studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
13 χρόνια το ακούμε αυτό, λίγη πρωτοτυπία ρε παιδιάπαιζει και το αναποδο...διπλο στην Τουμπα, και ο Αγγελος να ανηφορισει Τουμπα!
13 χρόνια το ακούμε αυτό, λίγη πρωτοτυπία ρε παιδιάπαιζει και το αναποδο...διπλο στην Τουμπα, και ο Αγγελος να ανηφορισει Τουμπα!
πίπες θα κάνετε, καμμιά 4άρα πάλι και ο έκτορ θα κατηφορίσει παιανία.
Παιξαμε καλα αρα και που χασαμε δεν με χαλασε.Καλημέρα άρρωστοι
κάτι τέτοιες τζάμπα ήττες με συφιλιάζουν απίστευτα
γαμώ τον μαλάκα που διάλεξε αυτή την εμφάνιση
Ας ζήσει ελεύθερο πουλί τότενες.
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία είχε γράψει κάποτε κάποιος απ'το σόϊ του..
μπα εγω σπάζομαι όταν το έχουμε το ματς και τον πίνουμεΠαιξαμε καλα αρα και που χασαμε δεν με χαλασε.
και η αλλαγη στον ρουιζ πιστευω οτι εγινε για να στασει την αμυνα, να την ξεκλειδωσει
ολα παίζουν.παιζει και το αναποδο...διπλο στην Τουμπα, και ο Αγγελος να ανηφορισει Τουμπα!
«Έχουν γραφεί τόσα πολλά, αλλά δεν δίνω σημασία σε αυτά τα δημοσιεύματα. Εγώ δεν είχα επίσημη κρούση. Ακόμη, όμως, και να γινόταν κάτι τέτοιο, θα είχα ξεκόψει τις συνομιλίες, από τη στιγμή που έχω συμβόλαιο με την ομάδα και παίζουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκτός κι αν μου έλεγε η ομάδα μου να φύγω».
να μπουκωνουν μερικα στοματα
πίπες θα κάνετε, καμμιά 4άρα πάλι και ο έκτορ θα κατηφορίσει παιανία.
αυτό είναι το ζητούμενο γαμώ την πτάνα'μΤι να βλεπω...
Αν αποδοσουν τις οδηγιες του Κουπερά τα τσογλανια μας, πανηγυρικο διπλο.
Με 4 απουσιες ο αντιπαλος.
Και ο Κουπερ εκανε ντεμπουτο στο ντερμπι με ηττα. Τον κοβεις να το καταπινει ανετα αυτο?
Ασε που ο Δερμιτζακης δεν μπορει.
Αρα αλωση της Τουμπας
χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΠαιζει και το αλλο
Να ριξει μια τεσσαρα ο Θεος στον Παοκ και να κατηφορισει ο Δερμιτζακης κατα Παιανια
ααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχα
Παιζει και το αλλο
Να ριξει μια τεσσαρα ο Θεος στον Παοκ και να κατηφορισει ο Δερμιτζακης κατα Παιανια
Παιζει και το αλλο
αυτό ήταν και πέρσι του βάζελα στο τηγάνι πριν απολυθεί ο Τεντάς.......αυτό είναι το ζητούμενο γαμώ την πτάνα'μ
Θα αρχισω να
ελπιζω να κατηφορισει ο δασκαλος Αθηνα μπας και αλλαξουμε τροπο παιχνιδιου.
Ο σεβασμος μου στον Εκτωρα ειναι απεριοριστος,ειναι με διαφορα ο,τι καλυτερο εχει πατησει το ποδι του στην Ελλαδα προπονητικα.Δεν ειμαστε εμεις ομως η καταλληλη ομαδαΉθελα να το πει κάποιος πριν από μένα αυτό..
Ευχαριστώ που μ'έβγαλες απ'τη δύσκολη θέση..
Ο σεβασμος μου στον Εκτωρα ειναι απεριοριστος,ειναι με διαφορα ο,τι καλυτερο εχει πατησει το ποδι του στην Ελλαδα προπονητικα.Δεν ειμαστε εμεις ομως η καταλληλη ομαδα
για να εφαρμοσει το συστημα του.Η το αλλαζει,η αλλαζει ομαδα...