GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
να μιλαει Ισπανικα στον Βαλβερδε μαλλον μη χασει το αξάνΗ Χαβιτου πηρε μεταγραφη για τον γαυρο
η ειμαι ακομη μεθυσμενος απο χθες;
και σαν τι τον παιρνουν στον γαυρο;
να μιλαει Ισπανικα στον Βαλβερδε μαλλον μη χασει το αξάνΗ Χαβιτου πηρε μεταγραφη για τον γαυρο
τι εγινε λεει?Η Χαβιτου πηρε μεταγραφη για τον γαυρο
υπογραψε στον γαυροτι εγινε λεει?
μα γι αυτο ακριβως τον θελουν.ο χαβιτο ειναι παικτης ευρωπης.ποιος ξεχναει τα ιστορικα γκολ με σαραγοσα και ατλετικουπογραψε στον γαυρο
το καλοκαιρι κατηφοριζει προς Ρεντη μερια
και μετα απορουν οι γαυροι γιατι πανε απατοι στην Ευρωπη
τελικα τον ηθελε ή οχι ο Κουπερ????μα γι αυτο ακριβως τον θελουν.ο χαβιτο ειναι παικτης ευρωπης.ποιος ξεχναει τα ιστορικα γκολ με σαραγοσα και ατλετικο
δεν αφηνετε τα πουστικα λεω εγω?τελικα τον ηθελε ή οχι ο Κουπερ????
πιστευω οτι αν τον ηθελε και τον εχασε, θα γινει εξαλλος
προσωπικα δεν μου αρεσε ποτε μου...δεν αφηνετε τα πουστικα λεω εγω?
τον κανετε θεο σε καποια παιχνιδια κ ξαφνικα δεν σας καιγεται καρφι?
ο γαυρος σας τον πηρε ρεεεεε
οχι ο εργοτελης
κοιτα περυσι τον ειχε για διωξιμο,αλλα φετος βελτιωθηκε αισθητα και πηρε μπονους παραμονης.τωρα αν τον ηθελε ο εκτορας δεν θα ειχε γινει κρουση παραμονης νωριτερα εφοσον τελειωνει το συμβολαιο????τελικα τον ηθελε ή οχι ο Κουπερ????
πιστευω οτι αν τον ηθελε και τον εχασε, θα γινει εξαλλος
εγω λεω οτι ΔΕΝ τον ηθελε...κοιτα περυσι τον ειχε για διωξιμο,αλλα φετος βελτιωθηκε αισθητα και πηρε μπονους παραμονης.τωρα αν τον ηθελε ο εκτορας δεν θα ειχε γινει κρουση παραμονης νωριτερα εφοσον τελειωνει το συμβολαιο????
δεν μιλησα μονο για σενα,μιλησα γενικοτερα...προσωπικα δεν μου αρεσε ποτε μου...
οκ...εβαλε καποια ιστορικα γκολ, αλλα ελλείψει αλλων ικανων παικτων...καπως σαν να λεμε στους τυφλους ο μονοφθαλμος!
καταλαβα φιλε...δεν μιλησα μονο για σενα,μιλησα γενικοτερα...
Απο ποιον ακριβως δλδ εδω μεσα ακουσες καλα λογια για τον Χαβιτο?δεν μιλησα μονο για σενα,μιλησα γενικοτερα...
Ο,τι εκανε και τον Επσταιν η θα κανει και τον Μητρογλου.Αν οντως τον εχει κλεισει,του χρονου θα τον δουμε σε καμια γρια ως ανταλλαγμα για Βελλιο.Θα επαναλαβω οτι κι εγω τον κραζω.Το θεμα ειναι οτι οσους παικτες χανουμε(Ιβιτς,Βιτολο,Καμπορα,Γκαρσια,Ρεγκειρο)ΔΕΝ τους αναπληρωνουμε με ισαξιους(για καλυτερους ουτε συζητηση).Εκει ειναι το θεμα και οχι αν μας αρεσει η οχι ο Χαβιτος.ειναι αμφιλεγομενος παιχτης ο Χαβιτο...
αλλα η απορια μου ειναι η εξης....τι θα τον κανει ο Ολυμπιακος????
ειναι αμφιλεγομενος παιχτης ο Χαβιτο...
αλλα η απορια μου ειναι η εξης....τι θα τον κανει ο Ολυμπιακος????
τελικα το θεμα μοιαζει μουφα τελειως
καλα ειπα χτες δεν το αναφερει πουθενα...μονο σε δυο σαιτ
ο χαβιτο εχει πολυ βελτιωμενη προσφορα απο Αρη που ακομα σκεφτεται...