You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Και ο Νικολ σε σχεση με τον προδοτη το Σαργκανη και τον βαζελοΒαντσικ δεν ειναι ιδια κλαση,απλα ειναι σοβαρος και τυχερος.Οι υπολοιποι Ελληνες ειναι για τα μπαζα,ασταθεις ικανοι για το καλυτερο και το χειροτερο.Αν σκεφτεσαι Ευρωπαικα,εχεις απολυτο δικιο,εγω μιλαω με τα δεδομενα του κωλοπρωταθληματος μας.Ο,τι ισχυει αλλωστε για αμυντικους ισχυει και για τα τερματα,Νικοπολιδης και μετα χαος.
Γενικα το θεμα πρεπει να το βλεπεις Ευρωπαικα γιατι εκει ζουμε(σε ολα) και οχι στην Αφρικη.
Πολυ μεγαλο κακο κανουν οι σκατοδημοσιογραφοι και τωρα τελευταια ακουω ραδιο απο Θεσ/κη και εκει ειναι ακομα χειροτεροι απο δω,σας γλυφουν κανονικα και για ολα φταιει η Αθηνα λες και ο Πρωθυπουργος ειναι Αθηναιος... λες και εμεις που μενουμε εδω το πρωι που ξυπναμε λεμε γαμω την Θεσ....., ή ειμαστε Αθηναιοι.
Εχουμε πρωταθλημα της πλακας και καποιους απλως καλους παικτες τους βγαζουν Θεους ,εδω χθες με την παραλιο Κυπρο εβγαλαν οτι ο Νινης ειναι ο νεος Μαραντονα ξεχνοντας οτι οΝτιεγκο στα 18 γαμουσε και εδερνε σε παγκοσμιο κυπελο.Καλος ο νινης αλλα οχι και ετσι οπως και τα ιδια για Παπασταθο..ουτε ο Μπεκενμπαουερ να ηταν.
Αν ηταν τοσο καλοι θα ειχε ερθει η Μαντσεστερ πχ και θα ειχε δωσει 10 μυρια και θα τους επαιρνε.Οπως αν ειδες εκτος απο τον Σειταριδη κανενας ελληνας δεν πηγε σε πραγματικα μεγαλη ομαδα,και μη μου λενε για Κατσουρανη γιατι η Μπενφικα ηταν μεγαλη ομαδα το 60 ,τωρα ειναι επιπεδου Ολυμπιακου.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εχεις απολυτο δικαιο,απλα εμεις στον Αρη δε μπορουμε νε σκεφτομαστε οπως εσεις στο λιμανι γιατι πολυ απλα λειπουν τα χρηματα.Πλεον ειμαστε ευχαριστημενοι οταν δε χρωσταμε τα κερατα μας και οταν δεν εχουμε προσφυγες.Οι ποδοσφαιριστες που κυνηγαμε ειναι ελευθεροι αφου δε μπορουμε να αγορασουμε ουτε παιχτη Β Εθνικης.Μας χωριζει χασμα,για αυτο και που φτασαμε τελικο ειναι κατορθωμα ,η μπορεις να πεις οτι οφειλεται στη γενικη σηψη του Ελ.πρωταθληματος.Και εγω θα ηθελα πολυ να εχω εναν Κοκκαλη και να σκεφτομαι Ευρωπαικα,αν και κατα τη γνωμη μου ο Σωκρατης δεν εχει δωσει αυτα που χρειαζεται μια ομαδα για να καθιερωθει στην Ευρωπη.Ισως φταινε για αυτο οι ανθρωποι που εχει διπλα του,ισως παλι και να μη θελει να δωσει περισσοτερα.
Λεφτα δεν εχετε αλλα πρεπει πρωτα να φτιαξετε προπνητικο και μετα ΓΗΠΕΔΟ με μαγαζια και να δεις με σωστες ακαδημιες και μαγαζια πως θα πατε,με μονο τον Σκορδα αν δεν ελθει μια εταιρεια ή ενας λεφτας τοτε παραπανω δεν θα πατε εκτος απο 2-3 και κανα κυπελο.Το κακο που εχετε πανω ειναι οτι εχετε πιθο πολλα λαμογια και απο εδω.Ο Σκορδας ειναι καλος μανατζερ αλλα δεν εχει φραγκα.Εχεις απολυτο δικαιο,απλα εμεις στον Αρη δε μπορουμε νε σκεφτομαστε οπως εσεις στο λιμανι γιατι πολυ απλα λειπουν τα χρηματα.Πλεον ειμαστε ευχαριστημενοι οταν δε χρωσταμε τα κερατα μας και οταν δεν εχουμε προσφυγες.Οι ποδοσφαιριστες που κυνηγαμε ειναι ελευθεροι αφου δε μπορουμε να αγορασουμε ουτε παιχτη Β Εθνικης.Μας χωριζει χασμα,για αυτο και που φτασαμε τελικο ειναι κατορθωμα ,η μπορεις να πεις οτι οφειλεται στη γενικη σηψη του Ελ.πρωταθληματος.Και εγω θα ηθελα πολυ να εχω εναν Κοκκαλη και να σκεφτομαι Ευρωπαικα,αν και κατα τη γνωμη μου ο Σωκρατης δεν εχει δωσει αυτα που χρειαζεται μια ομαδα για να καθιερωθει στην Ευρωπη.Ισως φταινε για αυτο οι ανθρωποι που εχει διπλα του,ισως παλι και να μη θελει να δωσει περισσοτερα.
Εδω στον μπασκετ Μπαοκ εδωσαν γηπεδο στην Θερμη δυο φορες χαρισαν χρεη και παλι η ομαδα μπασκετ ειναι Γ.Τ .Π.
Αυτα ειναι ντροπη ειδικα στο Μπασκετ ο Αρης και ο Μπαοκ ηταν σε αλλα επιπεδα
Μπραβο στον σκορδα ειναι νοικοκυρης αλλα ο Αρης μεχρι εκει θα παει αντε λιγο παραπανω,εγω σαν γαυρος θελω αντιπαλους ομαδαρες για να χτυπησω τσαμπιον Λιγκ,αλλα με ομαδες της σειρας σιγα μην ριξει λεφτα ο ΣωκρατηςΝα λεμε και ευχαριστω που υπαρχει και ο Λαμπρος και κατι κινειται,βαλαν μπρος σε συννενοηση με το μπασκετ για γηπεδο.Αν δεν ειχαμε και αυτον θα γυρνουσαμε σε εποχες σκοτους,δεκαετιας 80.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πολυ μεγαλο κακο κανουν οι σκατοδημοσιογραφοι και τωρα τελευταια ακουω ραδιο απο Θεσ/κη και εκει ειναι ακομα χειροτεροι απο δω,σας γλυφουν κανονικα και για ολα φταιει η Αθηνα λες και ο Πρωθυπουργος ειναι Αθηναιος... λες και εμεις που μενουμε εδω το πρωι που ξυπναμε λεμε γαμω την Θεσ....., ή ειμαστε Αθηναιοι.
Παω στοιχημα οτι ακουσες Metropolis, οχι οτι οι αλλοι ειναι πολυ καλυτεροι, αλλα εγω που προτιμω Libero ειναι ΚΑΠΩΣ πιο διαλακτικοι στο θεμα "η κακη Αθηνα" και "γλυψτε τον κοσμο να μας ακουει"!! Αλλα ο Ευρουλακης δεν παιζεται σ' αυτο, εφτιαξε και συνεχιζει μια ολοκληρη περιουσια ετσι..... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ, αυτοι που τον ακουνε ακομη και του δινουν νουμερα φταινε.... ισως τελικα, οπως και με την πολιτικη, εδω στο "χωριο" μας, αυτος να μας αξιζει!!!
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Λεφτα δεν εχετε αλλα πρεπει πρωτα να φτιαξετε προπνητικο και μετα ΓΗΠΕΔΟ με μαγαζια και να δεις με σωστες ακαδημιες και μαγαζια πως θα πατε,με μονο τον Σκορδα αν δεν ελθει μια εταιρεια ή ενας λεφτας τοτε παραπανω δεν θα πατε εκτος απο 2-3 και κανα κυπελο.Το κακο που εχετε πανω ειναι οτι εχετε πιθο πολλα λαμογια και απο εδω.Ο Σκορδας ειναι καλος μανατζερ αλλα δεν εχει φραγκα.
Εδω στον μπασκετ Μπαοκ εδωσαν γηπεδο στην Θερμη δυο φορες χαρισαν χρεη και παλι η ομαδα μπασκετ ειναι Γ.Τ .Π.
Αυτα ειναι ντροπη ειδικα στο Μπασκετ ο Αρης και ο Μπαοκ ηταν σε αλλα επιπεδα
Εχεις απολυτο δικιο, ετσι ειναι, το παν ειναι το ΧΡΗΜΑ.... Βεβαια μην ξεχναμε οτι ειμαστε ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ η μονη χωρα που ο μισος+ πληθυσμος της ειναι συγκεντρωμενος στην πρωτευουσα, οποτε λογικα και ο πλουτος και τα οικονομικα κεφαλαια μαζι.....
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Να λεμε και ευχαριστω που υπαρχει και ο Λαμπρος και κατι κινειται,βαλαν μπρος σε συννενοηση με το μπασκετ για γηπεδο.Αν δεν ειχαμε και αυτον θα γυρνουσαμε σε εποχες σκοτους,δεκαετιας 80.
Νομιζω οτι περα απο το αγωνιστικο φετος που ηταν αρκετα ελκυστικο, αυτο που εμενα τουλαχιστον με ευχαριστησε και μου εδωσε κινητρο και οραμα σαν υποστηρικτη του Αρη ηταν εκεινη η συνεντευξη περι γηπεδων και εγκαταστασεων του Αρη στη Θερμη. Νομιζω οτι ειναι πιο σημαντικα πραγματα ακομη και απο αυτο το ιδιο το κυπελο που τοση αναγκη εχει αυτος ο συλλογος και κοσμος του, τοσα χρονια χωρις τιτλο. Νομιζω πως αν καταφερει να υλοποιηθει ενα τετοιο εργο θα ειναι κατι εκπληκτικο και για το συλλογο, αλλα ακομη και για την ιδια την πολη!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ξεχασες το Γεωργάτο αδερφέ...Και ο Νικολ σε σχεση με τον προδοτη το Σαργκανη και τον βαζελοΒαντσικ δεν ειναι ιδια κλαση,απλα ειναι σοβαρος και τυχερος.Οι υπολοιποι Ελληνες ειναι για τα μπαζα,ασταθεις ικανοι για το καλυτερο και το χειροτερο.
Γενικα το θεμα πρεπει να το βλεπεις Ευρωπαικα γιατι εκει ζουμε(σε ολα) και οχι στην Αφρικη.
Εχουμε πρωταθλημα της πλακας και καποιους απλως καλους παικτες τους βγαζουν Θεους ,εδω χθες με την παραλιο Κυπρο εβγαλαν οτι ο Νινης ειναι ο νεος Μαραντονα ξεχνοντας οτι οΝτιεγκο στα 18 γαμουσε και εδερνε σε παγκοσμιο κυπελο.Καλος ο νινης αλλα οχι και ετσι οπως και τα ιδια για Παπασταθο..ουτε ο Μπεκενμπαουερ να ηταν.
Αν ηταν τοσο καλοι θα ειχε ερθει η Μαντσεστερ πχ και θα ειχε δωσει 10 μυρια και θα τους επαιρνε.Οπως αν ειδες εκτος απο τον Σειταριδη κανενας ελληνας δεν πηγε σε πραγματικα μεγαλη ομαδα,και μη μου λενε για Κατσουρανη γιατι η Μπενφικα ηταν μεγαλη ομαδα το 60 ,τωρα ειναι επιπεδου Ολυμπιακου.
στα υπόλοιπα +100000.
Όσο για τερματοφύλακες, συμφωνώ. Και να επαυξήσω πως έχουν παίξει κάτι τέρματα κατά καιρούς ρε γμτ στο ελλ. πρωτ.-απλά απίστευτα. Σκούνας, καζιμιέρσκι και τόσοι άλλοι...ούτε για φροντιστές δεν κάνανε αυτοί. Και τους κάνανε οι δημοσιογράφοι θεούς
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Η αναγέννηση του ΑΡΗ στο ποδόσφαιρο δυστυχώς ήρθε σε άσχημη στιμή πάντως. Πετυχαίνει σε στιγμή που ΠΑΟ και ΑΕΚ αποφασίζουνε να τα χώσουνε νομίζω. Αυτό σημαίνει πως δύσκολα θα μπορέσει να ανέβει παραπάνω από το 4 στο ταμπλώ. Δυστυχώς. Και μακάρι να διαψευστώ.
Το ρόστερ του είναι καλό...αλλά μέχρι εκεί. Όπως απλά καλό είναι και το ρόστερ της ΑΕΚ. Αν όμως ΠΑΟ και ΑΕΚ φέτος τα χώσουνε, του χρόνου θα έχουν παικταράδες. Ο ΟΣΦΠ δεν χρειάζεται πολλές προσθήκες κατά τη γνώμη μου. Να δέσει η ομάδα χρειάζεται και να έρθει προπονητής καλός που να τη μαζέψει σαν ομάδα.
Γενικώς του χρόνου νομίζω πως θα ξαναγυρίσουμε σε μια από τα ίδια .... με τους 3 του ΠΟΚ μακριά από τους άλλους. Μακάρι να πέφτω έξω. Και μακάρι ο Κρόκους να αποφασίσει να φτιάξει ομάδα και όχι κομπόστα με προπονητή μάγειρα.
Το ρόστερ του είναι καλό...αλλά μέχρι εκεί. Όπως απλά καλό είναι και το ρόστερ της ΑΕΚ. Αν όμως ΠΑΟ και ΑΕΚ φέτος τα χώσουνε, του χρόνου θα έχουν παικταράδες. Ο ΟΣΦΠ δεν χρειάζεται πολλές προσθήκες κατά τη γνώμη μου. Να δέσει η ομάδα χρειάζεται και να έρθει προπονητής καλός που να τη μαζέψει σαν ομάδα.
Γενικώς του χρόνου νομίζω πως θα ξαναγυρίσουμε σε μια από τα ίδια .... με τους 3 του ΠΟΚ μακριά από τους άλλους. Μακάρι να πέφτω έξω. Και μακάρι ο Κρόκους να αποφασίσει να φτιάξει ομάδα και όχι κομπόστα με προπονητή μάγειρα.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Γι αυτο λεμε οτι δε θα μπορεσουμε ΠΟΤΕ να τους ανταγωνιστουμε σε οικονομικο επιπεδο, ειναι αλλα τα μεγεθη! Η μονη ελπιδα αυτης της πολης, οχι μονο για τα αθλητικα πραγματα, γενικοτερα, ειναι να αποκτησει την πραγματικη της "αξια"! Βλεπε γεωγραφικη θεση της στα Βαλκανια, λιμανι-κομβος και πολλα αλλα..... Αλλα για να εκμεταλλευτουμε τις δυνατοτητες μας πρεπει να απαλλαγουμε απο τα λαμογια της τοπικης αυτοδιοικησης, π.χ. νομαρχης-ζορρο-τσιρκο, δημαρχος-ατσαλακωτος-λειπουν απο τα ταμεια πανω απο 30 εκ. Ευρω και δεν κουνιεται φυλλο!!! Να "σηκωσουμε τα μανικια και να δουλεψουμε" επιτελους, με εναν ικανο ανθρωπο στην τοπικη εξουσια - ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ - και να σταματησουμε να κλαιγομαστε οτι για ολα φταιει η "κακη Αθηνα" (οχι οτι δεν μας εχουν καπελωσει αρκετα και αυτοι εκει κατω).
Προς θεου, δεν ειμαι κανενας που ασχολειται με τα κοινα, που χρονος, ουτε φυσικα ανηκω καπου πολιτικα-παραταξιακα, ενας καθημερινος Θεσσαλονικιος πολιτης ειμαι που απλα ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ, ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
Προς θεου, δεν ειμαι κανενας που ασχολειται με τα κοινα, που χρονος, ουτε φυσικα ανηκω καπου πολιτικα-παραταξιακα, ενας καθημερινος Θεσσαλονικιος πολιτης ειμαι που απλα ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ, ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
θα διαφωνησω μαζί σου.δεν εχει γινει καμια υπεξαιρεση, ολα είναι δακτυλος της αντιπολιτευσης του δημου.ασε που και ετσι να ειναι θα βγουν παλι τα παιδια της δημοτικης τροχονομιας ( αυτο με τα μπλοκακια και το στιλο στο χερι) και θα τα μαζεψουν σε χρονο ρεκορ.δημαρχος-ατσαλακωτος-λειπουν απο τα ταμεια πανω απο 30 εκ. Ευρω και δεν κουνιεται φυλλο!!!
εδω εχει γινει το μεγαλυτερο σκανδαλο στα χρονικα της τοπικης αυτοδιοικησης (δευτερο μεγαλυτερο μετα τον Κωσκωτα) και οι ανθρωποι εχουν το θρασος να μιλανε για ΕΔΕ και για συκοφαντες.sorry για το off topic αλλα αγανακτω
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
θα διαφωνησω μαζί σου.δεν εχει γινει καμια υπεξαιρεση, ολα είναι δακτυλος της αντιπολιτευσης του δημου.ασε που και ετσι να ειναι [glow=red,2,300]θα βγουν παλι τα παιδια της δημοτικης τροχονομιας ( αυτο με τα μπλοκακια και το στιλο στο χερι)[/glow] και θα τα μαζεψουν σε χρονο ρεκορ.
εδω εχει γινει το μεγαλυτερο σκανδαλο στα χρονικα της τοπικης αυτοδιοικησης (δευτερο μεγαλυτερο μετα τον Κωσκωτα) και οι ανθρωποι εχουν το θρασος να μιλανε για ΕΔΕ και για συκοφαντες.sorry για το off topic αλλα αγανακτω
Αλλη πονεμενη ιστορια κι αυτοι, η παμπονηρη λυση που εφευρεθηκε στο ..... προβλημα του parking στην πολη!!!! Αντι βρε ΓΕΛΟΙΟΙ να δωσετε κινητρα σε ιδιωτες και να προσπαθησετε να δημιουργησετε και σεις parking υπογεια στην πολη, που ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να γινουν, προσλαβατε 800-1000 παιδακια να γραφουν ολη μερα, να φερνουν χρηματα στα ταμεια σας! Και το οφελος διπλο: εισροη ζεστων Ευρω στα ταμεια του δημου και βεβαια ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, οι βολεμενοι του ατσαλακωτου και ο κυκλος τους, πραγμα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ οταν σ' αυτη την πολη ο δημαρχος ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 2000-3000 ψηφους διαφορα, αν θυμαμαι καλα!!
Προσωπικα φιλε μου δε μ' ενοχλει το off topic, υπαρχουν πιο σοβαρα ζητηματα που μας απασχολουν απο τις ομαδες και στο κατω-κατω μας ενωνουν, αντι για τις ομαδες που μας χωριζουν! Δε νομιζω οτι ειναι κακο να αναφερουμε αυτα που μας αγανακτουν, ακομη και εδω....
ειμαστε αξιοι της τυχης μας.δεν ξερω τι θα γινοταν αν εβγαινε ο μπουταρης ( με στηριξη ολων των φορεων της νυν αντιπολιτευσης) αλλα τα πραγματα δυσκολα θα ηταν χειροτερα.Απιστευτη αλαζονεια, κλειστο συστημα αντιδημαρχων και αλλων φορεων και το κορυφαιο:προσωπικο καναλι, χωρις το παραμικρο εσοδο απο διαφημησεις, με δημοσιογραφους ταγμενους στην υπηρεσια του εργοδοτη τους.Να μη μιλησω για τα δημοτικα τελη.]Αλλη πονεμενη ιστορια κι αυτοι, η παμπονηρη λυση που εφευρεθηκε στο ..... προβλημα του parking στην πολη!!!! Αντι βρε ΓΕΛΟΙΟΙ να δωσετε κινητρα σε ιδιωτες και να προσπαθησετε να δημιουργησετε και σεις parking υπογεια στην πολη, που ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να γινουν, προσλαβατε 800-1000 παιδακια να γραφουν ολη μερα, να φερνουν χρηματα στα ταμεια σας! Και το οφελος διπλο: εισροη ζεστων Ευρω στα ταμεια του δημου και βεβαια ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, οι βολεμενοι του ατσαλακωτου και ο κυκλος τους, πραγμα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ οταν σ' αυτη την πολη ο δημαρχος ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 2000-3000 ψηφους διαφορα, αν θυμαμαι καλα!!
Προσωπικα φιλε μου δε μ' ενοχλει το off topic, υπαρχουν πιο σοβαρα ζητηματα που μας απασχολουν απο τις ομαδες και στο κατω-κατω μας ενωνουν, αντι για τις ομαδες που μας χωριζουν! Δε νομιζω οτι ειναι κακο να αναφερουμε αυτα που μας αγανακτουν, ακομη και εδω....
Στα ματαω εδω πριν επεμβει κανενας warhol
Ορθον,αλλα τον ξεχασα γιατι οποτε θυμαμαι τι ΠΑΙΚΤΑΡΑ ειχαμε και τι αρχιτεμπελοσκυλο αποδεικτηκε τρελαινομαι...μονο στον φραπε ειχε το μυαλο τουξεχασες το Γεωργάτο αδερφέ...
στα υπόλοιπα +100000.
Όσο για τερματοφύλακες, συμφωνώ. Και να επαυξήσω πως έχουν παίξει κάτι τέρματα κατά καιρούς ρε γμτ στο ελλ. πρωτ.-απλά απίστευτα. Σκούνας, καζιμιέρσκι και τόσοι άλλοι...ούτε για φροντιστές δεν κάνανε αυτοί. Και τους κάνανε οι δημοσιογράφοι θεούς
Αλλα η υπερτιμηση τον Ελληνων απλα υποφερτων παικτων συνεχιζεται απο τους μπουρδελοδημοσιογραφους,
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ αν ηταν παικταραδες θα τους ειχαν αγορασει ομαδαρες απο Αγγλια-Ισπανια-Ιταλια,οχι επιπεδου Μπολτον,Σιενα,Λεβαντε αλλα απο Βαλενθια και πανω!!!!!!!!!!
θα διαφωνησω μαζι σου φιλε μου.Η αναγέννηση του ΑΡΗ στο ποδόσφαιρο δυστυχώς ήρθε σε άσχημη στιμή πάντως. Πετυχαίνει σε στιγμή που ΠΑΟ και ΑΕΚ αποφασίζουνε να τα χώσουνε νομίζω. Αυτό σημαίνει πως δύσκολα θα μπορέσει να ανέβει παραπάνω από το 4 στο ταμπλώ. Δυστυχώς. Και μακάρι να διαψευστώ.
Απο τη στιγμη που το ποδοσφαιρο ειναι επαγγελματικο δν υπαρχει καλη και κακη στιγμη. Εννοειται οτι παιζει τρομερα μεγαλο ρολο το μπατζετ αλλα αυτο εχεις ετσι και αλλιως να το αντιμετωπισεις.
Δεν ειμαι σε καμια περιπτωση ρομαντικος (ειπα οτι το μπατζετ μιας ομαδας ειναι υψιστης σημασιας)υπαρχουν ομως πολλοι παραγοντες που κανουν μια ομαδα να ανεβει ψηλα. Υπαρχουν επισης περιπτωσεις ομαδων με υπερογκα μπατζετ που ριτε δεν παρουσιασανε ποτε τα αναμενομενα ειτε καθυστερησαν να το κανουν.
Η ουσια ειναι να συνεχιστει η καλη δουλεια, να συνεχισουμε σαν φιλαθλοι και οπαδοι να βλεπουμε καλη μπαλλα απο την ομαδα μας, στη συνεχεια θα ερθουν και τα εσοδα και οι επενδυτες (κανεις δεν θελει ενα πτωμα μη το ξεχναμε) να υπαρχει προφανως ενα καλο-θετικο κλιμα σε ολη την ομαδα (παικτες-διοικηση-φιλαθλοι), να ειμαστε διαρκως διπλα στην ομαδα και ολα τα αλλα ερχονται.
Δεν πρεπει μονο και μονο επειδη βλεπουμε κινησεις απο αλλες ομαδες να απογοητευομαστε και να τα παραταμε
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
θυμάστε τους ψευτοπροπαγανδιστές τι έλεγαν?...αν έπαιζε ο Καράμπελας στην Τούμπα δε θα χάναμε...
που ήτανε ρε ο Καράμπελας που μας ζαλίσατε ότι χάσατε στην Τούμπα επειδή βγήκε έξω τραυματίας?...μήπως ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου και έμπαζε όλη η αριστερή πλευρά και ο Γκαλέτι έκανε πάρτυ?...μια ζωή ψευτοπροπαγάνδα...
πάλι με το....δοκάρι μείνανε τελικά
παραθεση απο συμπολιτη..... τι να κλασει μπροστα του ποντιοι ξανθιες και τοτος
που ήτανε ρε ο Καράμπελας που μας ζαλίσατε ότι χάσατε στην Τούμπα επειδή βγήκε έξω τραυματίας?...μήπως ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου και έμπαζε όλη η αριστερή πλευρά και ο Γκαλέτι έκανε πάρτυ?...μια ζωή ψευτοπροπαγάνδα...
πάλι με το....δοκάρι μείνανε τελικά
παραθεση απο συμπολιτη..... τι να κλασει μπροστα του ποντιοι ξανθιες και τοτος
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Ειπαμε,θυμουνται ο,τι θελουν,κλασσικο παραδειγμα προπαγανδιστων.Ας μου βρουν τα μυνηματα που στελναμε τοτε να δουμε τι λεγαμε και γιατι φωναζε η ομαδα μας.Θα βγουν κλασσικα και θα μας πουν"καποιοι αρειανοι στη παρεα μου τα'λεγαν" και τετοιες μαλακιες.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K