You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Dr τι εχουμε εδω; γιναμε 2 οι fan του 46? ασε τους βαζελους ησυχα, οταν καποιος τρωει χυλοπιτα απο μια γκομενα πουτανα την ανεβαζει τσουλα την κατεβαζει καπως ετσι εγινε κ με Ντουσαν
Dr τι εχουμε εδω; γιναμε 2 οι fan του 46? ασε τους βαζελους ησυχα, οταν καποιος τρωει χυλοπιτα απο μια γκομενα πουτανα την ανεβαζει τσουλα την κατεβαζει καπως ετσι εγινε κ με Ντουσαν
φιλε εισαι αδικος,εγω δεν εγραφα τοσο καιρο κ εδω κ στο πρασινο θρεντ οτι δεν τον θελω στην ομαδα μου?δηλαδη εσυ επικροτεις την επιλεκτικη επιθεση του σκορδα?αθηνα κ κατεστημενο ειναι μονο ο παναθηναικος κ ο γαβρος στο απυροβλητο επειδη ειναι αντιπαλος του παοκ?
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
δεν καταλαβες παρεξηγηση διαβασα ολα σου τα post και σε θεωρω φιλαθλο οχι ψωλομυαλο οπαδο, Αριανος ειμαι ως το κοκκαλο αντιπαλοι μου ειναι ολες οι ομαδες δεν κανω διακρισεις,τα ιδια λεω κ για Αβρααμ που λεγανε για λιμανι η και για Κοκε Νατσο για χανουμα
σε ευχαριστω πολυ φιλε για τα καλα σου λόγια κ για εσενα το ιδιο πιστευω,κανουμε καλη συζητηση.δεν καταλαβες παρεξηγηση διαβασα ολα σου τα post και σε θεωρω φιλαθλο οχι ψωλομυαλο οπαδο, Αριανος ειμαι ως το κοκκαλο αντιπαλοι μου ειναι ολες οι ομαδες δεν κανω διακρισεις,τα ιδια λεω κ για Αβρααμ που λεγανε για λιμανι η και για Κοκε Νατσο για χανουμα
χαιρομαι που λες τα ιδια κ για τις αλλες 2 ομάδες,παντως για την ιστορια εγω το ειπα:ΑΝΕΝΤΙΜΟ να πλησιασει ο τζιγκερ προπονητη που εχει συμβολαιο με αλλη ομαδα..
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ποιος Τζιγκερ ρε φιλε ολα ειναι μαλακιες των δημοσιογραφων μη ακουτε τι λενε να πουλησουν θελουν βλεπω καθε μερα τα εξωφυλλα και λυνομαι στα γελια.... Ντελ Πιερο Λιπι στον παο λενε Κακα στο Οσφπ Ντρογκπα ολυμπιακο Λαμπαρντ στην βεροια καθε χρονο τα ιδια. αλλο να λεει η κωλοφυλλαδα ενα βημα πριν τα πρασσινα ο Ντουσαν αλλο σε αναζητηση προπονητη ο παο ποια φυλλαδα θα παρεις;
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
550000 αντικειμενικη αξια ασε τα αλλα εσυ εκει τι λεει στη ΚΑΕ? βαλατε αγγελια η βρηκατε ατομο;550.000 ο Μάσει;
τόσο τον "τιμολόγησαν";
τα άλλα μάυρα;
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
φιλε εισαι αδικος,εγω δεν εγραφα τοσο καιρο κ εδω κ στο πρασινο θρεντ οτι δεν τον θελω στην ομαδα μου?δηλαδη εσυ επικροτεις την επιλεκτικη επιθεση του σκορδα?αθηνα κ κατεστημενο ειναι μονο ο παναθηναικος κ ο γαβρος στο απυροβλητο επειδη ειναι αντιπαλος του παοκ?Ρε φιλαρα,απο οσα γραφεις γενικα συμπεραινω οτι εισαι σκεπτομενος οπαδος,μη μπαινεις σε τετοια λουμπα,κανεις δε τα βαλε με το βαζελο αποκλειστικα,το προβλημα του Αρη τοσα χρονια ηταν που οι ομαδες της Αθηνας θεωρουν δεδομενο οτι μπορουν να του παρουν οποιο παιχτη,προπονητη θελησουν,οποτε το θελησουν.Βρεθηκε επιτελους ενας ανθρωπος να αντισταθει,αυτο ειναι ολο.Δεν υπαρχει κανενα κολημα με βαζελο,αν ακουσες τη συνεντευξη Σκορδα,τα χωνει χοντρα και στον Ντεμη για πουστικες προσπαθειες προσεγγισης παιχτων μας(Γκαρσια,Κοκε).Ο ανθρωπος μιλησε συγκεκριμενα και με ονοματα.Που βλεπεις οτι υπαρχει μενος σε βαρος του Παο?Το ιδιο θα ισχυε και με ολυμπιακο,μονο που αυτος δεν επιχειρησε κατι αναλογο,απλα υπαρχει ενα φιλολογικο ενδιαφερον απο τη μερια τους για τον Αβρααμ.Μην αναγετε σε ζητημα κατι που δεν υπαρχει.Το μεγαλο προβλημα των Αρειανων ειναι οι ρουφιανοι της πολης και του Βορρα και κανεις αλλος.΅Ευχομαι να μην συνεχιστει αλλο η χαζη αντιπαραθεση ισα ισα να'χαμε να λεγαμε δηλαδη.
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Έλα ρε συ550.000 ο Μάσει;
τόσο τον "τιμολόγησαν";
τα άλλα μάυρα;
κρύβε λόγια
τα κάνει αυτά η κλινική τοκετού;
οτι θα πεσετε στη καζουρα των αρειανων λαπλας ουτε το χα φανταστει...χαχαχα κραταω τη κοιλια μου απ τα γελια ...ρε το σκορδα πλακα που τους εκανε...OK ANTE ΣΤΗΝ ΤΡΟΥΜΠΑ ΤΟΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ,θα μας πεις κ που θα γραφουμε!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Αυτό αν θέλεις εξήγησέ το μας..Πονάει οταν ο Σκόρδας ΓΑΜΑΕΙ!!
-Πως το ξέρεις οτι πονάει; δοκίμασες;
ρε μαγκες ο σκορδας με τι ασχολειται?τι δουλεια κανει η εκανε?Αυτό αν θέλεις εξήγησέ το μας
-Πως το ξέρεις οτι πονάει; δοκίμασες;
Επισκέπτης
Οδοντίατρος!ρε μαγκες ο σκορδας με τι ασχολειται?τι δουλεια κανει η εκανε?
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Πρόεδρος του Αρη είναιρε μαγκες ο σκορδας με τι ασχολειται?τι δουλεια κανει η εκανε?
παλιά έβγαζε φρονιμήτες
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Η ομάδα έχει αρκετά κέρδη...πλακα με κανεις![]()
![]()
και απο μπικικινια?
ρε μαγκες ο σκορδας με τι ασχολειται?τι δουλεια κανει η εκανε?
oδοντοτεχνίτης ειναι..
λεει οδοντίατρος βεβαια..
οσο για την καζουρα,καμια καζουρα φιλε,εγω πρωτος επεμενα οτι πρεπει να κρατησουν τον προπονητη τους κ ειναι ΠΟΥΣΤΙΑ να παει Ο ΚΑΘΕ ΤΖΙΓΚΕΡ να μιλαει με τον προπονητη ομαδας ενω αυτος εχει συμβολαιο κ επισης με τρελλαινει το ΚΟΛΛΗΜΑ στην ελλαδα με τον βατραχο ,λες κ δεν υπαρχουν αλλοι προπονητες στον κοσμο..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 2K