Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ρε τυπε τι χορηγια και μαλακιες κοροιδα τους επιασαν τους βαζελους και καλα εκαναν τοτε.
Βαθια νυχτωμενος οποιος εχει τετοια αποψη,αυτα τα λεγανε οι γυφτοδημοσιογραφοι,η αληθεια ειναι πολυ διαφορετικη...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
AGNIUS μπορείς να στρουθοκαμηλίσεις κι άλλο... Δεν είναι γελοίο να λες ότι δε σ' ενδιαφέρει τί ομάδα είναι ο Κόντης απ' τη στιγμή που εσύ ο ίδιος πριν 2-3 σελίδες έλεγες ότι αυτός κάνει κουμάντο στην ομάδα σου; Όσο για το άλλο το αστείο που είπες ότι η ομάδα σου δεν έχει πάρε - δώσε με κανέναν όντως γελάσαμε αλλά η ομάδα σου & πάρε - δώσε ΕΧΕΙ & ΞΕΡΕΙΣ με ποιον τα έχει.
Αλλο το οτι δεν γουσταρω τις επιλογες του και τον τροπο που διοικει και αλλο να πω οτι εχει βαλει τον Αρη σε καποιο αρμα,αυτο απο που προκυπτει,απο τις βλακειες του Μαρινακη?Αν εστερνιζεσαι αυτη την αποψη να αναφερεις και γεγονοτα.Αλλοι τσιμπησανε χορηγιες,λεφτα για Μελισσηδες και δανεικους απο συγκεκριμενη ομαδα.Εγω μιλαω με βαση αυτα που γιναν,εσυ μιλας με βαση οσα λεει ενας παραγοντας(ο Θεος να τον κανει)του κατεστημενου...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
1.870
Πόντοι
8.245
Δεν ειναι η ομαδα μου Ο ΑΡΗΣ,αλλα Ο ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΚΟΛ,και κακως δεν μετρησε το παιχνιδι στο γκολ θα πηγαινε,γκολ μπηκε και δεν μετρησε

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
στο ιδιο εργο θεατες
αδικια στον αρη
με το στανιο 3 βαθμους σε ολυμπιακο και παναθηναικο (ο παναθηναικος βεβαια δεν μπορεσε να κερδισει αλλα το πετσινο το πεναλτυ το πηρε)
αηδια πια....
                προταση
αποχη απο ολους τους φιλαθλους απο ολες τις ομαδες εκτος

ολυμπιακου-παναθηναικου
αστους να παιζουν μονοι τους στην ελλαδα και στην ευρωπη να γινονται πορνες....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Αλλο το οτι δεν γουσταρω τις επιλογες του και τον τροπο που διοικει και αλλο να πω οτι εχει βαλει τον Αρη σε καποιο αρμα,αυτο απο που προκυπτει,απο τις βλακειες του Μαρινακη?Αν εστερνιζεσαι αυτη την αποψη να αναφερεις και γεγονοτα.Αλλοι τσιμπησανε χορηγιες,λεφτα για Μελισσηδες και δανεικους απο συγκεκριμενη ομαδα.Εγω μιλαω με βαση αυτα που γιναν,εσυ μιλας με βαση οσα λεει ενας παραγοντας(ο Θεος να τον κανει)του κατεστημενου...

Δε μιλάω με βάση τα λεγόμενα του χοντρού... Αλλά με βάση τα περσινά... Το έγκλημα εκ προ μελέτης εις βάρος του Π.Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι στο Χαριλάου άσχετα αν ήσασταν ούτως ή άλλως σε καλύτερη μέρα... Την ευκολία που χάσατε στον τελικό με τόσο κόσμο στο πλάι σας & ενώ διψούσατε για έναν τίτλο... Ξέρεις εσύ, μην τα ξαναλέμε.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
με το στανιο 3 βαθμους σε ολυμπιακο και παναθηναικο (ο παναθηναικος βεβαια δεν μπορεσε να κερδισει αλλα το πετσινο το πεναλτυ το πηρε)
αηδια πια....

εντελως με το στανιο τα πεναλτυ...ντε και καλα ρε γμτ να τους σμπρωχνουν...
ο Αρης κι αν αδικηθηκε απο βαζελο!!! τουλαχιστον ο γαβρος εχει και ομαδα...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δε μιλάω με βάση τα λεγόμενα του χοντρού... Αλλά με βάση τα περσινά... Το έγκλημα εκ προ μελέτης εις βάρος του Π.Α.Ο.Κ. στο παιχνίδι στο Χαριλάου άσχετα αν ήσασταν ούτως ή άλλως σε καλύτερη μέρα... Την ευκολία που χάσατε στον τελικό με τόσο κόσμο στο πλάι σας & ενώ διψούσατε για έναν τίτλο... Ξέρεις εσύ, μην τα ξαναλέμε.
Ποια περσινα εννοεις?Το ματς μεταξυ μας?Πλακα κανεις φανταζομαι,υπηρχε περιπτωση να σε αφησω να περασεις μετα απο ολα τα βρωμερα που εχετε κανει σαν ομαδα σε βαρος του Θεου?Τα ειχα γραψει και πριν το ματς,δεν υπηρχε περιπτωση να περνουσες.Βρηκες πατημα τον Σπαθα να δικαιολογησεις το κατουρημα των παικτων σου,οποιαδηποτε αλλη αναφορα στο συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι ναχα με να λεγαμε.Ο Σπαθας σας επαιξε οπως με παιζουν εμενα ολα τα κορακια στο τζαμι,καμια διαφορα.Αγωνιστικα ησασταν θλιβεροι,ειμασατν 2 επιπεδα πανω και το πηραμε,κυριως για την αξιοπρεπεια της ομαδας μας και για κανεναν αλλο.Δηλαδη την Κυριακη περιμενεις κατι διαφορετικο?Για να ξερουμε τι λεμε δηλαδη...Οσο για τον τελικο,ξερεις καλα οτι δεν ηταν η πρωτη φορα,εχουμε χασει και απο τον γαβρο ενω ειμασταν και για πολλους το φαβορι,κι εκει παιξαμε νωθρα οπως και με τον βαζελο.Κανενα στοιχειο φιλε δεν εχεις να δωσεις,ξεχνα το.Ο Κοντης μπορει να ειναι ο,τι θελει,εμενα με ενδιαφερει τι γινεται στο χορτο.Και αν υπηρχε σχεση εξαρτησης αυτη δεν θα ηταν μονομερης,θα ειχα κι εγω να κερδισω κατι.Η δικη σας υποθεση βρωμαει και ολοι ξερουμε τι εγινε...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ποια περσινα εννοεις?Το ματς μεταξυ μας?Πλακα κανεις φανταζομαι,υπηρχε περιπτωση να σε αφησω να περασεις μετα απο ολα τα βρωμερα που εχετε κανει σαν ομαδα σε βαρος του Θεου?Τα ειχα γραψει και πριν το ματς,δεν υπηρχε περιπτωση να περνουσες.Βρηκες πατημα τον Σπαθα να δικαιολογησεις το κατουρημα των παικτων σου,οποιαδηποτε αλλη αναφορα στο συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι ναχα με να λεγαμε.Ο Σπαθας σας επαιξε οπως με παιζουν εμενα ολα τα κορακια στο τζαμι,καμια διαφορα.Αγωνιστικα ησασταν θλιβεροι,ειμασατν 2 επιπεδα πανω και το πηραμε,κυριως για την αξιοπρεπεια της ομαδας μας και για κανεναν αλλο.Δηλαδη την Κυριακη περιμενεις κατι διαφορετικο?Για να ξερουμε τι λεμε δηλαδη...Οσο για τον τελικο,ξερεις καλα οτι δεν ηταν η πρωτη φορα,εχουμε χασει και απο τον γαβρο ενω ειμασταν και για πολλους το φαβορι,κι εκει παιξαμε νωθρα οπως και με τον βαζελο.Κανενα στοιχειο φιλε δεν εχεις να δωσεις,ξεχνα το.Ο Κοντης μπορει να ειναι ο,τι θελει,εμενα με ενδιαφερει τι γινεται στο χορτο.Και αν υπηρχε σχεση εξαρτησης αυτη δεν θα ηταν μονομερης,θα ειχα κι εγω να κερδισω κατι.Η δικη σας υποθεση βρωμαει και ολοι ξερουμε τι εγινε...

Δηλαδή για 'σένα ήταν ΤΥΧΑΙΟ το ότι ορίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Σπάθας για να κάνει αυτό το χειρουργείο;;; Ή μήπως ήταν τυχαίο το ότι το πούλμαν της ομάδας έμεινε εκτεθειμένο τόση ώρα στην Παπαναστασίου απροστάτευτο εντελώς απ' τους μπάτσους; Δηλαδή δεν περνάει καν απ' το μυαλό σου ότι πέρσι για να ξεμπερδεύει μια & καλή ο βάζελος απ' την απειλή του Π.Α.Ο.Κ. να του πάρει το πρωτάθλημα βρήκε ευκαιρία στο συγκεκριμένο παιχνίδι & τακιμιάσατε; Λέω εγώ τώρα... Όσο για τον τελικό που λες ότι παίξατε νωθρά όπως & στους δύο τελικούς με γάβρο τί θέλεις να πεις, ότι δεν έχετε μέταλλο σαν ομάδα ή αλλιώς ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ; Στη θέση σου θα προτιμούσα την εκδοχή να είχα χαρίσει το Κύπελλο στο βάζελο από αυτό που λες...

JoeP

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή για 'σένα ήταν ΤΥΧΑΙΟ το ότι ορίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Σπάθας για να κάνει αυτό το χειρουργείο;;; Ή μήπως ήταν τυχαίο το ότι το πούλμαν της ομάδας έμεινε εκτεθειμένο τόση ώρα στην Παπαναστασίου απροστάτευτο εντελώς απ' τους μπάτσους; Δηλαδή δεν περνάει καν απ' το μυαλό σου ότι πέρσι για να ξεμπερδεύει μια & καλή ο βάζελος απ' την απειλή του Π.Α.Ο.Κ. να του πάρει το πρωτάθλημα βρήκε ευκαιρία στο συγκεκριμένο παιχνίδι & τακιμιάσατε; Λέω εγώ τώρα... Όσο για τον τελικό που λες ότι παίξατε νωθρά όπως & στους δύο τελικούς με γάβρο τί θέλεις να πεις, ότι δεν έχετε μέταλλο σαν ομάδα ή αλλιώς ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ; Στη θέση σου θα προτιμούσα την εκδοχή να είχα χαρίσει το Κύπελλο στο βάζελο από αυτό που λες...

Καταρχην ξεχνας το σπρωξιμο που εφαγες απο την διαιτησια για να φτασεις μια ανασα απο τον βαζελο.Σας κανανε να πιστεψετε οτι θα παρετε το πρωταθλημα.Προβατα μια ζωη.
Οσο για την τρομοκρατια της αποστολης , οτι γινοταν μεσα-εξω απο την τουμπα τοσα χρονια, σε πειραξε που σου τα κανανε κι εσενα μια φορα.
Αληθεια ο Βιτολο που ειναι?

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Βαθια νυχτωμενος οποιος εχει τετοια αποψη,αυτα τα λεγανε οι γυφτοδημοσιογραφοι,η αληθεια ειναι πολυ διαφορετικη...
Θα μας την πεις και εμάς;

Ποια περσινα εννοεις?Το ματς μεταξυ μας?Πλακα κανεις φανταζομαι,υπηρχε περιπτωση να σε αφησω να περασεις μετα απο ολα τα βρωμερα που εχετε κανει σαν ομαδα σε βαρος του Θεου?
Φέτος υπάρχει περίπτωση να μας αφήσεις να περάσουμε; Ή είσαστε ακόμα θυμωμένοι με τα όσα βρωμερά έχουμε κάνει σε βάρος του Θεού;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τι να τακιμιασουμε ρε φιλε,πλακα κανεις φανταζομαι,ο βαζελος θα μας πει να τα δωσουμε ολα σε ντερμπυ της πολης?Ρε σεις τι παιρνετε και δεν δινετε?Και ειδικα μετα απο οσα εχετε κανει τοσα χρονια σε βαρος μας?Ειμαστε η δεν ειμαστε μισητοι αντιπαλοι?Ο βαζελος που κολλαει?Θα δεις την υποδοχη και την Κυριακη που δεν πας για πρωταθλημα και δεν υπαρχει κανενας βαζελος στην μεση.Δες και κανε την συγκριση μονος σου,δεν εχω αλλο επ'αυτου.Οσο για τους τελικους δεν ειναι θεμα μεταλλου ουτε βαριας φανελλας,απλα ειχαμε κατωτερο ροστερ και μετα τα γκολ που δεχτηκαμε δεν μπορουσαμε να αντιδρασουμε,αυτο ισχυει για τους τελικους που εχω δει.εξαιρω μονο το Γκαγκατσοκυπελλο που τζαμπα κατεβηκε η ομαδα.Παντως δεν εχω χασει τελικο στον οποιον να ειμαι το φαβορι οπως εσεις με το τυρι καποτε.Σε οσους τελικους εχω παει θα εκανα την εκπληξη αν το σηκωνα.Το ποσο βαρια ειναι η φανελα φανηκε φετος στο τζαμι οπου με το χειροτερο μου ροστερ της 5ετιας βγηκα νικητης...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Εξαιρω μονο το Γκαγκατσοκυπελλο που τζαμπα κατεβηκε η ομαδα.

:2funny: :2funny: :2funny: Μη λες τέτοια αστεία, σε παρακαλώ... ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΕΠΑΛΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΩΡΑ; Ειλικρινά θέλω να μου απαντήσεις σ' αυτό... Όσο για το κύπελλο του 2001 που είχαμε πάρει με ομαδάρα μεν αλλά κόντρα στον πολυδιαφημισμένο Ολυμπιακό που έκανε πλάκα κιόλας με ανακοινώσεις παραμονές του τελικού κι αυτό Γκαγκατσοκύπελλο το έχετε βαφτίσει; Τελικά όσα κύπελλα παίρνει ο Π.Α.Ο.Κ. τα βαφτίζετε Γκαγκατσοκύπελλα εσείς;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Το ποσο βαρια ειναι η φανελα φανηκε φετος στο τζαμι οπου με το χειροτερο μου ροστερ της 5ετιας βγηκα νικητης...

Ειλικρινά πιστεύεις ότι άμα παίζαμε τώρα στο "τζαμί" που έχει στρώσει ο Π.Α.Ο.Κ. θα υπήρχε καμία πιθανότητα να πάρετε διπλό; Ρε πολύ παπά τρώτε μου φαίνεται απ' τον Άρης FM...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ειλικρινά πιστεύεις ότι άμα παίζαμε τώρα στο "τζαμί" που έχει στρώσει ο Π.Α.Ο.Κ. θα υπήρχε καμία πιθανότητα να πάρετε διπλό; Ρε πολύ παπά τρώτε μου φαίνεται απ' τον Άρης FM...
Τι ερωτηση ειναι αυτη ρε φιλε?παιξαμε και σας κερδισα,τι τωρα και αυριο?Και αν παιζαμε τον τελικο του κυπελλου στο Βικελιδης θα θα θα θα,ειναι δυνατον να εχεις τετοια επιχειρηματα?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: Μη λες τέτοια αστεία, σε παρακαλώ... ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΕΠΑΛΕ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΩΡΑ; Ειλικρινά θέλω να μου απαντήσεις σ' αυτό... Όσο για το κύπελλο του 2001 που είχαμε πάρει με ομαδάρα μεν αλλά κόντρα στον πολυδιαφημισμένο Ολυμπιακό που έκανε πλάκα κιόλας με ανακοινώσεις παραμονές του τελικού κι αυτό Γκαγκατσοκύπελλο το έχετε βαφτίσει; Τελικά όσα κύπελλα παίρνει ο Π.Α.Ο.Κ. τα βαφτίζετε Γκαγκατσοκύπελλα εσείς;
Λες για τα κυπελλα του Μπατατουδη που ακομα χρωστας?Και αφου τελειωσαν αυτα και ο παρας που εχωνε ο Μπατμαν τον πηρατε στο κυνηγι?Για αυτα τα κυπελλα μιλας φανταζομαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom