμουν μέσα... Ποτέ δε θα ξεχάσω αυτήν την εμπειρία!

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Ναι οταν μπλεκεις με γελοιες διοικησεις αυτο γινεται...Αλλα εσυ βρε καρπαζοεισπρακτορα περα απο 2 χρονιες που βγκες πριν 4 χρονια τι σκατα εχεις να επιδειξεις περισσοτερο απο μενα απο το 1991 και μετα? Που απο τοτε και για μια δεκαετια και βαλε σε ειχα στη πουτσα και στη φαπα...Το παιζεις και αυτοκρατορας τρομαρα σου κατσαπλια ανυπαρκτε... :2funny:
Μεγαλε,δεν σε ξερω,δεν εχω διαθεση ν απαντησω στο υφος που μιλας,αλλα να σου θυμισω: 3 ευρωπαικα(1993-1998-2003),κυπελλο ελλαδας 1998-2004,4-5 τελικοι κυπελλου,τελικός Sarleroix 2006,2 φορες στους 16-Euroleague.....
Εσυ που ησουν απο το 1993-94 και μετα πλην του κυπελλου του 1995? Μην συγκρινεις λοιπον για το που ημουν εγω και που εισαι εσυ επειδη ετυχε να παρετε μια σειρα με 3-2...Και που εισαι?Μην τρελαινεσαι.....ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ euroleague ξερεις τί σημαινει?Μην νομιζεις ότι θα ασχοληθουν και πολλοι μαζι σου...Κρατα χαμηλα την μπαλα....
Φιλικα

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Και επειδή λες για την κερκίδα,
ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΣΤΕ Ε;
Φωνάξτε και το ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΧΑΡΤΑΚΙΑ.

boobssucker: Το 1998 ήταν κύπελλο Ελλάδας με τους 6 παίχτες. Το 1997 η Προύσα. Ο πάοκ πήρε το κύπελλο το 1999 στο ΣΕΦ.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ενταξει τι να πεις δεν φταινε οι τουρκοι εμεις φταιμε(ΚΑΕ) τελος παντων η ομαδα το 6 τιτλων μιλαει στην ομαδα των 21...
Το χω ξανα πει μιλανε τα τουρκακια εδω μεσα που κρυβωνται πισω απο τα πληκτρα τους...
ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΡΕ ΦΛΩΡΑΚΙΑ....Γατακια  :knockinb: :knockinb:
Και οποιος θελει να στειλει και πμ να το κανονισω και απο κοντα...Τωρα και με τα μετρα του τζεφρυ εχω περισσοτερες καυλες. :fuck2:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
d3m, τα έχουν μπλοκάρει τα πμ...
21 τίτλους δεν πρέπει να έχουν σε όλα τα αθλήματα μαζί. Ο Πανελλήνιος στο μπάσκετ σίγουρα έχει παραπάνω από αυτούς

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μεγαλε,δεν σε ξερω,δεν εχω διαθεση ν απαντησω στο υφος που μιλας,αλλα να σου θυμισω: 3 ευρωπαικα(1993-1998-2003),κυπελλο ελλαδας 1998-2004,4-5 τελικοι κυπελλου,τελικός Sarleroix 2006,2 φορες στους 16-Euroleague.....
Εσυ που ησουν απο το 1993-94 και μετα πλην του κυπελλου του 1995? Μην συγκρινεις λοιπον για το που ημουν εγω και που εισαι εσυ επειδη ετυχε να παρετε μια σειρα με 3-2...Και που εισαι?Μην τρελαινεσαι.....ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ euroleague ξερεις τί σημαινει?Μην νομιζεις ότι θα ασχοληθουν και πολλοι μαζι σου...Κρατα χαμηλα την μπαλα....
Φιλικα

Λοιπον επειδη σε βλεπω ανενημερωτο η' ασχετο η' παριστανεις τον ασχετο να σου θυμισω λοιπον απο το 1991 και μετα εχουμε και λεμε...

1991: Κυπελλουχων Ευρωπης
1992: Πρωταθλημα και φιναλιστ στο κυπελλουχων Ευρωπης
1993: Τριτη θεση στο FINAL FOUR στην Αθηνα με ομαδα που δεν εχεις δει ουτε στον υπνο σου
1994: Κυπελλο Κορατς και δευτερος στο πρωταθλημα
1995: Κυπελλο Ελλαδας
1996: Φιναλιστ στο κυπελλο Κορατς
1998: Μια απο τις μεγαλυτερες καυλες με εκεινο το τριποντο του Πετζα μεσα στο σεφ και προκριση στον τελικο πρωταθληματος
1999: Κυπελλο Ελλαδας (Στον ημιτελικο σου εριξα την αλησμονητη ΠΟΥΤΣΑ 33 ΠΟΝΤΩΝ 83-50)

Μεσα σ'αυτη την δεκαετια 91-2001 ημουν παντα σε ημιτελικους και τελικους οταν εσυ ησουν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΕΒΡΙΣΚΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕΣ ΦΑΠΑ ΣΕ [size=13pt]ΟΛΕΣ[/size] ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΛΕΥ ΟΦ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ (οποτε αυτο το ''κατα τυχη'' που λες δειχνει την ξεφτυλα σου γιατι δεν εχεις ιδεα απο προιστορια προφανως και δεν εκανες καν τον κοπο να δεις ενα ποστ απο πανω σου με τα αποτελεσματα)

Για δε νικες-ηττες συνολικα στην ιστορια μας, παλι απο κατω εισαι φυσικα και οι μεγαλυτερες ηττες σου ειναι με 33 και 35 ποντους (αυτο περυσι) στην κεφαλα...

Αυτα τα ολιγα για να σου φρεσκαρω την μνημη...

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
To ξερω οτι τα μπλοκαρουν
Εδω ο αλλος μου ειπε ελα εξω απο τι θυρα 4 αυριο στις 8(εκεινη την ωρα παιζανε με τα χανουμια :jerking:)
Εδω που τα λεμε η μαλακια ειναι οτι τοσα χρονια ο μαλακας ο τζεβελεκης φταιει με το δαμιανιδη που τους σωσανε αν ειναι δυνατον ο ΑΡΗΣ εσωσε το τουρκο ουτε σε αλλο γαλαξια δεν γινονται αυτα απο τοτε εχω να παω στο μπασκετ ουτε ευρολιγκα δεν πατησα τελος παντων η αλλη η μαλακια ειναι να εχεις να πριζουν αρχιδια οι οπαδοι πριν 1 χρονο λεγανε το πεθαμενο μπασκετ πηγαινανε σε ενα ματς με τον ΑΡΗ και καμια 2000 με το γαυρο...Τι χρονια που πεφτανε ειχανε σε ολα τα ματς 100 ατομα και στο παιχνιδι με μας 6000.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ενταξει ο πανω τουρκος λεει οτι στο μπασκετ ειναι μεγαλυτερος :jerking: :jerking:
Ρε ΜΑΛΑΚΑ τουρκε ΞΕΚΟΛΑ 21 τιτλοι τρωως οσους τιτλους εχεις συνολο πηρε ο ΑΡΗΣ μετα το 90 για μια δεκατια μεσα στα χρεη ΦΥΤΟ ΦΕΛΕ Ε ΦΕΛΕ.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ο ΑΡΗΣ κέρδισε τα ματς που έπρεπε. Δεν είναι Τουρκος να κάτσει να χάσει. Αν ο Βαγγέλας δεν στηνόταν στο χανούμι ο Τούρκος θα είχε πέσει. Εκείνη τη μέρα είχα πάει στα επίσημα του Κρατκού και γελούσα με την ψυχή μου. Να φωνάζουν από τα μεγάφωνα "μην απαντάτε στις προκλήσεις". Ποιες προκλήσεις ρε, μόνοι σας είστε στο γήπεδο...Να βρίζουν τη μάνα του Ηλιάδη που τύχαινε ο αδελφός του να είναι παίκτης του ΑΡΗ...Να σηκώνουν τούρκικες σημαίες...Να κόβουν διχτάκια...Να ανοίγουν σαμπάνιες...

Από την άλλη το τελευταίο που με απασχολεί είναι τι κάνει ο πάοκ. Λεφτά δεν έχει ΚΑΜΙΑ ομάδα, πλην πάο - οσφπ. Ολες στα ίδια σκατά είναι. Ο κόσμος δεν πηγαίνει στο γήπεδο, και πάλι καλά που είχε και τα ντέρμπυ και θυμήθηκε λίγο ο κόσμος το μπασκετ...Καλά για τους άλλους που κάνουν αποχή δεν έχω τι να πω...Και τρύπιος να είναι, δεν κάνεις αποχή για ένα πρόσσωπο. Δεν με αφορά, δεν είμαι μέλος, οπότε δεν μου πέφτει λόγος.

Ακόμα και οι δύο ομάδες να παίξουν στους ομίλους της Ευρωλίγκα, θα είναι καταδικαστικό και για τους δύο, από τη στιγμή που καμία επιχείρηση δεν έχει την ευκαίρια να δώσει χορηγίες. Γιατί με τα λεφτά από τα διαρκείας και μόνο, ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.

Μπορεί να μας πει κάποιος τι μπάτζετ είχε πέρυσι το Μαρούσι;

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
d3m η ιστορια πανιβλακα εβραιοσκωληκα γραφει και δεν ξεγραφει...Αναφερομαι απο το 1991 και μετα οταν εφυγε η αιτια που δεν αφανιστηκες οπαδικα και του εβριζες τη μανα λεγοντας τον προδοτη...Σκουληκια ονομα και πραγμα...
Οι δε τιτλοι σου πριν το 90, ειναι τοσο βρωμικοι οσο και οι τιτλοι του γαυρου στη μπαλα...

Σε 5 σειρες πλευ οφ εχουμε βρεθει επι ΕΣΑΚΕ και σε ΟΛΕΣ εχεις χορτασει πουτσα...Ξεκωλιασμα συνεχομενο μαρινελλες...

Και μην μιλας μπουκομενος γιατι σταζει ασπρομαυρο χυσι ακομα απο το στοματακι σου απο χθες... :2on1: :pipa1:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Φιλικα

Ε όχι και πού ήμουν :2funny: :2funny: :2funny: Πήρα άλλο ένα κύπελλο το '99, ήμουν φιναλίστ Κυπέλλου Κυπελλούχων το '96 και φιναλίστ στο πρωτάθλημα το '98 και το '99... Και αυτά μετά το '94!

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ε όχι και πού ήμουν :2funny: :2funny: :2funny: Πήρα άλλο ένα κύπελλο το '99

Η μεγαλη πλακα ειναι και οτι διεγραψε τελειως απο τον εγκεφαλο του την ψωλα 33 ποντων που εφαγε στον ημιτελικο εκεινη την χρονια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
μιλάνε για ψωλές η χυμένες γκόμενες από το στόμα μέχρι τα νύχια δέστε το ταβάνι και πάντε μια βόλτα με τα όνειρα σας κόλοπουλια :2funny:
unled00.jpg

ΕΛΑ :cum:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα...
φάγατε τρίποντο και μείνατε ξεροί!

Του Γιαννάκη η ψ**ή στης μαμάς σας το μ***ί...
που***ας γιοι-που***ας γιοι Μωαμεθανοί!

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
d3m η ιστορια πανιβλακα εβραιοσκωληκα γραφει και δεν ξεγραφει...Αναφερομαι απο το 1991 και μετα οταν εφυγε η αιτια που δεν αφανιστηκες οπαδικα και του εβριζες τη μανα λεγοντας τον προδοτη...Σκουληκια ονομα και πραγμα...
Οι δε τιτλοι σου πριν το 90, ειναι τοσο βρωμικοι οσο και οι τιτλοι του γαυρου στη μπαλα...

Σε 5 σειρες πλευ οφ εχουμε βρεθει επι ΕΣΑΚΕ και σε ΟΛΕΣ εχεις χορτασει πουτσα...Ξεκωλιασμα συνεχομενο μαρινελλες...

Και μην μιλας μπουκομενος γιατι σταζει ασπρομαυρο χυσι ακομα απο το στοματακι σου απο χθες... :2on1: :pipa1:

Ημουν εκτος θεσσαλονικη για γουστα να περασω μανικι και καμια περιεργη τουρκαλα...
Βρε ηλιθιε dirkgay4 5 συνεχομενα χρονια ετρωγες καυλι μεσα στο κρατικο και λεγαται στα ραδια δεν ασχολουμασται με το μπασκετακι...Στο ξανα λεω ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ γιωτα οσους τιτλους εχεις παρει συνολικα στο μπασκετ τοσους εχει παρει ο ΑΡΗΣ μετα το 91 ΒΛΑΚΑ...Οι τιτλοι μετρανε οπως λετε και εσεις στη μπαλιτσα εχουμε παρει τοτε τοτε και πηραμε και μια πουτσα κιτρινη για το στομα μας το σαπιο....
Βρε νουμερο που θα με μιλησεις κιολας σκατοψαρακα πριν λιγο καιρο τα λογια σας τα ξεχανς?δεν ασχολουμαστε με τι σπιριαρα μπαλα.
Εγω το εχω πει σε κατι αλλα φορο του ΑΡΗ δεν παω μπασκετ απο τι χρονια που σωσανε εσας τα βρωμομουνα και ουτε θα ξανα παω φετος ουτε ενα παιχνιδι δεν ειδα live αλλα μου τι δινει ο τουρκοπρλογος σας που ζειτε μια ζωη για μια χαρα να νικησετε τον ΑΡΗ να σηκωσετε τι κουπα καυλι και να πατε στο λευκο πυργο.
Καραγκιοζι τουρκε.

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Και κατι τελευταιο γιαυτες τις κλυτοριδικες τουρκαλες που γραφουν εδω.
Ρε μουνακια τα ξεχνατε οταν εχανε ο ΑΡΗΣ στο πρωταθλητριων που πηγαινατε στο λευκο πυργο?Ε?ΜΟΥΝΙΑ?που σας κατεβαζε ο μαναβης με το νικολα και το τζαμαλ(τζαμαλικο)...Που αργοτερα δημοσια ο τζαμαλ ο γλυφτης οταν εκανε εκπομπη στο μετροπολις ζητησε συγνωμη για ολα αυτα και για το πανο στο βολο?
Τις βολες του πρελεβτς το σεφ ρε ΜΟΥΝΙΑ που ελεγε τι να κανω?Τις ξεχνατε?ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ γαμω τον ολυμπιακο σας.
Τα ξεχαντε ρε μουνια οτι μεγαλο κομματι του λαους σας σταματησε να ασχολειται γενικα με τι κωλομαδα σας επειδη τρωγατε τι πουτσα του μπασκετ το 80' καταγεγραμενα τα δηλωσε ο νικολας πριν χρονια που σας ειχε τσιρακια με το μαναβη ολους σας καθαρα το ειχε πει μιλανε τα φυτα που λογο ΑΡΗ τοτε δεν πηγαινανε ουτε στη τρουμπα.
Τα ξεχνατε ρε μουνοπανα οτι ειστε η μοναδικη τοσα χρονια που λετε οτι ο γκαλης και ο γιαννακης ηταν παντου ντοπε?Αμα ηταν παντου ντοπε τωρα θα ηταν καθε μερα στα νοσοκομεια με τις οτι ναναι ντοπες εκεινης τις εποχης ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.
Μιλατε και για μπασκετ μαλακες που τι χρονια με μπατμαν λιαδελη κορονιο και σια λεγαται στα ραδια φετος μπασκετ θα σηκωσουμε τα παντα(αρχιδια καπλαμα) ολοι στο κρατικο εκει θελει στηριξη που υπαρχει εργο και μολις φανηκε οτι ο μπατμαν σας χρεωνε και γινοταν οτι ναναι απο τα 5000 εισιτηρια πεσατε στα 1000 και την επομενη χρονια με τις πουτσες και τις σφαλιαρες απο παντου εισασταν 64 ατομα σε παιχνιδι ευρωπαικο?Τα πιο πολλα εισιτηρια και εκεινη τι χρονια με τον ΑΡΗ τα κοψατε 2500 με το βαζελογαυρο ουτε 1000 ατομα δεν εισασταν σας ειχε κανει μεχρι και ρομπα ο κατσαρης στο μουστακι οτι κοβετε τα πιο λιγα εισιτηρια...ΜΑΛΑΚΕΣ μπουρδελα φλωρια.
Εγω σας μιλαω με γεγονοτα που εζησα και κυριως ακουστην στα ραδια απο ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
Πλεον δεν ακουω αθλητικους σταθμους κανεναν.

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Προφορική συμφωνία με Καστίγιο

Σε προφορική συμφωνία με τον Νέρι Κατίγιο ήρθε ο ΑΡΗΣ. Ο αδελφός και μάνατζερ του παίκτη, Άλεξ Καστίγιο, συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας, συζήτησαν και έδωσαν τα χέρια για συνεργασία διάρκειας δύο χρόνων.

Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα για το συμβόλαιο του, όπως επίσης και με την Σαχτάρ. Το μόνο που μένει πλέον είναι η λύση της συνεργασίας του με την Ουκρανική ομάδα και οι υπογραφές έτσι ώστε να επισημοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Με αυτή την κίνηση ο ΑΡΗΣ πρόκειται να πραγματοποιήσει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του και μια από τις μεγαλύτερες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Αγκαλιά» με Σολτάνι

Σε συμφωνία με τον Καρίμ Σολτάνι ήρθε ο ΑΡΗΣ. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (14/6) στα γραφεία του Συλλόγου, μαζί με τον μάνατζερ του,  Χαρμ Γιαν Σίλτερορντ, και έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του ΑΡΗ για συμβόλαιο ενός έτους.

Ο παίκτης θα βρεθεί πάλι στα γραφεία της ομάδας την Τετάρτη (15/6), όπου θα «πέσουν» οι υπογραφές και θα επισημοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κοντά σε συμφωνία με Μάριο Ρουί

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 20χρονο διεθνή Πορτογάλο, Μάριο Ρουί, βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και φαίνεται να ενδιαφέρει τον Σάκη Τσιώλη, που θέλει παίκτες στην αριστερή πλευρά και αναζητά μία ποιοτική λύση στο κομμάτι αυτό.

Ο παίκτης ανήκει στην Μπενφίκα και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του, καθώς ο Πορτογάλος μπορεί να μείνει ελεύθερος μετά από 3 χρόνια, γεγονός που η πλευρά του ΑΡΗ θέλει να εκμεταλλευτεί. Η Μπενφίκα τον παραχώρησε δανεικό στην Fatima, όπου αγωνίστηκε την αγωνιστική περίοδο που έληξε, έχοντας 25 συμμετοχές (24 ως βασικός) και σκοράροντας ένα γκολ.

Ο Μάριο Ρουί έχει περάσει απ’ όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας (U15, U17, U19). Μάλιστα, ήταν συμπαίκτης του Danilo Pereira, στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας U19 και αγωνίστηκε στο Euro που διεξήχθη στη Γαλλία, πέρσι το καλοκαίρι, ως βασικό αριστερό μπακ και στους 3 αγώνες του ομίλου.

Στο μεταξύ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του Σολτάνι, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με τη Διοίκηση για μονοετές συμβόλαιο. Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Νέρι Καστίγιο, καθώς είναι δεδομένη η θέληση του Μεξικανού να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΑΡΗ.

Τέλος, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κλείσει και το θέμα του Σάκη Κανούλα, του 19χρονου επιθετικού από την Επανομή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom