Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ξυπνατε ρε γιδια.Ποιος Κουπερ τωρα?Ερχεται ο προπονηταρας ο Λιγιο με τις τοσες διακρισεις κι εσεις μιλατε ακομα για τον Κουπερ?Αισχος!
κανεις πλακα φανταζομαι....

ο κουπερ εφυγε ο καστιγιο ερχεται....
μακαρι το παλικαρι να παιξει μπαλα γιατι εχει πολυ καιρο να το κανει

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

Το ριξαμε στην πλακα να ξεχαστουμε,με ολα αυτα που ακουμε και διαβαζουμε δεν υπαρχει αλλη λυση...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Παραθετω αποσπασμα απο την δευτερη σελιδα των Αθλητικων Νεων,αρθρο του "μεγιστου" και "οξυδερκη" αρειανου δημοσιογραφου Δημητρη Τατσικα.Εχει τον τιτλο "Απολυτη στηριξη στην διοικηση"
              "Η διοικηση αναγνωρισε τους κινδυνους και κατεστρωσε ενα σχεδιο για το πρωτο σταδιο αναρρωσης της ομαδας.
               Το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να παρασχει απολυτη(????)στηριξη στον προπονητη και να του αναψει το πρασινο φως(????) για να προχωρησει στις οποιες τομες θεωρει ο ιδιος οτι απαιτουνται για να μπορεσει η ομαδα να επιστρεψει στο δρομο των επιτυχιων και να μην χασει μια και καλη το τρενο των πλει οφ(εδω γελαμε!)
 Και η δευτερη κινηση που ολοι πιστευουμε οτι ηταν επιβεβλημενη(αργα το θυμηθηκες μεγαλε)ηταν να επισπευσει τις διαδικασιες για τηνν οσο το δυνατον(??) πιο γρηγορη και πιο ουσιαστικη(!!!)ενισχυση της ομαδας.
Τα Αθλ.Νεα στηριζουν απολυτα τη διοικηση Θαναση Αθανασιαδη και τις επιλογες της.Αυτο πρεπει να γινει κατανοητο πιστευω και απο τους πιο δυσπιστους.
Με τις καταλληλες προσθηκες και την επιστροφη των τραυματιων πιστευω οτι απλα ειναι θεμα χρονου να καλυφθει το χαμενο εδαφος"

ΠΟΣΟ ΡΟΜΠΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ??ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΥΡΙΟ?

:2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Το ριξαμε στην πλακα να ξεχαστουμε,με ολα αυτα που ακουμε και διαβαζουμε δεν υπαρχει αλλη λυση...
κοιταξε να δεις,ο κουπερ δεν θα καθοταν γιατι θελει χρηματα κ εσεις οπως κ εμεις δεν εχουμε.επρεπε να το περιμενετε,σιγουρα ομως ηταν καρπαζια γιατι δεν το περιμενατε να φυγει τωρα.
οσον αφορα τον καστιγιο,ο τυπος ειναι μεγαλη μπαλαδοφατσα αλλα εχει να παιξει χρονια....κ λεω χρονια γιατι τον τελευταιο καιρο δεν επαιζε καθολου κ μετα τον γαυρο δεν εχει παιξει ουτε ενα καλο παιχνιδι.
θεωρω πως δεν θα σας κατσει σαν μεταγραφη κ θα φυγει νυχτα οπως κ πολλοι παικταραδες που ηρθαν στην ομαδα σας

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
καλα οχι βεβαια οτι παρακολουθω την πορεια του Αρη σαν ομαδα....αλλα τα κατορθωματα του Κουπερ ειναι γνωστα σε ολη την Ευρωπη πλεον. Ευχομαι να ειναι θεμα ευθιξιας και μονο (ισως το στραπατσο με τον Πανιωνιο νε συνεβαλε καπως), και να μη τον δουμε νε μεταπηδα αλλου σε καποια Ελληνικη ομαδα!!!
Ρε γαμωτο... :headbang:δε μπορουσε να παριτηθει πριν παρουμε τον Φερειρα... :headbang:τελος παντων να ειναι καλα ο ανθρωπος οτι και να κανει. :(

Στον Π.Α.Ο.Κ. ας πούμε & να πάθεις κανένα έμφραγμα; :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
αντε ρε μουνοπανα γαμω την διοικηση μου καριοληδες μονο το παντελονι σας κοιτατε.ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :ak: :ak: :ak:

Μπα μάγκα οι διοικούντες σας δε φοράνε παντελόνια. Τα μπέρδεψες.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Αρειανά καλώς ορίσατε ξανά στην εποχή της μιζέριας & της αντίστροφης μέτρησης για τη Β' Εθνική (μην ανησυχείτε πάντως, αν πέφτετε κάθε 8 χρόνια πέφτετε πάλι το 2013 με τις ευλογίες των Κόντη - Αθανασιάδη). Δεν ξέρω αν έχετε αντιληφθεί το μέγεθος της απώλειας του "δασκάλου" σας που πραγματικά ήταν ό,τι πιο αξιοπρεπές & υγιές έχω δει στο Ρούλη τα τελευταία χρόνια & ίσως γι' αυτό είναι καλύτερο & για τον ίδιο που έφυγε, άλλωστε τώρα μπορεί να πάει σε μία πραγματικά μεγάλη ομάδα μετά απ' τις ευρωπαϊκές επιτυχίες που κατάφερε με το Ρούλη. Μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να συνδέσει το όνομά του με μερικές απ' τις ιστορικότερες επιτυχίες του κωλοσωματείου σας, εντελώς δυσανάλογες με την ανύπαρκτη δυναμική του γι' αυτό & θα πρέπει να τον θυμάστε πάντα. Όσο για Καστίγιο που ανακοινώθηκε τώρα για να σας ρίξει στάχτη σατ μάτια είναι παιχτάρα αλλά πέραν απ' τον κωλοχαρακτήρα που έχει μάλλον έχει καεί κιόλας & θα αποδειχτεί & μεγάλο παλτό. Ίσως κάνει & παρέα στον Κουτσιανικούλη στις μπουζουκοεξορμήσεις του. Πάντα τέτοια λοιπόν & εις ανώτερα ακόμα!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

τώρα έγινε παλικάρι ο Καστίγιο ο κωλοπαιδαράς;;;
μάλιστα
τεσπα....
παίκτης που ξέρει καντάρια μπάλλα, αλλά κακός χαρακτήρας εντός γηπέδου

πάντως εγώ κάνω μια σκέψη "περίεργη"
είναι τραβηγμένο να σκεφτείς πως τον πήρε ο Άρης μέχρι το καλοκαίρι και αν παίξει καλά θα γυρίσει Ολυμπιακό;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μάλιστα
τεσπα....

είναι τραβηγμένο να σκεφτείς πως τον πήρε ο Άρης μέχρι το καλοκαίρι και αν παίξει καλά θα γυρίσει Ολυμπιακό;
αν διαβασεις στο πιο κατω ποστ απο αυτο που παραθετεις ειπα οτι ειναι μεγαλη μπαλαδοφατσα,που σημαινει ξερει πολυ μπαλα....οσο για το παλικαρι,πως να τον πω?
ο τσογλανος?
ο μπασταρδος?
ο πουτανας γιος?
δεν σε πιανω....απλα εβαλα αυτον τον χαρακτηρισμο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
μάλιστα
τεσπα....

Ναι άλλη δουλειά δεν έχει ο Ολυμπιακός να ξαναπάρει τον Καστίγιο. Εδώ είχε την πολυτέλεια να διώξει το Μήτρογλου... Πολλούς παίχτες έχετε ξεπουλήσει στον Ολυμπιακό, αυτόν όχι.

JoeP

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ερωτηση

Αν πανε να διαλυσουν τον Αρη και καταστραφει.πεσει στην Β εθνικη η τελοσπαντων φυτοζωει. απο θα τρωνε λεφτα?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Ερωτηση

Αν πανε να διαλυσουν τον Αρη και καταστραφει.πεσει στην Β εθνικη η τελοσπαντων φυτοζωει. απο θα τρωνε λεφτα?

Θα 'χουν φάει μέχρι τότε όσα θέλουν, μην ανησυχείς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν διαβασεις στο πιο κατω ποστ απο αυτο που παραθετεις ειπα οτι ειναι μεγαλη μπαλαδοφατσα,που σημαινει ξερει πολυ μπαλα....οσο για το παλικαρι,πως να τον πω?
ο τσογλανος?
ο μπασταρδος?
ο πουτανας γιος?
δεν σε πιανω....απλα εβαλα αυτον τον χαρακτηρισμο
τον έχουνε πει όλα αυτά τα ονοματάκια που αράδιασες...όλοι οι αντιολυμπιακοί
οπότε μου προξένησε εντύπωση ο χαρακτηρισμός "παλικάρι"

JoeP

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Θα 'χουν φάει μέχρι τότε όσα θέλουν, μην ανησυχείς.

αυτα δεν γινονται.αυτη η καχυποψια πρεπει να σταματησει.
μονο τα κακα βλεπετε.

Τα καλα που ειναι?
οτι σε 5 χρονια απο τα χωραφια φτασατε να περπατατε περηφανοι στον δρομο και να αφησετε αρκετοι τους αναπαυτικους καναπεδες δεν σας λεει τιποτα.
Να τρεχετε στα αεροδρομια και περιμενετε 3 ωρες στην ουρα για ενα εισητηριο.
Ξυπνατε ρεεεεεεεεεε.

Αν ειμασταν 20000 στην λεσχη και κουπερ θα ειχες και καλυτερο υλικο να δουλεψει.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
αυτα δεν γινονται.αυτη η καχυποψια πρεπει να σταματησει.
μονο τα κακα βλεπετε.

Τα καλα που ειναι?
οτι σε 5 χρονια απο τα χωραφια φτασατε να περπατατε περηφανοι στον δρομο και να αφησετε αρκετοι τους αναπαυτικους καναπεδες δεν σας λεει τιποτα.
Να τρεχετε στα αεροδρομια και περιμενετε 3 ωρες στην ουρα για ενα εισητηριο.
Ξυπνατε ρεεεεεεεεεε.

Αν ειμασταν 20000 στην λεσχη και κουπερ θα ειχες και καλυτερο υλικο να δουλεψει.

Φίλε εγώ στ' αρχίδια μου, παοκτσής είμαι :)

JoeP

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε εγώ στ' αρχίδια μου, παοκτσής είμαι :)

το απληρωτο το κομοδινο ο βιτολο που σας ταιζουν οτι ειναι τραυματιας που ειναι?

Επισης ο καμπορα και ο φερνατεζ σε ποιες ομαδες παιζουν ?

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καστιγιο παιξε μπαλα να πεταξουμε τα κολλυρια !!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Να πω κι εγω την αποψη μου
με μια λεξη σημερα σαν αρειανος ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!!!

ειλκρινα αυτο το συναισθημα μου βγαινει....πανω που πιστεψα οτι χτιζεται μια ομαδα με διοικηση εκ του κοσμου, με παιχτες αξιολογους και με εναν προπονηταρα που στο προσωπο του συσπειρωθηκε ΟΛΟΣ Ο ΑΡΗΣ, ερχονται τα πανω κατω...
Γαματοι παιχτες φυγαν και ουδεποτε αντικατασταθηκαν (Καμπορα κλπ)
Η διοικηση απεδειξε αντανακλαστικα βραδυπους (ζωακι της ζουγκλας ειναι αυτο)
Και ο Κυριος Κουπερ, σαν Σεφ χωρις Υλικα, εφυγε για να μην ξεφτιλιστει και ο ιδιος!!!

Ειλικρινα ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ....

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Και αν σε οοοοοοολη την παγκοσμια αγορα, ο ΑΡΗΣ ο θριαμβευτης επι της Ατλετικο κλπ, καταφερε να φερει τον μεγα, τον τεραστιο, τον σουπερ πειθαρχημενο ΚΑΣΤΙΓΙΟ, ε τοτε τι να πω????? ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom