Επισκέπτης
Εγώ ξέρω ότι έχασα λεφτά ευτυχώς όχι πολλά!
Θα μου τα δώσει κανείς πίσω?
Θα μου τα δώσει κανείς πίσω?
ο ΑΡΗς το μονο που δεν πρεπει να κανει ,ειναι να απογοητευτει.πρεπει να βγει ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟς ΚΑΙ πιο εμπειρος.δε γινεται ποτε να υποτιμας ομαδες ,ειδικα πιο μεγαλες απο αυτον(γιατι ειναι μαλακια αυτο) και να διορθωσει τη κατασταση με τισ ακαδημιες του οπως ειπωθηκε .ακομη να κρατησει τους καλυτερους ξενους του(καλβο,τζεντιλ,κοκε,νετο και [glow=red,2,300]νατσο(δυσκολο))[/glow] και να παρει ενα τερματοφυλακα.και κατι ΑΚΟΜΗ.να ξετιναξει απο πανω του οτι κομπλεξ υπαρχει για καθε ομαδα μεγαλη.γιατι εκτος απο το οτι υποτιμησε τον ολυμπιακο,ταυτοχρονα εδειξε και κομπλεξ.δυο αντιφατικες εννοιες που τις ειχε ο ΑΡΗς προχτες.
Στον Κάλβο έβαλα λίγα, στην νίκη και στην κούπα έβαλα περισσότερα!Αφου πονταρες στον Καλβο ποιος σου φταιει ρε Ταρατσα,ρωτα πρωτα να μαθεις τι παιζει...
τωρα καταλαβα γιατι χασαμε,ουτε το αγχος φταιει ουτε η υποτιμηση,αλλα ο Ταρατσας.Στον Κάλβο έβαλα λίγα, στην νίκη και στην κούπα έβαλα περισσότερα!
Να κανουμε προταση στο γαυρο να μας δωσει δανεικο το Λουα Λουα,τι λετε?Ουτως η αλλως για σουτι τον εχουν.
Αν δε κανω λαθος απο φορ ξεκινησε,οσο για Λουα Λουα πιστευω οτι ενας τετοιος παιχτης θα μπορουσε να απασχολει ολη την αμυνα του αντιπαλου και ο Κοκε να δρα ανενοχλητος,αλλωστε ο μαυρος εκτος απο ντριπλα διαθετει και εκπληκτικη πασα,οι δυο τους θα κανανε priests.πλακα πλακα και ο Αβρααμαρος αν εκπαιδευτει κανει για φορ
Εγω σαν φανατικος ΓΑΥΡΟΣ ενα εχω να σου πω απο τον Αρη δεν θελω κανενα παικτη,κρατηστε τους,μονο ο Κουης αξιζε για τον ΘρυλοΟ Σερχιο Κοκε μεχρι το 2013 στον Αρη,συνεχιζει και ο Γκαρσια,επεται ο Αβρααμ.Λαμπραρε τρελλανε μας στις μεταγραφες.
O Mαυρο για Ελλαδα καλος αλλα Ευρωπη λιγος,τον Πατσα μακαρι σε πληρωνω για να φυγει,στις 10 πασες οι 11 σε αντιπαλο απο τοτε που ξαναεπανηλθε.Ο Αβρααμ ο δικος σας κριαρι ειναι απο μπαλα λιγο καλυτερος απο τον Ανατολ αλλα πιο αδυναμος,στην Ελλαδα επειδη τους Ελληνες αμυντικους οι διαιτητες τους προστατευουν δεν παιρνει καρτες (Ανατολακης,Παπασταθο,Γκουμας κτλ) αλλα για παραπανω δεν κανει ειδες ο γεροΝταρκο τι του κανεΣωστος,αν και απο την εποχη του Κουη και μετα σας δωσαμε εναν Μαυρογεννιδη.Μας δινετε Λουα Λουα δανεικο για την επομενη σεζον?Και ο Πατσα ελευθερος δε μας χαλαει.