Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ξεραμε..ΜΙΑ..Εσας θα σας τον φορεσει το αλανι και ο σαμουραι !! 10 χρονια εχεις να με κερδισεις καημενε!!
χθες το μαθατε
τι ξερατε;
το ματσακι ειναι για μας ξεμουδιασμα για το ματς της Τεταρτης
στα αρχιδια μας αν νικησουμε η χασουμε
μπορεις και εσυ να πεις το ιδιο;

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
χθες το μαθατε
τι ξερατε;
το ματσακι ειναι για μας ξεμουδιασμα για το ματς της Τεταρτης
στα αρχιδια μας αν νικησουμε η χασουμε
μπορεις και εσυ να πεις το ιδιο;
Εγω φετος θα σε παρω εξω-μεσα και εσυ κανε ονειρα και κοιτα βαθμολογιες.
1.Δε περνας το γαυρο
2.Δε θα πεσω στη βου
ΚΥΝΗΓΟΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ !!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Εγω φετος θα σε παρω εξω-μεσα και εσυ κανε ονειρα και κοιτα βαθμολογιες.
1.Δε περνας το γαυρο
2.Δε θα πεσω στη βου
ΚΥΝΗΓΟΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ !!!

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι μόνο στο (2) θα επαληθευτείς; Και μάλιστα για φέτος γιατί όπου να 'ναι κλείνει η 8ετία & όπως είπαμε κάθε 8 χρόνια... Θα σας κουνάμε το μαντήλι!

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι μόνο στο (2) θα επαληθευτείς; Και μάλιστα για φέτος γιατί όπου να 'ναι κλείνει η 8ετία & όπως είπαμε κάθε 8 χρόνια... Θα σας κουνάμε το μαντήλι!
Ξυπνιος εισαι τυπε!!μην ονειρευεσαι..

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
αν δουμε παντως την ιδια εικονα με τον πρωτο αγωνα, θα επαληθευτει ανετα και στο πρωτο!
μη ξεχνιομαστε...το ταμπλο εγραψε 1-1, αλλα η υπεροχη του Ολυμπιακου ηταν συντριπτικη, σε ολες τις γραμμες, σε ολη τη διαρκεια και τα δοκαρια 4!!!!

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Απο τωρα στο γηπεδο!! Vamos ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Φρανσίσκο Χαβίτο! Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, που το προηγούμενο διάστημα ήταν με το ενάμισι πόδι στον Πειραιά, αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση των "ερυθρολεύκων" και να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν!

Έτσι η παρουσία του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι και η τελευταία στη Super League με την φανέλα του Αρη! Όπως αναφέρει η Marca, ο Χαβίτο θα ενισχύσει το ρόστερ της ισπανικής ομάδας μαζί με τον Σίσκο, τον οποίο η ομάδα της Γαλικίας θα αποκτήσει από τη Νιουκάστλ. Ο παίκτης του Αρη θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Λα Κορούνια, η οποία προ ημερών ανακοίνωσε την απόκτηση του Χοσέ Σαντ.

Σύμφωνα με πληφορορίες του novasports.gr ο Αρης για να δώσει τη συγκατάθεσή του και να αφήσει από τώρα τον Χαβίτο να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα θα βάλει στο ταμείο του περίπου 300-400.000 ευρώ...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Το πιο ευκολο ματς της σεζον..

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ειναι πολυ καλος παιχτης,αλλα δεν μπορει να φανει σε μια μετρια ομαδα.
Μα απο μεγαλη ομαδα μας ηρθε  :think:
απο τις ακαδημιες της Μπαρτσελονα και μαλιστα απο την Β'Ομαδα της...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ποιο ακριβως σημειο του ποστ μου ή της γενικοτερης παρουσιας μου εδω μεσα δειχνει οτι ειμαι κολλημενος;;

Δε μιλάω γενικότερα αλλά αυτό το τελευταίο post που έκανες ότι το σημερινό μεταξύ μας παιχνίδι είναι το πιο εύκολο της σεζόν, μόνο σ' αυτό το συμπέρασμα μπορεί να με οδηγήσει... Αν πάλι το σχόλιο το έκανες για το μεταξύ μας παιχνίδι με το γάβρο την Τετάρτη, πάλι στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγω...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Δε μιλάω γενικότερα αλλά αυτό το τελευταίο post που έκανες ότι το σημερινό μεταξύ μας παιχνίδι είναι το πιο εύκολο της σεζόν, μόνο σ' αυτό το συμπέρασμα μπορεί να με οδηγήσει... Αν πάλι το σχόλιο το έκανες για το μεταξύ μας παιχνίδι με το γάβρο την Τετάρτη, πάλι στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγω...
-Με τιγκα γηπεδο
-Παθος λογω εχθροτητας
-Ματς μονοδρομος για Αρη
-Με ενισχυση(μεταγραφες κ επιστροφες)
-Το μυαλο του μπαοκ και στο Κυπελλο..

Μονο αν αυτοκτονησουμε δεν θα παρουμε ΚΑΙ αυτο το ματς..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom