GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
εγω προσωπικα δεν τον θελω...οκ, καλο Αριανακι ειναι, αλλα με τοσα που ζητησε, δεν αξιζει...Κάντε κ'εσείς κανένα πανό "Χαβίτο μείνε στην ομάδα της καρδιάς σου"
εγω προσωπικα δεν τον θελω...οκ, καλο Αριανακι ειναι, αλλα με τοσα που ζητησε, δεν αξιζει...Κάντε κ'εσείς κανένα πανό "Χαβίτο μείνε στην ομάδα της καρδιάς σου"
δεν εχω να προσθεσω κατι...το εβαλες σωστα το ερωτηματικο!Φίλε μου, η πολιτική του "αγοράζουμε ό,τι καλό ( ; ) υπάρχει, ανεξάρτητα αν τον χρειαζόμαστε ή όχι", είναι γνωστή.
Κ'εμείς τι φταίμε;;;εγω προσωπικα δεν τον θελω...οκ, καλο Αριανακι ειναι, αλλα με τοσα που ζητησε, δεν αξιζει...
Μακαρι να φυγει να σωθει ο ανθρωπος γιατι με την τακτικη της διοικησης αυτος θα τα ακουει,θυμηθειτε μετα το ματς με γρια την ανακοινωση τως επαγγελματιων οπαδων μας...ξεφτιλα να χασουμε τον παικταρα απο ομαδα που παει να υποβιβαστει στην Τουρκια,πιο κατω εχει?ο χαβιτο λενε υπεγραψε με 650χιλ στον γαυρο ενω εμεις του καναμε αυξηση κ θα επαιρνε γυρω στα 300. ο χαβιτο καλα εκανε, σχεδον λυνει το οικονομικο προβλημα τησ ζωησ του αν ισχυουν αυτα. ενας μετριος πολυ φιλοτιμος παιχτης κ τιποτα παραπανω. που δυστυχως ομως θα λειψει πολυ απο τον αρη γιατι δεν υπαρχουν αλλοι. σκεφτειτε οτι το μοναδικο εξτρεμ που εχει μεινει στην ομαδα ειναι ο τσεζναουσκις. α ναι ξεχασα τον μενδρινο που τον καναμε αριστερο εξτρεμ φετος . εγω δυστυχως βλεπω κ τον κουπερ να φευγει, που να αντεξει να μεινει με ολα αυτα που γινονται. μετα να δω τι θεση θα εχουμε με αυτο το υλικο κ χωρις κουπερ :S.
εγω δυστυχως βλεπω κ τον κουπερ να φευγει, που να αντεξει να μεινει με ολα αυτα που γινονται. μετα να δω τι θεση θα εχουμε με αυτο το υλικο κ χωρις κουπερ :S.
παιχτη σαν τον χαβιτο δεν εχει ο γαυρος,εγω πιστευω οτι θα παιξει καλα αν παει εκει.ειναι αμφιλεγομενος παιχτης ο Χαβιτο...
αλλα η απορια μου ειναι η εξης....τι θα τον κανει ο Ολυμπιακος????
εγω παλι ειμαι σιγουρος οτι θα τον φαει ο παγκος, και η γκρινια...θα καταλειξει δανεικος σε καμια αλλη ομαδα και στο τελος θα καταστρεψει την καριερα του...παιχτη σαν τον χαβιτο δεν εχει ο γαυρος,εγω πιστευω οτι θα παιξει καλα αν παει εκει.
γυμνια σε ολα τα επιπεδα.που εισαι ρε διοικηση να διαψευσεις η να επιβεβαιωσεις για χαβιτο με επισημη ανακοινωση????Η απολυτη γυμνια.Μπραβο ρε Κοντη,απο αυριο μπορεις να αρχισεις το ψαξιμο μπας και στο επομενο ματς κατεβασουμε τουλαχιστον 18αδα...
αλλαζουμε προπονητηπαντως αυτος ο φερειρα για τον πουτσο τελειως ειναι με τετοιο υλικο ο κουπερ θα γαμουσε.ο σισε μεγαλη παιχτουρα μια ομαδα μονος του
Αν ηταν να διωξουμε τον Καλβο και να καθιερωσουμε τον Καζναφερη,ας τον κρατουσαμε.Μαλακισμενο αλλα ξερει δεκα φορες περισσοτερη μπαλλα.Τα ειπαμε πολλες φορες,η ποιοτητα ολοενα και φθινει.Κριμα γιατι οι βαζελοι δεν βλεπονται...πλακα κανουμε? αυτοι με σισε γκοβου νινη κ εμεις με κατιδη αραβιδη καζναφερη...