Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Εμφανιση για τον π...ο,τραγικη για αλλη μια φορα η ομαδα.Κοντη,αν δεν μπορειτε να δωσετε 800χιλ.μετα απο 2 προκρισεις στο Ουεφα να φερετε επιτελους εναν παικταρα που στην τελικη καποτε μπορει να φερει και λεφτα στον συλλογο αν πουληθει,τα κλειδια κατω απο το χαλακι και τον πουλο.Αρκετα με τους 30χρονους που βγαζουν δεν βγαζουν χρονο...Στον Αρη ειστε ρε μαλακισμενα.
ξαναματασυμφωνω
ασυλια σε κανεναν,πανω απ ολα ο αρης
στηριξη σε προπονητη
στηριξη σε λεσχη

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Δεν ζητησα καν τιτλο ρε φιλε,ανταγωνιστικη ομαδα θελω και οχι αυτο το χαλι που βλεπουμε καθε κυριακη,ημαρτον.Εσυ ενα πρωταθλημα εχασες και αλλαξαν τα παντα,τι λες τωρα?
Δικιο εχει ο AGNIUS...
τι ζηταμε πια??? να βλεπουμε λιγη μπαλα...ετσι οπως πρεπει να παιζεται το ποδοσφαιρο...με γραμμες που δουλευουν, τελικες προσπαθειες, περιτεχνες ενεργειες, ομαδικοτητα, παθος, αγωνιστικοτητα...
δεν ζητησαμε τιτλο...λιγο θεαμα γμτ μου!!!

Κερδισαμε σημερα...γι αυτο και δεν επεσε Η ΓΚΡΙΝΙΑ!!! αν χαναμε σημερα (που θα μας αξιζε) θα ηταν ολα αλλιως στον ΑΡΗ...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δικιο εχει ο AGNIUS...
τι ζηταμε πια??? να βλεπουμε λιγη μπαλα...ετσι οπως πρεπει να παιζεται το ποδοσφαιρο...με γραμμες που δουλευουν, τελικες προσπαθειες, περιτεχνες ενεργειες, ομαδικοτητα, παθος, αγωνιστικοτητα...
δεν ζητησαμε τιτλο...λιγο θεαμα γμτ μου!!!

Κερδισαμε σημερα...γι αυτο και δεν επεσε Η ΓΚΡΙΝΙΑ!!! αν χαναμε σημερα (που θα μας αξιζε) θα ηταν ολα αλλιως στον ΑΡΗ...
Δυστυχως αυτο συμβαινει,νικησαμε και ολα καλα.Σε οποιαδηποτε σοβαρη ομαδα ειχε αυτη την εμφανιση στην εδρα της με υποδεεστερο(στα λογια) αντιπαλο να την παιζει στο μισο γηπεδο θα επεφτε αγριο κραξιμο και οχι τραγουδακια απο την κερκιδα.ΔΕν το ανεχομαι σαν οπαδος του Θεου να παιζω με επαρχιακη ομαδα στην εδρα μου,να κερδιζω μισο μηδεν και ο τερματοφυλακας μου να ειναι κορυφαιος παικτης.Τωρα που τραυματιστηκε και ο Κοκε εγω θα παιξω στην επιθεση με ΠΑΟ?Ο Ρουιζ φιλοτιμος αλλα δεν μπορει το παιδι.Κριμα,γιατι ηταν μεγαλη ευκαιρια να καναμε διπλο εκει μεσα,οι αλλοι κυριολεκτικα δεν βλεπονται...ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Εχει το δικαιωμα να υπογραψει οπου θελει αφου δεν τον ανανεωσαμε,αλλα 300 χρονια να περασουν ετσι θα χανουμε τους παικτες.Λιγο να κανει πως ξεπεταγεται καποιος παικτης μας φευγει,απειρα τα παραδειγματα.Για αυτο μαλλιασε η γλωσσα μου να το φωναζω.Η ομαδα θελει σοβαρους παραγοντες να σπρωχνουν κανα φραγκο,ο λαος μας τελειωσε.Η λεσχη υπαρχει μονο για να ειναι σιγουροι πως η ομαδα δεν θα φυγει ποτε απο τα χερια τους,δεν βρισκω αλλον λογο υπαρξης.Τα προβατα να ναι καλα και ολα ειναι ενταξει...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

:headbang: :headbang: :headbang:
Χαμηλώνει το επίπεδο του Άρη, ενώ σε εμάς είναι ουσιαστικά περιττός. Καμιά δεκαριά μεσοεπιθετικούς έχουμε
και τον Νικλητσιώτη δανεικό στον Όφη που παίζει στις ίδιες θέσεις με τον Χαβίτο.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Τωρα δλδ ο γαυρος τι θα τον κανει τον Χαβιτο?? :think:
Θελει να κανει επιδειξη δυναμης ο χοντρομαλακας ο Μαρινακης και παιρνει οτι υπαρχει για να πουλησει προλογο..
Προσωπικα μαζι με τον Χαβιτο φευγει κι ενα μεγαλο βαρος απο πανω μου..Ηθελε και 500χιλ. συμβολαιου ο ''κατω το κεφαλι''.. :headbang:

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
μην γκρινιαζετε ρε παιδια ερχεται η παιχτουρα  ο παπαδοπουλος(παρεπιπτωντος εχει να σκοραρει 2-3 χρονια) :headbang:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τωρα δλδ ο γαυρος τι θα τον κανει τον Χαβιτο?? :think:
Θελει να κανει επιδειξη δυναμης ο χοντρομαλακας ο Μαρινακης και παιρνει οτι υπαρχει για να πουλησει προλογο..
Προσωπικα μαζι με τον Χαβιτο φευγει κι ενα μεγαλο βαρος απο πανω μου..Ηθελε και 500χιλ. συμβολαιου ο ''κατω το κεφαλι''.. :headbang:
Συμφωνω,κι εγω τον κραζω τον Χαβιτο.Το θεμα ομως ειναι οτι ετσι οπως κινουνται δυσκολα θα βρουμε κατι καλυτερο,οποτε για μας θα ειναι απωλεια ενω για τους γαβρους ενα ακομα παικτακι που θα δινεται δεξια κι αριστερα για να φερνουν τους παικτες που θελουν...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μην γκρινιαζετε ρε παιδια ερχεται η παιχτουρα  ο παπαδοπουλος(παρεπιπτωντος εχει να σκοραρει 2-3 χρονια) :headbang:
Ρε φιλε,δεν το χεις καταλαβει τοσον καιρο?Οι επιθετικοι που δεν σκοραρουν ειναι η αδυναμια της διοικησης,αμα κανουν πως βαζουν πανω απο 10 γκολ γινονται παλιοχαρακτηρες και φευγουν...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Γιατι τον Εντου που τον βαζεις??
Που ερχεται και σαν ηγετης μετα την πανισχυρη Ιντερνασιοναλ που παιζει και δεν σκοραρει ποτε.. :headbang:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλοκαιρι ειναι να φυγει (αν φυγει)και γνωμη μου ειναι οτι ο παιχτης εχει κανει τον κυκλο του στην ομαδα ασχετα αν ειναι στο σωστο σημειο και κερδιζει παντα τη δοξα αυτος ή οι καλες φετινες εμφανισεις..Καλοκαιρι ανοιγει η αγορα και ο Κοντης δεν εχει δικαιολογιες εκεινη την εποχη.

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το παλευουν στην επιθεση για Τσονσον και Τσονσον απ οσο γνωριζω και θα ειναι και θριαμβος εαν τους πετυχει :huh:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Καλοκαιρι ειναι να φυγει (αν φυγει)και γνωμη μου ειναι οτι ο παιχτης εχει κανει τον κυκλο του στην ομαδα ασχετα αν ειναι στο σωστο σημειο και κερδιζει παντα τη δοξα αυτος ή οι καλες φετινες εμφανισεις..Καλοκαιρι ανοιγει η αγορα και ο Κοντης δεν εχει δικαιολογιες εκεινη την εποχη.
Ναι,ειδαμε και τα 2 τελευταια καλοκαιρια τι μας κουβαλησε.Στην τελικη,οι σοβαρες ομαδες πρωτα φερνουν τους αντικαταστατες και μετα στελνουν τους 11αδατους παικτες...Το να διωξεις τον Χαβιτο και να παρεις καποιον που ετυχε να ειναι ελευθερος το καλοκαιρι δεν ειναι η λυση.Ουτε το να διωξεις τον μετριο Καλβο και να μην παρεις κανεναν αριστερα(οπως μαλλον θα γινει).

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
χωρις να ειμαι υπερβολικος το ροστερ ειναι τραγικο.αν δεν ηταν ο κουπερ τα πραγματα θα ηταν πολυ πολυ ασχημα.αλλα δεν νομιζω οτι του εχει απομεινει αλλη υπομονη

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Ναι,ειδαμε και τα 2 τελευταια καλοκαιρια τι μας κουβαλησε.Στην τελικη,οι σοβαρες ομαδες πρωτα φερνουν τους αντικαταστατες και μετα στελνουν τους 11αδατους παικτες...Το να διωξεις τον Χαβιτο και να παρεις καποιον που ετυχε να ειναι ελευθερος το καλοκαιρι δεν ειναι η λυση.Ουτε το να διωξεις τον μετριο Καλβο και να μην παρεις κανεναν αριστερα(οπως μαλλον θα γινει).
Θα παρουμε παικτη για τα αριστερα..
Απλα αυτος μαζι με αριστερα θα παιζει δεξια,επιθεση,αμυντικος και τερματοφυλακας μαζι... :jerking:

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η ομαδα ειναι μετριοπαθης οπως και περυσι δεν αλλαξε κατι ιδιαιτερο.Οι μετριοι παιχτες που εφυγαν αντικαταστηθηκαν με ισαξιους ισως και καλυτερους αν σκεφτεις την πορεια στην ευρωπη :cheesy: Εναν καλο παιχτη να κανει τη διαφορα με τα λεφτα της ευρωπης θελω και γω

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
νομιζω πως αυτοι που εφυγαν αντικαταστηθηκαν απο πολυ κατωτερους

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
χωρις να ειμαι υπερβολικος το ροστερ ειναι τραγικο.αν δεν ηταν ο κουπερ τα πραγματα θα ηταν πολυ πολυ ασχημα.αλλα δεν νομιζω οτι του εχει απομεινει αλλη υπομονη
Τραγικο δεν ειναι σε καμια περιπτωση φιλε,απλα υπαρχουν χτυπητες αδυναμιες σε θεσεις που δεν εχουν καλυφτει εδω και χρονια.Ενας παικταρας στα αριστερα,ενας δημιουργικος χαφ και μια χαφαρα ανασταλτικα θα κανανε τους υπολοιπους να δειχνουν 3 κλασεις καλυτεροι.Τρεις γαμημενες μεταγραφες σε αυτες τις θεσεις χρειαζομαστε και οχι ο,τι τυχει να μεινει ελευθερο στην αγορα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom