Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τον Σολτανι αφου τον πιστευουν τοσο γιατι του κανουν ενα χρονο συμβολαιο? :idiot:

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
φίλε μην ξεχνάς ότι οι οπαδοί του παοκ ειναι κομπλεξαρισμενοι κυρίως λόγο χαμηλής μόρφωσης, υποβαθμισμενων περιοχών διαμονής, ουσιαστικής ασχήμιας λόγω καταγωγής, χαμηλού οικονομικού προφίλ και άλλων πολλών πραγματων.

μην ξεχνάτε πόσο δύσκολα παλιά έβρισκαν το παλέ ντε σπορ, αφού οι πιο πολλοί συνέχιζαν την λαμπράκη για τούμπα.

χαμηλό επίπεδο το οποίο και μετέφεραν εντόνως στο κένβτρο της πόλης και την παραλία και όπου όλοι μας δυσφορούσαμε.

Ειναι η ντροπή και η βρωμιά της πόλης.

Δείτε από την ηγεσία τους.

Αμόρφωτοι άνθρωποι (Ζαγοράκης, Ποικιλίδης, Βιολίδης κλπ) οι οποίοι έχουν ως καλύτερες παραστασεις της ζωής τους τα μπουζούκια και τις πουτάνες.

αυτοί είναι μπαοκτσήδες

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Απο τις κινησεις μεχρι τωρα,εχω πανω κατω μια ιδεα πως θα κινηθει η ομαδα.Συμβουλη μου,ξεχαστε διαρκειας και μαλακιες,βαλτε Νοβα να δειτε λιγη μπαλιτσα εισαγωγης και να εξασφαλισετε και την ηρεμια σας.Μεχρι να ερθει καποιος παραγοντας της προκοπης(δυσκολο εως και αδυνατο με την υπαρχουσα κατασταση)καλο ειναι να ασχοληθουμε με τιποτ'αλλο...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Απο τις κινησεις μεχρι τωρα,εχω πανω κατω μια ιδεα πως θα κινηθει η ομαδα.Συμβουλη μου,ξεχαστε διαρκειας και μαλακιες,βαλτε Νοβα να δειτε λιγη μπαλιτσα εισαγωγης και να εξασφαλισετε και την ηρεμια σας.Μεχρι να ερθει καποιος παραγοντας της προκοπης(δυσκολο εως και αδυνατο με την υπαρχουσα κατασταση)καλο ειναι να ασχοληθουμε με τιποτ'αλλο...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6

αν τους κανεις τετραετή συμβόλαια και δεν σου βγούνε θα λες πάλι εσύ ο ίδιος ΚΟΙΜΟYΝΤΑΙ ΑΥΤH ΕΚEΊ ΣΤHΝ ΠΑΕ, διαλέξτε τι θέλετε μερική, και πάνω από όλα κοιτάξτε να είστε με τα συμφέροντα του συλλόγου

ERETZUM

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
φοβερή γνώμη έχει αλλα δεν σκέφτηκε αν όλη κάνουμε αυτό που θα κάνει αυτός για 5 χρονια αν υπάρχει ο AΡΗΣ του

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Παρακαλω τους εφηβους του σαιτ να μην ασχολουνται μαζι μου οπως κανω κι εγω μαζι τους,και επισης αυτους που τρωνε απο την ομαδα και επιζουν...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αν τους κανεις τετραετή συμβόλαια και δεν σου βγούνε θα λες πάλι εσύ ο ίδιος ΚΟΙΜΟYΝΤΑΙ ΑΥΤH ΕΚEΊ ΣΤHΝ ΠΑΕ, διαλέξτε τι θέλετε μερική, και πάνω από όλα κοιτάξτε να είστε με τα συμφέροντα του συλλόγου
Την πατησανε με τα συμβολαια παικτων που δεν ξερανε οπως πχ Σακατα,ο Σολτανι ειναι αλλη περιπτωση,η τον πιστευεις και τον δενεις με συμβολαιο η στρεφεσαι αλλου,απλα τα πραγματα,δεν ειναι τοσο δυσκολα...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Παρακαλω τους εφηβους του σαιτ να μην ασχολουνται μαζι μου οπως κανω κι εγω μαζι τους,και επισης αυτους που τρωνε απο την ομαδα και επιζουν...
θα φας καλα μαλακα...
βρωμοποντικαρα

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
τολμησες μωρε αγκνιους να αμφισβητησεις τις μεταγραφες αλλα και τα μονοετη(  :jerking: )
συμβολαια;Εισαι αγκαθετος και ποντικαρας

Αυτα για να βλεπουν ορισμενοι ποια ειναι τα προβατα στην Θεσσαλονικη

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
τολμησες μωρε αγκνιους να αμφισβητησεις τις μεταγραφες αλλα και τα μονοετη(  :jerking: )
συμβολαια;Εισαι αγκαθετος και ποντικαρας

Αυτα για να βλεπουν ορισμενοι ποια ειναι τα προβατα στην Θεσσαλονικη
Για αυτο δεν προκειται ποτε νε δουμε τιτλους οσο ζουμε,και ποτε δεν προκειται να ερθουν σοβαροι ανθρωποι να χωσουν χρηματα,τραγικη η κατασταση με δαυτους...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
Την πατησανε με τα συμβολαια παικτων που δεν ξερανε οπως πχ Σακατα,ο Σολτανι ειναι αλλη περιπτωση,η τον πιστευεις και τον δενεις με συμβολαιο η στρεφεσαι αλλου,απλα τα πραγματα,δεν ειναι τοσο δυσκολα...

ξέρεις πολύ καλά πως αυτά είναι πολύπλοκα πράγματα δες κοκε παραδείγματος

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ξέρεις πολύ καλά πως αυτά είναι πολύπλοκα πράγματα δες κοκε παραδείγματος
Κοιτα,τα πραγματα ειναι πολυ απλα,δεν κανεις μονοετες σε καποιον που τον ξερεις και υποτιθεται τον προοριζεις για 11αδατο και βασιζεις επανω του την ομαδα.Μονοετες μου δειχνει οτι δεν τον πολυπιστευεις.Καμια ομαδα στον κοσμο δεν το κανει αυτο.Μονο σε παικτες 33+ που τους φερνεις να σου βγαλουν την χρονια.Οταν κανεις μονοετες σε 26χρονο που τον εβλεπες ολη την χρονια και τον προοριζεις για βασικο μου δειχνει οτι δεν τον πολυπιστευεις.Και βεβαια αυτο εχει να κανει με την πληρη αποτυχια στις μεταγραφες απο τους διοικουντες,στα 2 αυτα χρονια,εφεραν καμια 30αρια παικτες που ουτε καν τους ειχαν δει και με εξαιρεση τον Φατι,ολοι οι αλλοι ειτε εφυγαν ειτε θελουμε να φυγουν...

ΑΡΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
6
O καθένας έχει τις άποψης του αν κάτσω και αναλύσω και εγώ τις δικιές μου θα δεις πως έχω δίκαιο, η φάση είναι να είσαι διπλα στην ομάδα για να μην γίνει κολοπετινίτσα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
O καθένας έχει τις άποψης του αν κάτσω και αναλύσω και εγώ τις δικιές μου θα δεις πως έχω δίκαιο, η φάση είναι να είσαι διπλα στην ομάδα για να μην γίνει κολοπετινίτσα
τι ασχολεισαι με το ποντικι...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Η διαφορα μας ειναι στον τροπο που ο καθενας στηριζει.Το να δινεις λευκη επιταγη και να ακολουθεις δεν βοηθαει την ομαδα,μονο καποια συγκεκριμενα ατομα.Οι οπαδοι μιας πραγματικα μεγαλης ομαδας που μενει εκτος Ευρωπης οφειλουν να δειξουν με καποιο τροπο την απογοητευση και οργη τους,οχι με το να ακολουθουν συνεχως σαν τα προβατα ουτε με το να την πεφτουν στους παικτες μεσα στο γηπεδο.Εδω και 2 χρονια εχουμε ομαδα χαμηλης ποιοτητας και οφειλουμε τουλαχιστον να το επισημαινουμε.Αληθεια,η συνεργασια με Μ.Σιτυ που ειπωθηκε προεκλογικα ισχυει?Θα δουμε κανα παικταρα απο κει δανεικο?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Η διαφορα μας ειναι στον τροπο που ο καθενας στηριζει.Το να δινεις λευκη επιταγη και να ακολουθεις δεν βοηθαει την ομαδα,μονο καποια συγκεκριμενα ατομα.Οι οπαδοι μιας πραγματικα μεγαλης ομαδας που μενει εκτος Ευρωπης οφειλουν να δειξουν με καποιο τροπο την απογοητευση και οργη τους,οχι με το να ακολουθουν συνεχως σαν τα προβατα ουτε με το να την πεφτουν στους παικτες μεσα στο γηπεδο.Εδω και 2 χρονια εχουμε ομαδα χαμηλης ποιοτητας και οφειλουμε τουλαχιστον να το επισημαινουμε.Αληθεια,η συνεργασια με Μ.Σιτυ που ειπωθηκε προεκλογικα ισχυει?Θα δουμε κανα παικταρα απο κει δανεικο?
πηρες διαρκειας ρε γυφταρμα
αντε τραβα γινε μπαοκ...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μονοετές γίνονται για να κάνει κάθε χρόνο μεταγραφές ο Sir Κόντης. Ναι, αυτός που έδωσε Μόρις, Επαλέ, Νιρέν κάτω από το τραπέζι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom