Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Κατά τη διάρκεια της χτεσινής συζήτησης της διοίκησης του Άρη με τον Κούπερ αποφασίστηκε να γίνουν μεταγραφές, αφού αυτό ζήτησε ο αργεντίνος προπονητής.
Ποιους παίκτες ζήτησε, τι θα γίνει σήμερα με τις επαφές των παραγόντων, μπορείτε να διαβάσετε στη METROSPORT

Μαλιστα κυριοι,χθες αποφασιστηκε να γινουν μεταγραφες,αξιοθαυμαστη η ετοιμοτητα της διοικησης.Εγω ενα θελω να ρωτησω.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΣΧΗ???Αλλα τι να πει και ο προεδρος της,να αντιπολιτευθει και να τον κατηγορουν για πολεμο?Αφου ηδη ξερουμε πως το καλοκαιρι θα παει για προεδρος του Αρη.Καλη γλαστρα κι αυτη και κυριως με πολλα φυτα μεσα...

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μεγαλη χρονικη αδρανεια τις διοικησης στις μεταγραφες οντως που κινει υποψιες και σεναρια που μονο χειροτερευουν την υπαρχουσα  κατασταση.
Παιχτες να διαλεγουν παιχνιδια δειχνοχτας απειθαρχεια απεναντι στον προπονητη και τον κοσμο με αλλοθι την ευρωπαικη επιτυχια.
ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ !!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Μεγαλη χρονικη αδρανεια τις διοικησης στις μεταγραφες οντως που κινει υποψιες και σεναρια που μονο χειροτερευουν την υπαρχουσα  κατασταση.
Παιχτες να διαλεγουν παιχνιδια δειχνοχτας απειθαρχεια απεναντι στον προπονητη και τον κοσμο με αλλοθι την ευρωπαικη επιτυχια.
ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ !!
ολα αυτα σωστα φιλε!!!
θα σκασουμε στο τελος!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
να αλλαξω ισως το ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ με το πιο ειλικρινες ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
σχεδον σιγουρο, κλεισαμε Καστιγιο...
βεβαια τα του χαρακτηρα του παιχτη γνωστα...γι αυτο δεν σταυρωσε ομαδα....και με Κουπερ δυσκολα να πειθαρχησει ο παιχτης...
τεσπα...ευπροσδεκτος!!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.593
Πόντοι
6.495
Τελος ο Κουπερ...
Η διοικηση το καταφερε και αυτο..
Θα τρεχετε να κρυφτειτε ξεφτιλισμενοι..Τελειωσατε...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Τέλος ο Κούπερ!
18/01/2011, 22:34 | Διαβάστηκε 2315 φορέςΑποστολή
(Photo: ActionImages)
  Παρελθόν αποτελεί για τον Άρη ο Αργεντινός τεχνικός, Έκτορ Κούπερ, όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6!

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ γνωστοποιεί την παραίτηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Αργεντίνος τεχνικός πραγματοποίησε την παρακάτω δήλωση στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και για την στήριξη που μου παρείχαν καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

Παρόλα αυτά μετά τα άσχημα αποτελέσματα, το καλύτερο για την ομάδα είναι η αποχώρησή μου.

Η απόφαση μου αυτή πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας.

Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη παρά τις επίμονες πιέσεις και προσπάθειες των διοικούντων της ομάδας να με μεταπείσουν να παραμείνω στον Άρη.

Εύχομαι στον Άρη κάθε επιτυχία και υλοποίηση όλων των στόχων του».
Η ΠΑΕ Άρης από την πλευρά της θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ για την μέχρι τώρα προσφορά του στον σύλλογο και να του ευχηθεί κάλή συνέχεια στην καριέρα του.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Τέλος ο Κούπερ!
18/01/2011, 22:34 | Διαβάστηκε 2315 φορέςΑποστολή
(Photo: ActionImages)
  Παρελθόν αποτελεί για τον Άρη ο Αργεντινός τεχνικός, Έκτορ Κούπερ, όπως πρώτος μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6!

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ γνωστοποιεί την παραίτηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Αργεντίνος τεχνικός πραγματοποίησε την παρακάτω δήλωση στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και για την στήριξη που μου παρείχαν καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

Παρόλα αυτά μετά τα άσχημα αποτελέσματα, το καλύτερο για την ομάδα είναι η αποχώρησή μου.

Η απόφαση μου αυτή πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας.

Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη παρά τις επίμονες πιέσεις και προσπάθειες των διοικούντων της ομάδας να με μεταπείσουν να παραμείνω στον Άρη.

Εύχομαι στον Άρη κάθε επιτυχία και υλοποίηση όλων των στόχων του».
Η ΠΑΕ Άρης από την πλευρά της θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ για την μέχρι τώρα προσφορά του στον σύλλογο και να του ευχηθεί κάλή συνέχεια στην καριέρα του.

κανουμε ανταλλαγη με φερειρα  :P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
για τον πούτσο είστε κι εσείς

μετά μας φταίει το κατεστημένο!

όποτε πάμε να φτιάξουμε κάτι καλό,χωρίς λόγο τα γκρεμίζουμε όλα

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τελος ο Κουπερ...
Η διοικηση το καταφερε και αυτο..
Θα τρεχετε να κρυφτειτε ξεφτιλισμενοι..Τελειωσατε...
Μπα φιλε,οι μαεστροι της προπαγανδας θα τον βγαλουν παλιοχαρακτηρα,αντιδραστικο,κτλ.Ποιος σοβαρος θα κατσει ρε σεις να του φορτωνουν τους Καζναφερηδες και τους Αραβιδηδες?Χαιρομαι για λογαριασμο του,θα σωθει ο ανθρωπος.Αλλος για το μπουρδελο μας...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μπραβο στον Κουπερ
κυριος φευγει
στις δηλωσεις του δεν αδειασε ουτε παιχτες ουτε την διοικηση

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1

ερχετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
η μεγαλη επιστροφη , για να ξαναζησουμε ενδοξες εποχες !!

Συνημμένα

• xatzaras2.jpg
    xatzaras2.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 17

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εσυ αδελφε εχεις καμια ελπιδα οτι θα μεινει ο ΕΡΚ?
Βρωμησε...δεν το καταλαβαμε ακομα? ουτε κουπερ, ουτε ξοδεμα χρηματων....αρπαχτη φετος...τα λεφτα της σιτυ και μετα φορτωμα του Αρη στην λεσχη
κανω αυτοπαραθεση αυτα που ειπα για Κουπερ!!!!
ρε πστ μου, επιβεβαιωθηκα αυθημερον!!!!
τωρα τα περι αρπαχτης, μενουν να επιβεβαιωθουν....

Μπραβο στην διοικηση παντως...με ταχυτατα αντανακλαστικα ελυσε το αγωνιστικο κενο της ομαδας....!!! αει χεστειτε ολοι εκει!!!!
τα λεφτα μου πισω θελω ρεεεεεεεεεε

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
θελω να ακουσω τι θα λεει αυριο το ραδιοφωνο μας!!!!
ειμαι περιεργος!!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Για μενα ο Κουπερ ειναι ο βασικος υπευθυνος για τα χαλια της ομαδας,απορω πως ο μεγιστος παραγοντας Κοντης και ο οξυδερκης προεδρος μας Αθανασιαδης δεν πηραν χαμπαρι τι ασχετο ανθρωπο εφεραν να κουμανταρει αυτη την ομαδα.Απορω επισης πως οι περηφανοι και δυναμικοι μας φιλαθλοι δεν τον πηραν με τις πετρες μεχρι τωρα.Μια ανακοινωσουλα μετα το ματς με την γρια ολο κι ολο...Η βασικη του ευθυνη ειναι η αποτυχια του να κανει τον Καζναφερη Ριμπερι,τον Κουλοχερη Καναβαρο,τον Αραβιδη Νιστελροι και τον Τοχα Πιρλο.Αυτο,εγω προσωπικα δεν θα του το συγχωρησω ποτε.
    ΥΓ.Κοντη,αντε αυτοκτονα,Αθανασιαδη τον πουλο,δεν αξιζετε ουτε καν να βλεπετε τους αγωνες της ομαδας μας...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Για μενα ο Κουπερ ειναι ο βασικος υπευθυνος για τα χαλια της ομαδας,απορω πως ο μεγιστος παραγοντας Κοντης και ο οξυδερκης προεδρος μας Αθανασιαδης δεν πηραν χαμπαρι τι ασχετο ανθρωπο εφεραν να κουμανταρει αυτη την ομαδα.Απορω επισης πως οι περηφανοι και δυναμικοι μας φιλαθλοι δεν τον πηραν με τις πετρες μεχρι τωρα.Μια ανακοινωσουλα μετα το ματς με την γρια ολο κι ολο...Η βασικη του ευθυνη ειναι η αποτυχια του να κανει τον Καζναφερη Ριμπερι,τον Κουλοχερη Καναβαρο,τον Αραβιδη Νιστελροι και τον Τοχα Πιρλο.Αυτο,εγω προσωπικα δεν θα του το συγχωρησω ποτε.
    ΥΓ.Κοντη,αντε αυτοκτονα,Αθανασιαδη τον πουλο,δεν αξιζετε ουτε καν να βλεπετε τους αγωνες της ομαδας μας...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αρχισαν τα οργανα λεμε ρεεεεεεεεεεε

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το σάιτ σας πανηγυρίζει για την δικαίωση στο θέμα Κάμπορα!

μιλάμε για πολύ.....υπόγειο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom