και συ μπαινεις στο σαιτ τους?????το σάιτ σας πανηγυρίζει για την δικαίωση στο θέμα Κάμπορα!
μιλάμε για πολύ.....υπόγειο!!!
μπραβο σου
εγω ουτε απο ξω του βαζελου δε θα μπαινα
ουτε το κλικ μου δε τους δινω
και συ μπαινεις στο σαιτ τους?????το σάιτ σας πανηγυρίζει για την δικαίωση στο θέμα Κάμπορα!
Φοβερη επιτυχια,εφυγε ο Καμπορα και σωθηκαμε,δεν προλαβαινουμε να μετραμε τα γκολ που σημειωνουν οι επιθετικοι μας.Και βγαινουν να πανηγυρισουν δικαιωση οι μαλακες αντι να κρυβονται...το σάιτ σας πανηγυρίζει για την δικαίωση στο θέμα Κάμπορα!
και συ μπαινεις στο σαιτ τους?????
μπραβο σου
εγω ουτε απο ξω του βαζελου δε θα μπαινα
ουτε το κλικ μου δε τους δινω
Πανηγυριζουν για την περιβοητη ρητρα των 300χιλ που εβαλε ο μεγας Κοντης για να μην παει σε αλλη Ελληνικη ομαδα..Φοβερη επιτυχια,εφυγε ο Καμπορα και σωθηκαμε,δεν προλαβαινουμε να μετραμε τα γκολ που σημειωνουν οι επιθετικοι μας.Και βγαινουν να πανηγυρισουν δικαιωση οι μαλακες αντι να κρυβονται...
το χθεσινο μου μνμσε αθλητικη εκπομπη ακουστηκε οτι ο αρης μιλαει με βαγγελη βλαχο
εκει στην διοικηση.......καντε κανα τετοιο τρελο να σας στειλω πισω την καρτα μελους της λεσχης που εβγαλα πριν 2 βδομαδες
και να γινουμε τυνησια μετα...
Και τωρα το ξερεις το εργο,θα φαμε μια βδομαδα με το πως εφυγε ο Κουπερ,στο τελος θα βρουν 1-2 απο τα πανερια,κλασσικα οχι εκει που ποναμε,θα φερουν και εναν πικραμενο-κομαντο που θα τ'ακουει καθε κυριακη στις στραβες,θα τσιμπησουν ο,τι μπορουν απο Ευρωπη και το καλοκαιρι ο επομενος...Πανηγυριζουν για την περιβοητη ρητρα των 300χιλ που εβαλε ο μεγας Κοντης για να μην παει σε αλλη Ελληνικη ομαδα..
Μεγαλη μαγκια δεν μπορω να πω..
ΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΕ!!!!!!
Εδω δεν μπορουν να φερουν τον Δ.Παπαδοπουλο που(αν και επιθετικος)εχει βαλει 3 γκολ τα τελευταια 5 χρονια..Και τωρα το ξερεις το εργο,θα φαμε μια βδομαδα με το πως εφυγε ο Κουπερ,στο τελος θα βρουν 1-2 απο τα πανερια,κλασσικα οχι εκει που ποναμε,θα φερουν και εναν πικραμενο-κομαντο που θα τ'ακουει καθε κυριακη στις στραβες,θα τσιμπησουν ο,τι μπορουν απο Ευρωπη και το καλοκαιρι ο επομενος...
Πολυ αργα ξυπνησανε και τα προβατα και καποιοι δημοσιογραφοι...Ολοι Λ-αισχη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΕδω δεν μπορουν να φερουν τον Δ.Παπαδοπουλο που(αν και επιθετικος)εχει βαλει 3 γκολ τα τελευταια 5 χρονια..
Οι τυποι ειναι αστειοι,επικινδυνοι και ασχετοι με το αθλημα..
Αρκετα απο τα προβατα που τους στηριζουν σαν να αρχιζουν να ξυπνανε..'Η τωρα ή ποτέ...
πλακα κανεις φανταζομαι!!!! ε?το χθεσινο μου μνμ
να μην τα ξαναγραφω,ισχυουν τα ιδια
Και αυτος να μην ειναι,καποιον "βλαχο" θα φερουν,να λεει ναι σε ολα.Ο,τι ακριβως εκανε και ο Σκορδας μετα τον Μπαγιεβιτς,η ιστορια επαναλαμβανεται...πλακα κανεις φανταζομαι!!!! ε?
ο ΜΕΓΑΣ στοχος για φετος ειναι η 5αδα και η συμμετοχη στα πλει-οφφς...ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑ ΣΤΟΧΟ!!!!και το γκαντεμιαζα γαμω την πουτανα μου.να φυγει αυτη η χρονια και μετα ολα καλα.ειμαστε παλι πανω στην επταετια και με το προγραμμα που εχουμε τις επομενες 4 αγ.μας βλεπω για φουντο
λες καναν Μαζινιο παλι?Και αυτος να μην ειναι,καποιον "βλαχο" θα φερουν,να λεει ναι σε ολα.Ο,τι ακριβως εκανε και ο Σκορδας μετα τον Μπαγιεβιτς,η ιστορια επαναλαμβανεται...