Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Πολυ καλος εισαι σημερα..Ηπιες τιποτα? :2funny:

Όχι ρε αλλά αφού έχει όντως πλάκα το βιντεάκι τί να κάνω να μη γελάσω; Κομπλεξικός μπορεί να είμαι αλλά & αίσθηση του χιούμορ έχω & τη βρίσκω με καλοπροαίρετη καζούρα :) Άλλωστε το έχω ξαναπεί πως σας λατρεύω, αυτοί οι γαβροβάζελοι τόσα χρόνια που είμαι στην Αθήνα μου έχουν φάει το συκώτι... Αναπολώ το διάστημα που έμενα Θεσ/νίκη & έκανα πηγαδάκια μαζί σας, τί ρομαντικά που ήταν... Κι ας είχαμε χάσει κι όλας τότε με τα δύο γκολ του Ντεμπά :)

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όχι ρε αλλά αφού έχει όντως πλάκα το βιντεάκι τί να κάνω να μη γελάσω; Κομπλεξικός μπορεί να είμαι αλλά & αίσθηση του χιούμορ έχω & τη βρίσκω με καλοπροαίρετη καζούρα :) Άλλωστε το έχω ξαναπεί πως σας λατρεύω, αυτοί οι γαβροβάζελοι τόσα χρόνια που είμαι στην Αθήνα μου έχουν φάει το συκώτι... Αναπολώ το διάστημα που έμενα Θεσ/νίκη & έκανα πηγαδάκια μαζί σας, τί ρομαντικά που ήταν... Κι ας είχαμε χάσει κι όλας τότε με τα δύο γκολ του Ντεμπά :)
Αυτο που μπορω να κανω για σενα συντομα για να αναπολησεις αυτες τις ρομαντικες στιγμες ειναι να σε κανω να χασεις με αλλα δυο γκολ :cheesy: Τα αθλητικα ραδιοφωνα της πολης παντως εχουν χαβαλε με αυτα που λενε και μπορεις να τα ακουσεις.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Αυτο που μπορω να κανω για σενα συντομα για να αναπολησεις αυτες τις ρομαντικες στιγμες ειναι να σε κανω να χασεις με αλλα δυο γκολ :cheesy: Τα αθλητικα ραδιοφωνα της πολης παντως εχουν χαβαλε με αυτα που λενε και μπορεις να τα ακουσεις.

Μπα προτιμώ στην καζούρα να είμαι εγώ στην επίθεση :grin: Για πες τί λένε τα ραδιόφωνα γιατί έχω εξεταστική αυτήν την περίοδο & δεν προλαβαίνω ν' ακούσω... Τα δικά μας ραδιόφωνα εννοείς ή τα δικά σας;

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μπα προτιμώ στην καζούρα να είμαι εγώ στην επίθεση :grin: Για πες τί λένε τα ραδιόφωνα γιατί έχω εξεταστική αυτήν την περίοδο & δεν προλαβαίνω ν' ακούσω... Τα δικά μας ραδιόφωνα εννοείς ή τα δικά σας;
Τα "ουδετερα" κυριως που μιλαει κοσμος και απο τους 2..βραδυ κιολας που παιρνουν τηλ τιποτα σουρωμενοι εχει show

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Θεσσαλονικιος δεν εισαι φιλε?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Θεσσαλονικιος δεν εισαι φιλε?

Όχι ρε Αθήνα μένω μόνιμα παρ' ότι παοκτσής :) Θεσ/νίκη έμενα μόνιμα μόνο το χειμώνα του 2002 λόγω σπουδών, μετά κατέβηκα Αθήνα...

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όχι ρε Αθήνα μένω μόνιμα παρ' ότι παοκτσής :) Θεσ/νίκη έμενα μόνιμα μόνο το χειμώνα του 2002 λόγω σπουδών, μετά κατέβηκα Αθήνα...
Απο το 2002 μεχρι σημερα σπουδαζεις? :cheesy: σε χαλαει η ομαδα σου.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
τι εχασε παλι ο Χασογκολιτο ρε παιδια!!!!
δλδ μονος του, στην περιοχη, και στελνει την μπαλα συρτα αουτ? ουτε καν στον τερματοφυλακα...
αντε να παει στον γαβρο να τα κανει αυτα στον Πειραια....μεχρι και τα φαρμακεια θα ανοιξουν!!! να χαπακωθουν ολοι!!!  :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
11 γκολ σε 19 αγωνες....οεο!!!

αληθεια...το γκολ που μας ακυρωσαν, σωστα το ακυρωσαν? δεν το προλαβα γμτ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Απο το 2002 μεχρι σημερα σπουδαζεις? :cheesy: σε χαλαει η ομαδα σου.

Γάμησέ τα, είναι αλήθεια ότι η μεταγραφή που είχα πάρει τότε με πήγε πίσω αλλά έχω καεί κιόλας αρκετά... Και φυσικά ο Π.Α.Ο.Κ. έχει συμβάλει σ' αυτό :) Θυμάμαι τους φοιτητές όταν είχα πρωτοπάει πρωτοετής να γραφτώ μέλος στο σύνδεσμό μας στην Αθήνα, όλοι αιώνιοι, καμμένα παλικάρια... Με αποκορύφωμα τη μορφή τον Τάκη γύρω στα 50 που είχε περάσει πριν 30 χρόνια στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. με υποτροφία & κατέληξε λιώμα απ' τις ουσίες... Το μεγαλύτερο γέλιο ήταν ένας γιατρός απ' την Κομοτηνή που χρωστούσε 2-3 μαθήματα για πτυχίο τα οποία όμως δεν περνούσε με τίποτα επειδή είχε λιώσει απ' τον Π.Α.Ο.Κ. & τις ουσίες... Αυτός στο 4-0 στη Νίκαια με Ιωνικό που είχαμε χάσει εκείνη τη χρονιά όντας οργισμένος φώναζε "Με περίμενε μπροστά μια λαμπρή επιστημονική καριέρα & την κατέστρεψα γι' αυτήν την κωλοομάδα... Να ήταν καμιά σοβαρή ομάδα πάει στο διάολο"!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.596
Πόντοι
6.495
Στο ιδιο εργο θεατες..
Κορακι να μας σφαζει..
Χαβιτο να χανει τα αχαστα..
Προπονητης να μαλακιζεται..
Θεος να μας μισει..

Φτασαμε στο σημειο να ερχεται ο εχθρος στην εδρα μας να μας σπρωξει ακομα πιο κοντα στο φουντο.. :jerking:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
να προσθεσω φυσικα οτι αν ο Χαβιτο μπορουσε να βαλει ενα τετοιο γκολ απο την περιοχη, δεν θα ηταν στον Αρη αλλα σε μια μεγαλη ομαδα...
δυστυχως αυτη ειναι η ειδοποιος  διαφορα ενος καλου παιχτη περιοχης κι ενος σαν τον Χαβιτο!!!
ειναι απιστευτο παντως να σουταρει επαγγελματιας ποδοσφαιριστης απο κει αουτ!!! 7,5 μετρα ειναι ρε γαμωτο φαρδια!!! πως στον διαολο σουταρεις αουτ???
αντε τραβα στον γαβρο!!!

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
να προσθεσω φυσικα οτι αν ο Χαβιτο μπορουσε να βαλει ενα τετοιο γκολ απο την περιοχη, δεν θα ηταν στον Αρη αλλα σε μια μεγαλη ομαδα...
δυστυχως αυτη ειναι η ειδοποιος  διαφορα ενος καλου παιχτη περιοχης κι ενος σαν τον Χαβιτο!!!
ειναι απιστευτο παντως να σουταρει επαγγελματιας ποδοσφαιριστης απο κει αουτ!!! 7,5 μετρα ειναι ρε γαμωτο φαρδια!!! πως στον διαολο σουταρεις αουτ???
αντε τραβα στον γαβρο!!!
γιατι του πορτιγια χανεται???

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Αρειανά αν δεν κάνω λάθος είστε 5 βαθμούς πάνω απ' τη ζώνη του υποβιβασμού; Για να αγχώνεστε σιγά - σιγά & να μετράτε τους βαθμούς που απέχετε όπως κάνετε χρόνια τώρα... Ξέρετε εσείς, να ανακουφίζεστε ακόμα & με το "Χ", ένας βαθμός στο σακούλι & έτσι... Μη γίνει καμιά μαλακία & πάτε παρέα με τη Λάρισα στα γνωστά για εσάς χωράφια της Β'...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom