Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Α ρε αλάνια

http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/gallery/photos/%D0%CF%C4%CF%D3%D6%C1%C9%D1%CF/%C5%CA%D4%CF%D3%20%C5%C4%D1%C1%D3/ROSENBORG-ARIS/ROSENBORG-ARIS_10-11_2-1//ROSENBORG-ARIS_10-11_2-1_7.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.super3.gr/gallery/photos/%D0%CF%C4%CF%D3%D6%C1%C9%D1%CF/%C5%CA%D4%CF%D3%20%C5%C4%D1%C1%D3/ROSENBORG-ARIS/ROSENBORG-ARIS_10-11_2-1//ROSENBORG-ARIS_10-11_2-1_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Πω πω πω πω!!!!   Λαος.. :2funny: :2funny: :2funny: 

Εκστρατεια πραγματικη ;D ;D ;D

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λίγες φάσεις και απο τους 2, είχαμε πάθος και θέληση τουλάχιστον.
3 αναγκαστικές αλλαγές μάλλον 4 στην ουσία γιατί πριν το παιχνίδι τα έφτυσε ο Λίνο (4 μήνες έξω)
4 μήνες?????????????

καισσαρική τον έκαναν?

Επισκέπτης
Οοοοοοοομορφηηηηη Θεσσαλονικηηηηηηηηη! Τα ιδια θεματα δεν ειχε και ο Σορλεν με τους αλλους; Καιο Ναφτι νυχτοπερπαταει λενε εδω κατω  :grin:

Εδώ,ο Μοριέντες δήλωσε πως άνετα υπέγραφα στον Άρη.
Φαντάζεσαι πόσο άσχημα περνάνε..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
δεν σου είπα να μην τζογάρεις στον ΑΡΗ ρε μαλάκα?

αλλοπρόσαλη ομάδα
Ρε μαλακα, σιγα να μην σας επαιζα και 2... :2funny:    Αντερ το ειχα και εκλεινα δελτιο...  Αφου μεχρι τωρα σε οτι ματς ειχατε παιξει η 1-0 εληγε η 0-1!!!  Κλεβεις εκκλησια με τον Αρη και το αντερ :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ρε μαλακα, σιγα να μην σας επαιζα και 2... :2funny:    Αντερ το ειχα και εκλεινα δελτιο...  Αφου μεχρι τωρα σε οτι ματς ειχατε παιξει η 1-0 εληγε η 0-1!!!  Κλεβεις εκκλησια με τον Αρη και το αντερ :grin: :grin:

Το ματσάκι στη Μαδρίτη δλδ,θα το'παιζες άντερ??

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε μαλακα, σιγα να μην σας επαιζα και 2... :2funny:    Αντερ το ειχα και εκλεινα δελτιο...  Αφου μεχρι τωρα σε οτι ματς ειχατε παιξει η 1-0 εληγε η 0-1!!!  Κλεβεις εκκλησια με τον Αρη και το αντερ :grin: :grin:
βάλε λοιπόν το χλευασμό στον πάτο σου μαζί με το δελτίο σου

ΑΡΗΣ ρε pussies

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Το ματσάκι στη Μαδρίτη δλδ,θα το'παιζες άντερ??
Ναι, γιατι οχι?   Απο οσο βλεπεις η Ατλετικο δεν σκιζει και καλτσες με τις εμφανισεις της...  Και χτες αντερ εκανε με τους Γερμανους

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εμενα ο Αρης χτες δε μου αρεσε καθολου..

Επιθετικα προβλεψιμος, ευκολα αναχαιτισιμος....μονο απο εμπνευσεις/τεχνικες αλα Χαβιτο εγινε κατι...

Κατα τα αλλα η Ροζενμποργκ ειχε ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ...παρα πολλους...μηδεν πρεσινγκ απο μας....αραγε ηταν επιλογη? Την μπαλα την ειχαν στα ποδια τους και ανεμποδιστοι κανανε παιχνιδι...και φανηκε και στα δυο γκολ!

Οι αλλαγες δεν καταλαβα τι νοημα ειχαν....και ο Φατι μου αρεσε, και ο Ρουιζ...ας εβγαζε Κοκε (γνωμη μου)

Κριμα...ηταν μια ομαδα στα μετρα μας...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εμενα ο Αρης χτες δε μου αρεσε καθολου..

[size=35pt]Επιθετικα προβλεψιμος[/size], ευκολα αναχαιτισιμος....μονο απο εμπνευσεις/τεχνικες αλα Χαβιτο εγινε κατι...

Κατα τα αλλα η Ροζενμποργκ ειχε ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ...παρα πολλους...μηδεν πρεσινγκ απο μας....αραγε ηταν επιλογη? Την μπαλα την ειχαν στα ποδια τους και ανεμποδιστοι κανανε παιχνιδι...και φανηκε και στα δυο γκολ!

Οι αλλαγες δεν καταλαβα τι νοημα ειχαν....και ο Φατι μου αρεσε, και ο Ρουιζ...ας εβγαζε Κοκε (γνωμη μου)

Κριμα...ηταν μια ομαδα στα μετρα μας...
Μας έχουν πάρει όλοι πρέφα

όσον αφορά τις αλλαγές κάτι παραπάνω ξέρει απο μας ο κάθε προπονητής οπότε.........

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ξέχασα να πω ένα μεγάλο μπράβο στην πυθεία του θρεντ που για ακόμα μια φορά προέβλεψε σωστά το τελικό σκορ

ελάσσωνος σημασίας ότι μαλακίστηκε στο ποιός θα είναι ο νικητής

Επισκέπτης
ξέχασα να πω ένα μεγάλο μπράβο στην πυθεία του θρεντ που για ακόμα μια φορά προέβλεψε σωστά το τελικό σκορ

ελάσσωνος σημασίας ότι μαλακίστηκε στο ποιός θα είναι ο νικητής

Λοιπόν παπάρα βγήκα 100% αληθινός.
α) το τελικό σκορ.
β) το παστέλωσε ο Ρουιζ.
γ) μπορεί να μην έβαλε γκολ ο Λαζαρίδης,αλλά είχε συμμετοχή στο 2-1 με τη μη συμμετοχή του στη φάση..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
[size=30pt]Πρίττας: «Χάσαμε από δύο φθηνά γκολ»[/size]

Στην ευκαιρία που χάθηκε να πάρει ο Άρης ένα θετικό αποτέλεσμα στη Νορβηγία, αλλά και στα αίτια της ήττας από τη Ρόζενμποργκ στάθηκε ο Σάκης Πρίττας: «Χάσαμε την ευκαιρία να αποδράσουμε τουλάχιστον με την ισοπαλία. Δεχθήκαμε δύο γκολ κι ενώ βρισκόμασταν σε οργανωμένη άμυνα, θα τα χαρακτήριζα δύο φθηνά γκολ που έφεραν και την ήττα. Στο πρώτο καταφέραμε και αντιδράσαμε, ενώ στο δεύτερο είχαμε την ευκαιρία μας, αλλά δεν καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια. Η Ρόζενμποργκ πίεσε περισσότερο στην επανάληψη, είχε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της, εμείς ψάξαμε τις αντεπιθέσεις, αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο άλλο γκολ». Για το άλλο αποτέλεσμα του ομίλου τόνισε: «Δεν μας ενδιαφέρει τόσο τι κάνουν οι άλλοι. Εμείς φροντίζουμε να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας απέναντι στη Λεβερκούζεν. Από την αρχή γνωρίζαμε πως δεν υπήρχε περίπτωση να έχουμε κάποιο εύκολο παιχνίδι, ενώ πιστεύω πως αν είμαστε τυχεροί στη συνέχεια θα μπορέσουμε να πάρουμε ακόμη και την πρόκριση». Για το επερχόμενο παιχνίδι στην Τούμπα ανέφερε: «Ξέρουν όλοι πόσο θέλουμε κι εμείς, αλλά και οι φίλαθλοι να πάρουμε τη νίκη μέσα στην Τούμπα, θα δώσουμε ότι μπορούμε για να μπορέσουμε να φύγουμε με το τρίποντο»

εσύ μπορεί να το θέλεις πολύ γίγαντα και καψούρα μου

τα ισπανικά μας γατάκια το θέλουν?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λοιπόν παπάρα βγήκα 100% αληθινός.
α) το τελικό σκορ.
β) το παστέλωσε ο Ρουιζ.
γ) μπορεί να μην έβαλε γκολ ο Λαζαρίδης,αλλά είχε συμμετοχή στο 2-1 με τη μη συμμετοχή του στη φάση..
μαλάκα έχω κλάσει στο γέλιο χθες

έχω πει το ιστορικό της πρόβλεψης στον κουμπάρο μου και μετά το 1-1 βρίζαμε τον Λαζαρίδη που δεν έβγαινε μπροστά

αχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τούμπα τώρα κυρίες, κύριοι και αγαπητά μου παιδιά

θα κάνουμε τίποτα ή στο ίδιο έργο θεατές πάλι?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τούμπα τώρα κυρίες, κύριοι και αγαπητά μου παιδιά

θα κάνουμε τίποτα ή στο ίδιο έργο θεατές πάλι?
πίπες θα κάνετε, καμμιά 4άρα πάλι και ο έκτορ θα κατηφορίσει παιανία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom