Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Φίλε μου, η πολιτική του "αγοράζουμε ό,τι καλό ( ; ) υπάρχει, ανεξάρτητα αν τον χρειαζόμαστε ή όχι", είναι γνωστή.
δεν εχω να προσθεσω κατι...το εβαλες σωστα το ερωτηματικο!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εγω προσωπικα δεν τον θελω...οκ, καλο Αριανακι ειναι, αλλα με τοσα που ζητησε, δεν αξιζει...
Κ'εμείς τι φταίμε;;; :headbang: :headbang: :headbang:
Αν μας αναγκάσει να κάνουμε ομαδική κωλοτούμπα με την απόδοσή του του χρόνου, τι να πω...μακάρι, αν και δεν το βλέπω.

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
478
Πόντοι
26
ο χαβιτο λενε υπεγραψε με 650χιλ στον γαυρο ενω εμεις του καναμε αυξηση κ θα επαιρνε γυρω στα 300. ο χαβιτο καλα εκανε, σχεδον λυνει το οικονομικο προβλημα τησ ζωησ του αν ισχυουν αυτα. ενας μετριος πολυ φιλοτιμος παιχτης κ τιποτα παραπανω. που δυστυχως ομως θα λειψει πολυ απο τον αρη γιατι δεν υπαρχουν αλλοι. σκεφτειτε οτι το μοναδικο εξτρεμ που εχει μεινει στην ομαδα ειναι ο τσεζναουσκις. α ναι ξεχασα τον μενδρινο που τον καναμε αριστερο εξτρεμ φετος :jerking:. εγω δυστυχως βλεπω κ τον κουπερ να φευγει, που να αντεξει να μεινει με ολα αυτα που γινονται. μετα να δω τι θεση θα εχουμε με αυτο το υλικο κ χωρις κουπερ :S.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ο χαβιτο λενε υπεγραψε με 650χιλ στον γαυρο ενω εμεις του καναμε αυξηση κ θα επαιρνε γυρω στα 300. ο χαβιτο καλα εκανε, σχεδον λυνει το οικονομικο προβλημα τησ ζωησ του αν ισχυουν αυτα. ενας μετριος πολυ φιλοτιμος παιχτης κ τιποτα παραπανω. που δυστυχως ομως θα λειψει πολυ απο τον αρη γιατι δεν υπαρχουν αλλοι. σκεφτειτε οτι το μοναδικο εξτρεμ που εχει μεινει στην ομαδα ειναι ο τσεζναουσκις. α ναι ξεχασα τον μενδρινο που τον καναμε αριστερο εξτρεμ φετος :jerking:. εγω δυστυχως βλεπω κ τον κουπερ να φευγει, που να αντεξει να μεινει με ολα αυτα που γινονται. μετα να δω τι θεση θα εχουμε με αυτο το υλικο κ χωρις κουπερ :S.
Μακαρι να φυγει να σωθει ο ανθρωπος γιατι με την τακτικη της διοικησης αυτος θα τα ακουει,θυμηθειτε μετα το ματς με γρια την ανακοινωση τως επαγγελματιων οπαδων μας...ξεφτιλα να χασουμε τον παικταρα απο ομαδα που παει να υποβιβαστει στην Τουρκια,πιο κατω εχει?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εγω δυστυχως βλεπω κ τον κουπερ να φευγει, που να αντεξει να μεινει με ολα αυτα που γινονται. μετα να δω τι θεση θα εχουμε με αυτο το υλικο κ χωρις κουπερ :S.

Λέτε να παίρνει το χαβίτο ο Μαρινάκης, μόνο και μόνο για να κάνει τον Κούπερ να φύγει;; :dancing:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ειναι αμφιλεγομενος παιχτης ο Χαβιτο...
αλλα η απορια μου ειναι η εξης....τι θα τον κανει ο Ολυμπιακος????
παιχτη σαν τον χαβιτο δεν εχει ο γαυρος,εγω πιστευω οτι θα παιξει καλα αν παει εκει.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
παιχτη σαν τον χαβιτο δεν εχει ο γαυρος,εγω πιστευω οτι θα παιξει καλα αν παει εκει.
εγω παλι ειμαι σιγουρος οτι θα τον φαει ο παγκος, και η γκρινια...θα καταλειξει δανεικος σε καμια αλλη ομαδα και στο τελος θα καταστρεψει την καριερα του...
εδω, ειναι αρχηγος στον Αρη....
Να σας θυμισω λιγο τον Στακ...Ηγετης, αρχηγος της ομαδας μπασκετ για χρονια....δελεαστηκε απο 100-200 χιλιαρικα παραπανω...πηγε γαβρο...δεν επαιξε καθολου...

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
σε λιγο θα ζητησουν απ τον κουπερ να μπει να παιξει. :headbang: :headbang: :headbang:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Η απολυτη γυμνια.Μπραβο ρε Κοντη,απο αυριο μπορεις να αρχισεις το ψαξιμο μπας και στο επομενο ματς κατεβασουμε τουλαχιστον 18αδα...

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ρε πουστη μου αισχος και φετος ειχαν τα περρισοτερα εσοδα των τελευταιων ετων :think: :think: :think:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Η απολυτη γυμνια.Μπραβο ρε Κοντη,απο αυριο μπορεις να αρχισεις το ψαξιμο μπας και στο επομενο ματς κατεβασουμε τουλαχιστον 18αδα...
γυμνια σε ολα τα επιπεδα.που εισαι ρε διοικηση να διαψευσεις η να επιβεβαιωσεις για χαβιτο με επισημη ανακοινωση????

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
τι να πουν οτι ειναι μαλακες κ το τραιναρανε τοσο καιρο? 10 φορες τουλαχιστον φετος εκανε δηλωσεις ο χαβιτο πως θελει να παραμεινει αλλα :bigdick: :bigdick: :bigdick:τωρα τον χανουμε και χωρις φραγκο

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
ποιος λετε να βγαλει το βραδυ ανακοινωση για το ακυρωθεν γκολ ο κοντης η ο μαρινακης?????? :2funny: :2funny: :2funny:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
παντως και η νοβα μεγαλη πουτανα.μια ψιλοευκαιρια του παναθηναικου την εδειξε 2 φορες σε ριπλει και το γκολ που ακυρωθηκε 1 ριπλει και βιαστικο. :headbang: :headbang:

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
παντως αυτος ο φερειρα για τον πουτσο τελειως ειναι με τετοιο υλικο ο κουπερ θα γαμουσε.ο σισε μεγαλη παιχτουρα μια ομαδα μονος του

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
πλακα κανουμε? αυτοι με σισε γκοβου νινη κ εμεις με κατιδη αραβιδη καζναφερη...

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
το γκολ ηταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ βγαζω το καπελο στον τεραστιο ΚΟΥΠΕΡ ο ανθρωπος ειναι δασκαλος αλλα....

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
παντως αυτος ο φερειρα για τον πουτσο τελειως ειναι με τετοιο υλικο ο κουπερ θα γαμουσε.ο σισε μεγαλη παιχτουρα μια ομαδα μονος του
αλλαζουμε προπονητη  :rockon:
και ο νινης καλος σημερα  ;)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
πλακα κανουμε? αυτοι με σισε γκοβου νινη κ εμεις με κατιδη αραβιδη καζναφερη...
Αν ηταν να διωξουμε τον Καλβο και να καθιερωσουμε τον Καζναφερη,ας τον κρατουσαμε.Μαλακισμενο αλλα ξερει δεκα φορες περισσοτερη μπαλλα.Τα ειπαμε πολλες φορες,η ποιοτητα ολοενα και φθινει.Κριμα γιατι οι βαζελοι δεν βλεπονται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom