Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
δανειστηκαν τον Μπομπαντιγια χωρις να ξερουν ποσες αγωνιστικες ειναι τιμωρημενος
δεν παιζει τελικα με μας
Τη σιγουρέψαμε την πούτσα δηλαδή!
δανειστηκαν τον Μπομπαντιγια χωρις να ξερουν ποσες αγωνιστικες ειναι τιμωρημενος
δεν παιζει τελικα με μας
χθες το μαθατεΞεραμε..ΜΙΑ..Εσας θα σας τον φορεσει το αλανι και ο σαμουραι !! 10 χρονια εχεις να με κερδισεις καημενε!!
Εγω φετος θα σε παρω εξω-μεσα και εσυ κανε ονειρα και κοιτα βαθμολογιες.χθες το μαθατε
τι ξερατε;
το ματσακι ειναι για μας ξεμουδιασμα για το ματς της Τεταρτης
στα αρχιδια μας αν νικησουμε η χασουμε
μπορεις και εσυ να πεις το ιδιο;
Εγω φετος θα σε παρω εξω-μεσα και εσυ κανε ονειρα και κοιτα βαθμολογιες.
1.Δε περνας το γαυρο
2.Δε θα πεσω στη βου
ΚΥΝΗΓΟΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ !!!
Ξυπνιος εισαι τυπε!!μην ονειρευεσαι..Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι μόνο στο (2) θα επαληθευτείς; Και μάλιστα για φέτος γιατί όπου να 'ναι κλείνει η 8ετία & όπως είπαμε κάθε 8 χρόνια... Θα σας κουνάμε το μαντήλι!
αν δουμε παντως την ιδια εικονα με τον πρωτο αγωνα, θα επαληθευτει ανετα και στο πρωτο!Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι μόνο στο (2) θα επαληθευτείς; Και μάλιστα για φέτος γιατί όπου να 'ναι κλείνει η 8ετία & όπως είπαμε κάθε 8 χρόνια... Θα σας κουνάμε το μαντήλι!
Ναι για το πως θα βρεις ταρατσα να δεις τον αποκλεισμο σου την τεταρτη.θα μοιράζουνε και χάρτες?
Το πιο ευκολο ματς της σεζον..
ο χαβιτο στην λα κορουνια
ειναι πολυ καλος παιχτης,αλλα δεν μπορει να φανει σε μια μετρια ομαδα.Γιατί υπερεκτιμάται τόσο αυτός ο παίχτης δεν μπορώ να το καταλάβω...
Μα απο μεγαλη ομαδα μας ηρθεειναι πολυ καλος παιχτης,αλλα δεν μπορει να φανει σε μια μετρια ομαδα.
Ποιο ακριβως σημειο του ποστ μου ή της γενικοτερης παρουσιας μου εδω μεσα δειχνει οτι ειμαι κολλημενος;;Ρε μαλάκα πόσο κολλημένος παίζει να είσαι
Ποιο ακριβως σημειο του ποστ μου ή της γενικοτερης παρουσιας μου εδω μεσα δειχνει οτι ειμαι κολλημενος;;
-Με τιγκα γηπεδοΔε μιλάω γενικότερα αλλά αυτό το τελευταίο post που έκανες ότι το σημερινό μεταξύ μας παιχνίδι είναι το πιο εύκολο της σεζόν, μόνο σ' αυτό το συμπέρασμα μπορεί να με οδηγήσει... Αν πάλι το σχόλιο το έκανες για το μεταξύ μας παιχνίδι με το γάβρο την Τετάρτη, πάλι στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγω...