Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Πειραιώτης είμαι....
νούμερο!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
OK ANTE ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΤΟΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ,θα μας πεις κ που θα γραφουμε!

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
Γράφε οπου γουσταρεις..Αλλα ψευτομαγκιες στο δικο μας thread δεν περνανε..
Αλλα το ξέχασα..Πονάει οταν ο Σκόρδας ΓΑΜΑΕΙ!!Καπου πρεπει να ξεσπασετε κ σεις καυμενοι..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
Dr τι εχουμε εδω; γιναμε 2 οι fan του 46? ασε τους βαζελους ησυχα, οταν καποιος τρωει χυλοπιτα απο μια γκομενα πουτανα την ανεβαζει τσουλα την κατεβαζει καπως ετσι εγινε κ με Ντουσαν

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
550.000 ο Μάσει;
τόσο τον "τιμολόγησαν";
τα άλλα μάυρα;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Dr τι εχουμε εδω; γιναμε 2 οι fan του 46? ασε τους βαζελους ησυχα, οταν καποιος τρωει χυλοπιτα απο μια γκομενα πουτανα την ανεβαζει τσουλα την κατεβαζει καπως ετσι εγινε κ με Ντουσαν

φιλε εισαι αδικος,εγω δεν εγραφα τοσο καιρο κ εδω κ στο πρασινο θρεντ οτι δεν τον θελω στην ομαδα μου?δηλαδη εσυ επικροτεις την επιλεκτικη επιθεση του σκορδα?αθηνα κ κατεστημενο ειναι μονο ο παναθηναικος κ ο γαβρος στο απυροβλητο επειδη ειναι αντιπαλος του παοκ?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
δεν καταλαβες παρεξηγηση διαβασα ολα σου τα post και σε θεωρω φιλαθλο οχι ψωλομυαλο οπαδο, Αριανος ειμαι ως το κοκκαλο αντιπαλοι μου ειναι ολες οι ομαδες δεν κανω διακρισεις,τα ιδια λεω κ για Αβρααμ που λεγανε για λιμανι η και για Κοκε Νατσο για χανουμα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
δεν καταλαβες παρεξηγηση διαβασα ολα σου τα post και σε θεωρω φιλαθλο οχι ψωλομυαλο οπαδο, Αριανος ειμαι ως το κοκκαλο αντιπαλοι μου ειναι ολες οι ομαδες δεν κανω διακρισεις,τα ιδια λεω κ για Αβρααμ που λεγανε για λιμανι η και για Κοκε Νατσο για χανουμα
σε ευχαριστω πολυ φιλε για τα καλα σου λόγια κ για εσενα το ιδιο πιστευω,κανουμε καλη συζητηση.
χαιρομαι που λες τα ιδια κ για τις αλλες 2 ομάδες,παντως για την ιστορια εγω το ειπα:ΑΝΕΝΤΙΜΟ να πλησιασει ο τζιγκερ προπονητη που εχει συμβολαιο με αλλη ομαδα..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
ποιος Τζιγκερ ρε φιλε ολα ειναι μαλακιες των δημοσιογραφων μη ακουτε τι λενε να πουλησουν θελουν βλεπω καθε μερα τα εξωφυλλα και λυνομαι στα γελια.... Ντελ Πιερο Λιπι στον παο λενε Κακα στο Οσφπ Ντρογκπα ολυμπιακο Λαμπαρντ στην βεροια καθε χρονο τα ιδια. αλλο να λεει η κωλοφυλλαδα ενα βημα πριν τα πρασσινα ο Ντουσαν αλλο σε αναζητηση προπονητη ο παο ποια φυλλαδα θα παρεις;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
φιλε εισαι αδικος,εγω δεν εγραφα τοσο καιρο κ εδω κ στο πρασινο θρεντ οτι δεν τον θελω στην ομαδα μου?δηλαδη εσυ επικροτεις την επιλεκτικη επιθεση του σκορδα?αθηνα κ κατεστημενο ειναι μονο ο παναθηναικος κ ο γαβρος στο απυροβλητο επειδη ειναι αντιπαλος του παοκ?Ρε φιλαρα,απο οσα γραφεις γενικα συμπεραινω οτι εισαι σκεπτομενος οπαδος,μη μπαινεις σε τετοια λουμπα,κανεις δε τα βαλε με το βαζελο αποκλειστικα,το προβλημα του Αρη τοσα χρονια ηταν που οι ομαδες της Αθηνας θεωρουν δεδομενο οτι μπορουν να του παρουν οποιο παιχτη,προπονητη θελησουν,οποτε το θελησουν.Βρεθηκε επιτελους ενας ανθρωπος να αντισταθει,αυτο ειναι ολο.Δεν υπαρχει κανενα κολημα με βαζελο,αν ακουσες τη συνεντευξη Σκορδα,τα χωνει χοντρα και στον Ντεμη για πουστικες προσπαθειες προσεγγισης παιχτων μας(Γκαρσια,Κοκε).Ο ανθρωπος μιλησε συγκεκριμενα και με ονοματα.Που βλεπεις οτι υπαρχει μενος σε βαρος του Παο?Το ιδιο θα ισχυε και με ολυμπιακο,μονο που αυτος δεν επιχειρησε κατι αναλογο,απλα υπαρχει ενα φιλολογικο ενδιαφερον απο τη μερια τους για τον Αβρααμ.Μην αναγετε σε ζητημα κατι που δεν υπαρχει.Το μεγαλο προβλημα των Αρειανων ειναι οι ρουφιανοι της πολης και του Βορρα και κανεις αλλος.΅Ευχομαι να μην συνεχιστει αλλο η χαζη αντιπαραθεση ισα ισα να'χαμε να λεγαμε δηλαδη.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
OK ANTE ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΤΟΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ,θα μας πεις κ που θα γραφουμε!
οτι θα πεσετε στη καζουρα των αρειανων λαπλας ουτε το χα φανταστει...χαχαχα κραταω τη κοιλια μου απ τα γελια ...ρε το σκορδα πλακα που τους εκανε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ρε μαγκες ο σκορδας με τι ασχολειται?τι δουλεια κανει η εκανε?

oδοντοτεχνίτης ειναι..
λεει οδοντίατρος βεβαια.. :P

οσο για την καζουρα,καμια καζουρα φιλε,εγω πρωτος επεμενα οτι πρεπει να κρατησουν τον προπονητη τους κ ειναι ΠΟΥΣΤΙΑ να παει Ο ΚΑΘΕ ΤΖΙΓΚΕΡ να μιλαει με τον προπονητη ομαδας ενω αυτος εχει συμβολαιο κ επισης με τρελλαινει το ΚΟΛΛΗΜΑ στην ελλαδα με τον βατραχο ,λες κ δεν υπαρχουν αλλοι προπονητες στον κοσμο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom